Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Apista
2014-04-08 10:18:38
Még mindig nem értik a magukat felébredtnek tartók, hogy addig amíg a Jobbikban túl sok a magyar, addig az irányítók nem engedik, hogy nyerjen. Na persze nem a vezetésben van sok magyar, ott csak pár díszgój van, jó kis fizuért. Majd amikor sikerült teljesen elzsidósítani, akkor akár nyerhet is választást. Úgy látszik nem tűnik fel egyeseknek, hogy itt nem megtisztulás folyik, hanem az ellenkezője. A műsorban is elhangzott az a naiv gondolat, hogy az egy ostobaság, hogy a Jobbik nem indít saját televíziót. Ez kérem nem ostobaság, hanem szándékos kussolás a nagy nyilvánossá előtt, mert még nincs itt az idő, hogy igazán megynyilvánuljon. Sok még köztük a magyar, amint fentebb írtam.
Most, hogy mindenki behúzta a kedvenc megosztó pártocskájához a ikszet (tisztelet a kivételnek), Pstához és Lacihoz csatlakozva megkérdem: ettől hány köcsög politikusnak és bankárnak repült golyó a fejébe, he?
kurucPista
2014-04-08 09:49:52
Re: M-laci - 1-link . . . (cigány-bűnözés) . . Döbbenetes!
2'54
"Semmi olyat nem tettünk és tehetünk, amivel megvédhetnénk magunkat,
mert a 'magyar' törvények értelmében nem védekezhetünk,
mert mi magyarok vagyunk."
Topi
2014-04-08 09:21:58
T. Kis Tibor!
Még az ATV is elismerte a Jobbik erősödését http://alfahir.hu/meg_az_atv_is_elismerte_a_jobbik_erosodeset
szerkesztő
2014-04-08 08:38:36
A tegnapi kétrészes műsor:

SOKK – Cenzúra nélkül! 140407 – 1.rész
http://youtu.be/ZS9dd6U6xE0

SOKK – Cenzúra nélkül! 140407 – 2. rész
http://youtu.be/IpYUWAMF8LU
miskolcilaci
2014-04-08 08:26:38
Pista! Lehet gondolkodni ezen is, de szerintem ez csak időhúzás! O'ljan mint a brékamenet. Jöhet az újabb ötven megszorítás. A változás Putyin segítsége nélkül nem fog megvalósulni. A csúzli kiváló, ha van hozzá acélgolyó!
http://www.youtube.com/watch?v=LDMUKsWsZGY
https://www.youtube.com/watch?v=ey7xgSBEBk8&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0
miskolcilaci
2014-04-08 08:09:17
Pista! Lehet gondolkodni ezen is, de szerintem ez csak időhúzás! O'ljan mint a brékamenet. Jöhet az újabb ötven megszorítás. A változás Putyin segítsége nélkül nem fog megvalósulni. A csúzli kiváló, ha van hozzá acélgolyó!
Martin Killeen
2014-04-08 01:59:00
Kedves Krisz 78!

Nagyon szomoru, amit leirtal, ezert is kerdezem, hogy te kire szavaztal?
Martin Killeen
2014-04-08 01:55:04
T. Kis Tibor!

On fejezte ki legjobban es "legszebben" azt, hogy a szerintem agymosott, bunko, bugris magyarok es ciganyok vagy nem, vagy a szinten bunko, bugris, milliomos, zsido, cigany hazaarulokra szavaztak. Annak ellenere, hogy a Jobbik, amely part kis tulzassal ki lett tiltva minden mediabol , szivet-lelket kitette Magyarorszagert, a hazankert!! FOGALMAM SINCS, HOGY LEHET 40 valamennyi %-kal 2/3-ot nyerni, vagy zsidesznek a matekra is befolyasa van? Szebb jovot! Csak a Jobbik!
kurucPista
2014-04-08 00:30:02
Re: miskolcilaci
nem'nagyon értik... és még haragszanak is...
(de -talán- elmarad Barbi mai 'Szebb Jövő-Ye!' - az is valami!)
Azért még - késfenés előtt - nem kéne elgondolkodni valamiféle pártokrácia-ellenes megnyilvánuláson-mozgalmon vagy min...?
Van'megin 4 év 2/3-os időnk... - vagy - csak naív vagyok...? és csak csúzlim van...
miskolcilaci
2014-04-08 00:10:08
Emberek! Még midig nem értitek. Lehet ilyen-olyan pártra szavazni. Látszólag. De ha nektek ez kell… dagonyázzatok! No majd az első lövések után mindannyian észhez tértek. Kik itt, kik odaát. A zsidó leszavazott már korábban. Kintről. Rajtatok is múlik, hogy látszólag továbbra is valamiféle szimbólumot húztok valahányszor öt évenként, vagy késetek fenitek, és csendben kalasra is gyűjtötök.
Krisz78
2014-04-07 23:34:34
Mi lesz észak-kelet Magyarországgal?
Ez már 1990 óta nem hazánkhoz tartozó egy kormánynak sem,a fidesznek szintén,csak Győr,Sopron,Debrecen,Kecskemét!!
Máshol nem élnek magyarok,példa pétervásárai hátrányos térségnél?
A fidesz nyert tegnap,de hogy jobb lenne a tarnaleleszi lakosok és környező lakók élete az elkövetkező 4 évben,abban már nem vagyok ennyire biztos!Itt még munkahelyek,gyár nem lett,de másik 4 évben sem hinném,hogy erre lesz!Van Verpeléten,Bátor,Bélapátfalva,Gyöngyös,de azok ott vannak,nincs már munkás járatok mint régen 1990 előtt,és a drága buszbérletet se fizeti sok,amúgy több településre ezekből el sem lehet járni busz híjján!Itt Tarnaleleszen szülessen munkahely több száz embernek,és legyen kész a Bacsó Béla utcánk,amire évtizedek óta várunk már itt helyben!Ha ezek teljesülnek,akkor én is rá szavazok,addig szó sem lehet!De fontos,hogy Európa közepén lévő országban még egyszer jobban is éljünk,európai bér kell,de nem 30 év múlva,amikor már 66 leszek,és nincs értelme,mert én nem élhettem jobban!!Munka becsületét Orbán Úrnak pár éven belül meg kell adnia hazánkban rendes EU-s órabérekkel és havi bérrel,mert másképp ő csak kihasznál minket,vegyék már észre emberek!!Élni szeretnénk végre több millió magyar idehaza a hazánkban és nem kínlódni,vegetálni,aprókkal számolni havonta!
titiba
2014-04-07 22:21:29
Velemenyem a valasztasrol:Nincs ok az elkeseredesre;kb.1millio magyar ment el szavazni a nemzeti oldalon,kb.ugyan ennyi magyar nem ment,akiknek a Jobbik nem volt megfelelö alternativa,holott nemzeti erzelmu.Aggasztobb szerintem a 2 harmados diktatura!Remelni tudom,hogy nem teljesul a Nyirkai-joslat e korra vonatkozo jövendölesei!Aldas a Hazara!
LacháziGábor
2014-04-07 22:20:40
A választás margójára - Gaudi-Nagy Tamás közleménye
Az április 6-i országgyűlési választás legfontosabb eredménye, hogy a balliberális hazaárulók nemhogy nem tudták átvenni ismét hazánk irányítását, de majdnem a Jobbik mögé szorultak. Minden hazájáért felelősséget érző magyar ember számára felemelő örömet okozott Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy, Vadai és többi hataloméhes alak fancsali ábrázatát tanulmányozni a választás éjszakáján, amikor is szembesülniük kellett azzal, hogy - alighanem már soha többé – nem lesznek meghatározói és irányítói gyarmati sorba taszított hazánknak. Persze ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetünk és élvezhetjük a „húsvéti” alkotmány szerint már úgymond visszaszerzett önrendelkezést. A gyarmatosítás gépezete kibővítve az oligarchák uralmával ravasz módon halad előre minden fogadkozás ellenére, ezt meg kell állítani minden áron.
Amennyiben ismét kétharmados többséggel tud majd kormányozni a Fidesz-KDNP, akkor egyértelmű törvénnyé válik, hogy az emberek számára sokkal többet jelent az érzelmi viszonyulás azokhoz, akik megfelelő hullámhosszon szólítják meg őket, mint a tényleges szabadság és jóllét.
Nem lehet más célunk, mint hogy egyszer és mindenkorra visszavonhatatlanul olyan helyzetbe juttassuk a gyarmatosítás ellen és a nemzeti önrendelkezésért valóban küzdő erőket, hogy végre szakíthassunk az elmúlt 25 év országhódítást előkészítő és kiteljesítő politikájával és képessé tegyük hazánkat arra, hogy büszke, céltudatos és erős országként vehesse kezébe saját sorsát, és vehesse át az irányítást a Kárpát-medencében, és teljesítse be nemzetegyesítési küldetését.
A nemzeti radikális felfogású embereknek nincs okuk a csalódásra, hiszen megkerülhetetlen tényezővé vált mára ez a politikai közösség Magyarországon és kijózanító válasszal szolgáltak ezáltal az elkötelezett hazafiak mindazon „aggódó” hazai és külföldi „értelmiségi” felé, akik a legfőbb rossznak a nemzeti önrendelkezést és társadalmi igazságosságot megvalósítani kívánó, magyar földért, magyar munkavállalókért és minden Kárpát-medencei magyarért tenni kívánó politikai közösséget tartják.
Mindazonáltal a Jobbik vezetésének is el kell gondolkoznia azon, hogy minden látványos külsőségekben is megnyilvánuló konformitási szándék ellenére, lényegében csak megőrizni tudták a négy évvel korábbi parlamenti mandátumarányt, a szavazók számát 2010-hez képest csupán 15 %-al tudták növelni, ami természetesen a mostoha választási szabályok miatt tisztes eredmény, de a győzelem elmaradt, az eddigi éra folytatódik.
Eljött végre az ideje annak, hogy politikai hasznot kereső, szavazatokat maximalizáló látványkampány és tevékenység helyett a valódi nemzetépítés útját járja a nemzeti radikális közösség, nyilvánvaló hogy más ezt nem végzi el helyettünk.
Amennyiben a Jobbik vezetősége továbbra is kitart a számtalan jobbikos és meghatározó nemzeti radikális tekintély kifejezett véleményével (Gaudi-Nagy Tamást az Európai Parlamentbe) is ellenkező álláspontjánál, miszerint nem kívánja a magyarság érdekében vívandó küzdelem erősítése érdekében a közelgő európai parlamenti választáson való indulásomat biztosítani, úgy azt sajnos semmiképpen sem tekinthetem a korábbiakban jelzett követelmény egyik jelének.
Mindezek ellenére azonban természetesen, ahogy eddig is a jövőben is a közéleti jelmondatom szellemében kívánom nemzetemet szolgálni.: „Célom, hogy a jog, ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.”
Az igen aktív országgyűlési képviselői szolgálat folytatását azért nem tudtam vállalni, mert az oligarcha rendszer törvényhozásába csak olyan képviselőt enged be az új 2/3-os törvény, akinek nincs más kereső tevékenysége, ezért nekem, mint elkötelezett nemzeti jogvédőnek az ügyvédi talárt le kellett volna tennem. Mivel világosan érzékelhető, hogy a társadalom gerincét alkotó tisztességes munkavállalók, kisgazdák, földtulajdonosok és a nemzetért tettleg is fellépő emberek védelmét szervezetten továbbra sem látja el rajtunk kívül senki, ezért nemzeti jogvédő tevékenységemet a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetőjeként folytatom.
Egyúttal azonban az eddigi hazai és Kárpát-medencei mozgásteret kiszélesítve brüsszeli székhellyel létrehozok a közeljövőben egy olyan patrióta jogvédő szervezetet elkötelezett hazai és külföldi közreműködőkkel, amelynek fő célja az európai hagyományos nemzeti közösségek szakszerű jogi védelme, jogi védőernyő és együttműködési-, illetve akciófelület biztosítása a szervezett háttérhatalmak fedőszerveként működő Európai Unió gyarmatosító elnyomó törekvéseivel szemben, különös tekintettel az önrendelkezésért küzdő, Kárpát-medencében élő őshonos magyarság érdekeinek védelmére és előmozdítására.
Már most kérem minden elkötelezett honfitársamat, hogy támogassa ezt a törekvésemet (megfelelő időben és formában értesítést adok a támogatás lehetőségéről), amelyet többek között olyan kiváló harcostársakkal kívánom ebben az új formájában kiteljesíteni, mint Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő, aki remélem sikerrel újítja meg mandátumát.
Különös büszkeséggel tölt el, hogy Zétényi Zsolttal, Grespik Lászlóval és más elkötelezett jogvédőkkel éppen néhány nap híján 10 éve, 2004. április 2-án alapítottuk meg a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot, amely a szabadságjogi joggyakorlatot a hazafiak oltalmazására kiterjesztő működésével bebizonyította, hogy a Széchenyi által is helyesnek tartott cselekvő hazafiság a gyarmati sorsra szánt magyarság érdekében sokkal maradandóbb, a mindennapi életet a szabadságjogok érdekében folytatott jogi küzdelemmel befolyásoló hatással bír, mint az elsődlegesen politikai jelszavakban megnyilvánuló, azonban a társadalom kiszolgáltatott csoportjainak kézzelfogható segítséget ténylegesen nem vagy alig nyújtó tevékenység.
Végül mindenki figyelmébe ajánlom Mahatma Gandhi a kiváló és sikeres indiai szabadsághős egyik legfontosabb jelmondatát:
„Sosem tudhatod milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel eredményük sem lesz.”
Budapest, 2014. április 7.
Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu
titiba
2014-04-07 21:44:30
Tisztelt AKA-sok!Követnem a mai musort,de az elsö resz utan,hol tudom nezni a folytatast?Tisztelettel:Titiba
Topi
2014-04-07 19:53:31
Vezérdemokrácia 2.0 – avagy Amikor az RTL népe átkapcsolt a Hír Tévére!
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/04/07/vezerdemokracia-2-0-avagy-amikor-az-rtl-nepe-atkapcsolt-a-hir-tevere/
kurucPista
2014-04-07 18:15:47
már tele van a postaládám - és a hócipőm - az idei választásokk-kal...
kurucPista
2014-04-07 14:05:10
holló hollónak vájja . . . http://youtu.be/Bdri7lSh8H4
LacháziGábor
2014-04-07 13:12:53
LacháziGábor
2014-04-07 12:59:23
A választásokban bízó pártkatonáknak küldöm ezt a videót, ezek mennek tömegével szavazni, a Fidesz igen hatékonyan mozgósította őket. A normális emberek szavazataink száma elhanyagolható az övéik mellett. https://www.youtube.com/watch?v=wFTpbo3yGVM#t=244
Topi
2014-04-07 11:35:53
Ugyan célját nem érte el a Jobbik, azonban látványosan erősödött a párt támogatottsága - közölte az M1 Ma Reggel című műsorában Vona Gábor. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O8EmVdmekq4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.