Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

totya54
2015-02-07 12:31:06
Á.K.T.V. állandó betelefonálói össze ültek egy kis beszélgetésre.
Nagyon szeretem őket hallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=rvkOO5oJjHc
barodza
2015-02-07 11:37:25
A Simicskától + Orbántól és a Gyurcsítól,
csak ez várható!

A zsákmány terítéken, szépen elrendezve

https://www.youtube.com/watch?v=P7p4HVcschA
Topi
2015-02-07 10:07:19
Topi
2015-02-06 21:21:27
Egy taxis mesélte!

Az utolsó út
"Taxis vagyok. Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem.
- Egy pillanat! – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki. Mellette egy kis bőrönd pihent. Körülnéztem. A bútorokat fehér lepedőkkel terítették le. A sarokban egy kartondoboz árválkodott, mindenfélével teletömve.
-Kivinné a bőröndömet a kocsihoz? Szeretnék néhány percre egyedül maradni. Aztán, ha Ön is úgy gondolja, visszajöhetne értem, hogy lekísérjen az autójáig. Nem vagyok valami jó erőben.
Miután beraktam a bőröndöt a csomagtartóba és visszaértem, belém karolt. Lassan, nagyon lassan odasétáltunk a taximhoz. Közben végig a kedvességemért hálálkodott.
- Semmiség – feleltem. Minden utasommal úgy bánok, ahogyan mástól is elvárnám, hogy az édesanyámmal bánjon.
- Milyen jó fiú maga! – mondta, ahogy beült a hátsó ülésre. Odaadta a címet, aztán megkérdezte: Mehetnénk esetleg a belvároson keresztül?
- Nem az a legrövidebb út – vágtam rá gyorsan.
- Ó, azt egyáltalán nem bánom – mondta. - Egy hospice-házba tartok.
Belenéztem a visszapillantó tükörbe. A szemeiben könnycseppek csillogtak.
- Nincs már családom. Mindenki meghalt. - Nagyon csendesen beszélt. - A doktor úr szerint nekem sincs túl sok hátra.
Csendben a műszerfalhoz nyúltam és kikapcsoltam az órát.
- Mit szeretne, merre menjünk?
A következő két órában bebarangoltuk a várost.
Megmutatta nekem azt az épületet, ahol réges-régen liftes kisasszonyként dolgozott. Aztán elmentünk abba a városrészbe, ahová új házasként a férjével költöztek. Egy picit megálltunk egy bútorraktár előtt. Azt mondta, lány korában az még bálterem volt, és a többiekkel odajártak táncolni.
Néha megkért, hogy álljak meg egy-egy sarkon vagy egy épület előtt. Nem mondott semmit, csak maga elé révedt.
Ahogy a hajnal első sugarai megjelentek a horizonton, azt monda:
- Most már mehetünk. Elfáradtam.
Szótlanul haladtunk a megadott címig.
Két alkalmazott jelent meg, ahogy megérkeztünk az ajtó elé. Profi udvariassággal segítették. Kinyitottam a csomagtartót, és elvittem a bőröndöt az ajtóig. Az utasomat már beültették egy kerekesszékbe.
- Mennyivel tartozom? – kérdezte és benyúlt a retiküljébe a pénztárcájáért.
- Semmivel – feleltem.
- Magának is meg kell élnie valamiből – mondta.
- Vannak más utasaim is – szereltem le.
Aztán, egy hirtelen ötlettől vezérelve lehajoltam és megöleltem. Meglepő erővel szorított magához.
- Nagy örömöt okozott egy kis öregasszonynak – mondta végül. - Köszönöm.
Megszorítottam mindkét kezét és visszasétáltam a kocsihoz. Hallottam, ahogy mögöttem becsukódik a ház ajtaja.
Egy életre zárták rá az ajtót.
Aznap csak vezettem, céltalanul.
Nem vittem utasokat. Nem volt kedvem beszélgetni.
Egyre csak az járt az eszemben, mi lett volna, ha az asszony egy dühös sofőrt fog ki? Vagy valakit, aki türelmetlen? Vagy mi lett volna, ha én magam vagyok türelmetlen és elhajtok kopogás nélkül?
Lassan megértettem, hogy egész életemben nem tettem még fontosabb dolgot, mint előző éjszaka.
Egész életünkben a nagy dolgokra várunk.
És a nagy dolgok néha meglepő álruhában érkeznek: úgy vannak csomagolva, hogy aki nem figyel, az észre sem veszi, mennyire fontos lehetőséget mulasztott el..."
Éva
2015-02-06 15:02:49
Kedves Topi, lehet allergiám van, de nekem rögtön szembe ötlött az a bizonyos szó:
"Legyen szegény, hajléktalan,
Zsidó, meleg, roma,
Vagy bárki más, aki alól
Kihúzták a talajt."
A szegény, hajléktalan valóban elesett, de én még nem láttam zsidót, aki alól kihúzták volna a talajt.
Mondom ezt azért is, mert már unalmas, hogy ezeket a "szerencsétlen üldözötteket" szinte mindenhol és mindenbe beleveszik, mantrázva, hogy az életünk, gondolataink részei legyenek. Ha könyvet reklámoznak, a legnagyobb betűvel a zsidók történetéről szóló van hirdetve, ezt is láttam minap az egyik tv-ben. De sorolhatnám. Amúgy jó lenne a vers, kicsit Orbániass, nemzeties, de azért a LÉNYEGET bele kell írni. Hajrá magyarok!
Kubínyi Tamás
2015-02-06 09:34:13
Kedves Mindszentiocsi!

Nem pártokban, hanem nemzetben gondolkodom. Annál a szervezetnél vagy pártnál vállaltam történelemkutató, médiakutató, vagy kommunikációs szakfeladatot, amely adott kérdésben - pl. pártállam lebontása, ávósok, pufajkások, ügynökök a közéletben, vagy Demszky maoista titkolt múltja, stb. - hajlandó lépni. 1992-től az MTV-ben készítettem műsorokat az MSZP-SZDSZ médiafölénnyel szemben. 1994-98 között külföldi lapokban, a Magyar Fórumban és a Vasárnapi Újságban is dolgoztam, Horn Gyula közreműködésén kívül ez volt az indoka az MTV-ből való eltávolításomnak. 1998-2002 között kommunikációs elemzéseket készítettem a Közlekedési Minisztériumnak, majd áthívtak a Miniszterelnöki Hivatalba, ahol Orbán szerepléseit elemeztem, és ezek után kértek fel kormányszóvivőnek. Akkor még volt átjárás a nemzeti-közép és a nemzeti radikális oldal között, a nemzeti ügy annyiban érvényesült amennyit a nem kis ellenszélben tudtunk tenni. 2002-2010 között a Gy.F. bűnbanda leváltása volt a feladat, ezt szolgáltam a Duna Tv-ben az Agorával, a Közbeszéddel vagy a Közügyeinkkel, melyeket módszeresen, esetenként idegen titkosszolgálatok embereivel is ellehetetlenítettek, betiltottak, majd a Duna Tv-ből Szaniszló Ferenccel és másokkal együtt távolítottak el. 2007-től az Echo Tv-ben folytattam ugyanazt, nem pártügy, hanem nemzeti ügy volt megszabadulni tőlük. 2010 után következett az a furcsa helyzet, hogy a Fidesz választási ígéretekből semmi nem teljesült, ezt szóvá tettem a közönséggel együtt, mire leállították a Nép hangját, felhígították a Kibeszélőt és néhány más műsort. A nemzet ügyéhez sokféle eszköz kerül, amelyik rossz hírűvé válik, azt szóvá kell tenni. Az Ön megbotránkozása abból ered, hogy felvetettem a szavazók felelősségét is az elhajlások tűrésében, de nem szabad egyetlen párthoz sem görcsösen ragaszkodni, mert azok jönnek-mennek, mi meg maradunk. Az ÁKTV-ben 2014-ben kiálltam a Fidesz ellen, mert ez már nem nemzet ügy, csupán vagyongyűjtés. A többit beszéljük meg a műsorban.
Topi
2015-02-06 09:05:34
Közlemény

A Magyar Patrióták Közössége is csatlakozott a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmény (rövidítése: TTIP) megkötése ellen létrejött nemzetközi petícióhoz. Egyesületünk közleménye kiemeli: az "egyezmény megkötése kizárólag a globális nagytőke profitérdekeit szolgálná, és a magyar szuverenitást tovább csorbítaná."

Ennek megakadályozása érdekében egy hivatalos internetes aláírásgyűjtés indult (ún. európai polgári kezdeményezés), amelyet minden uniós állampolgár aláírhat. Magyarországról közel 16 ezer aláírás szükséges az érvényességhez.

Ne rajtunk múljon! Kattintson és írja alá Ön is: http://www.magyarpatriotak.hu/stop-ttip/


Köszönjük figyelmét!

Magyar Patrióták Közössége
miskolcilaci
2015-02-05 22:00:02
Megszülhette, felnevelhette, iskoláztathatta, az ideológiáért. A hazugságért. 7-perc után...Biztos megérte.
https://www.youtube.com/watch?v=tIx0uVXir7o#t=431
Peter123
2015-02-05 21:34:38
Topi
2015-02-05 21:27:08
mindszentiocsi
2015-02-05 21:11:27
Most én mit csináljak? Kezdetektől fogva láttam,hogy kik és mi a FIDESZ.Eszemben nem volt rájuk szavazni.Volt egy nagyon rokonszenves fiatal TV-s személyiség a Duna TV-nél,késöbb az ECHO TV-nél akinek faltam a műsorait/közügyeink.kibeszélő/.Később megtudtam,hogy a FIDESZ alkalmazza,az ő szekerüket tolja.Erőt vettem hát magamon és hallgattam reá ,így hát a fiatal demokratákra adtam le a voksom-sírva de bizakodva.Most meg jön ez az ember és egyenesen a képembe mondja,hogy én vagyok a felelős meg a hozzám hasonlók" nem pediglen Hende Csaba",amiért a fideszre voksoltunk.Ez végtelenül szomorú és kiábrándító dolog.Megbotránkoztam.A műsorra feltétlenül szükség van és nagyon hasznos,de azért egy kis önvizsgálat nem ártana.Ha a Magyar népet kezdi el kritizálni Ön"csak úgy án- blokk, akkor rengeteg embert megsérthet,igaz jó magyar embereket.Nevezze néven az alkalmazotti réteget külön- külön,úgy mint finánc,újságíró,szinész,pedagógus,közhivatali alkalmazott,adóellenőr,TB ügyintéző,rendőr,orvos ügyvéd banki ügyintéző,értelmiségi és ha ezt megtette és még hozzáadja az etnikumokat, akkor kiderül,hogy megvan a fidesz szavazóbázisa.
Tisztelettel felülírott!
Topi
2015-02-05 20:33:19
Elhangzott napjainkban Budapesten, a Katona József Színházban, az "Illaberek" előadásán, és ledöbbentette a közönséget.


Kiss Judit Ágnes: Szó

Hazádból,
hogyha még bírod,
Ne menj el, ó, magyar.
Hogy menekülj, lesz mindig ok,
És mindig, hogy maradj.
Itt áldozat, s vajon mi ott?
Bevándorló lehetsz,
Nem tudhatod, végül melyik
A súlyosabb kereszt.
Ez a föld régóta ugar,
Terméketlen, sivár,
De van még , ki zenét szerez,
És színházat csinál,
Szeret és harcol semmiért,
Mert másként nem tehet.
Hogy itt vagy, erőt ad nekik,
S ők itt vannak veled.
Lehet, hogy nem jön jobb soha,
Ki itt él, mély repül.
Megúszhatják a vétkesek,
S te bűnhődsz vétlenül.
Míg annyi jóval tele
A másik serpenyő,
Ha baj van, ki ne mentené,
Ami még menthető?
De itt van szükség rád nagyon,
Sötétben lenni fény,
Hogy fölemeld, ki megrogyott,
És bátorítsd, ki fél.
Maradj, mert meg kell védeni,
Kinek nincs is hova,
Legyen szegény, hajléktalan,
Zsidó, meleg, roma,
Vagy bárki más, aki alól
Kihúzták a talajt.
Légy fül, ha semmit nem tehetsz,
Ki hallja még a jajt.
Ez frontvonal, ez harcmező,
S még így is otthonod,
Rád simul minden rég bejárt
Tered, kamaszkorod.
Taposhatnak röhögve mind
Az összes elveden,
De szétolvadnak a szavak
Az anyanyelveden.
Ne hidd, hogy semmi eszközöd,
Fegyver vagy te magad,
Mind különleges ügynök az,
Ki mégis itt marad.
Maradj, tövisnek bőr alatt,
Ha bírod még, magyar,
Légy viszkető seb, mit kéz
Álmában is vakar.
Itt áldás is, másutt csak egy
Bevándorló lehetsz.
Ki mondja meg, végül melyik
A súlyosabb kereszt.
Peter123
2015-02-05 20:10:58
A vízözön előtt élt Énok próféta akit szándékosan kihagytak a bibliából.Nem véletlenül. Ha elolvassátok nem akármit tudtok meg az emberiségről.
Peter123
2015-02-05 20:05:43
miskolcilaci
2015-02-05 19:44:15
Nem szabad beszélni róla. Aki mégis megteszi, súlyos büntetésben lesz része. Tessenek csendben lenni, és kussolni. Vagy lehet sokszorosítani, terjeszteni. Csak így hallgatólagosan egymás között, talán megértésre talál... Miránk ez egyáltalán nem vonatkozik. Mi közünk van "ezekhez"? Vagy talán akkor, ha mi is ebben a helyzetben leszünk. Addig is hallgassuk az okosokat, majd ők megoldják, hogy felvirágoztassák környezetünket.

Innen szeretnék köszönetet mondani a DNR vezetőjének, Alexander Zaharcsenko elnök úrnak önzetlen, példás magatartásáért!!! Veletek vagyok, és a jó Isten óvjon benneteket! Hajrá Novorosszia!!!
https://www.youtube.com/watch?v=t8jopzWyuKY
Topi
2015-02-05 06:38:20
Több orvos bevallotta, hogy szándékosan diagnosztizált egészséges embereknél rákot, hogy pénzt keressen....
http://www.ujvilagtudat.blogspot.ro/2015/02/tobb-orvos-bevallotta-hogy-szandekosan.html
Topi
2015-02-04 23:22:32
Az ukrán katonák a védelem alatt álló vöröskeresztes autóban szállították a fegyvereket!!!

A Donbasz zászlóalj tagjai a mentőkocsit használják fel álcaként, hogy előnyt szerezzenek a szabályokat betartó donyeckiekkel szemben! https://www.youtube.com/watch?v=3lHxLV6OaE0

https://hu-hu.facebook.com/SouthFrontHu
Topi
2015-02-04 22:10:21
Útnak indul az ellenszérum: Borsodban a MÖM László Attila országos vezető felhívása: Borsod megyében is már nagyon várja a magyar lakosság, hogy leteljen végre a két hét, legyen végre rend és élhető településsé változzanak falvaik, városaik. Igen, várják azt a két hetet, amit 2010-ben, vagyis öt évvel ezelőtt megígért nekik a jelenleg kormányon lévő párt a választási kampányában. Annak ellenére, hogy Borsodban is rendkívül türelmesek, de azért mégiscsak eltelt öt év, ami után talán joggal teszik fel a kérdést: hol az a két hetes rend? Bizony, az ország számos pontján érezhetik a becsapott és magukra hagyott emberek, hogy ők igazából nem is számítanak, és valami ördögi terv játékszereinek tekintik őket. Ezért megpróbálják megragadni azokat a törvényes eszközöket és megtalálni azokat az ellenszereket, amelyekkel saját családjuk és közvetlen környezetük életét, biztonságérzetét minőségileg javítani tudják. Ráébredtek arra, hogy a jelenlegi, kritikusnak nevezhető, idegen érdekelvű társadalmi helyzettel csak közösségi összefogással és erős helyi közösségi építkezéssel lehet eredményes harcot vívni. Hallottak róla, hogy már több esetben is sikerrel járt a közjó érdekében történő összefogás, és ennek következtében már több településen is jelentősen javult az ott élők életminősége. Ennek a közösségépítésnek az egyik élharcosa a Magyar Önvédelmi Mozgalom, amelynek védőpajzsa alatt több településen visszaszorultak, vagy szedték a sátorfájukat az ördögi terv valamikori helyi élenjárói. Amennyiben kíváncsivá tettük Önöket, hogyan is lehet változtatni egy jelenleg még kilátástalannak tűnő áldatlan állapoton, látogassanak el, látogassatok el a Borsod megye két településén is megrendezésre kerülő lakossági tájékoztatónkra. Várunk szertettel minden élni és ezért tenni is akaró magyar állampolgárt!
Forrás: https://kuruc.info/r/23/139028/
Topi
2015-02-04 21:52:30
LacháziGábor
2015-02-04 20:40:21
Az orosz felkelők vezére sajtótájékoztatóján külön szólt az ukránok által kényszersorozott magyarokról, egy belőlük álló dandár katlanba szorult, az oroszok nem akarnak a magyarokkal harcolni(bár a 2. világháborúban is így gondolták volna) elengedik őket, hazamehetnek, a gond hogy az ukránok nem engedik hogy megadják magukat.. http://www.hidfo.net.ru/2015/02/04/zaharcsenko-mi-nem-harcolunk-magyarok-ellen-engedtuk-oket-hazamenni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.