miskolcilaci
2014-07-01 22:50:43
Tisztelt Barbara! Valamilyen elérhetőséget adjon meg, és átküldöm a anyagot!
Martin Killeen
2014-07-01 22:27:06
Kedves Mindenki, aki segiteni tud (a tobbiek is): Otthon 21.25 van, tegnap nem tudtam meghallgatni a musort, ezert szerettem volna most! Hol talalhatnam meg? Elore is koszonom. Udv Barabara
Barteli2
2014-07-01 22:08:33
Aki jámbor emberbe belerúg, az önmagát írja le.
Topi
2014-07-01 21:27:13
barodza
2014-07-01 20:22:55
gyerünk
indulj
menj
Peter123
2014-07-01 19:46:11
Bocsi me de az egyik gyermekem volt véletlenül,nem én.De azért örülök hogy egyből reagálsz . Ígérem még a honlapot is kitörlöm a számítógébből,hogy ez még egyszer ne forduljon elő.Péter.
miskolcilaci
2014-07-01 17:23:55
Peter123
2014-07-01 11:30:24
Peter123
2014-07-01 11:29:58
miskolcilaci
2014-06-29 21:37:34
miskolcilaci
2014-06-29 12:43:45
HunorMagor
2014-06-28 22:49:44
Áldottak legyenek azok örökre, akik a magyarok számára áldásul vannak, és jó előmenetelén !
HunorMagor
2014-06-28 22:49:43
Áldottak legyenek azok örökre, akik a magyarok számára áldásul vannak, és jó előmenetelén !
HunorMagor
2014-06-28 22:46:27
Kedves Kubinyi Tamás !
Ami átok fogott a habszbúrgon, fogjon a világ 300 leggazdagabb családján is, a Magyarországi összes ávós családon is, soros györgyön és rokonain, és minden engedelmes kutyáján is, mindörökre.
És mindenkin akik a magyar nép kiirtásán dolgoznak !
Úgy legyen !
barodza
2014-06-28 16:33:57
barodza
2014-06-28 16:24:55
Topi
2014-06-27 22:05:09
él még egyáltalán igaz magyar e földön? (vagy csak magyarul beszélő)
Megfogant már...
Félhomályba burkolózva árva, tépett nemzetem
Meggyalázva, megcsúfolva, tépve és elfeledve
Nyirkos rögje vérbe fagyva, kínok hangján ordibál
Gyáva népnek, szolga lelkét tiporhatja óriás
Vethetsz magot halott földbe, nem ereszt majd gyökeret
Marok számmra hullhat bánat, nem hajt az sem zöldeket
Ordíthatod ki a bűnös, okoljad csak önmagad
Zsidó átka megfogant már, mert az sárban megtapad
Őseidnek véres kardját, gyalázta a kényelem
Amit giccses otthonokba ágyazott a szégyened
Asztalodnak üres hangján. korduljon a gyomrod is
Nem vagy különb zsidónál már, görbüljön az orrod is
Gyáva népem, szolga lelked tiporhatja idegen
Megfogant az ördög fattya, nem volt elég intelem
Sorsod nehéz jövő képét, gyertya lángon égetik
Nem titkolták, nem volt tabu, de kevesen érthetik
Vethetsz magot halott földbe, nem ereszt majd gyökeret
Marok számra hullhat bánat, nem hajt az sem zöldeket
Ordíthatod ki a bűnös, okoljad csak önmagad
Zsidó átka megfogant már, mert az sárban megtapad
Kardos Ildikó
Topi
2014-06-27 21:41:31
Népáruló, köpönyegforgató, hazug kormányunk jóváhagyásával a nacionalista ukrán állam válogatás nélkül gyilkolja az autonómiára, önrendelkezésre vágyó más nemzetiségűeket. Akkor hogy is állunk Székelyföld autonómiájával?????
http://www.youtube.com/watch?v=wZDLbQcRE0Q
Ajózsef
2014-06-27 21:27:44
Olvastam egy érdekes könyvet:
John Fire Lame Deer & Richard Erdoes - Sánta Őz, a sziú indián sámán.
Aki érdekel innen letöltheti:
http://data.hu/get/7834469/John_Fire_Lame_Deer__Richard_Erdoes_-_Santa_Oz_a_sziu_indian_saman.pdf
Sánta Őz a Sziú indián sámán: "Mi, indiánok úgy mondjuk, „saját országunk", mert hiszen a miénk, most is, akkor is, ha jelenleg más emberfajták vették fizikailag birtokukba, mert a föld sohasem lehet egyetlen emberé, hanem mindegyiküké és a jövő nemzedékeké.
Meg kell kísérelnünk, hogy a pipát az emberiség érdekében használjuk, az emberiségért, amely a legjobb úton van önmaga elpusztítása felé. Meg kellkísérelnünk visszatérni a pipa vörös útjára, az élet útjára. Meg kell kísérelnünk, hogy megmentsük a fehér embert önmagától. Ez pedig csak akkor sikerülhet, ha mindannyian, indiánok és nem indiánok egyaránt, újra úgy tekintjük magunkat, mint ennek a földnek a részeit, nem pedig mint holmi külső ellenséget, amely rá akarja erőszakolni az akaratát. Mert mi, akik ismerjük a pipa jelentőségét, azt is tudjuk, hogy mivel magunk is a föld élő része vagyunk, egyetlen részecskéjét sem sérthetjük meg anélkül, hogy magunkon is sebet ne ejtenénk. A szent pipa révén talán újra megtaníthatjuk egymást,hogyan nézzünk a mögé a levegőszennyeződésből összeállt felhő mögé, amelyről a politikusok, a nagyiparosok és a műszaki szakemberek el akarják velünk hitetni, hogy ez a „realitás". A pipa segítségével talán békét köthetünk leghatalmasabb ellenségünkkel, amely saját énünk legmélyén lapul. A pipával, mindannyian összefogva, újra megalkothatjuk a végtelen kört.
Az indián, amikor imádkozik, nem könyvből olvassa hozzá a szavakat. Az indián imája nagyon rövid. Aki hosszasan, sok szóval imádkozik, végül maga sem tudja, miről is beszél. Ezért az utolsó tudás, amire én megtaníthatlak - ha már éppen egy rozzant viskóban éldegélő vénembertől akarsz tanulni, egy olyan aggastyántól, aki nyolc évvel ezelőtt elérte a harmadik fokozatot —, az imádság, a fohász a látomásért:
„Wákhá Tágá, Túkásílá, úsimálá—Nagyapa-szellem, könyörülj rajtam, add, hogy fennmaradjon a népem."
szilveszter
2014-06-27 10:20:46
Merész ötlettel kívánom hogy Tamás Kubinyi Tamás az ÁKTV vezetőjeként felhívással éljen sok magyar kívánságaként a Világ magyarjaihoz, foglalják el helyüket az elárvult csonka Hazában ne hagyják és ne hagyjuk hogy idegenek prédája legyen a Szent Magyar -föld.