barodza
2014-04-06 15:57:40
Piros-fehér-zöld !
A vörös csillag lehullt semmi perc alatt
a Kárpátok bércei közt besütött a nap
aki Magyar az most velünk tart
Nem ronthatja lelkünket a hazugság, közöny
nem szeghetik kedvünket a vörös ördögök
énekelje együtt velünk város és falu, hogy
Piros, fehér
Piros fehér zöld
Ez a Magyar
Ez a Magyar föld
Fel! Fel! Fel! Ébresztő!
Elkezdődött megint egy új honfoglalás
A gulyás kommunisták a szemünk kilopták
Mikor lesz már végre a miénk Magyarország?
barodza
2014-04-06 15:54:46
Menj tovább!
Álmodtál, ébredtél,
Vártál rá, hogy felnőtt légy.
Felnőttél, más lettél,
Minden álmod elmúlt rég
Menj az úton menj tovább
Ne nézz, ne nézz vissza már
Menj az úton menj tovább
Rossz voltál, jó lettél,
Megbántad, ha vétkeztél.
Múltad múlt régesrég,
Volt mi volt, továbbmentél
Menj az úton menj tovább
Menj az úton menj tovább
Topi
2014-04-06 14:31:55
Topi
2014-04-06 14:16:11
Évike
2014-04-06 10:01:01
irtsa a tarackot akinek van földje, vessen bele magot, ez a legtöbb amit még tehet a magyar. Április 6. Mátyás király halála napja NEMZETI GYÁSZNAP. ezen a napon nem történhet örömteli dolog, csak ellenségeink örülnek.
Martin Killeen
2014-04-06 06:18:27
Mindig kihagyok valamit, most az EL-t. Bocs. Barbara
Martin Killeen
2014-04-06 06:08:56
Kedves Topi!
Ilyen kerdes...................? Termeszetesen szavaztam, innen (Santa Ana) kb. 2 ora vezetes oda-vissza, de azt nem arulom, hogy melyik partra! Szebb jovot! Csak a Jobbik! Udv. Barbara
Szabó Ferenc
2014-04-06 01:23:15
Számomra a Mátyás királyról szóló ÁKa sorozatnak az a tanulsága, hogy nem szabad a rendszerváltás ál rendszerét erősíteni szavazatunkkal. Ha viszont valaki mindenáron elakar menni, akkor szavazzon a jobbikra, vagy adjon le érvénytelen szavazatot. A magyarok akkor döntöttek saját halálos itéletükről, amikor hagyták magukat pártokba szervezni. ennek kellene véget vetni, de ennyi szavazó mellett csak kármentésről beszélhetünk. Megvilágosodásra lenne szükség, amit Kubinyi úr tesz, csak érteni kell az üzenetét.
kurucPista
2014-04-05 23:49:03
HunorMagor
2014-04-05 22:59:02
Kedves Topi !
Köszönöm a hasznos tanácsokat, de olyan kemény volt a föld, hogy ásóval tudtam átvágni, és nagyon nehezen ment, még nekem is . A tarackot kivertem a jó kemény földből, és bedobtam a tyuk udvarra, szárítás céljából, majd eggybe fogom gerebjézni száradás után és elégetem eredeti tervem szerint. Csicsókát honnan lehet beszerezni, menta az van a kerben mert tavaj ültettem és mostanra nagyon elbúrjánzott .
HunorMagor
2014-04-05 22:47:27
Topi
2014-04-05 21:56:56
Még 1x4 évet! Imádság
Óbersovszkyért,
a munkavállalókat kiszolgáltatottá tévő munka törvénykönyvért,
az új tákolmányért, és annak minden módosításáért,
a Klebelsberg-intézetért, annak Arankájáért,
no, és nem különben a megtért Hoffman Rózsáért,
továbbá a tákolmányt illusztráló elmebeteg festményekért,
a sokmilliárdos korrupciókért,
az új, de annál tisztességtelenebb választójogi törvényért,
a Simicskákért és Nyerges Zsoltokért,
a többszörös milliárdossá vált felcsúti gázszerelő- polgármesterért,
a 8:1-es magyar válogatottért, meg a szotyolázóvá avatott VIP-páholyért,
a 160-ról 248 Ft-ra emelkedett svájci frankért - külön imafűzér mind
ezért Kósának és Szíjjártónak,
a " megsegített" hiteladósokért,
a milliárdokért épített ócsai szellemfaluért,
és azért, hogy jöjjön még több "nemzeti konzultációs" levél a hülyéknek szánt kérdésekkel
alkalmanként 700 millióért,
a folyékonyan hazudozó kormányszóvivőkért, különösen pedig a kócos fogú
Selmecziért, aki "jól megőrizte" nekünk a 3000
milliárdnyi magán nyugdíjpénztári megtakarításokat,
a szinte azonnal elbukott MOL -részvényekért,
azért az eszement, félnótások által vezényelt "szabadságharcért", amit az Únió, az IMF , a nyugati értékrend, és az
USA ellen vívnak, jórészt csak a nyelvükkel,
no, és az újdonsült szövetségesekért, az oroszokért, a kínaiakért, és
az azeriekért is,
ja és el ne felejtsük, a Magyar Csapatért, akik máris harcban
állnak, hogy megvédjenek minket a pirézektől, és még nem is tudom kiktől ...
Mert Jó Uram! Nem is az lenne a legnagyobb baj, hogy nagy a Te állatkerted, hanem az, hogy túlon túl alacsonyra csináltad a kerítést!
Amen.
Az előzőben feltett kérdésekért- HOLNAP MINDNYÁJUNKNAK TENNI KELL, HOGY VÁLTOZZON!!!
Topi
2014-04-05 21:14:02
Topi
2014-04-05 21:02:07
barodza
2014-04-05 20:46:31
Reményik Sándor: Szól a cenzor
Szól a cenzor: Vétó; megtiltom ezt.
E hasáb üres marad és fehér!
S az üres lapon gyúlnak lángbetűk,
Betűk: mint a tűz, betűk: mint a vér.
Szól a cenzor: Vétó; hatalmam nagy;
A semmiségbe vetlek vissza én!
S a fehér lapról láthatatlan sorokban
Feltámad az elítélt költemény.
Szól a cenzor: Álom, megfojtalak,
Hogy lásd a napfényt: én megtiltom Néked!
S szól az Ige: én öröktől vagyok
S nem érintenek halálok, születések!
Szól a cenzor: Ez férfimunka volt,
Ma nem olvasta senki e lapot!
S szól a fehér lap: tévedsz, jó uram,
Látatlanul mindenki olvasott!
Topi
2014-04-05 19:16:08
Kedves Hunor Barátom!
Nekem nem kell, hogy bemutassad az eltarackosodott területtel kapcsolatos problémákat, mert a múlt hónapban is több mint egy hetet egy nagyobb tarackos terület kitisztításán tevékenykedtem. A munka során használt eszközök közül a legfontosabb egy csákányhegyéhez hasonló végű és erősségű két ágú villás kapa, ezenkívül a kiszedet tarack és gyökérzetének gyűjtéséhez zsák vagy talicska. A kiszedett és föld nélkül összegyűjtött tarack gyökérzetet nem a szomszédhoz kell átborítani, hanem egy helyre összehordva kiszáradása után elégetni. A kedves Cékus Yob által írt 3m-rel ellentétben, a több évtizedes tapasztalataim alapján viszont én azt állítom, hogy a tarack inkább csak a felső 25-45 cm-es rétegben terjed intenzíven és csak ott élősködik. A tarack eltávolítását ásóval vagy kapával nem nagyon érdemes megpróbálni, mert azokkal a kínlódáson kívül csak a gyökérzetet lehet eldarabolni, hogy utána könnyeben szaporodjon. Ha a tarack gyökeréből akár egy centi is bennmarad az megint kihajt és terjed. Ezért a megfelelő eszközzel megtisztított területre olyan haszon növényeket érdemes ültetni vagy telepíteni, amik az ismételt eltarackosodást meggátolják. Ez egyik ilyen nagyon hasznos fűszer és gyógynövény a (Mint) menta, amelynek a gyökérzete a tarackhoz hasonlóan terjedve kiszorítja a tarackot. A menta nem csak hasznos fűszer és gyógynövény, hanem az intenzív illatával azonkívül hogy tisztítja a levegőt, távol tartja a baktériumokat és a káros rovarokat. A másik ilyen igen hasznos növény a csicsóka , amely azon kívül, hogy igen egészséges mert a cukorbetegségre és több probléma hatásos gyógyszere, a tarackot is hatásosan kiirtja.
Topi
2014-04-05 18:10:03
Éva
2014-04-05 17:46:25
Benedek
2014-04-04 16:20:06 -RE MEGJEGYZÉSEK:
"A színtiszta zsidó pártokra -jobbikos is ide tartozik !!!- szavazgatni ÁTKOT von maga után." ÍRTA BENEDEK.
NA EZZEL KIMUTATTA, HOGY HOVA TARTOZIK, ÁTKOT SZÓRNI A HITGYÜLEKEZETBEN SZOKTAK!!!!
A " jobbik " jelszava ez lehetne : "mi kevesebbet lopnánk"-ÍRTA BENEDEK
A TÖBBIHEZ KÉPEST EZ IS VALAMI, HIHI!
Most mutatkozik meg, a választási hajrában, hogy egyesek az átokszórástól a zsidózáson keresztül milyen gyűlölethalmazra képesek
annak érdekében, hogy talán egynéhány szavazatot leátkozzanak a rivális pártról. Sajnálom az ilyen gyűlölködőket, a szentbeszédeket gyakran idéző Benedek tudhatná: A SZER-ETET, A GYŰL-ÖLET.
HunorMagor
2014-04-05 16:37:36
Topi
2014-04-05 14:08:41
Kedves Barbara, Szavaztál már? Az amerikai kontinensen az időeltolódás miatt szombaton lehet szavazni Magyarország külképviseletein, helyi idő szerint 6 és 19 óra között.