Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2014-06-23 22:01:39
Kedves Magyar Testvérem !

Áldás legyen minden lépted, szeretettel teljes élted, a szívedben tűz lobogjon szeretettel párosúljon . Áldott drága kárpát haza, gyere várunk téged haza, bőven termeld minden javad, csakis, csakis a Magyarnak. Szeretettel öleljed át, a magyarnak minden fiát, rejtsd el őket a gonosztól, szabadítsd meg a járomtól. Szünjön meg a fél elem, szülessen az él elem, sokasodjon, szaporodjon, az egész s ég meg maradjon . Áldás reád bőség neked, minden jóból részesedj, legyen az égi vagy földi jó, neked csak is ez való . A gonosztól szabadúlj meg, mostantól és mindörökre, csak is a jó áramoljon minden áldott jó utadon. A szer etet etessen, mindig veled lehessen, a te házad telve legyen, bőségesen áldás okkal . Asztalod bőségesen megterítve, gyermekekből sok, sok legyen, az örömöd teljes legyen, soha ne fogyj ki a jóból, igyad örömmel a jó bort.

Áldás rátok, ez nem átok !
Barteli2
2014-06-23 16:11:06
Tovább gyorsítják a vallások szétverését összemosással:

Berlinben felépítik a "House of One" templomnak nevezett építményt, és létrehozzák az új mesterséges világvallást: Chrislam.
"One World Religion of Chrislam, the bastard hybrid of Islam and Christianity/Judaism. "

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=22829

A dologban még két csúsztatás van, az egyik a hívő aktívan zsinagógát látogatók száma elenyésző más történelmi világvallásokhoz képest, akik ráadásul kifejezetten nem keverhetők mert "kiválasztottaknak" tartják magukat. Így kicsit erős, hogy ez lenne a föld három világvallása.
Elég a nagyságrendeket megnézni:
http://www.fusz.hu/fuszdrupal/sites/default/files/sites/default/files/useruploads/WorldReligionNumberslg.gif

A másik a Christianity/Judaism hasonlóságának adagolása.

A kereszténység felszámolása zajlik.

Budapest forgalmas csomópontjainál térítő agymosók árulják a portékájukat, akik megakarják magyarázni a biblia jelentését.. (természetesen főfoglalkozásban egész nap ráérnek.. csak nem pénzeli őket valaki?)
barodza
2014-06-23 13:10:51
Mi vona, hanem vóna?

Mi vona, hanem vóna?


Az MSZMP-s érdek emberkék engedéjével történik ebben a honban miden.
(györgy soros a karmester)

Olivér
Barteli2
2014-06-23 10:57:43
Anikó3, jól emlékszel:
Vona eddig azt mondta hogy van N1 tv, nem kell más.

Nagyon gyakran változtat az álláspontján, a változtatás sokszor ellenkezője annak, amit két hónappal korábban mondott.

Miért?
Anikó3
2014-06-23 10:31:17
Ha jol emlékszem Vona eddig azt mondta hogy van N1 tv, nem kell mas. A Mostani nyilatkozataval elismeri hogy az N1 nem tv mert nincs elo adasa, csak a gondosan vagott es felugyelt musorokat teszi kozze. Felnek a sajat valasztoiktol es a havi sokmillabol nem hajlandoak aldozni.
Barteli2
2014-06-23 10:24:31
Magánemberként, önszorgalomból senki nem jelent be b0mbaridadót, hiszen a telefonért többet kapna az illető, mint a 4 ember haláláért felelős Rezešová!

A Jobbik létre fog hozni egy saját tévét (VG nyilatkozta),
Az nem internetes tv lesz, mert az interaktív és az emberek kritikáját nem bírja az a személy, aki leszámol a nemzet legelhivatottabb embereivel, aki bebetonozza a saját belső győzelmét, aki fél a kihívóktól.
A tv teljesen megfelel annak a tervnek, amely szerint a "bal" oldali 3/3-os kormányzás után egy még le nem szerepelt, nem radikális,nemzeti zászlót lebegtető "jobb" oldal kap szabad utat a magyarok feletti hatalomhoz.

A Fizess győzelme nehezen tartható. Nehézen tartható álláspont: a nyugaton munkát vállalt magyarokat eltántorítani a szavazástól. Előbb utóbb a szülők is rájönnek, hogy miért veszítették el a gyerekeiket és nem fognak a nagykoalícióra szavazni.
A tényleges pénzhatalom birtokosainak szükségük van új zászlókat lengető bér-színészekre, akikkel meggyőzően folytatható az előadás újabb 8 éven át a parlamentben.
2018-ba az RTL balolda pont egy picivel fog nyerni a VG-Fizess előtt, hogy újabb színpadias drámákkal teli 8 év jöjjön...

S közben fogy a fehér magyar és a Monsanto felvásárolja a magyar földet.
Mi van a földdel? Nagy a csend!
Időhúzás? Már forró őszt sem hirdet a tartalmi radikalizmus kitalálója!

Tettek helyett a mutogatás megy? Tessék megnézni a kurucinfot, hogy a Jobbik szerint kik tehetnek az ország hanyatlásáról..
Tényleg a bűnöző cigányok miatt tartunk ott ahol tartunk, miattuk kevés a fizetése a dolgozó magyarnak, miattuk nem lehet megvédeni magunkat tőlük?
A 72 éves bácsit leteperi a TEK, mert idős kora miatt jogszabályellenesen tart otthon önvédelmi fegyvert!

Vagy a bankok tehetnek arról, hogy büntetlenül szabadon garázdálkodhatnak?

Kik biztosítják a bűnözők büntetlenségét?

Kik biztosítják a bűnözők büntetlenségét?????

Aki nem nevezi meg az igazi bűnösöket, csak a maffiahálózat legutolsó embereit nyilvánítja bűnösnek az maszatol, félrevezet és csak a saját érdekeit nézi!
Saját érdekeit!
Anikó3
2014-06-23 09:25:13
Novak Elod es a tobbi vezeto sem ert a mediahoz, ezert nincs Jobbik tv, vagy ezt kaptak parancsba. Minden tv netes ami az interneten megjelenik, de ha nem tudnak foldisugarzasut venni, akkor legalabb netest reges reg felallithattak volna.
Martin Killeen
2014-06-23 09:11:03
Kedves Holgyem!
Azt valaszolta Elod, hogy nem netes tv kellene nekik, szerintem jobb lenne netes, mint semmi. Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-06-23 02:42:19
BALLteli!
Az elso mondatodat rogton ki kell javitanom: azert volt rendori jelenlet, mert BOMBARIADO VOLT es ezt nem ok talaltak ki maguknak, hanem valaki mas/ok! Barbara
Martin Killeen
2014-06-23 02:36:25
Kedves Holgyem!
Hihetetlen, hogy hajnali 2 ora utan valaszt kaptam. Jol emlekszem, hogy Tamas tobbszor is emlitette a Jobbik TV-t, de talan most mar vegre rajottek es ennek ellenere 3 honappal kesobb nem tettek egy lepest sem elore. Hetfon reggel megprobalom felhivni Novak Elodot, remelem, hogy otthon lesz es atadom neki az uzenetuket, addig is, en is halasan koszonom (oromkonnyekkel a szememben) ezt a nagylelku ajanlatot! Meg azt hozzateszem, hogy nem vagyok biztos abban, (az orszaggyulesi hozzaszolasaik alapjan) hogy Apati Istvanon es Volner Janoson kivul tudnanak Tamashoz csak megkozelitoen hasonlo kepessegu es tudasu musorvezetot elokeriteni (talan posze, vagy ??an?d)? Most jutott az eszembe, hogy esetleg kozosen is lehetne valamit osszehozni? Koszonettel es tisztelettel: Barbara
Admin03
2014-06-23 02:16:57
Kedves Barbara!

Két éve mondjuk azt, amit most a Jobbik vezetés kezd felismerni: a nemzeti oldal pártjának önálló médiára, országos tévére, rádióra van szüksége, de mindezek hiányában legalább egy nettévére napi élő műsorokkal. Eddig is szívesen segítettünk volna, hiszen a Jobbiknak sokkal kedvezőbb lehetőségei vannak mint nekünk - pénz, pénz és pénz -, csupán a vezetői elhatározás hiányzott. Jól ismerjük a döntéshozóikat és ők is bennünket, ha kérik Kubínyi Tamás és az ÁKTV segítségét, megkapják. Miután bennünket nem köt pártfegyelem, a hibákra is gyorsabban rámutatunk.
Martin Killeen
2014-06-23 01:58:01
KEDVES ADMINISZTRATIV HOLGY/EK!
Marcius 29-en jelent meg a Bar!kad 22. szama. Tobb, mint 2 heteg nem voltunk itthon, kulonben is csak joval kesobb kapom meg itt a hetilapot. A legnagyobb baj meg az, hogy csak most figyeltem fel Porzse Sandor cikkere, aminek a vegen ez allt: ....ha nem lesz valahogy egy sajat tevenk, akkor nem fog menni.. .! Ugy emlekszem, hogy majdnem 2 evvel ezelott Kubinyi Tamas talan 1 het, vagy kevesebb ido alatt letrehozta az AKTV-t. Nagyon kernem, hogy segitsenek ebben, ha lehetseges es kerdezam, hogy mikor hivhatnam fel Onoket a 9 oras idoeltolodast is beleertve, vagy lehetseges-e mail-t kuldeni jofika@att.net-re. Elore is koszonom a felvilagositast, hiszen ugyanazon az oldalon allunk. Udv. Barbara.
Barteli2
2014-06-22 22:10:43
Tisztújító kongresszusa rendőri jelenlét mellet?!

Bebetonozás minden szinten:

Április 6-án a fizess 2/3-ot ért el országosan 20 % szavazóval, akkor lássuk az angyalkás címert lobogtató pártot (http://kuruc.info/r/1/129457/) hogyan is csinálja:

A Jobbik alapszervezetei egységesek, hiszen minden megyei helyen ültetett emberek vannak. Így nem fordulhatott elő, hogy valamelyik alapszervezet mást jelölt volna.
Egyik alapszervezet sem kockáztatott, hogy mást jelöljön, hiszen az alapszervezetek 20 százalékának egységesen mást kellett volna javasolni, hogy valaki még indulhasson az elnöki posztért.
Így pártállami időket megszégyenítően: 1 induló volt, aki a voksok 95%-át meg is kapta.

Garantált, hogy a Jobbik a következő 11 évben hűséges cukiságkutyusa lesz a narancsos fülkeforradalmár társaságnak.
Apropó: még senki sem válaszolt a kutyachip ötletadójának kilétére.

Dübörög a pannon-puma, óriási sikereket ér el a Jobbik! Már mindenki utálja a nagy-koalíciót ezért egymillióan szavaztak rájuk.
Ám nem azért, mert a Jobbikot szeretik, hanem azért mert a többit utálják az emberek.

https://www.youtube.com/watch?v=kTqTgb-0V4c
Szimbolókus hadszintéren győzelem?!
Még hogy a Jobbik végezte ki az SZDSZ-t és MDF-et? És most az MSZP-t? Kac-kac!
VG, a MIÉP-et kellett volna megemlíteni, mert annak a kivégzésében ténylegesen részt vett a Jobbik mai vezetősége.
Bagoly monja verébnek: Soros nyomkövetője Orbánon?
Kinek a tanácsadói követik Zazi minden lépését?
Úgy, hogy még Gaudinak sincs, pardon - nem volt fogalma a tényleges irányvonalakról..


Na melyik alelnököt tették most félre? A Jobbik valóban nyerni akar 2018-ban, ezért a népszerű embereket félrerakja?
Jah hogy ezt már megírtam ez EU EP választás előtt, így bukott el a Nemzet .. Sportolója.

A Jobbik levetkőzte a "stílus" radikalizmust és most már csak tartalmi radikalizmus marad...
adagolás a szavazóknak - besimulásnak hívják ezt érthetően!

3/3 - mindenki igénye szerint képviseltetve van a parlamentben. A képviselők pedig egységes bekiabálásra megnyomják - a tanácsadók által írt törvényekre- a gombot.

Mindegyik párt azt kommunikálja a választóinak amit hallani akarnak. Csak az a sok-sok kifogás, hogy mindenkinek meg van kötve a keze..
Kisember (számon-)kérdi a képviselőt- Képviselő a megyére mutogat- megye parlamenti pártra- párt a 2/3-ra - 3/3-ad az EU-ra - EU a nemzetközi jogra. Nemzetközi jog meg a pénzvilágra. Pénzvilág meg a túlfogyasztó kisemberre.

Bebetonozott 3/3 !
HunorMagor
2014-06-22 15:15:32
Kedves Székelyföldi !

Minden tiszteletem, ifju Hegedűs Lóránt úrnak, egyben drága testvérünknek ! A Jó Isten áldja meg őt, adjon neki hoszu életet, és élje meg drága Nagy Magyarországunk helyreállítását,és drága nemzetünk feltámadását belátható időn belül velem, és velünk együtt .
Barteli2
2014-06-22 14:10:59
A műsorban elhangzott, hogy már többen is ajánlották:
Cey-Bert Róbert Gyula Atilla könyvét.
Szeretném ezt én is megerősíteni és másoknak is ajánlani.

Aki olvasta az Álmos könyveket, annak nem lesz meglepetés:
- egykori múltunk és jelenünk párhuzamai
- emberi tanítások és lélekemelő gondolatok
- túlélési nemzetegyesítő stratégiák
- tele van "ismeretlen" elhallgatott történelmi tényekkel
...

Egy kiragadott példa: Nem csatatéri népirtás technikája, az ellenfél meggyöngítése: vallásának és történelmének elvétele (nem Napóleon, hanem) egy régi kínai (harcmodor) ismeret (forrás feltüntetve a könyvben).

Legutóbb megjelent könyve : A Pozonyi csata

Jelenleg a könyvét Székelyföldön (több székely helyen) mutatja be!
egyetlen gondolat az alcíme: Hadiparancs:"Irtsátok ki a magyarokat!"

aki az alcímet és a székelyföldi elődás-sorozatát összerakja az mindent megérthet!


és már elkészült a triológia harmadik könyve, amelyet ősszel fognak bemutatni:
Koppány a somogyi szabadsághős

(ha nem olvasnám az Atilla könyvét akkor kételkedve várnám, így azonban nagyon várom a hiánypótló könyvet)

Érdekesség: Cey-Bert Róbert Gyula
1938. július 5-én született Bárdudvarnokon (Somogy).

Ajánló:
http://www.cey-bert.hu oldalán az önéletrajza.
és fb oldala: https://www.facebook.com/ceybert.robert
Topi
2014-06-21 19:37:32
barodza
2014-06-21 13:25:59
http://www.youtube.com/watch?v=E4PnSBDYWt0


Budapest 2014. június 15. Emlékmenet a Rákóczi szabadságharc
barodza
2014-06-21 10:35:22
barodza
2014-06-21 10:27:36
Topi
2014-06-20 19:57:52
EnigmakTV: "Enigmák - Az összeesküvéseken túl - 2014.06.13." https://www.youtube.com/watch?v=OERWgIWfGnw&feature=em-subs_digest
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.