Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2014-08-28 14:52:06
Kedves Catie !

Biztos a halál ! Igaza van, akkor még világosabbá teszem, hal-ál vagy ha így érthetőbb akkor, ál-hal.

Áldás mindenkire !
Topi
2014-08-28 14:13:47
Kedves Catie, lehet hogy igazad van, hogy erős volt a megfogalmazásom, de az előzmények a 15. oldalon 2014-08-04 13:23:25
és előtte olvashatók. Benedek viszont tényleg tömbszőr is kommentálta az általam fel rakott anyagokat, de főleg csak olyankor ha az anyagban a Jobbik név vagy utalás is szerepelt. Ilyen esetekben viszont válaszul folyamatosan jött a Jobbik tagok vagy akár szentjeink, íróink, vagy mindenki vég nélküli zsidózása, vagy szapulása.
Topi
2014-08-28 12:23:24
Barteli2, Köszönöm a szívélyes kérésedet, de szerintem a Benedek haveroddal egyútt Istent is megkérhetitek, mert a segítségével hátha még sikerülhet emberré vedlenetek.
Barteli2
2014-08-28 10:45:14
Admin03, Catienek igaza van!
Apista
2014-08-27 22:03:00
Ejny ejnye Kis Emese...
Apista
2014-08-27 21:31:24
Akkor logikailag mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit. Szóval idd ki, aztán gondold, hogy csak kivitted! hehe
Barteli2
2014-08-27 21:07:42
Catie, amikor megszakad Nálad az adás, olyankor megpróbálod újraindítani?
Akár a lejátszógombbal, akár az oldal újbóli megnyitásával..
Apista
2014-08-27 20:54:54
"Biztosra veszem, hogy nem létezik a Földön kívül más civilizáció"
Ebben miért vagy olyan biztos? Körbeutaztad az Világegyetemet? Esetleg belátod az egészet?
Barteli2
2014-08-27 15:14:00
Topi, kérem, hogy a fórum leterhelését ( DoS támadás) hagyja abba! Ezt már Benedek is kérte!
HunorMagor
2014-08-27 15:10:36
Kedves Catie !

Köszönöm az őszinte szívéből jövő válaszát a számomra, senki sem bújhat ki a bőréből és annyit is érdemel amennyire tartja egy másik ember végtelen jó szándékát.
De annyit elárulok, hogy nem csak a mi világunk ami lakott, de nem is az utolsó.

Áldás önre!
Barteli2
2014-08-27 15:07:33
Catie! Kubínyi Tamás és Papp Lajos számomra is iránytű és még sorolhatnám.. s nagyon sokat tett le a Grandpierre család is.
Köszönöm válaszod!
Barteli2
2014-08-27 12:58:59
Catie, úgy mondtál ítéletet az általam javasolt könyvről, hogy fogalmad sincs mi van benne.
Miközben mindkét felvetésedre válaszoló személyt kiosztottad...
elvárnád, hogy hiteles személy "leereszkedjen" hozzád.

Miből tudod eldönteni, hogy valaki hiteles, ha nincsenek alapjaid ?
Topi
2014-08-27 11:35:12
HunorMagor
2014-08-27 03:42:37
Áldás rátok !

Megmentőm a fény https://www.youtube.com/watch?v=sEPCdiO2XTI
Topi
2014-08-26 17:30:52
VALAMI NAGY BAJ VAN VELEM
(Lányomnak)

Mostanra bizonyossá vált, hogy nagy baj van velem: nem tudok hinni. Hosszú folyamat eredménye ez az állapot. Még kisgyermek koromban kezdődött, amikor boldogan vártam a Nyuszit, Mikulást, Jézuskát… Aztán szép lassan kiderült, hogy becsaptak. Onnantól gyanakodtam a felnőttekre, hátha a többi dologban sem mondanak nekem igazat.


Iskolás lettem és persze kisdobos, majd úttörő. Megtanultam számolni, olvasni, írni és akkor minden rendben volt. Megtanultam, hogy a szovjet-magyar barátság örök és megbonthatatlan, hogy április 4-e a Felszabadulás Ünnepe, de lelkesen ünnepeltük a Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulóit (novemberben), a Tanácsköztársaság dicső napjait és persze május elsejét. Történt akkoriban, hogy a falunkon átvonuló szovjet konvojt irányító katonákkal szóba elegyedtünk, csillogtatva oroszórákon megszerzett tudásunkat, jelvényeket kéregettünk. Látván ezt Nagyapám magához hívott, és nem túl barátságosan figyelmeztetett, hogy nem helyénvaló a barátkozás, ugyanis ezek a katonák se nem felszabadítók, se nem barátok, hanem megszállók. Ezen megdöbbentem, de aztán több részletben, lassanként kialakult a kép az orosz katonák 45-ös davaj-, és dévajkodásairól. Már látom, abban az időben Nagyapám komoly oktatást tartott nekem az Igazságról. Megtanultam a Magyar Hiszekegyet, a Csonka Magyarország nem ország… versikét és minden oktatás („beszélgessünk fiam….”) végén elhangzott: ezekről csak itthon beszélünk, sem az iskolában, sem a haverokkal, de sohasem ám, mert jön a fekete autó és apámékat elviszi. Nem értettem, de tartottam magam az ígérethez. Kezdtem felfogni, hogy vagy többféle igazság van, vagy az egy igazságnak többféle arca és feltétel nélkül már nem tudtam hinni.


Aztán a sokféle iskola, munkahely, a megismert sokféle környezetből érkezett ismerős, barát sok olyan ismerettel látott el, hogy már teljesen összezavarodtam. Dolgoztam inkább éjjel-nappal, hogy a családomnak jobb élete legyen.
Jött az úgynevezett „rendszerváltozás”. Szétesett a nagy Szovjetunió, Csehszlovákia, Jugoszlávia. Új Európa térképpel ismerkedtünk, de érthetetlen módon Magyarország térképe változatlan maradt. Igen, a „szabadon választott”, „független” „magyar” kormány nem óhajtott sem határainkkal, sem a ránk erőltetett adósság átütemezésével foglalkozni, privatizáltak (raboltak) inkább éjt nappallá téve. Csalódtam, mert ezt hittem, vagy inkább csak reméltem.
Később úgy hozta az élet, hogy öt évet tölthettem Székelyföldön, a székelyek közt.

Találkozhattam olyan emberekkel, akiktől sokat tanultam a székelyek, magyarok eredetéről, hallottam ősi történeteket, olyasmikre nyílt a szemem, amikről addig nem nagyon hallottam, vagy ha hallottam is, átsiklottam felette.
Bizonyossá vált, hogy nem vagyunk finnugrók, a székelyek bár magyarul beszélnek, nem magyarok (hétmagyar!), hanem a hunok egyenesági leszármazottai.
Betegségem ezidőtájt kezdett kiteljesedni. Mert hogy is van az, hogy a Magyar Tudományos Akadémia (se nem magyar, se nem tudományos) a mindenkori politikai hatalom megrendelésére gyárt „tudományos” bizonyítékokat az épp aktuális (magyar) őstörténeti verzióra. Azokat a történészeket, antropológusokat, genetikusokat, nyelvészeket stb, akik mást állítanak, sőt bizonyítanak, meg egyszerűen elhallgatja, esetleg elhallgattatja, a tárgyi bizonyítékokat, leleteket eltünteti.


El kellett kezdenem szisztematikusan gyűjteni az „állításokat” és a bizonyítékokat. Itt jött a legnagyobb baj, mert rá kellett jönnöm, hogy mélységesen mély hazugságban élünk. Az utolsó „ruszki” katona távoztával nem szűnt meg a megszállás, hanem új, rejtőzködő, magyarnak álcázott megszállók, helytartók, felvásárlók telepedtek ránk és ezek nem fegyverrel, hanem sokkal aljasabb módszerekkel uralkodnak rajtunk.


Gyűjtöttem az információkat és bár már nem hittem, de reméltem, hogy valaki előbb találta fel a golyóstollat, mint hogy Anna Frank naplóját megírták, hogy nagy ünnepség keretében újratemetjük Petőfi Sándort, hogy a magyar nép kikényszeríti épp aktuális kormányzatától a magyar érdekek képviseletét.

De csalódtam megint és azóta már nem hiszek.


-Nem hiszem, hogy „ Magyarország jobban teljesít”, mert látom, hogy napról-napra rosszabbul élünk.
-Nem hiszem, hogy az az ember, aki egy „soros” nevezetű lény pénzéből végezte felsőbb iskoláit külföldön és lett országunk „szabadságharcos” miniszterelnöke, hasonszőrű társaival egyetemben népünk érdekében tevékenykedik.
-Nem hiszem, hogy a belőlünk élő cigányhordákat nekünk kell eltartani és nem lehetne őket munkára kényszeríteni.
-Nem hiszem, hogy a dicsőséges Pozsonyi Csata évfordulóját homokos sapiensek vérlázító vonaglásával kell (persze közpénzből) ünnepelnünk.
-Nem hiszem, hogy népünk legnagyobb tragédiáját Trianont nem gyászolni, hanem ünnepelni vagyunk kénytelenek.
-Nem hiszem, hogy bűnös nép vagyunk, akinek míg világ a világ vezekelni és persze kárpótlások tömkelegét fizetni kell pont annak a népnek, aki mostanában (egyébként mindíg..) csecsemőket, nőket, öregeket pusztít el, mondván harcol a terrorizmus ellen.
-Nem hiszem, hogy nem lehetne megírni az igazságot Tiszaeszlárról.
-Nem hiszem, hogy nem lehetne országunk parlamentjébe kizárólag felelős, egyéni, visszahívható képviselőket választani a jelenlegi pártok helyett.
-Nem hiszem, hogy a választójogot nem kellene feltételhez pl. minimális iskolai végzettséghez kötni.
-Nem hiszem, hogy a „rendszerváltozás” óta először nem kellene ismét leltárt készíteni a Nemzet Vagyonáról, azt összevetve az utolsó leltárral. Majd a hiányzó javakat a „résztvevők” teljes vagyonvesztése árán is visszavenni, szóval: ELSZÁMOLTATNI!
-Nem hiszem, hogy nem lehetne nemzeti vagyonunkat és egyáltalán nemzeti gazdaságunkat újra a Szent Korona hatálya alá helyezni.
-Nem hiszem, hogy ne lenne égető szükség egy jól felfegyverzett, jól kiképzett és jól vezetett Magyar Honvédség felállítására
-Nem hiszem, hogy míg a nyíltan magyarellenes erők több médiumból ontják ránk uszító eszméiket, etetik velünk a szellemi és kulturális szemetet, a magyar nemzeti érzelműek egyetlen tv-csatornát sem birtokolhatnak.
-Nem hiszem, hogy a már ledöntött és a még eltakarításra váró marx, engels, lenin és a hazaáruló károlyi szobrok helyett ne lehetne emléket állítani Árpád vezérnek, Mátyás királynak, Dózsa Györgynek, vagy akár a hős Rongyos Gárdának.
-Nem hiszem, hogy a Magyar Nemzeti Bankot (se nem magyar, se nem nemzeti) a 100%-os tulajdonos Magyar Állam ne vonhatná ellenőrzése alá.
-Nem hiszem, hogy közjogi méltóságainknak nagy egyetértésben deklaráltan magyargyalázó, nemzet és hazaáruló személyeket kell kitüntetni, előttük hajbókolni, míg valódi nagyságaink elhallgatásra kerülnek.
-Nem hiszem, hogy az Oktatásügynek nem oktatnia kellene (nem „roma kultúrát” és (zsidó) holokausztot, hanem az igaz magyar történelmet, megkövetelni a helyes magyar nyelvtudást, az irodalomban spirók, kertészek, esztárházyak helyett Wass Albertet, Nyírőt, Tormayt, szóval Magyar Irodalmat tanítani és egyáltalán arra törekedni, hogy az iskolákból a maguk múltjával tisztában levő és arra büszke hazafiak kerüljenek ki; hogy az Egészségügynek nem gyógyítania kellene nem pedig kivetnie magából olyan példamutató nagyságokat, mint pl. a kizárólag gyógyítani akaró Dr Papp Lajos szívsebész professzor úr.
-Nem hiszem, hogy nem lehetne kilépni az Európai Unióból és a NATO-ból, építve végre egy valódi szövetségesekre támaszkodó, önálló, független Magyarországot.
-Nem hiszem, hogy nem lehetne (legalább) ezeréves múltunkra, kultúránkra, hagyományainkra támaszkodva igaz magyar útra lépni.


Folytathatnám, de félek sosem lenne vége.


Kislányom!

Te már néhány éve úgy határoztál (nem kalandvágyból), hogy elhagyod ezt az országot. Most már idegen földi otthonod falán lobog a Turul Nemzetség ősi zászlaja, idegen utcák idegen népe csodálkozik rá rovásos „magyar harcos” ruháidra. Megértelek. Te hamarabb jöttél rá, hogy ilyen országban nehéz, sőt lehetetlen élni. Mert a Hit maga az élet. Ha legalább abban lehetne hinni, hogy az a még megmaradt, szétforgácsolt, peremre szorított nagyjából egymillió főre tehető magyarérzelmű igaz ember összefog valamikor és ha nem is a Kárpát-Medencében, de valahol újraépít egy új Hazát. De ebben sem lehet hinni, mert szinte lehetetlen ennyi embert összefogni egy alkalmas vezető nélkül, ilyen pedig még nem született. Meg aztán ők is ragaszkodnak nehezen megteremtett egzisztenciájukhoz, a Tanyához, Jurtához, Kis Gazdasághoz, a kis kulturális körhöz, amit sikerült megteremteniük. Nem tudják talán, hogy egy árvíz, földrengés, esetleg bombatámadás ezeket az értékeket másodpercek alatt képes örökre eltüntetni. Csak a HIT az állandó és most nem valamilyen vallási hitre gondolok, vagy nem csak arra. Hit a magyarságunkban, kultúránkban, hagyományainkban, ősi mesterségeinkben, rováskultúránkban és főleg: maradéktalanul egymásban.
Az a maradék pár millió agyhalott véglény pedig, aki ebben az országban él (nem számolom azt a közel másfél millió söpredéket és a kiszolgáló kollaboránsokat, aki bár beszél magyarul, területünkön él, élősködik, hatalmaskodik, származástól függetlenül semmi köze a magyarsághoz), oly mértékben hagyta magát elbutítani, hogy ha naponta nem kapja meg testi és szellemi moslékját, önként lesz képes magyarságát feladni, csak hogy a szennyhez hozzájusson.


Én a Hitetlen, magamra maradtam.

Úgy látszik keresnem kell egy olyan országot ebben a világban, amit még neoliberalizmus, „polgári demokrácia” nem fertőzött, ahol a nép a saját nyelvében, kultúrájában akar élni és fejlődni. Olyat, ahol még fehér a fehér és a fekete sem valami más. Egy ilyen országban még hátralevő életemben talán hasznos résztvevő lehetnék, de mindenképpen nyugodtan halnék meg abban a tudatban, hogy nemzetárulók nem gyalázzák majd az emlékemet.


Szeretettel:
Apád
Csonkamagyarország, 2014.
Topi
2014-08-26 17:06:24
FÉLREVEZETÉSEK.

http://boldognapot.hu/blog/egy-tudost-elbocsatottak-amikor-egy-4000-eves-dinoszaurusz-csontot-fedezett-fel/

1, NEM akarják, hogy az IGAZSÁG az emberek tudomására jusson!
2, Csináltak egy kitalált emberiség Eredetet,
3, Kitaláltak egy ESTI MESE fajok Eredetét,
4, Kitalálták, hogy az embereknek csak EGY élete van, pedig VAN,
LÉTEZIK az INKARNÁCIÓ!!!
5, Kitalálták a Magyarok HAMIS származását és Eredetét és meg--
hamisítorrák a Magyar Nép történelmét
6, Tagadják a régen - volt virágzó Spirituális kultúrákat és "rituális"--ra degradálták a Spirituálist.
7, Kitalálták a sohasem -- volt Népvándorlást.
8, Elhazudták István Király árulását és szentet csináltak belőle, holott Koppánnyal, a Magyar Nép vallási Spirituális vezetőjével TESTVÉREK voltak. István Róma parancsára megölette Édes Testvérét!!!
9, Eltagadják, hazudnak a Parlagfűről is, amely már Ősi Idők óta nagyon hatékony GYÓGYNÖVÉNY!
Büntetnek a Parlagfűért, holott a Gyógynövény boltokban, Herbáriákban, Gyógyszertárakban, a DM-ben, Rossmannál LEHET kapni az olaját és a porrá őrölt Parlagfüvet! Ebből is abszolúte, -
kész - ellentmondásos cirkuszt csináltak.
OTT HAZUDNAK AZ EMBEREKNEK, AHOL CSAK TUDNAK, ÉS MINDENBEN ÁTVERIK ŐKET,
PEDIG JÉZUS MÁR AKKORIBAN MEGMONDTA:
"JAJ AZOKNAK, AKIK AZ IGAZSÁGOT HAZUGSÁGNAK, ÉS A HAZUGSÁGOT IGAZSÁGNAK MONDJÁK!"
barodza
2014-08-26 16:49:40
Minékünk Zrínyi Miklós népével kellene zöldágra vergődnünk,
mint a régi múltban nagyobb lenne mind a két nemzet ereje és
együtt, több mindent tudnánk elérni. Az ország leendő javainak
ezen kellene fáradoznia. Mind a kétfélnek felül kell emelkedni
a sértettségén. Legyünk egy cél és akarat.
ROSSZAT GONDOLOK!
Kati
2014-08-26 16:42:37
A magyarok 70 országba szétszórva élnek a viálgon, ezen nem lepődtem meg. A tegnap látott vérszerződés rendkivüli műsor volt, köszönet érte a résztvevőknek akik helyettünk is megerősitették azt az igazi alapszerződést ami akár 70 országból is összetartja a magyarokat. Ez a valódi nagy tett, ehez kell egy vezér aki után megyünk.
Barteli2
2014-08-26 13:51:56
Kövér kijelentése megtervezett betelepítési adatokra épül.

Mai hír:
"MTI 2014. augusztus 26., kedd 12:51

Nemzetpolitika-előadás
RÖVIDHÍR – Wetzel: 2018-ra egymillióan szerezhetnek magyar állampolgárságot

Szentendre, 2014. augusztus 26., kedd (MTI) – Kormányzati prioritás, hogy 2018-ra egymillióan szerezhessék meg a magyar állampolgárságot és élhessenek az ezzel együtt járó joggal – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára kedden Szentendrén, a 26. Kárpát-medencei főiskolás táborban.

Wetzel Tamás a Rákóczi Szövetség által szervezett, 110 külhoni hallgató részvételével zajló nyári táborban tartott előadásán kiemelte, hogy továbbra is töretlen az érdeklődés a magyar állampolgárság iránt. Hozzátette: eddig több mint 70 országból érkezett kérelem."

70 ország???!!
Topi
2014-08-26 10:49:07
Az alábbiakban egy tengerentúli magyar nyelvű újságban megjelent interjút olvashatok. http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/attachment/download?id=6573332%3AUploadedFile%3A53797
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.