Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2014-08-13 08:24:47
Az ISTEN ÁLDJA MEG Tamás! Köszönjük a tegnapi műsort és további erőt és kitartást kívánunk!
barodza
2014-08-12 21:33:36
A henteseknek, pékeknek 10% adót kellet fizetniük
még a karvalyok meg nem szállták hazánkat.
barodza
2014-08-12 20:37:08
Topi
2014-08-12 18:56:59
Figyelj oda az örökségedre!

„Azon nemzet, mely emlékeit veszni hagyja, saját síremlékét készíti elő.” Ipolyi Arnold

Tisztelt Honpolgár!

A magyar épített örökség, értékeink, műemlékeink nemzeti identitásunk alapköveit adják.

Felismertük azt, hogy ma Magyarországon a nemzet kulturális öröksége nem kellően hozzáférhető a széles társadalmi rétegek számára, így a nemzet és kultúrája közötti szerves kapcsolat helyreállításra szorul. Ennek érdekében indítottuk el a „Figyelj oda az örökségedre!” programot.

A legnépszerűbb közösségi portálon létrejött egy oldal azzal a céllal, hogy a magyar műemlékeket, történelmi városokat, várainkat, kastélyainkat, népi építészetünket minél többen megismerjük. Ez a különleges facebook oldal minden nap egy-egy képpel mutatja be azt az épített örökséget, amit a magyar nép ezer év alatt létrehozott.

Sok szeretettel és meggyőződéssel ajánljuk mindenki figyelmébe a Magyar Patrióták Közössége egyesület és a Múlt, Jelen, Jövő Alapítvány által indított kezdeményezést, amely egyelőre még csak a facebookon érhető el.

Ha megbecsüli kultúránkat, a magyar értékeket, kattintson és nyomjon egy „Tetszik” gombot:

https://www.facebook.com/muemlekeink
Keltsük életre a magyar örökséget!

Barátsággal:
Múlt, Jelen, Jövő Alapítvány
barodza
2014-08-12 17:34:15
Nagyboldogasszony napján született édesapám és Ő vigyázott rá amig élt.
barodza
2014-08-12 17:17:37
Fúj a szél


https://www.youtube.com/watch?v=QT_4IgQk3dg

Ez van a mainapig.
Topi
2014-08-11 23:22:57
Csalódtam a Japánokba is, lehet nem is tudták, hogy a bibsik mire fogják felhasználni a technikájukat !
A bizonyítékok azt mutatják Sony segíti Izraelt a gázai háborúban http://www.presstv.ir/detail/2014/08/11/374934/sony-helps-israel-in-gaza-offensive/
Mariann
2014-08-11 22:00:19
kisemese megesz a rosszindulat, a szkájp tesz be reklámot
Topi
2014-08-11 15:19:57
A táltos és a rabbi...

A beszélgetést lejegyezte: Heffner Attila Keresztes -2014

Táltos: /*/
Rabbi: /- /

* Szeretettel köszöntelek Rabbi, régen nem beszélgettünk már, remélem jól vagy, minden oké?

- Salome, Táltos, el sem kezdtük a beszélgetést és te máris belém marsz...

* Mivel martam beléd Rabbi? Köszöntöttelek és érdeklődtem hogyléted felől.
- Már a legutóbbi beszélgetéskor is csak provokáltál, acsarkodtál, tudod hogy problémáim vannak, mert minden oldalról marnak, miért kérdezed tehát, hogy vagyok? Nem vagyok jól, Táltos, mert bántanak. Támadják a vallásom, hitem, országomat és népemet.

*Hol van a te országod Rabbi? Melyik a te néped? Miért bántják mindezeket? Van okuk rá? Ki támad benneteket Rabbi?

- Minden oldalról szidnak bennünket! Izraelben élek, oda tartozom, elköltöztem abból a rasszista országból, ahol te élsz Táltos, mert elegem volt az üldöztetésből, a politikai és vallási támadásokból!

* Ha jól értem, akkor a mostani beszélgetésünkkor tehát csak én vagyok "magyar", te itt - Rabbi - izraeli állampolgárként veszel részt?

- Igen, így van Táltos... De miért fontos ez?

* Azért, mert tudod ebben az általad ennyire gyűlölt, "rasszista országban" beszélgetésünk publikálása esetén, akár börtönt is sózhatnának rám - miattad...

- Börtönt? Miért is, Táltos?

*Azért, mert ha magyarországi kisebbség, etnikum, vagy vallási csoport tagjaként aposztrofálnád most magad, akkor ebben az országban szigorú törvények csapnának le rám esetleges kritikáim, meglátásaim miatt, Rabbi! Megnyugtató, hogy egy igazi Izraeli Állampolgárral beszélgetek... / Táltos nevet /.

- Cseles vagy Táltos, rafinált vagy mint hogy mindig is az voltál... Agyafúrt!

* AZ ÉLET megtanított engem és a hozzám hasonlókat arra - kedves Rabbi - hogy ügyeljünk a "részletekre". Az általad "fasiszta ország" - nak tartott állam, az utóbbi ezer évben nem igazán kényeztette el a TUDÓ TÁLTOS EMBEREKET... / táltos sóhajt egyet/.

- Szóval akkor "üldözöttek vagyunk" országodban, mindketten? / Rabbi cinikusan és gőgösen mosolyog /.

* Ezek szerint, igen, kedves Rabbi! Csak neked volt hova menekülnöd,s miből, nekem pedig csak itt van lehetőségem boldogulni, ez az ÉN KÁNAÁNOM! Te luxus repülőgéppel utazol bármikor ide, Magyarországra, vagy máshova. Neked - Rabbi- mini-siratófal van építve a Liszt Ferenc Repülőtéren, hogy amíg a belvárosi zsinagógába el nem jutsz, addig se legyen gondod az imádkozással és bólogatással / Rabbi felszisszen /... Nekem pedig - Kedves Rabbi - még sohasem volt szerencsém utasszállító géppel közlekedni, és nem is utazhatnék a TE ORSZÁGODBA, csak nagyon szigorú biztonsági intézkedések között, titkosszolgálatotok által szemmel tartott gyanús alakként...

- Meg kell védenünk magunkat!

* A táltosok nem veszélyesek, Rabbi! Nem gyártanak bombákat, nem akarnak politikai babérokat... / Táltos mosolyog/.

- A repülőtérről pedig csak annyit, hogy a ti Ferihegyetek egykoron egy gazdag zsidó családnak köszönhette létét, megépülését, emiatt vannak ott nekünk "előjogaink", vallási kegyhelyünk... / Rabbi kihúzza magát/.

*Azt gondolom Rabbi, hogy ha mini- siratófal lehet ott, akkor
illendő lenne Jézus, Mária, Buddha, vagy Krshna, stb. oltárt is létrehozni, független attól, hogy ki volt az alapító... Nem gondolod ?

- A mi vallásunk a legrégibb és a legközelebb áll ISTENHEZ! / Rabbi önelégült/.

* Ezt honnan veszed - Rabbi? A "ti repülőteretek, a ti Istenetek, a ti siratófalatok"... Nem gondolod, hogy ez a dolog sántít? Vallásos ember vagy, tanult, sokat élt rabbi, szerintem ez a dolog valahol nagyon sántít... Nem érzed, hogy talán pont ezért haragszanak rátok oly sokan? Talán ahogy a katolikusoknak, nektek is bűnbánatot kellene néha tartanotok, el kellene mélyedni a SZENT IRATOKBAN, az ősi zsidó tanításokban, s az új - a nácik fajelméletére talán legjobban hasonlító - cionista "kiválasztottsági nézeteket" kellene elhagyni! / táltos dorgáló tekintettel összeráncolja a homlokát, s hangját halkabbra veszi, Rabbi sóhajt és percekig csendes, gondolkozik/.

- Hagyjuk a cionistákat, van velük elég bajunk... S ki kérem magamnak, hogy Hitler nácijaihoz hasonlítod népemet és hitemet! Az Ószövetség szerint, mi ISTEN VÁLASZTOTT NÉPE vagyunk! Évezredek óta erről szól minden, a mi népünk ŐSI NÉP, erős nép, annyiszor támadott és kiszolgáltatott, de - igen is - KIVÁLASZTOTT NÉP!

* Rabbi, Rabbi... / Táltos sóhajt/. Én sokat forgattam a ti BIBLIÁTOKAT. / hosszú szünet/...Hogy is gondolhatod, Rabbi, hogy mindez igaz? Miféle igazságos "Jóisten" az, aki egyik gyermekét jobban szereti, mint a másikat? Aki egyik porontyának mindent odaad, a másikat megbünteti, aki megvesztegethető, kiengesztelhető: egyik kedves teremtménye által, a másik rovására... Rabbi, te ezt komolyan elhiszed? / Rabbi kezét tördelve láthatólag zavarba jön, de aztán cinikusan válaszol/.

- Szóval a mi Istenünket gyalázod?

*Mi az hogy "MI ISTENÜNK"? Szerinted Rabbi, még Isten is a TIÉTEK? Hát jó... Legyen! Te mondád... Játszunk el a gondolattal. Tegyük fel, hogy külön isteneink vannak, Allah, Ráma, Síva, vagy a "MAGYAROK JÓISTENE", s akárhány néven nevezett isteneink, mind más és más entitások - bár én ezt kétlem, ugyanis matematikailag csak EGY TEREMTŐ létezhet s nem több... Ha így van, akkor - Rabbi - ti valóban lehettek kiválasztottak, saját JEHOWÁTOKNAK, de ebben az esetben én teljes szívemmel ki kell hogy jelentsem: JAHWE nem a TEREMTŐ és nem isten! / Rabbi zavarba esik, homlokán izzadságcseppek jelennek meg/.

- Ne játssz az Istenünkkel, s nevét szádra ne vedd, mert pokolra jutsz, átok sújt, Táltos!

* Én nem félek a pokoltól és nem félek az átoktól sem, Rabbi, A pokol itt van jelen a Földön, már benne élünk - nyakig - ti magatok teremtitek, s az átok pedig visszaszáll arra, aki küldi, s csak azt fogja, aki elhiszi, miféle vallás az, amiben átkokat zúdítanak más hitek híveire?

- Tudtam, hogy megtámadsz majd, éreztem, hogy ellenségnek tekintesz - Táltos!

* Az a pokol, amelyben éltek, a sötétség egyenlő a nemtudással, aki magát különbnek hiszi, az téved, Rabbi, megöltétek 2000 éve a Fényt, a mi prófétánkat, vagy ha úgy tetszik, istenünket: Izzót... Mai napig is szátokra nevét nem veszitek. Átkozottnak tartjátok, a pokol mélyére soroljátok. / Táltos lejjebb veszi dorgáló hangnemét, Rabbi keresi a gondolatokat és válaszol/.

- Honnan veszed ezeket?

* Olvastam "szent könyvetek" részleteit... A Talmudról beszélek, Rabbi! Ebben a szent írásban Jézus Krisztust ti a pokol mélyire helyezitek, s ebben a szent könyvben, a nem zsidó "pokollakó gójok" ürüléke, hitetek szerint a legmélyebb bugyrokban tanyázó Jézusra folyik. Miféle vallás a tiétek, Rabbi, elgondolkoztál már ezen valaha? A mások Szent Prófétáit gyalázni? Szép dolog ez?

- Az a Talmud, nem az eredeti Talmud!

* Hol van az EREDETI TALMUD?

- Semmi közötök hozzá, nem a ti szemetek elé való az! / Rabbi szeme szikrákat szór/.

* Rabbi, szeretném látni akkor az "Eredeti Talmudot"! Amit már a zsidó óvodákban is tanítotok, szeretném látni a rabbiképzők tanagyagát, a katonai kiképzőbázisaitok oktatási anyagát! Olvasható, elérhető ez számomra valahol? Mert - ellentétben az összes egyéb vallás szent könyveivel, ez az Interneten sem érhető el!

- Tudomásom szerint a ti nyelveteken nem! De biztosítalak arról - Táltos, hogy nincsenek benne olyan szörnyűségek, melyeket állítasz.

* Azt se mondja az általad "eredetinek" nevezett Talmud, hogy egy zsidó egy nem zsidót bármikor megölhet, mert az állati szinten van? Vagy hogy jogotok van minket - gójokat - kifosztani, megbüntetni, rabszolgaként foglalkoztatni, hogy gyermekeink nem ütik meg az emberi szinteket és asszonyaink barmoknak tekinthetők? / Rabbi nagyot sóhajt és szünetel/.

* Rabbi, Rabbi, csak igazam van abban, hogy nézeteitek vetekednek a hitleri felsőbbrendűségi tanokkal.../ Nagy csend minkét részről/.
S talán emiatt van problémája veletek a szomszédos arab népeknek... Nem gondolod, Rabbi? Egy több milliós népet tartotok 50 éve rabságban, saját szülőföldjükön, hitleritől sokkal keményebb koncentrációs táborokban... Vagy ez sem igaz? Ezektől az emberektől - Izrael megalapítása után - sorra vettétek el házaikat, földjeiket. Nem tartjátok őket sem veletek azonos rendű embereknek, fejlett katonai technikákat és népirtó, műszaki, vegyi rendszereket alkalmaztok ellenük, s rakétával lövitek őket a körbesáncolt övezetben... Ez sem igaz, Rabbi? Nem igaz a több száz, több ezer gyermekáldozat?

- És a te istened Táltos? Kik vagytok ti? Keresztények? Muszlimok? Ha nem, akkor miért véditek ezeket? Hol van a ti szent könyvetek? Mennyivel vagytok ti különbek nálunk? Milyen alapon kérdőjelezed te meg az én hitemet és Istenemet, népem Szent Földre való jogosultságát? Ezek a palesztinok ölik a diaszpóráink tagjait, bosszúságot okoznak, terrorista és legitim hadsereggel provokálnak bennünket. Jogos az önvédelem tehát! Izrael élt, él és élni fog. Szent hely! A zsidók földje! Ellenségeinket móresre tanítjuk, szemet szemért, fogat fogért!!!/ Rabbi szeme vérben áll/...

* Mi nem vagyunk különbek senkitől sem - Rabbi! / táltos csendesen és szeretettel szól/. Nem vagyunk különbek azoktól a kis palesztin gyermekektől sem, vallásunk nem egyezik, de őket TESTVÉRNEK GONDOLJUK, mint ahogy azokat a SZERETETET hirdető ellenálló zsidó vallásúakat is, akik ellenállnak a TI GONOSZ REZSIMETEKNEK! / rabbi felszisszen/. Nincsenek könyveink, a mi hitünk a szívünkbe van beleégetve. Egyesek közöttünk kereszténynek is nevezhetőek, de mások buddhisták, vannak közöttünk természeti, sámáni vallásúak, s több isten tisztelők is, talán a legfontosabb, hogy ISTENANYA TISZTELŐK VAGYUNK. Ez nem egységes rendszer, mint hogy tiétek sem az. /Rabbi felkapja a fejét és kérdően tekint/. Tudomásom van afelől, hogy egykoron ti - zsidó vallásúak - is tiszteltétek az Istenanyát: "ASARA" - néven. De elfelejtettétek Őt. És itt kezdődött a ti pokoljárásotok. Vártátok a MESSIÁST, de nem vettétek észre, amikor eljött. Hozzátok jött el, mert nálatok volt rá a legnagyobb szükség - Rabbi! Aztán megöltétek, s kétezer éve gyalázzátok Őt, de természetesen ezért közülünk senki sem haragszik rátok, járjátok az utatokat, s élitek a hiteteket, egy hosszú, fejlődési cikluson mennek azok a lelkek át, akik hozzátok születnek le. Természetesen, ti sem a TÚLVILÁGBAN, sem a KÖZTES LÉTBEN, sem a REINKARNÁCIÓBAN nem hisztek. Szerintem ez egyfajta "vallási belterjesség", s ha ti nem változtattok saját hiedelmeiteken, akkor nem fog azon senki sem helyettetek változtatni! A fejlődést senki sem kerülheti el, RABBI! / Rabbi hirtelen kikel magából/.

- Micsoda fasiszta nézetek! Látod, hogy mélységesen lenézel Táltos? Ezért nem akartam veled szóba se állni! Úgy is kimagyarázol mindent...

* Mindent? Rabbi... Nekünk nincsenek egyházaink. Minket magyar táltos- hitűeket senki sem támogat. Jobban üldöznek minket, mint gondolnád. Sem az állam, sem az egyházak, sem az emberi tömegek. Nincsen egyházi vagyon, nincsen "püspöki kar", nincs állami támogatás. Mit magyarázok ki? Én a VALÓSÁGRÓL beszélek neked, az igazságról, a tényekről! Te összemosol bennünket az általad kritika alá fogott muszlimokkal, a keresztényekkel, s az alternatív egyházakkal, vallásokkal. Te az ördögöt látod bennünk, Rabbi! Mindannyiunkban. A katolikusok is az ördögöt látják bennünk, a politikusok is... Ez az igazi üldöztetés. Rabbi! S mi mégsem tartunk egyikőtöket sem ellenségnek! Úgy látunk rátok, mint fejlődésben lévő gyermekekre, akik játszanak, s ha elveszik a játékaikat, akkor rombolnak... Így romboltok, ti zsidók is évezredek óta, s ezért valóban elmondható, hogy a TI Jehowátok, nem a MI ISTENÜNK! Ő egy alacsonyrendű Szellemi entitás, akit ti évezredek óta Istennek tekintetek. Hiába jött el a megváltó és a Próféták zöme, s hiába volt annyi, annyi segítség, az az igazság - Rabbi - hogy ti tulajdonképpen az ÖRDÖGÖT IMÁDJÁTOK! S vonatkozik ez azokra a vallásokra is is, amelyek a ti ÓSZÖVETSÉGETEKRE és JEHOWÁTOKRA alapoznak! / Rabbi kikel magából/.

- Hogy merészelsz ilyet mondani Isten Kiválasztottjaira, te átkozott táltos ??? / Táltos halkan nevet és megveregeti Rabbi vállát - békítően /.

* Látod, Rabbi, milyen hamar kihozható vagy békességedből? Mint az óvodás gyerek, akinek összerombolták a kockavárát... Mindjárt rám lősz nyomkövetős rakétával? / Táltos kacag, Rabbi puffog, nagy a csend, de aztán robbanás következik.../.

Már pedig aki a az Istenatya egyszülött Fiát, a Megváltót, a Messiást a Pokol mélyére helyezi, akinek a "Legtisztább" helyeződik - vallása szent titkaként - a pokol legmélyére, az nem lehet más mint az ÖRDÖG - Rabbi... S aki ezt a vallást követi, az az Antikrisztust követi! / Rabbi azonnal felrobban, de Táltos folytatja halkan /.

Aki azt gondolja, hogy egy állat kifolyatott vérével megválthatja bűneit Isten előtt, az a TÉVEDÉS ÁLDOZATA! S csak a TÉVEDÉS ISTENE engesztelhető ki emberi, vagy állati váráldozattal... Az áldozatot saját életeinkben, munkásságunkkal kell meghoznunk, szeretettel, másokat tisztelve, támogatva, segítve, A JÉZUSI ÚTON JÁRVA - Rabbi! Gyümölcséről ismerszik meg a FA, majd ha látható és tapasztalható lesz Izraelben is a BÉKE, az ELFOGADÁS, s a SZERETET, amikor majd nem fog árváknak és ártatlan anyáknak vére hullani, amikor a nukreális fegyverek a föld alá lesznek ásva, akkor újra leülhetünk tárgyalni Istenről, vallásról, mindenről. SALOME NEKED RABBI!

- A mennykő csapjon beléd Táltos! Hazugságnak embere vagy, sziszegsz, mint egy kígyó, átkozott légy az utolsó véredig, Istenkáromló, pokolfajzat!!! / táltos halkan nevet, majd illedelmesen fejet biccent, s odébb áll. Rabbi még sokáig káromkodik, átkozódik, de már nem hallja senki/...

megtörtént beszélgetés alapján...
Heffner Attila 2014.
Kati
2014-08-11 15:13:02
szekelyfoldi

Rmélem a Magyar Szeren nem forgattok Bognár Tibi bácsival, Szabó Gáborral.
Évike
2014-08-11 14:44:50
Mit vágtatok ki kedves szekelyfoldi és ügynöktársai?
Topi
2014-08-11 14:29:43
barodza
2014-08-11 13:59:14
Bogyiszlói ugrós és friss


https://www.youtube.com/watch?v=jHHOB1hCRws


Itt is van kukutyin!
Admin03
2014-08-11 12:09:08
Kedves Barbara!

Telefonon: +3630 517 4828
Skype: Kubinyi001

Segítünk a kódolt műsor vételében.
Topi
2014-08-11 11:07:41
Martin Killeen
2014-08-11 09:26:46
KEDVES MENYHART MARTI!
Probaltam hivni Bianca mobiljat otthon 9.17-kor, de hiaba. Nagyon kerem, hogy ide, vagy az e-mail cimemre (jofika@att.net) irja meg, mikor hivhatom ujra? Barbara
Topi
2014-08-11 09:12:43
El kell olvasni,-az utolsó betűig,- aztán tekergetni a nyakat,- hátha látsz kiutat !!

http://www.hungarianrealnews.com/print.php?type=N&item_id=406
barodza
2014-08-11 07:41:15
Annyit ér Gyurcsány meg Orbán törvényei, mind saját Ön maguk!
Topi
2014-08-10 22:53:45
Templomrombolások előkészülete zajlik a Délvidéken

Továbbra is templomrombolások előkészülete zajlik

A nagybecskereki katolikus püspök ismét nekiment egyesületünknek, ezúttal az egyik délvidéki hetilapban. Válaszunkat megírtuk, reméljük, a Hét Nap lesz olyan tisztességes, hogy leközli. Van-e közülünk bárkinek joga egy több mint kétszáz éves templomot szakrális jellegétől megfosztani („szekularizálni”), majd nemes egyszerűséggel lebontani?

Bővebben: http://www.magyarpatriotak.hu/templomrombolasok-elokeszulete-zajlik/

Templomrombolás a Bánságban – Levélváltásunk a nagybecskereki püspökkel

Egyesületünk a napokban adott hírt arról, hogy veszélybe került a Bánság több szórványmagyar településének temploma azáltal, hogy a Nagybecskereki Egyházmegye a ledöntésükre tett javaslatot. Szerbcsernye (Németcsernye) katolikus temploma esetén már ki is hirdették az “ítéletet.” A nagybecskereki megyéspüspök levelet írt a templomrombolással kapcsolatban. A püspök levelét és a püspöknek írt válaszunkat az alábbiakban olvashatják:

Bővebben: http://www.magyarpatriotak.hu/levelvaltasunk-a-nagybecskereki-puspokkel/

Eszméletlenség

“A magyar fiatalok rossz közérzete végső soron az, amitől rossz színben látják a magyar történelmet, efelől nincs kétségünk. (…) Nem igazán képes a hedonizmus felemás zsákutcájába került egyén azonosulni a nagy személyiségekkel” Lovász Ádám írása honlapunkon a NÖRI (Nemzeti Örökség Intézete) nemrégiben közzétett, a magyar fiatalok történelmi tudatával foglalkozó tanulmánya kapcsán.

Bővebben: http://www.magyarpatriotak.hu/eszmeletlenseg/

Köszönjük figyelmét!


Magyar Patrióták Közössége
Topi
2014-08-10 19:27:12
Korábbi Kurultájokon készült felvételek
Egyik legközelebbi rokonaink: az ujgurok. (Kína északi megyéiben élő 20 milliós nép, amelyiknek a kisebbségi helyzete kb. ugyanolyan, mint a magyaroké Szlovákiában, vagy Romániában: a hivatalos Kína el sem ismeri őket. Ennek ellenére évről évre jelentős küldötséggel vesznek részt a Magyarországi Kurultájokon.
http://www.youtube.com/watch?v=CTvb8ZzR2fI

http://www.youtube.com/watch?v=Dm1kIZKbnwk
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.