miskolcilaci
2014-07-15 22:24:51
Apista
2014-07-15 21:09:18
Catie, az a Ferenc már nem él.
Apista
2014-07-15 21:08:16
Jaja Benekdek! Főleg az a kézzel fejelt gól volt zsír. hehehe
Kubínyi Tamás
2014-07-15 17:17:53
Kedves Barátaim! Az utóbbi időben egyre több megkeresést kapunk, melyekben az ÁKA, ÁKTV és ME alapítványi vagy egyéb formája merül fel, elsősorban a határozottabb támogatóink részéről. Érdemes lenne erről értekeznünk és felmérnünk a lehetőségeket akár külföldi bejegyzéssel is, ha az kedvezőbb. Senkire nem akarunk többet terhelni, mint amit önként vállal, de a valódi segítőket meg kell becsülnünk. Íme egy levél:
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném megköszönni Kubínyi Úr és Munkatársainak munkáját, melyet a Pozsonyi csata 1107. évfordulójának méltó megemlékezése alkalmával végeztek a Hősök terén.
Más: a Fórumon szerepel olyan kérés, hogy várják az ÁKTV műsorral kapcsolatos ötletet, javaslatot.
Lenne olyan javaslatom, hogy akinek van információja nemzetben gondolkodó Jó Magyar Emberek közösségéről, az küldjön ilyen elérhetőséget az Álmos Király Televízió Szerkesztőségének és az adott közösség tagjait ilyen módon meg lehetne szólítani. Legtöbb műsor hallgató a saját közvetlen környezetében bizonyára tud ilyen információval szolgálni. Én is tudok párat, akik jelentős címlistával rendelkeznek. Az egyes honlapokon a hírlevélre feliratkozást követően szerintem lehetne kérni, hogy az ÁKTV vagy ÁKA egy-egy adásának tartalmát esetleg a Magyar Ember c. újság adott havi tartalomjegyzékét továbbítsa a közösséget vezető személy a többieknek. Íly módon talán lehetne bővíteni a támogatók körét.
Köszönettel és üdvözlettel: Valyon Éva
barodza
2014-07-15 12:58:06
HunorMagor
2014-07-15 11:23:26
Martin Killeen
2014-07-15 08:44:41
Orosz Laszlo!
Nem erzem feljogositva magam, hogy szidjalak, ezert csak ennyi a valaszom. Szdebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-07-15 08:33:26
Kedves Bartell!
Kit tavolitottak a Jobbikbol, melyik jobbikost? Udv. Barbara
sonaj73
2014-07-14 21:11:19
antaljovon@gmail.com
2014-07-14 18:27:38
Kedves igaz jó Magyar Emberek! Hogyan lesz új jövőnk,ha összefogás helyett egymás bántásával foglalkoztok?! Szégyen és Gyalázat.
antaljovon@gmail.com
barodza
2014-07-14 13:47:40
Ha meg van valakinek Tamás Hősök Terei szombati beszéde
Az tegye fel ide."Kérem szépen”.
Szabó Ferenc
2014-07-14 12:51:57
Kedves Socrates alias Baki Gábor!
Aki szent királyunkat gyalázza, az legfeljebb szeretne igaz Magyar ember lenni, de nem az. Hasonló jellemhiba Socrates álnéven védekezni és levelezőket bántani. A gyűlöletet le kell vetkőzni mert rombol.
szilveszter
2014-07-14 11:44:19
Korábban Oroszország volt a cionizmus gyakorló terepe mely a Világ 1/6-ra terjedt el.Most a Putyin vezette Oroszország megakadályozhatja a cionizmus világhódító törekvéseit az Eurázsiai Szövetség államaival összefogva.Magyarország is ezáltal szabadulhat meg cionista sanyargatóitól akár ezt elkönyveljük akár nem vesszük tudomásul a valóságot.Egy valódi keresztapaság Putyinék részéről nagyobb reményt adhatna mint valamely cionista keresztapa.Zsarolás nem jöhet szóba keletről sem ez kézenfekvő.
Imi
2014-07-14 10:47:57
ezt nem lehet ennyibe hagyni szekelyfoldi, en is kerlek tegyel vlamit.
Kati
2014-07-14 00:36:59
Annyit megtehetsz székelyföldi, h akitől kaptad a "teljes felvételt" attól elkéred a hiányzó részt is. Közülünk csak te tudod megtenni, különösen ha ilyen fontos. Azt is megtudhatnád, mért vágták ki azt a beszédet. Szépen kérlek az ide irók nevében.
Kati
2014-07-14 00:16:56
Kedves Székelyföldi!
Küldözgetsz olyan emberekhez akiket te ismersz én nem. Nem érted hogy mi történt? Nem érted hgy mit teszel? Egy ügynöki munkában veszel részt amikor a legfontosabb beszéd eltüntetésében közreműködsz. Én a helyedben nem venném ilyen lazán. Ez becsületbeli ügy. Megtennéd, hogy előkerited azt a beszédet?
Mariann
2014-07-13 21:08:14
Egy hét telt el és még mindig a hatása alatt vagyok. Tamás beszélt 300 millió magyarról akik felülről figyelnek bennünket és azt mondta ha igazán akarjuk, megnyillik az ég. Amikor szikrázó napsütésben kánikullától forró felhőtlen égből hullott valami csodálatos néhány csepp meleg eső, égi áldás ami szintén belekerült a beszédbe és megtapsoltuk, annyira természetesnek tűnt pedig utólag értem, nem volt az. Olyasmi történt, ami hihetetlen, de megtörtént, tanuk vagyunk rá akik ott voltunk.
HunorMagor
2014-07-13 15:33:06
Kedves Jób ! Kérdéseire őszinte válaszom !
1-Igen
2-igen
3-igen
4-igen
5-igen
6-igen
7-igen
8-igen
9-igen
10-igen
11-igen
Akiknek ez a véleményük, és őszinte válaszuk kedves JÓB azok igaz, jó és csodálatos Magyar emberek !!!
Régi Jobbikos
2014-07-13 14:40:49
Szerintem is lépjél székelyföldi mert ez a kivágás rajtad marad külömben. ott voltam, Budaházy előtt egy órás Kubinyi beszédet vágtak ki afelvételeden.
Kati
2014-07-13 12:08:48
Kedves Székelyföldi!
Nem tudom érted-e, hogy ügynöki munkában veszel részt, amikor tetszés szerint csonkított a köznépnek szánt nemzeti anyagokat teszel fel. Hatodik alkalommal kérlek, hogy a Hősök terén július 5-én felvett pozsonyi csata megemlékezés legfontosabb beszédét tedd fel, mert ahogy szavaidból kiderül, te kapcsolatban vagy a haísitókkal. Nekem nem válaszolt az általad megadott cím, de te el tudnánd érni, csak nem veszel róla tudomást.
Itt a meghamisitott vágott felvétel:
http://www.youtube.com/watch?v=8TBe4YkaS1U