Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-05-22 22:28:31
A magyar Szolzsenyicin.

A Nyugati bejáratánál ül egy öreg bácsi, Lenin kalappal a fején, kopott kabátban, ölében egy nagyon öreg táskával. Minden nap délután 4-től, felállítja a kis összecsukható székét és ül, ül rendíthetetlenül. Az autók csak zúgnak, villamosok dübörögnek, az emberek pedig csak özönlenek. A nagy rohanásban majdhogynem néha átesnek, belerúgnak szegénybe, hiszen a legtöbben észre sem veszik. Pedig igen érdekes története van a bácsinak.

Ölében a táskából egy könyvet árul melynek a címe: Málenkij robot, s írója nem más, mint Karcsi bácsi.
http://api.ning.com/files/vuUh0rgUyT70TTaTVbSbv00PVOWxTeMZaPFNfrrdgH4fEwYGw0usfxWDlmT3TjW4mh2X-IlXkhRud8*5ipcrIZPs3D2i-Fwa/amagyarSzolzsenyicin.jpg

A mai embernek ez a szó ma már semmit sem mond. A mai fiatalok talán egy orosz rock bandára asszociálnának a szó alapján, de Ő igenis tudja mit jelentett ez a szó 60 évvel ezelőtt. 1945-ben a főváros ostroma után munkába menet, 18 éves suhancként az utcáról szedték össze az igazoltató szovjet katonák, hogy „egy kis munkára”, málenkij robotra vigyék. Hozzátartozói semmit sem tudtak róla, egyszerűen csak eltűnt, több ezer társával együtt a káoszos főváros utcáin.

Nem volt katona, nem bántott senkit, nem szolgált senkit, csupán rosszkor volt, rossz helyen és ezt fiatalságának éveivel, és egészségével fizette meg.

Évekig volt Ukrajnában, egy hadifogoly-kényszermunka táborban, emberi ésszel felfoghatatlan körülmények között, miközben idehaza senki sem tudott róla semmit!

86 éves korára, hogy megmutassa unokáinak mi a különbség a mai és az Ő fiatalkora közti időknek, megírta a történetét.

És most ül, ül és várja, hogy valaki, 10000-ből egy ember, aki megáll, megismerje a történetét.

Én tegnap az a 10000-ből egy ember voltam, aki megvette a könyvét és még aznap ki is olvastam. Elképesztő történet! Érdekes hogy bár a holokausztról szóló könyvekkel roskadoznak a polcok, addig az ilyen témájú könyveket szinte úgy kell vadászni itthon!

A mai napig egy bizonyos homály, tabu lengi körül a '44 utáni deportálásokat. Pedig ők is ugyan úgy, ártatlanul szenvedtek, de ők se kárpótlást, sem bocsánatkérést senkitől nem kaptak.

Karcsi bácsi inkább az utóbbit hiányolja.

Kedves olvasó, történelem iránt érdeklődő, ha arra jársz és tudsz nélkülözni 2000Ft-ot, vedd észre Karcsi bácsit, s vegyél egy könyvet az írójától.

Szívesen mesél és dedikálja is akárkinek aki szeretné. Egyedüli társa a már ismert Irénke néni, aki sütit árul, így ha jókor mész még süti is jár a könyv mellé!

Segíts Karcsi bácsinak, hiszen az történelem egy élő matuzsáleme ül a Nyugati bejáratánál.

És csak ül, ül, és ül…

Szatmári Ádám
Anna
2014-05-22 22:08:20
Hogy tapasztalhatnád meg Istent, a végtelent, amíg kézzel lábbal ragaszkodsz a korlátaidhoz? Ez olyan mintha, azzal a céllal ülnél be egy sportautóba, hogy megtapasztald a lassúságot.
Melyek a te ragaszkodásaid, melyek a korlátaid, melyek elválasztanak téged Istentől?

http://szabadgondolat.wordpress.com/2012/02/28/isten-megtapasztalsa/
barodza
2014-05-22 17:43:17
http://www.youtube.com/watch?v=pOKgmCH7Zvk

P.Mobil - Pokolba Tartó Vonat
Ica
2014-05-22 10:16:08
Váradi

Sztem nem magyar hozzáálás magyart bántani, nem örülök annak, hogy megint egymásnak estetek, gyűlölködő szavakat irtok, Isten Anyát káromoltok, aki Babba Mária nekünk magyaroknak. Ha a jézusi kereszténységről tényeket, adatokat, évszámokat, neveket, idézeteket kerestek, legjobb Kubinyi Tamás könyveit forgatni, több ezer forrás van az Álmos könyvekben. Nekem megvan, nyilván azért irsz ilyeneket, mert nem olvastad. Ne hidje senki, hogy gyorstalpalón be lehet mindent pótolni, ez a fórum sem arra való. A jóindulatú emberek tudják, hogy sok előadást kell megnézniük és utána olvasniuk.
Topi
2014-05-22 10:03:38
Régi Jobbikos
2014-05-21 21:44:25
Váradi

"Lentebb azt írtad, hogy Jézus "isten anyázott" irod nekem, mintha tőlem idéznéd a káromló szavakat. Én így nem beszélek és nem is akarok tovább veled vitatkozni. A forrásokat megtalálod, ha kicsit utána nézel.
Régi Jobbikos
2014-05-21 20:25:48
Váradinak, Serafnak

Nem szép dolog Szűz Mária Istenszülő Anya országában ilyen gondolatokat megfogalmaznotok csak azért, mert ti nem olvastok. Több ezer éves tudás, amiről nem is feltételeztem, hogy közöttünk valaki nem ismeri.
HunorMagor
2014-05-21 19:29:14
barodza
2014-05-21 17:57:11
Régi Jobbikos
2014-05-21 16:53:21
Serafnak

Nagyon hosszú a lista, akik hasonlóképpen gondolkodnak Zakar Andrástól Zajti Ferencen át Badiny Jós Ferencig tényekkel, adatokkal, bizonyítékokkal támasztották alá, az olvasásukat nem tudom megtakaritani neked.
Borsodi
2014-05-21 13:06:13
Nem hiszem el a múlt heti statisztikát, hogy a Jobbik erősödött és megelőzte az MSZP-t.
1. ápr 6-a óta nem változott semmi, semmilyen jelentős esemény nem történt
2. néhány apróság volt:
- erősítő: teleplakátozták Morvaival az országot, Morvait az összes média futtatja (bár a Jobbik plakátokat azóta már leszedték)
- gyengítő: elhatárolódtak Gauditól (kuruc.infon kommentekben az összes Jobbikos szerencsétlennek tartotta Vona lépését)
majd Vona fejenállt Orbánnak és kiálltak a hazaáruló Pásztor mellett

Két nap múlva megjelent a "statisztika" , hogy a Jobbik erősödött..., mintegy alátámasztva, hogy Vona döntései jók voltak és rendre helyesen cselekedett!
Kész átverés és Vona megeszi! Vagy a választóknak szól, hogy a Jobbikos választó-közönség egyezzen bele ebbe a besimulásba... ?!
Akármelyik is a válasz, egyik sem jó nekünk....

Erősödött-e a Jobbik vagy sem? A válaszomat ismeritek , ám nézzük meg, hogy mit gondol a negyedik oldal
(még ha nem is minden mondattal értek egyet, de van néhány magvas gondolat) :

http://magyarforum.hu/cikk/332/Erosodott-e-a-Jobbik-vagy-sem-/
(emlékeztető: MIÉP-et az MSZP-Fizess magánhadserege és a Jobbik süllyesztette el)

Aki nem tudja a választ, az négy nap múlva megtudhatja.. , nem lesz meglepetés annak ellenére sem, hogy az MSZP reklámjait nagyítóval kell keresni.

és akkor a szokásos mottó - ( mivel 4év múlva a baloldal kapja a stafétabotot, ezért háttérbe kell maradnia a Jobbiknak).

EU-s bábszínházba nem szavazok bábokat!
Topi
2014-05-21 12:58:08
Régi Jobbikos
2014-05-21 12:56:41
Én nem értek ehez, de a régi civilizációkban Mezopotámiában is Isten, Istenanya és Istenfiú a szent család. A Szent Lélek valamennyiőjükhöz kötődő alaktalan tehát szellemlény. Másolok az ősi szentháromságról:

1.) Jézus 12 éves korában került el Izraelből és 30 évesen tért vissza. A kettő között keleten tanult és tanított (Egyiptomban, Indiában és Tibetben), amit mind kivágtak a Bibliából!
A Koránban és tibeti írásokban viszont szerepel Jézus ezen útja! (ők Isszának nevezik).

2.) "Halála" után 300-400 évvel különböző zsinatokon:
-Kivették Jézus tanításaiból a reinkarnáció, asztrológia, numerológia tanait, és ... hogy "Isten országa Bennetek van!", "Ugyanaz a Fény van Benned ..."

Ezek "helyébe" írták: hogy Isten rajtad Kívül, elérhetetlen magasságokban van, és így az Isten és közted szükség van egy közvetítőre: a papságra.

De elkerülte a figyelmüket ez a 2 rész:
Károli Gáspár fordítás, 82. zsoltár 6. vers:
"Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan."
Illetve: "Én vagyok a világ világossága" - mondta Jézus. Később pedig a tanítványainak mondta: "Ti vagytok a világ világossága." - Tehát nem azt mondja, hogy .. én vagyok az Isten fia, ti pedig csak emberek, hanem hogy ugyan azok vagyunk!

-Kitalálták, hogy legyen bűn, amiért büntetés jár,
és hogy legyen pokol, és ördög.

Míg Jézus azt tanította:
"Nincs bűnös, csak tudatlan. Ezért meg kell Tanítani!
Nincs gonosz, csak beteg. Akit a Szeretet gyógyíthat meg!"

-Próbálták összemosni Jézus tanait a zsidó vallással (ami valójában Ég és Föld):
Elnevezték Jézus tanait Újszövetségnek,
Jézus származását átírták zsidóra,
és egy zsinaton kimondták, hogy Jézus apja: Jáhve.

[Ez még a papok között is akkora felháborodást váltott ki, hogy lázadás tört ki az egyházonban!
Miért?
Jáhve Egyiptomban csecsemőket ölt (Kivonulás 11.1),
Kánaánban pedig népirtást végeztetett.
Jézus tetteiből és szavaiból pedig mindig a SZERETET áradt. Még keresztre feszítése közben is: "Bocsáss meg nekik Atyám, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek." > Ugye, nem mindegy hogy ki az apja ? :) ]

-"A női princípium kitörlése:
-Az Atya, Anya és Fiú szent-háromságot átírták

Atya, Fiú, Szentlélek -re.

-Jézus mindig azt mondta: "... az Isten és az Istennő ..."
Mindenhonnan kiradírozták, hogy: Istennő.

-A történetből (ahonnan csak tudták) kitörölték Mária Magdolnát - Jézus legKözelebbi Tanítványát - a 12 tanítvány közül " , ... de Leonardo Da Vinci odafestette az "Utolsó vacsora" című művére Jézus mellé.

-Jézus, amikor feltámad, Mária Magdolnával találkozik először (mintha megvárná, míg a többiek elhagyják a sírt), és Jézus úgy szólítja Mária Magdolnát, ahogy egyik tanítványát sem ! Ez a megszólítás csak a legközvetlenebb tanítványnak járt ki !

-Mária Magdolnát (aki Egyiptomban tanult, és felnőtt korára már nagy hatalmú mágus főpapnő volt),

"bűnös nővé" írták át, ... amit később egyesek prostituáltként értelmeztek.

Visszatérve és összefoglalva az írások szerint Jézus:
-A SÓLYMOT tisztelő kánaániták PÁRTUS helytartójának fia volt, PÁRTIA trónörököse!
-Akit SZKÍTA névre kereszteltek! aminek a jelentése: a FÉNY fia!
-Tudott HUNUL!
-A Talmud NIMRÓD fiának nevezi. (Talán arra gondolnak, hogy leszármazottja.)
Topi
2014-05-21 12:06:36
Martin Killeen
2014-05-21 08:51:34
Kedves Benedek!

Nagy orommel olvastam jo par hozzaszolasat, ami most mar nem jobbik ellenes! Hala a Joistennek a kuruc.info is mukodott otthon 8. 50-kor. Udv. Barbara Szebb jovot, Magyarorszag!
Régi Jobbikos
2014-05-21 08:24:44
Tisztelt Váradi

Nem kellene kaliforniai Lászlót itt megszólítanod, ahol soha nem ír, sokkal inkább beszólhatnál a müsorba. Az ősi szentháromság Atya Anya és Fiú, ha ezt sem tudod, nézz utána és ne máson kérd számon a műveletlenséged.
Borsodi
2014-05-20 20:22:21
Ha hozzászokik a nép, akkor mindent, de főleg az eladott földeket körbekerítik...

Meglepődne a nép, ha tudná..
Csak egy példa: még a MÁK ("Magyar" Államkincstár) előtti apró zöld terület is eladva.. és az is csak akkor derült ki, mikor megnőtt a gaz, mert nem volt leszervezve, hogy ki vágja a le "füvet"..
Borsodi
2014-05-20 19:59:06
Magyar föld:
Tesztelik a reakciókat, Debrecen szívét, a Nagyerdőt körbekerítik:

http://www.dehir.hu/velemeny/miert-kell-bekeriteni-a-debreceni-nagyerdot/2014/05/20/

Emlékeztetőül: Budapest után Debrecenben lakik a legtöbb magukfajta.
Topi
2014-05-20 13:01:31
Topi
2014-05-20 10:05:00
"A rasszizmus félreértésen alapul" - nyomorgó magyar családok pénzéből, washingtoni holokausztozást pénzel a "magyar" külügyminisztérium, a Mazsihiszti és Lázár parancsára.
A fotókkal illusztrált történeti tárlat négy civil szervezet - a Carl Lutz Alapítvány, az Amerikai Magyar Koalíció, a Lantos Emberi Jogok és Méltányosság Alapítvány és a Magyarország Kezdeményezések Alapítvány - összefogásával jött létre, a "magyar" külügyminisztérium támogatásával. http://api.ning.com/files/GDVu6mbJRoeL9ZOBVGsvYzKO2TNzWJcAIQUR*YWZVTyJU4leNocj5c1Aq0P6*64UFTZP38LULr2e412UOS9J81ifQi3GYpBr/609590006K_p_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg?width=389&height=600
A vándorkiállítást az Egyesült Államokban január óta az ENSZ New York-i székházában, majd a washingtoni "magyar" nagykövetségen és a bostoni Prudential Center bevásárlóközpontban lehetett megtekinteni, és a tervek szerint a következő állomása Houston lesz.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.