Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2014-05-08 15:13:18
Látom Vona is ott volt a Hazatérés Templomában..

A hét kérdése az: kinek az utasítására került le a jobbikos alfahírről, hogy Gaudi tüntetést szervez a Magyar Földdért!

Aki a választ tudja az már bizonyosságot tud!
kurucPista
2014-05-08 15:09:32
Köszi :-)
Borsodi
2014-05-08 15:06:34
Vannak kérdések, amikből igyekeznek kimaradni a pártvezetők, mert "sáros" az ügy:
Orbán nem volt jelen a Paks 2. és a Földtörvény szavazásánál..

Ilyenkor Orbán "alszik" , szemet huny a törvénytelenség felett, ő tudja, hogy ez rossz. különben ott lenne, de fél megnyomni a gombot.. remeg a keze a nukleáris katasztrófa gombjának a megnyomásakor..
a tudatlan ember persze megnyomja helyette is, de Orbán azon kevesek közé tartozik aki olvasta a valós jelentéseket és tudja, hogy egy katasztrófa nagyon is reális...

Vona "alszik", mikor nem áll ki Gaudi mögött.. álmodik a hatalomról..
de a kérdés az hogy a nép vagy a háttérhatalom szolgája akar-e lenni.. Csanád az utóbbit választotta.
Sokáig nem lehet kettős szerepet játszani. Mondani akármit lehet egy nemzeti gyásznap majálisán..
de amikor az alapítványok által leosztott szerepek szerint kell megnyomni a gombot és azt rá kell kényszerítenie a parlamenti társaira is.. vagy becsukja a szemét, amikor 100 méterre tőle tüntetés zajlik..

Ica minden mondatával egyetértek. Különösen az utolsó mondatával!
kurucPista
2014-05-08 15:02:03
( nem jó a link-ed - baro )
barodza
2014-05-08 14:38:07
Rendezvény a magyar föld védelmében a Hazatérés Templomában
http://www.youtube.com/watch?v=-K8SMObuflo
kurucPista
2014-05-08 14:16:33
Ica-Ra - ez bájos:
'jó lenne, ha a Jobbik vezetője felébredne és megértené, hogy a hazaárulók oldalára igyekszik kormányozni saját pártját'...
hát alszik Gábor ... ?
Ica
2014-05-08 13:38:14
Médiatörténeti jelentőségü a tegnapi Gaudi interjúja az Áktv-nek, mert a közszolgálat csúfoló hazugságok nem maradtak válasz nélkül. Amit Gulyás István csinált az MTv-ben, az maga a botrány, a Jobbik volt legerősebb emberét akarták kicsinálni. Cenzúra nélkül megtudtuk az igazsságot, jó lenne, ha a Jobbik vezetője felébredne és megértené, hogy a hazaárulók oldalára igyekszik kormányozni saját pártját, amit mi nem fogunk tűrni, mert nem ezért küldtük oda őket. Most meg Novák Előd handabandázik, hogy Gaudi nem is akart képviselő lenni, ez már csúnya dolog. A legtehetségesebbet azért szoritották ki, hogy rájuk több fény essen, de ez nem így lesz. Látjuk már, hogy mi a baj és kik okozzák. Új vezértkart a Jobbikba, mert a tagságot nem lehet leváltani!
Topi
2014-05-08 12:40:18
EP-szocik öt éve

BETEG TELJESÍTMÉNY: AZ MSZP BRÜSSZELI KÉPVISELŐINEK MAGYARGYŰLÖLŐ PERFORMANSZAI
Az Európai Parlament különleges mintadarabjai öngólt lőttek - Tabajdiéknak nem jött be a feljelentés-biznisz

Lovas István

Brüsszel


"A 'Polgár vallomásai'-nak első két fejezetét nem engedem külföldi nyilvánosság elé; nem akarom, hogy ezt a szomorú vallomást, a magyarságnak ezt a vádiratát idegenek is olvassák. Magyarul, magyaroknak, igen...De az idegen ne tudjon minderről."

(Márai Sándor, Hallgatni akartam című kötetéből)

* * *

Amit Márai kifejezett, csak nálunk furcsaság. Máshol norma. Egy friss példa: Algériában az április 17-i elnökválasztáson negyedszer is győztes Buteflika mögött másodikként végző Ali Benflis volt miniszterelnök hazájában a kampány idején a legélesebb szavakkal ítélte el ismételten azt, hogy szerinte a választások pályája durván lejt a hatalmon lévő elnök irányába. Amikor ugyanezt az algériai spanyol nagykövet kifogásolta, igen erős indulattal utasította rendre őt azzal, hogy "az ilyen viselkedés, az ilyen durva beavatkozás egy más ország belügyeibe ellentétes a diplomácia legelemibb normáival".

Ezzel együtt, ha egy népet az Európai Unióban gumilövedékkel lőnek és viperával vernek a "rend" azonosítójuktól megfosztott őrei, netán egy képviselőjüket úgy verik véresre, mint tették azt a fideszes Révész Máriusszal 2006-ban, a vészharang megkongatása érthető. De azt a négy képviselőt, akik a volt moszkovita diplomata, Tabajdi Csaba vezetésével szakmányban árulták a hazát Brüsszelben öt éven át, ilyen atrocitások sem őket, sem képviseltjeiket nem érték. Objektív szemmel nézve a legdurvább incidens busás fizetésük rendszeres felvétele volt árulásukért.

Az Európai Parlament (EP) e négy szocialista tagja - Tabajdin kívül Göncz Kinga volt külügyminiszter, Gurmai Zita és Herczog Edit - azonban a sárral hazadobálást Brüsszelben és brüsszeli tógában más helyszíneken olyan intenzitással és gyakorisággal végezték, amely példa nélküli a közösség történelmében. Jutalmuk az emancipálódott magyar nép elfordulása lett. Sőt, még pártjuk sem díjazta azt, amit tettek: Tabajdi, Göncz és Herczog nincs az új MSZP-s EP-listán.

Az alábbiakban terjedelmi korlátok miatt csak töredékes ízelítőt kínálunk kontraproduktív ténykedésükről - ha egyáltalán íznek nevezhető az, amit ők tettek.

* * *

2010. június 10.

Két hét sem telt el a Fidesz-KDNP koalíció megalakulása után Tabajdi Csaba megafont ragadva vetítette előre annak a veszélyét, hogy az unió 2011. januárjától fél éven át tartó uniós elnöksége kudarc lesz. (Nem lett az.) Arról hallgatva, hogy az országot a csődtől 20 milliárd eurós (a balliberális sajtó által "gigahitelnek" nevezett paksi szerződés értékének kétszerese a semmiért) hitel mentette meg nyolcéves félrekormányzásuk után. Melynek során Szlovákia nem csak beért bennünket gazdaságilag, de messze maga mögött hagyott bennünket; a munkanélküliség több mint a duplájára nőtt, az államadósság pedig az égbe szökött, miközben Magyarország a túlzott deficiteljárás vádlottjainak padján ült, lábbilinccsel odaláncolva.

2010. július 6

Martin Schulz, az EP szocialista frakció akkori vezére - ma az EP távozó elnöke - egy nemzetközi sajtókonferencián fejezte ki (netán a szocialista kvartett sugallatára) súlyos aggodalmát a hat hete kormányon lévő budapesti kormány médiaszabadságot korlátozó gyakorlata miatt.

2010. szeptember 7.

Göncz Kinga az akkor négy év múlva következő hazai választásokról azt nyilatkozta, hogy azokon a kisebb pártok számára még a részvétel is "lehetetlenné válik". Mint ismeretes, az őt küldő MSZP a számukra a második Moháccsal felérő választási eredményeket most azzal is magyarázták, hogy mindenféle bizniszpártok indultak el rajta. (A két, egymással ellentétes vádat a külföldi sajtó mindenfajta kétely nélkül, lelkesen kürtölte világgá.) Tabajdi delegációvezető pedig már uniós beavatkozást sürgetett Magyarország ellen, ahol "felszámolják a demokratikus intézményrendszert, valamint eltüntetik a fékek és ellensúlyok rendszerét".

2010. szeptember 11.

Göncz Kinga a Fapados Alapítvány 100 nap - Becsapott Magyarország című budapesti konferenciáján kijelentette, hogy informális beszélgetéseken Brüsszelben már "felmerült": Orbán Viktor és Magyarország "ezzel a kormánnyal" nem alkalmas az EU soros elnöki tisztének betöltésére. Majd hozzátette, szankciókra számíthatnak azok az országok, amelyek nem tartják a hiánycélt. Mondta Göncz, akinek kormánya 2004 és 2010 között egyetlen percre nem tudta a költségvetési hiányt az előírt 3 % alá szorítani. És jósolta ezt arról a kormányról, amely tavaly június 21-én kihozta az országot a túlzottdeficit-eljárás alól annak ellenére, hogy az Európai Bizottság (EB) átlátszóan hamis előrejelzésekkel hosszú időn át érdemtelenül ott tartotta.

2010. december 14.

A 2006 őszén néma leventeként viselkedő Tabajdi Brüsszelben kijelentette, Magyarország kormánya - miközben az EU elnöksége átvételére készül - súlyosan korlátozza otthon a demokráciát, a szólásszabadságot és a szakszervezetek jogait.

2010. december 21-23.

Az EP szocialista, liberális, zöld és kommunista frakciói össztüzet zúdítottak a magyar médiatörvényre, a magyar sajtó halálát vizionálva és uniós beavatkozást sürgetve. Miközben például sem a görög, sem a bolgár EP-képviselők egyikének se jutott eszébe hasonló hangon Brüsszelben saját sajtójuk haláláról szólni, noha a még a Magyarországot nagyon nem kedvelő amerikai Freedom House szerint is náluk jóval kevésbé szabad a sajtó helyzete.

2011. január 10.

Gurmai Zita az uniós elnökséget elkezdő Magyarország kormányát azzal vádolta, hogy otthon puha diktatúrát vezetett be.

2011. január 13.

Göncz Kinga örömmel újságolta a vezető uniós szakhetilap, a European Voice őt interjúvoló újságírójának, hogy szocialista frakciója már tanulmányozza, miként lehet megvonni Magyarország szavazati jogát. Miközben Magyarország Stockholm-szindrómától szenvedő brüsszeli állandó EU-képviselete Göncz fiát, a nyilván nélkülözhetetlen Benedek Mártont kérte kölcsön az Európai Bizottságtól (EB) a fél éves (anyja jóslata szerint "kudarcos") magyar elnökségre.

2011. január 19.

Az EP strasbourgi ülésén Orbán Viktor miniszterelnök verte vissza a szocialista Swoboda, a zöld Cohn-Bendit és a liberális Verhofstadt frakcióvezérek, valamint képviselőtársaik vádjait úgy, hogy a fél Magyarország által nézett vita jelentősen hozzájárult a 2014-es jobboldal ismételten kétharmados győzelemhez. A vitában a kormány ellen kirohanók egyike volt az időközben "konzervatív jobboldalivá" vedlett, az MSZP pénzügyminisztereként a gazdaságot visszafogó és az embereket kegyetlenül sújtó megszorító csomagjáról megismert Bokros Lajos EP-képviselő, aki ma savanyú arccal, de annál nagyobb sebességgel gyalogol a politikai felejtés süllyesztőjébe.

2011. február 15.

A szocialista, liberális, zöld és kommunista frakciók a magyar médiatörvényt elítélő határozati javaslatban állapodtak meg, amelyet Tabadji Csaba is aláírt. A javaslat tele volt tárgyi tévedésekkel, csúsztatásokkal és megalapozatlan feltételezésekkel, miközben kötelezettszegési eljárás lefolytatásával fenyegetett. Ugyanezen a napon lapunknak adott interjújában Joseph Daul, az EP legnagyobb, néppárti frakciójának elnöke kijelentette, soha nem látott olyan támadást bárkitől is az intézményben saját hazája ellen, mint amelyben a magyarországi szocialista képviselők tobzódnak.

2011. március 1.

Göncz Kinga egy sajtószabadságról Cohn-Benditék által rendezett közmeghallgatáson az Európai Bizottságot puhának találta abban, ahogyan a magyar médiatörvény ügyét kezelte, majd közölte, e törvény csak a jégyhegy csúcsa és a magyar kormány le akarja bontani a demokratikus fékek és egyensúlyok rendszerét. Ugyanitt Heller Ágnes Brüsszelben a magyar népet "szolgalelkűnek" nevezte, és arra a kérdésre, hogy miért nem panaszkodott, amikor emberek szemét lőtték ki 2006-ban, azt válaszolta, hogy akkor senkit nem lőttek és kínoztak meg.

2011. március 29

Tabajdi az alaptörvény "múltba révedő" preambulumát támadta azzal, hogy az kiemeli a kereszténység szerepét és nem utal az Európai Unióra. Azt nem mondta, hogy melyik tagország alkotmánya utal az EU-ra és hogy mely országoké emelik ki nemcsak a kereszténység, de saját egyházuk szerepét is alkotmányukban.

2011. április 5

Göncz a Magyar Gárdát és a magyar romastratégiát bírálta összeállva éppen azzal a Monika Flasiková-Benova szlovák EP-képviselővel, aki a SMER párt egyik alapítójaként korábban a szélsőségesen nacionalista és kirekesztő Szlovák Nemzeti Párttal dolgozott koalíciójukban. Flasiková-Benova ugyanakkor elfelejtette bírálni hazáját, amikor tavaly november végén a sajtóban neonácinak nevezett Marián Kotlebát választották Beszterce térség kormányzójává. Ugyanezt a magyarországi szocialisták sem kifogásolták, mert nyilván vannak olyan "neonácik", akiket szeretnek.

2011. május 25.

Göncz Kinga az EP állampolgári jogi-, bel- és igazságügyi (LIBE) bizottsága - melynek Göncz egyik alelnöke - ülésén örömét fejezte ki, hogy a bizottság napirendre vette a vitát a magyar alkotmányról és egyéb magyarországi jogsértő intézkedésekről.

2011. július 26.

Göncz írásbeli választ igénylő kérdést intézett az Európai Bizottsághoz egyebek között a magyarországi iskolakötelezettség és a büntetőjogi felelősség korhatárának csökkentéséről. (A szomszédos Ausztria EP-képviselői például egyetlen alkalommal nem kifogásolták Brüsszelben, hogy náluk szintén 16 év a tankötelezettség.)

2011. szeptember 12.

Göncz azt írta az új magyar vallás- és egyházügyi törvénnyel kapcsolatban az EB-hez választ igénylő kérdésében, hogy a Magyarországon működő 358 vallási közösségből mindössze 14 kap formális elismerést, ami szerinte ütközik a megkülönböztetés uniós tilalmába. (A francia Le Figaro 2014. május 1-jei száma szerint ez a magyar törvény Európában az egyik legmegengedőbb.)

2012. február 14.

Guy Verhostadt, a liberálisok vezére, a román Renate Weber, Louis Michel volt francia külügyminiszter, Sophie in 't Veld és más liberális európai parlamenti képviselőtársaik, Daniel Cohn-Bendit, Rebecca Harms zöldvezérek, Judith Sargentini, Rui Tavares, Ulrike Lunacek zöldképviselők, Hannes Swoboda, az EP szocialista frakciójának vezére, valamint Tabajdi és Göncz képviselők az Európai Tanácsnak és az Európai Bizottságnak állásfoglalásra irányuló indítványt nyújtottak be a "közelmúltbeli magyarországi politikai fejleményekről". (Eddig egyetlen más uniós képviselő saját hazája "politikai fejleményeiről" nem nyújtott be indítványt.)

2012. február 16.

A magyarországi szocialista EP-képviselők több mint egy éves munkáját "siker" koronázta: az EP többsége állásfoglalást fogadott el, amely az állampolgárok jogainak védelmében bírálta az Orbán-kormányt és megfelelő intézkedésekre kéri az Európai Bizottságot.

2012. június 4.

Az MSZP EP-delegációja elítélte, hogy két vezető fideszes politikus "a szélsőségesekkel együtt támogatta egy náci, antiszemita személy újratemetését" és hogy a kormány "immár nyíltan együttműködik a szélsőségesekkel". (Bolgár EP-képviselők soha nem kifogásolták, hogy Szófiában a szocialista kormány a Jobbiktól radikálisabb Attakával kormányoz együtt.)

2012. július 3.

Herczog Edit írásbeli választ kért arra a kérdésére, hogy mit tud tenni a bizottság, ha egy tagállam "beláthatatlan idővel kitolja a csatlakozási szerződésben vállalt, euróhoz való csatlakozást". Svéd, lengyel, cseh és az euróövezeten kívüli más országok EP-képviselőinek ez ügyben eddig még nem fordultak a bizottsághoz.

2012. október 12.

Göncz Kingának a romániai helyzet EP-beli megvitatásakor is Magyarország jutott az eszébe: hiányolta az EB szigorú fellépését Magyarországgal szemben.

2012. december 11.

Göncznek az EP-ben az alapvető jogok uniós érvényesüléséről zajló vitában Magyarországgal kapcsolatban kedvenc szavajárásának adott teret: bűnbakképzésről, kirekesztésről, gyűlöletkeltésről, nacionalizmusról és a nemzeti radikalizmus erősödéséről szónokolt.

2012. december 12.

Tabajdi Csabának a ciprusi uniós elnökségről szóló vitán az jutott eszébe, hogy Magyarországon egyetemistákés középiskolások hetek óta tüntetnek a "röghözkötés" ellen. Más országok képviselői a témához tartották magukat.

2013. január 29.

Tabajdi arra sürgette az EU-t, hogy álljon ki a magyar diákok jogai mellett, miközben a "téli rózsás forradalom fellángolásáról" beszélt a budapesti diáktüntetések kapcsán. (2006-ban az MSZP-SZDSZ kormány többször éles kirohanást intézett a Hírtévé ellen, amikor annak riportere egy alkalommal "forradalminak" nevezte a Gyurcsány-féle hazugságbeszéd nyomán fellángoló össznépi elégedetlenség kifejeződését.)

2013. április 8.

Az EP LIBE bizottságának ülésén Göncz kifogásolta, hogy az alaptörvényben a gyűlöletbeszédet csak a magyar nép ellen tiltják.

2013. október 2.

Alapjogokat sért a hajléktalanság büntetése, mondta Göncz, és sürgette az EU fellépését.

2013. október 3.

Az MSZP új EP-listáját vezető Szanyi Tibor - aki a magyar miniszterelnököt "náci sasnak" is nevezte - Budapesten kijelentette, az EP-választásokra a "kutya nem fog elmenni". (Az MSZP jelenleg most nyilván az el nem menő kutyák kedvéért kampányol.) Decemberben pedig azt nyilatkozta, hogy a végsőkig elkeseredett embereket "a hatósági terrortól való félelem" tartja vissza attól, hogy az utcán tiltakozzanak.

2014. március 4.

Ulrike Lunacek EP-képviselő a Magyarországot elítélő, MSZP-forrásból táplálkozó Tavares-jelentés szerzőjével és Magyar Bálint volt SZDSZ-es vezérrel együtt asszisztált az ausztriai Karl Pfeifer újságírónak a magyar kormány antiszemitizmusáról tartott előadásán.

2014. március 20

Tabajdi Csaba az EP petíciós bizottságának ülésén arról biztosította hallgatóságát, hogy az EP továbbra is kiáll "a jogfosztott magyar állampolgárok mellett".
Topi
2014-05-08 11:16:01
Borsodi
2014-05-08 10:49:45
Tegnap rendőrök állítottak meg kerékpárosokat (úgy tudom legkisebb büntetési tétel 5000)..
Ma reggel onnan 300 méterre bicikliseknek osztottak reggelit nagy kampány, médiafelhajtás keretében (milliós kamerák össztüzében)

Gondolat: Egy csekk kiosztásából 20 "reggeli" is kijön...

Ugyanez nagyban:
Évente 5000 milliárd forint vándorol ki az EU-ba (egy kamera , egy média nincs jelen, nagy kuss van róla..)
Évente 600 milliárd jön vissza óriási plakátok táblák állnak évekig kint , és az összes televízió, rádió és sajtó ott van.
kurucPista
2014-05-08 10:35:35
ok! - a 'pincér'-est köszi nem .... ( megyek dologra ... > TETT ! )
Borsodi
2014-05-08 10:28:04
kurucPista:
a 'fordulás' magyarázatával már nem foglalkozom...

Ebben igazad van. Tényleg nem foglalkozom vele, ugyanis nem hiszem el,hogy a gyarmatosító megfordítja álláspontját és már nem akar gyarmatosítani, azt viszont már valószínűbb, hogy stratégiát vált és lejárt lemezek helyett újat kell feltennie..

Te nyertél.. :-)

S igazából nem is akarom beleásni magam mélyen, hogy miért változtatnak, mert olyankor az a szemellenzős barátom jut eszembe, aki mélyen Fizess hívő, aki mindennek elolvassa a háttérmagyarázatát az MNO-ban, és havi egyszeri találkozás alkalmával képtelen vagyok kigyógyítani..

Nem a tettek magyarázataira vagyok kíváncsi, hanem a tettekre.

Most képzeld el, hogy ezt az Orbán esküvő balhét:
http://www.origo.hu/itthon/20140507-feljelentest-tett-az-orban-eskuvo-pincere.html
amit az itt fórumozók többsége úgy értékel, hogy mekkora hatalommániás az Orbán..

Nos a szemellenzős barátom (akinek az agyát naponta kimossa a MNO média) úgy értékeli, hogy
Közeledik az EP választás, de még a Fideszes ellenzéknek arra sincs lehetősége, hogy újat találjon ki.. hiszen ezt a botrányt sütötték el a parlamenti választások előtt is... már nem tudnak mibe belekötni a gaz Fidesz ellenesek! (mert annyira mindent jól csinál a Fidesz, a lehetőségeihez képest- gondolja Ő)

VESZÉLYES dolog ez a média!
A legnagyobb baj, hogy a magyar embereknek csupán néhány kis internetes médiájuk van.
Még a kuruc-on is vannak tabu témák!
kurucPista
2014-05-08 10:03:54
Borsodi - Te tudod... - mindenesetre legalábbis fura, hogy Te link-elsz be egy témát - aztán a hátterével, a 'fordulás' magyarázatával már nem foglalkozol... (most olvasom a 2. reagálásod).
A 'valóság' nem tudomásul-vétele soha nem visz előre. Lehet, kell is radikálisan gondolkozni - azt meg is valósítani, már 'nagyon más' !
Amíg 47 ember tüntet a földtörvény ellen - EZ VAN!
Borsodi
2014-05-08 09:46:15
Kurucpista, teljsen igazad van, Balczó egy kiváló politikus még ellentűzben is megvédi a nemzeti álláspontját (Dúró hamar elbukott..)
Pont ezért parkolópályára kerül az EP-be..

Viszont úgy érzem az álláspontom nem jól ment át, ezért kicsit sarkosítom:
ha a hatalmat birtokló ördög felajánlja, hogy lehetek nála udvari bohóc (szerepelhetek a médiájában), azért még nem fogok részt venni az ördög táncában, mert a lehetőség adott..
Borsodi
2014-05-08 09:37:58
Konrádot sosem nézem meg. Nem tudom ki az , de "jellegzetes" feje és stílusa van.
Ellenőriztem és gyanúm beigazolódott:
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsidók_a_magyar_közéletben_(a-l)#K
Konrád György - *1933, magyarellenes író

Bocs, erre nem tudok reagálni, mert a Kálmánnal együttes fröcsögés nem hallgatom meg (mazohista nem vagyok).
Azon dolgoznak most, hogy 2018-ban a narancs zökkenőmentesen adja át a hatalmat a vörösnek. (a nép elégedett legyen , hogy soha többet narancs..)
Ám a vörös a narancs-zöldnek fogja átadni a stafétabotot! Emiatt a jobb-zöldnek lassan be kell tagozódnia! Vona erre alkalmas, mert végrehajtja Orbán háttérembereinek kéréseit (utasításait). Bizonyított Pakssal és a földkérdéssel, hiszen a narancs nélküle is meg tudta volna szavazni. Volt ugyan egy renitens Gaudi, de ő már nem tag..
barodza
2014-05-08 09:24:52
Ezer évElindultak fényes csillagösvénytől,
A hosszú útra messzi ősi földről.
Dicsőségünk, Árpád vezér büszke népe
Ezer évünk példa tisztességre.
Vérük adták az új honért, az ősi vért!

Véres félhold, görbe karmú éhes sas,
Sötét zászlók, majd a vörös csillag,
Jöttek sorban, népünk hajtották igába,
Tépett sorsunk nincs ki összevarrja.
Földanya vigyázz majd reánk, ez a hazánk!

Az idő múlt és fordult a világ,
a történetet újraírták,
Itt maradt egyedül ez az ország,
és nem érti más szavát.
Miért tűrjük mások igazát, hogy
becsületünk megalázzák,
Miért hagytuk, hogy eltapossák,
a bölcsőnk otthonát?

Földanya vigyázz majd reánk, ez a hazánk
kurucPista
2014-05-08 01:45:01
Borsodi-Re: ( ATV ) 2
Most néztem meg a Balczó-beszélgetést. Az - szerintem - korrekt és pozitív - és inkább hozadéka van.
kurucPista
2014-05-08 01:18:46
Borsodi-Re: ( ATV )
Ha elkerülte Vona a figyelmedet - a dolgok 'elrendezése' megtörtént az ATV-ben - Khonrád György által mindjárt a választá-sokk után - egy 'polkorrekt' beszélgetés keretében - Olgicával ... íme: http://youtu.be/7m3jePgxtcQ
Borsodi
2014-05-07 22:16:06
Földkérdés 2:

Egy kis kitérő az ukrán földkérdésre, ugyanis számos párhuzam lelhető fel.

A gabonaárak az egekbe szöknek az ukrán belháború miatt:
http://hungarian.ruvr.ru/2014_05_07/272091994/
(igen , hatással lesz a magyar árakra is!)

Okok: banki spekulációk, a bankok a gazdákat taccsra vágták (hitelfelvételek, zálogosítások).
Földek maradtak parlagon a gazdák padlóra küldésével.

Jól látható, hogy a kifosztás mögött a bankok állnak! Vajon kik állnak az ukrán zavargások mögött? Ki pénzeli a tüntetőknek álcázott fegyveres felkelőket? (még napi fizetést is kapnak!)
Internacionista háttérhatalom.


Már csak egy lépés maradt hátra, Ukrajnában:
Megkezdődhet az elszegényedett emberek földjeinek felvásárlása és kisemmizése.

Következő lépés:
Az internacionalista iparosítás után megkezdődhet a földek nemzetközivé tétele is , s amikor néhány kézbe kerül majd a föld területének 90 %-a, akkor jöhet a spekulációs kirablás és éhínség.., mert hát ugye a technikai kütyü , a legújabb mobil nem létkérdés, de enni mindenkinek kell, az ám a nagy üzlet!
Topi
2014-05-07 21:24:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.