Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-10-29 19:19:32
Nyílt levél André Goodfriendnek, az Egyesült Államok ideiglenes budapesti ügyvivőjének.

Ügyvivő úr!

Bár ön – hatáskörét bárdolatlanul túllépve - a magyar belpolitika aktív és cinikus szereplőjévé vált, hazám kormánya angyali türelmet és rendkívüli udvariasságot tanúsít ön iránt. Én viszont nem vagyok politikai szereplő, így nem kötnek az írott és íratlan diplomáciai szabályok. Ezért nyíltan kimondhatom: ön semmiben sem különbözik a hitleri birodalom teljhatalmú megbízottjától, Edmund Veesenmayertől és a szovjet kommunista birodalom helytartójától, Kliment Jefremovics Vorosilovtól. Ahogy ők, úgy ön is szemérmetlen nyíltsággal beavatkozik Magyarország belügyeibe a hőn áhított államcsíny nyilvánvaló szándékával.

A forgatókönyvet ismerjük, legutóbb Kijevben lehetett szemtanúja a világ, amint az ön hazájának titkosszolgálata – a Konrad Adenauer Alapítvány, veterán izraeli kiképzőtisztek és más tettestársak segítségével – véres anarchiát előidézve erőszakkal eltávolította az ukrán államvezetést, európai léptékű feszültséget előidézve. Magyarország azonban nem Ukrajna, itt nem lesz Majdan. És tudja, miért nem? Azért nem, mert – nem utolsósorban az elmúlt negyedszázad Budapestre akkreditált amerikai diplomatáinak bicskanyitogató arroganciájának köszönhetően – még a magyar kormánnyal egyébként egyet nem értő honfitársaink többségét is mélységesen felháborítja az a pimaszság, amellyel ön és az önhöz hasonló szemforgató fullajtárok demokratikus értékekről és emberi jogokról beszélnek, miközben az Egyesült Államok hadserege és a vele együttműködő magán-zsoldoscsapatok világszerte térdig gázolnak ártatlan százezrek vérében.

Ügyvivő úr, mi, magyarok mindent tudunk a szabadságról és annak áráról – ezért sem tűrjük el, hogy ön és az önhöz hasonló erkölcsi toprongyok diktátumokat fogalmazzanak meg. Nem Magyarország, hanem az ön hazája folytat megszületése óta hódító háborúkat, melyek során indián őslakosok millióit gettósították, deportálták és irtották ki tervszerűen, a túlélőket kisemmizve ősi jussukból, megfosztva identitásuktól. Ön és hazájának vérlázítóan hipokrita vezetői a magyarországi zsidók ellen idegen megszállás idején elkövetett bűnökkel zsarolják hazámat (s ezzel nem mellesleg meggyalázzák az áldozatok emlékét, mert a tragédiát ócska politikai célok szolgálatába állítják), miközben mindmáig nem hajlandók szembenézni a 9066-os amerikai elnöki rendelettel, melynek értelmében az Egyesült Államok kormánya szabad akaratából közel 100 ezer, 14 évesnél idősebb amerikai állampolgárságú japánt deportált és zárt koncentrációs táborba 1942-ben.

Ön és főnökei a demokráciát kérik számon Magyarországon, miközben a világ különböző pontjaira telepített lágerekben ítélet nélkül tartják fogva és kínozzák más államok polgárait. Önök kioktatnak minket toleranciából, miközben amerikai rakétákat telepítenek a mi kontinensünkre, nem riadva vissza akár egy európai belháború kirobbantásától sem. Az ön kormánya a korrupció rettenthetetlen ellenfeleként tetszelegve nem konkretizált gyanúsítás alapján meg nem nevezett magyar állampolgárokat tilt ki az Egyesült Államok területéről, miközben ön és gazdái civilnek hazudott szervezeteken keresztül megvásárolható kalandorokat bérelnek fel a magyar állam aláásására, a magyar nemzeti érdekek érvényesítésének ellehetetlenítésére, vagyis nyíltan a legszemérmetlenebb korrupciós gyakorlatot folytatják – hogy ne részletezzem az egykor Dick Cheney volt amerikai alelnök érdekeltségébe tartozó energetikai cég, a Halliburton botrányait egyebek a sohasem létezett tömegpusztító fegyverek ürügyén Irak ellen indított hódító háború során.

Ügyvivő úr, az arrogáns és szemforgató Egyesült Államok iránt oly mérhetetlen undor sűrűsödött össze Magyarországon, hogy azt ön talán el sem tudja képzelni. Ezért gazdáival együtt végzetesen téved, amikor azt hiszi, hogy az ön személyes jelenlétével is támogatott, végül anarchista garázdálkodásba torkollott október 26-i tüntetésből kijevi típusú puccs kerekedik.

Higgye el, ügyvivő úr, ha a magyar nemzet igazán megrázza magát, annak legelőször az önök által kitartott balliberális felforgatók látják majd kárát. Hibáznak, ha alábecsülik a szimbólumok jelentőségét: a magyarok elsöprő többségében politikai meggyőződéstől függetlenül nem rokonszenvet, hanem megvetést kelt az Eurokolhoz zászlaja alatt a kormánypárt székházában randalírozó maroknyi csőcselék, a szabadságról elnevezett fővárosi terünket és ezen keresztül önérzetünket pedig nem csupán a szovjet bolsevista megszállást felszabadításnak hazudó kommunista obeliszk sérti, hanem az önök nagykövetségét börtön-erődítménnyé rondító, az amerikai valóságot dermesztő pontossággal kifejező ormótlan rácsok is.

Ügyvivő úr, Magyarország nem Amerika, mi nem akarunk úgy élni, ahogy önök, pláne nem akarjuk az önök érdekeit szolgálni a sajátjaink helyett. Legyen világos: ha a falhoz akarnak szorítani bennünket, akkor valóban meg fogunk mozdulni a szabadságunkért. És ne legyen kétsége afelől, hogy pontosan fogjuk tudni, kik szabadságunk valódi ellenségei.
Még csak annyit: egy diplomata NEM jelenhet meg a vendéglátó ország kormánya elleni tüntetésen, mintegy támogatva azt. Ez is a nemzetközi jog megsértése!

Megvetéssel:

Ágoston Balázs
Topi
2014-10-29 19:07:37
Ez az úriember a budapesti főkonzul jelenleg. 6 magyar van a listáján, ugye. Kérdés, hogy ő hány listán van fent Amerikán kívüli érdekszférákban? Megjött Magyarországra a jenkik fő felforgatója. Egyelőre jól kezdett. N.


Nemzetközi kapcsolatokat elemző barátunktól kaptuk az információt,
aki a kezdetektől fogva követi a szíriai válságot! Egy origós (!!!) cikkben bukkant rá a megdöbbentő kulcsfontosságú tényre:

André Goodfriend az amerikai főkonzul volt Damaszkuszban és nagyrészt ő felel a szíriai-amerikai kapcsolatok javításáért 2009 után.
2012-ben az Egyesült Államok Külügyminisztériuma a Mary A. Ryan-díjat adományozta neki a "szíriai válság során folytatott kiemelkedő külszolgálati tevékenységéért"! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tDL2ghvtxyw

Köszönjük szépen Amerika az új budapesti főkonzult!

Kizárt dolognak tartom, hogy egy Damaszkuszban tevékenykedő főkonzul nem tud, vagy nem vesz részt a Szíria és kormánya ellen előkészített puccsban. Abban a puccsban, ami négy éve tar és olyan háborúba és pusztulásba döntötte Szíria békés országát, amiben több, mint 250 ezer ember vesztette életét csak a hivatalos adatok szerint. Becslések szerint nyolcmillióan menekültek el az országból és az ISIL terrorhulláma is ebből a felforgató tevékenységből bontakozott ki többnyire amerikai pénzből és támogatásból. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445963608876300&set=a.127383340734330.21234.100003879932706&type=1
virag.bela1947@gmail.com
2014-10-29 19:00:12
Tisztelt Kis Tibor! A FACEBOOK oldalon nem találtam,ezért kérem, hogy adja meg a
gazdálkodó címét ,akivel felvehetem a kapcsolatot zöldség-gyümölcs beszerzésével
kapcsolatosan.Személyesen is felkereshetem,hiszen a közelben lakom,Vámosmikolán.
Köszönettel Virág Béla ,Vámosmikola
U.I:Én is kisgazdálkodó vagyok.
moja52
2014-10-29 16:21:37
Az Önfenntartó Faluközösség témában, a komoly érdeklődőket kérem, vegyék fel Kis Tiborral a kapcsolatot.
skype: kistibor1000
Barteli2
2014-10-29 14:31:04
Egy helyszíni tudósítás az ismeretlen temérdek pénzzel rendelkező szervezőkről:
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79508
Barteli2
2014-10-29 14:26:40
"Jó ha figyelünk", hogy kik is tüntetnek. Mások is felismerik a ballib EU-s aknamunkát:
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/10/jo-lesz-ha-figyelunk.html

Az oroszok elemzése:
http://www.hidfo.net/2014/10/27/washington-jatekszereve-valt-magyarorszag
Barteli2
2014-10-29 14:18:03
Érdemes megnézni az arcokat:
index.hu/video/2014/10/28/2014_1028_netado_tuntetes/
Arányaiban sok a sálat hordó, vagy éppen kalapos, svájci sapkás, loboncos ember.
érdekes zárómondat: "nem lehet ráerőltetni az emberekre. Még a magyarokra sem."
Vajon magát magyarnak érző, többes szám harmadik személyt használna a magyarokra?
Tibor
2014-10-29 14:17:54
Egyszeri beruházást igénylö fütés.
https://www.youtube.com/watch?v=jV5J8p4TRu4
Topi
2014-10-29 12:43:49
Én nem járok az Echo TV- be, de a youtubon található P.I filmekben is elérhető, marketing tréningeket is lefőző előadásokra sem. Ezen kívül már az előbb jeleztem, hogy sajnos lemaradt, a közérdekű anyag küldőjének neve: aki Varga Zoltán volt
Imi
2014-10-29 12:18:07
Topi
Eljársz az Echo tévébe de az ÁKTV-ben nem szólalsz meg. Miért?
Tibor
2014-10-29 11:17:11
Szeretném fellvenni a kapcsolatot önellátással kapcsolatban Kis Tiborral,de sajnos skype lehetöségem jelenleg nincsen,megadnék email cimet zeman.tibor@freemail.hu köszönettel Tibor
Topi
2014-10-29 10:28:25
Érdekes, hogy az elmúlt 25 évben a teljes államapparátust, és minden hivatalát keresztül kasul átérő korrupciós kígyó eddig egyáltalán nem csípte USA szemét. http://miskolcma.blog.hu/2014/10/27/teljes_a_lista_az_amerikabol_kitiltottakrol
http://miskolcma.blog.hu/2014/10/23/sotet_dolgok_az_amerikai_kitiltasok_hattereben

Az előzőről sajnos lemaradt, a küldő neve: Varga Zoltán
Barteli2
2014-10-29 09:54:24
Megjelent egy cikk a sporttáskás pénzszállítókról:
https://kuruc.info/r/6/135015/ forrása: privatkopo.hu

Egy bekezdést kiemelek:
- Miként intézik azt el a háttérben, hogy egy adott tenderen x vagy y társaság fusson be?
- Én az építőiparban tevékenykedtem. Létezik egy - 4-5 nagyobb cégből álló - vállalkozói kör, amelynek tagjai előre megállapodnak egymással, hogy melyik pályázatot ki nyeri meg, a „vesztesek” pedig eljátsszák, hogy mennyire hadakoznak ez ellen, aminek a vége úgyis az lesz, amiben megegyeztek, és a nyertes - alvállalkozóként - bevonja a munkálatok elvégzésébe a „veszteseket”. Vagy: egyezséget kötnek, hogy ezért a színjátékért a „vesztesek” ennyi és ennyi pénzt kapnak - munka nélkül. Tehát előre felosztják egymás között, hogy ebben én leszek a nyertes, abban meg ti. A piac működése, a munkák felosztása egy előre meghatározott forgatókönyv alapján történik. Látszatra a kiírt pályázatoknak megfelelő keretek között.

Eddig az idézet és ültessük át a politika szintjére:
- létezik 4-5 parlamenti párt:

A politikában tevékenykedem. A megbízói kör 4-5 nagy pártot futtat a parlamentben. A megbízói kör pártjai előre megállapodnak egymással, hogy melyik intézkedést ki szavazza meg. A "vesztesek" pedig eljátszák, hogy mennyire hadakoztak..
A vége úgy is az lesz amiben megegyeztek. A nyertes bevonja a leosztásba a veszteseket is, vagy pedig egyezséget kötnek, hogy ezért a színjátékért a „vesztesek” ennyi és ennyi pénzt kapnak - munka nélkül.

Tehát előre felosztják egymás között, hogy ebben én leszek a nyertes, abban meg ti. A politikai piac működése, a "munkák" felosztása egy előre meghatározott forgatókönyv alapján történik. Látszatra kiírt pályázatok demokratikusnak tűnő keretek között.

Majd 4 / 8 év múlva új színészi gárda jön, hogy a még le nem szerepelt színészek is szerephez jussanak.
Topi
2014-10-29 08:41:20
Barátaim! Ez a per újra él. Ebben a témában megszólaltam az Echo TV október 21-i "Napi aktuális" c. műsorában, és holnap (okt.29-én) este 20.30-kor újra szólok az Echo "Bírósági ügyek" c. műsorában. Terjesszétek, mert 2 Mrd USD 70 éves kamatos kamattal elviheti az egész országot!

http://www.echotv.hu/napi-aktualis-2014-10-21-napi-aktualis-1-resz (a közepe táján kezdődik)


http://demokrata.hu/ujsagcikk/elvtarsak_a_bankban/
Terez
2014-10-29 00:45:57
A ciganybunozo Gabor familia Szekelyudvarhelyen http://www.youtube.com/watch?v=G7IJqCTe6KA
Topi
2014-10-28 18:53:33
Érdekes, hogy még senki nem találta meg ezt az anyagot: The Presentation of crime frequency among the gypsy population of Hajdú-Bihar County via the particular main groups of crime (Mátyás, Szabolcs 2011). Egy debreceni egyetemi periodikában találtam, aminek a következő német címe van: Gesellschaft für Kritischen Zeiten, ehhez képest a cikk angol nyelvű...

Nos a lényeg, a szerző minden prekoncepciót félretéve arra volt kíváncsi hogy a hajdú-bihari cigányok milyen bűncselekményekben milyen arányban szerepeltek. Ehhez 2010-ben húsz napig bejárt a debreceni bíróságra és feljegyezte a tárgyalandó bűncselekmények típusát és az elkövetők etnikai hovatartozását. Ezt külső jegyekből, valamint direkt rákérdezésből illetve a rokonokkal, a tárgyalásra várakozókkal történő beszélgetésekből szűrte le. A munka lényegi meglátása, hogy Tonhauser László felvetése helyes volt: ha egy etnikai csoport túlreprezentált egy speciális bűncselekményben, akkor a bűnüldöző szervek sem tehetnek mást, mint alkalmazkodnak ehhez- eredményes bűnmegelőző munka az etnikai csoportra specifikus tudás nélkül lehetetlen vállalkozás.

És az alapadatok:

-az ezer körüli elkövetői kör 46%-a volt cigány

-a cigány elkövetők ötöde volt fiatalkorú

-a vagyon elleni bűncselekmények 49%-a cigány

-lopás 51%, ezen belül az 59 fiatalkorú tolvajokból 44 volt roma (annyiszor leírtam már, hogy cigány)

-rablás 60%-os dominancia, a fiatalkorú rablók kétharmada norvég

...a többi a cikkben.

Még annyi, ezek az adatok 10%-os hajdú-bihari etnikai összetétel esetében 5-6 szoros túlreprezentációt jelentenek. Pózcik írt valami hasonló arányt börtönök etnikai arányának vizsgálatánál.
https://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/handle/2437/110145/%E9rtekez%E9s_v%E9gleges-t.pdf;jsessionid=048FA9170B317D0D716A1C853ACB5CAA?sequence=4

http://api.ning.com/files/CWRwFfvur*CnauBpEorojc5ZN1N62rjGSFPZ9UaLFBSBcLwFRmyWMgUtndOGeEfRdo3m*qnd7J9cpsxXYXpgI8JDXCjcCG8d/MicrosoftWordMtysIII.pdf

http://www.youtube.com/channel/UCBpOsvTs7UN9Sr7boKwtrQA?feature=em-share_video_user
Marcsi
2014-10-28 16:52:13
TÜNTETÉS AZ INTERNETADÓ ELLEN HELYETT: MÁTÉ TAMÁS BESZÉDE - EGYSÉGFRONT EGYESÜLET
https://www.youtube.com/watch?v=7btILQo777I

Internet adó és alkotmányos rend EGYSÉGfront Mozgalom
http://www.youtube.com/watch?v=k3Ovfc6cwdA
Barteli2
2014-10-28 12:24:31
Internetadó címszóval létrejött ribillió:
A tüntetés létrehozásában nagy szerepe volt a két legnézettebb internetes portálnak: az origónak és az index-nek. Mindkettő a tüntetés időpontja előtt beszámolt az eseményről és médiafelülettel, túlzó számokkal , valamint "hangulatkeltéssel") segítette a ribilliót.

Egyéb: az internetadónál jóval fájóbb új adót vezettek be: a juttatások mértékének adóját a kb 35%-ról 50 %-ra emelték. A dolgozó embereknek ez nagyobb érvágás.
Topi
2014-10-27 19:37:12
Topi
2014-10-27 17:51:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.