Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2020-07-25 22:31:19
A Sokak Szerint Buta Tanulatlan Paraszt

Mostanában médiáinkban egyre gyakrabban hallom - kiművelt és diplomás - pojáca emberfőktől a magyari népről, sommás és undorító véleményüket!
Ilyen képen: panel proli, sört vedelő fotel forradalmár, vagy itt van a legundorítóbb magának az egyszerű embereknek a lecsőcselékezése, de még mindig erősen divatban van sokak szerint a buta tanulatlan parasztozás is ...

Míg napjainkban az önmagukat művészeknek, celeb-hölgyeknek és celeb-uraknak szólíttató embereknek a tucatjaival van tele az egész média, addig?
Na, ugyanezeket az embereket száz - de talán még negyven évvel korábban - a legutolsó csárdából is elhajtották volna a vendégek valamint a zenészek, úgy mint a csepűrágó, tehetségtelen kontárokat szokás!
Ugyanis!
Zeneművészeti főiskola nélkül is csodálatos zenészei voltak a vidéknek, és ők nemhogy gőgösen pöffeszkedtek volna,
hanem inkább kötelességtudóan és szeretettel szolgálták művészetükkel az Isteni Magyar Népet.

- Népünk zeneiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a kétszázezer népdal, ami kinyomtatva is megtalálható, az olyan valóban tehetséges és elkötelezett művészeknek köszönhetően, mint például Kodály Zoltán és Bartók Béla.
De soha ne felejtsük azt, ezek a remekművek a nép ajkán keletkeztek!

- De tudod fiam, ha a most a tanultak valamelyike/ elvégzi a képzőművészeti főiskolát, és az ott elsajátított tudásával a kétszáz évvel korábban élt, férjhez menni szándékozó tizenhét éves „buta” parasztlány kelengyéjének csupán tizedrészét képes megcsinálni, akkor már művésznek nevezi magát, saját stílusirányzatot indít, a saját kreálmányait a divatbemutatók kifutóira viszi és pénzt csinál a lopott "tudományából".

Mondd fiam, hol itt az igazság?

- Mondd fiam, összeszámoltad, hogy hány diplomát és különböző végzettséget kellene szétosztanod minden egyes ‘buta paraszt’ között, akiket te leszólsz, míg a te tanult, művelt /embered/ csupán egyetlen tudományágban jeleskedik csupán?
Feltéve, ha tényleg jeleskedik és nem valami kókler, aki csak azért kapott valami tudományos címet, mert a családba tartozik és összehoztak neki is egyet, mert ugye „ő is megérdemli”.

- Tudod fiam, az a ‘buta paraszt’, aki nem járt iskolába, kisgyermekkorától járta az élet iskoláját, a nap huszonnégy órájában, és mindent eltanult az öregektől.
Így amikor Ő maga is öregember lett, többet tudott, mint száz egyetemi professzor, akik egymásnak jól hangzó titulusokat osztogatnak a felületes tudásukra és lenéznek mindenkit, akiknek nem jutott az ő szedett-vetett címeikből, mert nem tartoznak az ő köreikbe!

- Ezek után, ugye elhiszed nekem, hogy a te tanult /embered/, aki a tudását az én ‘buta parasztomtól’ lopta, sok ezerszer többel tartozik az én népemnek, mint amivel bármelyik magyar tartozna neki, vagy neked?”

- Ezt az írást egy egyszerű, viszont nagy tudású kertész írása nyomán lejegyezte:

Mindszenti Öcsi
Topi
2020-07-23 22:44:21
ÉBRESZTŐ | A KRÍZIS FOLYTATÓDIK | Isteni Erőnk https://www.youtube.com/watch?v=NoXZUhe8IMU&t=329s
Topi
2020-07-23 21:01:16
A válságért, amit kreáltok ti mind a pokolra kerültök, de biztos, hogy nem a COVID-tól haltok meg! https://www.youtube.com/watch?v=OscpjSyF7Bg&feature=youtu.be
mindszentiocsi
2020-07-23 02:56:22
Sokan kérik azt: akkor mondjam meg én mi a terv a háttérhatalommal szemben!
Tehát: a lehető legtöbb embert fel kell világosítani és őszintén megmondani nekik azt is: elképzelhető, hogy ezzel a húzásukkal az állásukat, de akár a pozíciójukat is kockára tehetik.
- ÁM - De!!!
- EGYSZERŰEN NINCS MÁS KIÚT!!! -
- Ha közszférában egzisztálsz drága barátom, akkor pedig ne kérdezd, hogy mitől nem működik jól a rendszer, hiszen - gondolj csak bele - TE MAGAD VAGY A RENDSZER - !
Mindszenti Öcsi
Dincsike
2020-07-23 00:46:47
Ez Sajnos Várható volt hogy megpróbálják az Álmoskírály tv-t is ellehetetleníteni diktatórikus eszközökkel! Ahogy Lovas Istvánt a Pannon Rádiót és felsőbb utasításra Szaniszló Ferencet! Fáj nekik az Igazság!
budain
2020-07-22 19:35:17
kurucPista Köszönöm!
kurucPista
2020-07-22 16:11:38
H valaki nem vette volna észre:

Tisztelt Nézőink!
A műsorunkat ért sorozatos technikai támadások elhárításán dolgozunk, ezért ezen a héten nem tudunk műsort készíteni. Július 27-én, hétfőn folytatjuk! A YouTube által letiltott két műsorunk megtekinthető az alábbi címen:

https://www.bitchute.com/video/E4Di5L0d75Os/

https://www.bitchute.com/video/0smdMuL4kfRz/

Kérjük a kedves Nézőt, iratkozzon fel Bitchute csatornánkra. ÁKTV Szerkesztőség
Dincsike
2020-07-21 18:14:22
Két napja nics adás ! Sanos ez enyi volt! Itt titkos szolgálati akcó van a hátérben!
Topi
2020-07-21 11:12:47
Érdemes elolvasni, nem hosszú a levél:

Egy kint dolgozó magyar levele:
Keke Keresnyei László Belgiumban dolgozom.
Nem ez az otthonom, mert a családom otthon van. Szeretném veletek megosztani az itt élő emberek problémáit. Ezek a problémák (nem)most kezdődnek. Antwerpenben meghaladta a lakosság 50 százalékát, Brüsszelben, Gentben elérte az 50 százalékot. Az önkormányzatokban, a parlamentben, az európai parlamentben egyre több az Iszlám vallású képviselő. A probléma itt kezdődik és most.
Ez már egy megállíthatatlan folyamat, amit az otthon siránkozók nem látnak. És ez csak egy ország, Belgium.
Ugyanez a helyzet Franciaországban, Angliában, Hollandiában, Dániában, Finnországban, Svédországban, Olaszországban, Spanyolországban. És sajnos gőzerővel ebbe az irányba tart Németország is. Otthonról ez nem látszik, mert amikor kimegy az ember az utcára nem burkába öltözött asszonyok és nem arab férfiak jönnek vele szembe, hanem magyarok. És addig örüljön mindenki, amíg ez így van.
Mert az Iszlám nem fog megállni.

Miután meghódította a nyugati országokat, tovább fog terjeszkedni keletre is. Én nem arról akarom meggyőzni az embereket, hogy Orbán milyen jó, hanem arról, hogy ami utána jön az sokkal rosszabb lesz.

Itt Belgiumban most akarják kötelezővé tenni az iskolás korú lányoknak, hogy kendőt hordjanak, mert az Iszlám vallású gyerekek többségben vannak az iskolákban. És zavarja őket, hogy a keresztény vallásúak nem hordanak kendőt. Franciaországban Macron kötelezővé akarja tenni az arab nyelv oktatását. Olaszországban 600 ezer bizonytalan személyazonosságú migránsnak akarnak letelepedési engedélyt adni. Svédország, Anglia, Franciaország tele van Nogo zónákkal, ahová életveszélyes fehér embernek belépni. Hát nem látjátok, hogy hova tart ez a világ???!!!

Nem érdekel benneteket, hogy mi lesz a gyerekeitekkel és az unokáitokkal? Mert lehet, hogy ti nem éritek meg ezt, hogy az Iszlám hozzánk is megpróbáljon beférkőzni, de a gyerekeitek és az unokáitok meg fogják érni. De, ha ez titeket hidegen hagy, akkor csak nyugodtan siránkozzatok azon, hogy Orbán milyen nagy gazember.


https://www.facebook.com/sajtszabadsagert/posts/2005193572957789
Topi
2020-07-19 13:46:13
kurucPista
2020-07-19 00:56:30
Köszönet MINDSZENTI ÖCSI !!
mindszentiocsi
2020-07-18 13:32:23
MINDSZENTI ÖCSI - EZT NEM ÉN MONDTAM!

- MAKOVECZ IMRE ÍRÁSA!
- Talán a magyar értelmiség beteg a legsúlyosabban...
„Irtózatos harag fogan az emberben azt látván, hogy mit művel az emberekkel ez a globalizációsnak hazudott világ. Minden porcikámban haragszom azokra, akik közösségről, nemzetközi világról beszélnek – és az egész csak a pénzről szól.
Ez nem az én világom. Az én világom az, ahogy járom a Kárpát-medencét, Szlovákiától Románián át Szerbiáig – és minél messzebb érek Budapesttől, annál közelebb kerülök a hazámhoz.
Csak visszajönni rettenetes. Ha most lennék harmincéves, elmennék Budapestről. És ez a háború – bármennyire is elhallgatják az uzsorások és tolvajok kezében lévő tömegkommunikációs eszközök – mindmáig éles, kemény és folyamatos. És felderíthetetlenül sok apróság teszi ki.
Egészen a felvilágosodásig jelen volt Európában egyfajta közép, vagy másképp fogalmazva az asztralitás, ami a szellem és a test közötti kapcsolatot tartja fenn, és fejti ki erre a világra.
Ez az asztralitás sérült meg súlyosan a felvilágosodás következtében, és váltak benne hamis képzetté azok, amik korábban a Középben megfelelő helyen voltak.
A magyar népben is ez az igazi probléma ma: a közép hiánya, s talán a magyar értelmiség beteg a legsúlyosabban. Nem tud igent és nemet mondani, hanem "ha innen nézem ilyen, ha meg onnan, akkor olyan", és persze minden relatív, és egyéb sanda szövegek.
De mindezt csak azért teszi, hogy függetlenítse magát az élet különböző problémáitól. A függetlenségét hangsúlyozza – holott az elkötelezettségét kellene...”

- Makovecz Imre

https://www.youtube.com/watch?v=h4W36aUpMwk
mindszentiocsi
2020-07-16 17:57:48
A HALÁL ITT GUBBASZT A FRISS ÉS ILLATOS NYÁRI LOMBOK SÖTÉT REJTEKÉN!!! (Mindszenti Öcsi)

LÁSS! (Árvai Attila írása)

"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba, ezt nem hiszed el." (George Bush) Akár ezzel a kedves kis idézettel is kezdhetem új cikkemet, ami az alábbi mondatokban igen kemény gondolatokat fogalmaz meg. Több, korábbi cikkben utaltam hasonlókra, itt most összegzem a történtek és folyamatos kutatásaim alapján mire jutottam. Úgy tűnik, olyan stádiumhoz érkeztünk a globális népirtási projekt részeként, ahol senki mást nem érdekelnek az éppen felmerülő kisebb, vagy sokkal nagyobb problémáid, egyedül téged. Elindult a második hullám előjátéka, mely különböző lezárásokkal és karanténnal kezdődik, hogy megadják a későbbi, tömeges sátáni orgazmus alaphangulatát. (folytatni is fogják, ne aggódj) Úszik a befizetett nyaralásod a kitalált, értelmetlen határzárak miatt? Elszeparálják ismerőseidet, családodat, és fullasztó bohócmaszkot kényszerítenek fejedre a 40 fokos hőségben? Nyaralás, pihenés helyett: maszk, korlátozás, rettegés vár rád és családodra? Jól hangzik. Rettegsz, vajon mi lesz a következő korlátozó intézkedés? Ez csak a kezdet. Mindenképp az lesz a vége ennek az őrületbe hajló bohózatnak, hogy leoltsák minimum a fél világot egy gyilkos genetikai vakcinával? (ott véget is ér a színdarab) Nem sorolom tovább, felesleges. Összegezzük: A felénk tartó intézkedések és alternatív információk alapján, 1 éven belül (lehet hamarabb) mindenáron ki akarják irtani az emberiség nagyon nagy részét. Terv. (Európát biztosan) Emberek, muszáj megérteni és ébredni arra, hogy itt már semmi sem lesz drága annak a bizonyos kibic csoportnak, akik ezt az egészet vezénylik. Nem számít: ki vagy, (nő, férfi) mi a munkád, hány gyereked van, hány nyelvet beszélsz, mennyi pénzed, milyen kapcsolataid vannak, mennyire tartod magad "nagy, vagy kisembernek", kiket ismersz, miben hiszel, mennyire vagy spirituális, vagy racionális, mi a pártállásod, milyen vallású, mik a terveid, gazdag, vagy épp hajléktalan vagy, mennyire vagy magasan, vagy alul művelt, professzor vagy épp takarító, milyen nemzetiségű, és melyik országban élsz. Ezek mind másodlagos, jelentéktelen részletek a tervet illetően. Mindenkin végre akarják hajtani, nem lesz kivétel. A kivitelezők számára Te és kedves családod, nem is léteztek, csak "haszontalan zabálók" vagytok. (idézet: Henry Kissinger USA) Itt nem tudsz a kapcsolataid, pénzed, befolyásod mögé bújni, mindenhol megtalálnak. Az utóbbi 50 év alatt pedig pont azt ölték ki belőlünk, ami ennek a tervezett népirtásnak megálljt parancsolhatott volna: az emberek közti (és nemzetközi) összefogást. Ez itt a végjáték, az eddigi tervek megkoronázása, szerinted teljesen véletlenül hívják így ezt az őrületet? Hadd ábrándítsalak ki: semmilyen véletlen nincs ebben a rémtörténetben. Ezek az elvetemültek képesek lennének pár perc alatt romba dönteni az egész világot, de valami visszatartja őket. Az újkori népirtás másképp fog kinézni. (már zajlik) Lépésenként kényszerítenek bele mesterségesen előkészített végezetünkbe, mely ellen összesen egy dolgot tehetnénk: ébredni, felállni a kényelmes fotelből, összefogni és együtt "jobb belátásra bírni" a felettünk ítélkezőket. Ha ez nem fog menni, továbbra is a szájtátás, halogatás, hitetlenkedés, érdektelenség, és azok hülyének nézése folytatódik, akik eléd állnak és azt mondják: "ébredj te idióta, mert mindjárt kiirtanak a családoddal együtt!"..... Akkor én is feleslegesen koptattam a szám, egész eddig. Ilyenkor mondom én ezt: "abszolút megérettünk a kipusztulásra, mert egy tehetetlen, érdektelen, élhetetlen, ostoba, vak és süket fajjá lettünk, akiket joggal tüntetnek el a föld színéről". ... de én valamilyen megmagyarázhatatlan okból, még mindig hiszem, hogy felébredsz, különben nem csinálnám tovább... .... Gondolom, most csak nézel, ahogy egy ideig én is tettem, de sikerült tovább lépnem... Láss is! Árvai Attila ©2020-07-13

Mindszenti Öcsi:
Gyerekek - ennyi volt! https://www.youtube.com/watch?v=ZuhkgTv9csE
Atilla Rex
2020-07-14 09:34:07
Kedves Tamás!
Mivel a youtube folyamatosan törli a rögzített adást, ezért tegyétek fel a műsort más szolgáltatókhoz is. Mondjuk ahova Levente másolta a videóját kb 2 hete.
Üdv,
Attila
Topi
2020-07-13 15:21:56
Topi
2020-07-13 13:16:19
Topi
2020-07-13 11:57:42
Dr. Olaf Koob német antropozófus orvos cikke a "koronavírusról" https://tinyurl.hu/LJ1x/
Jovon Antal
2020-07-08 16:28:28
Nomen est omen...
Jovon Antal
2020-07-08 16:27:40
Barteli2
2020-07-06 21:00:24
Bogár László vs. Pap Gábor
Mindkettőjük nagy tudású, kiválóan ismerik a történelmet nagy számú hallgatóságuk van.
Most viszont találtam egy nagyon fontos különbséget köztük:
Bogár:
https://youtu.be/ksVi3AxZt5E
"Sem Mohács, sem Trianon nem történhetett volna meg a mi gyengeségünk tudatlanságunk és gyávaságunk nélkül, és ha nem tanulunk belőle, bekövetkezhet a harmadik végső tragédia is."

Míg ilyen gondolatokat Pap Gábor véletlenül sem mondana . Mit is mond Ő?
https://youtu.be/EbZXMndAplw
17:00 -17:30 között a lényeg!

Azonos történelmi "ismeretek" birtokában, miért gondolkodnak másképpen?
Az egyikőjük hisz a magyarok Istenében!

Persze nem biztos, hogy különbséget kell tenni, hiszen nem megosztani kell, hanem összeadni.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.