Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2015-01-22 01:12:17
Kedves Szentkuti Péter!

Szavaidban testvérem, élet erő és vígasztalás van! Felemelő hallgatni amikor te beszélsz, és ezt amikor csak hallgattalak örömmel töltötte be a szívemet! Áldott legyen az életed testvérem, és minden szeretteid drága élete.

A Jó Isten áldjon meg tégedet, és segítsen meg tégedet minden dolgodban életed minden napján!

Áldás rád!
Marcsi
2015-01-20 17:58:05
Pap Gábor - Bankár Uralom - Vallás Háborúk - Parazitus
https://www.youtube.com/watch?v=Od6GE-I-skY
totya54
2015-01-20 17:27:57
Topi
2015-01-19 21:21:42
APOKALIPSZIS MOST


Bevezető: Kelet-Ukrajna, Dombassz


Lassan a dombasszi orosz önvédelmi erők milíciája nehézfegyverzetek terén is "felnő" a kijevi rezsim erőstruktúráihoz.

Több TOS-1 típusú hernyótalpas páncélozott közepes hatótávolságú (20-30km) rakétasorozatvetővel, URUGAN gumikerekes nagy hatótávolságú (40-50km) rakétasorozatvetővel, GRAD típusó URAL tehergépkocsikra szerelt
kis hatótávolságú (10km) rakétasorozatvetővel, 50-60db kisebb nagyobb űrméretű vontatott löveggel, mintegy 30db "TULIPÁN", "JÁCINT", "AKÁCIA" és "BABARÓZSA" szlengnyelven becézgetett páncélozott önjárólöveggel, kb 150db T-55, T-62, T-64, T-72, T-80
harckocsival, 80db BMP-1, BMP-2, BMP-3 desszantharckocsival,
kb 50db BTR gumikerekes lövészpáncélossal, és mintegy 100db egyéb páncélozott csapatszállító, és lövészpáncélossal rendelkeznek
De található náluk a "repertoárban" 2db JSZ-3, és 3db T-34 típusú muzeális harckocsi is. Különböző kaliberű telepíthető aknavetőkből számtalan akad nekik. Mindezekhez a lőszerjavadalmazás bőségesen megvan. A kezdeti sörétespuskás, és muzeális kézifegyvereik helyett, ma a "legutolsó" milicista is kalasnyikovval harcol.
A technikák nagy részét úgy zsákmányolták az ukránoktól harcok közben, de szép számmal "szállítottak" nekik az ukrán erőstruktúrákból hozzájuk átállt harcosok is.
Sőt, nem egy esetben szó szerint úgy "lopták" el a fegyvereket.

Ami elmondható: Amíg az ukránok készlete egyre csak fogyogat, addig a milíciáé a veszteségeik ellenére is "úgy fogy", hogy az nő.

Az ukrán vezetés, már az 1986 óta, a Szovjet éra időszakbeli, erősen elavult Csernobil "temetőjében" ott hagyott radioaktív fertőzött technikát újítgatja fel, és küldi a dombasszi "kohóba".

Ezt már vehetjük ukrán részről a végső kétségbeesett próbálkozásnak. Amennyiben ezen technikák kezelőszemélyzete egy héten belül nem veszik oda a harcokban, akkor azon időn túl, a sugárszennyezéstől fog hányni, és a hasmenéstől legyengülni napokon belül. Porosenkónak mindez nem számít. 200ezer főt akar besoroztatni heteken belül, köztük 3000 főt Kárpátaljáról.

Szóval lesz utánpótlás, ha kidől pár ezer katona a sugárfertőzéstől menet közben.

Porosenko, ha a háború nem teljesedik ki a kontinensünk egész keleti felére, akkor elveszíti azt. Csupán meghosszabbítani tudja az öldöklést, és a szenvedést, de Ukrajna előbb utóbb le kell mondjon egész Dombasszról. -És még "szerencséje" lesz, ha csak arról.

Érdekesség, hogy a csernobili "járgányokból párral már találkozott a milícia menet közben. Azóta óvatosak, csak G-M (Geiger-Müller) sugármérőműszerekkel közelítik meg a kilőtt, vagy kezelőik által elhagyott gyanúsnak tűnő ukrán páncélosokat. Amelyiknél "erősen csipog" a műszer, azt elássák. Mást egyenlőre nem tudnak velük tenni.

Teszi mindezt azért, mert Amerika orosz nyomásra mégsem adja át Porosenkónak az Afganisztánból kivonni szándékozott harci technikáit. Ugyanis Putyin kijelentette, ha ezt az USA vezetése meglépi, akkor a milíciát a legmodernebb szárazföldi technikával fogja ellátni.

Amit már az oroszok sem tagadnak, és titkolnak: Az ukrán-orosz határhoz közel nagy létszámú erőket, és nagy csapásmérő erejű támadó egységeket, technikákat vontak össze. Egyes hírek szerint (Echo Moscowi) 50ezer desszantosról, több repülőszázadról, és harcihelikopterezőkről, és mintegy 200db T-90 harckocsiról, és 3000db egyéb páncélosról, sok-sok rakétavetőkről szólnak a "dallamok". A hír szerint, ez az erő áll készenlétben, amennyiben Amerika mégis lenne olyan balga, hogy az afganisztáni "cuccokat" neki adja Walcmanéknak.

Akkor viszont Putyin erre tett ígéretét másképpen kell értelmezni.
Ez esetben az orosz önvédelmi milíciának a technika mellé "kezelőszemélyzetet" is biztosít. Egy komplett támadó hadsereg képében. Az orosz katonai tartalékok a hátországban mind élőerőben, mind technikában pedig végtelenek, kimeríthetetlenek...

Tehát itt most egyedül Amerika gőgjén fog múlni, hogy lesz-e kontinentális háború Európában, vagy sem, mintahogyan sok orosz, és Nyugat-Európai politikus, és elemző is feltételezi azt. .Eszkalálódik-e az egész Kelet-Európa térségére, vagy "csak" megmarad Kelet-Ukrán polgárháborúnak.

Mi lesz, ha tényleg átcsap ez kontinentális háborúba?

Mind az orosznak, mind a NATO szakértőknek van erre forgatókönyvük, elemzésük, "A", és "B" tervük.

Abban a NATO katonai szakértői is egyetértenek, hogy Oroszországot hagyományos fegyverekkel vívott háborúban lehetetlenség legyőzni. Pláne, hogy Kína ez esetben minden segítséget megadna Moszkvának. Élőerőben, és technikában is egyaránt. Nyugatnak legalább egy 20milliós főt számláló hadsereggel kellene szembenéznie. De az is előfordulhat, hogy ez a 20millió katona, "csak" az első hullám lenne. Ki a megmondhatója annak, hogy hányszor 20milliót tudna felállítani ez a két ország.
-Így kesergett egy amerikai tábornok a Pentagonban.
(Nagyon hamar le is váltották a komát)

Szóval mi lesz, ha megindul az orosz, és nem áll meg Ukrajna nyugati határainál?

Ami Kelet-Európát, az az a mi térségünket illetné:

Ha megindul az orosz acélhenger, akkor Romániának szó szerint "reszeltek". Legalábbis ami a Havasalföldi (Dobruddzsa) részét illeti.
Szó szerint szarrá lőnék, és bombáznák azokat a részeket, ahova az ökör oláh beengedte az amerikaiakat. Persze a román hadsereg sem úszná meg. Az újonnan Portugáliától dollármilliárdokért megvásárolt 12db F-16 típusú repülőikre "vadkacsavadászatot" rendezne az orosz légierő. Az amerikaiak által odatelepített AEGIS rakétarendzsereket az SZ-500okkal temetnék el.
A mintegy 200db TR-80, és TR-85 típusú román harckocsikból kohászati alapanyag lenne, azokat az orosz T-90 tankok olvasztanák le. A román kikötővárosból Konstansából, csak romok maradnának, éppúgy, mint a többi nagyobb városukból is.
Ahogyan Sojgu jósolta nekik: 1 óra, és 1 hét.
Ez azt jelentette, ha az orosz nekieseik az oláhnak, 1 óra alatt a románoknak oda a légiereje, és a légvédelme. 1 hét alatt pedig széltében hosszában megszállnák Romániát. - Már ami megmaradna belőle persze.

A Baltikum kb 2 nap alatt elesne. Lengyelország kb 1 hónapig bírná a nyomást. Amennyiben persze belekapcsolódna a háborúba. (Amire minden eshetőség megvan) Aztán az is elesne.
Magyarországot, Szlovákiát, és Csehországot nem is említették az elemzők. Mármint katonai tényezőként. - Ami lehetne jó hír is.
- De sajnos nem az. Ugyanis frontvonalként, hadszíntérként nagyon is emlegetik. Főképp Magyarországot emlegetik. Ugyanis rajtunk vezet a legrövidebb út "egyenesen odaátra". Mind az Orosz, mind a NATO számára.

Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban, a leghevesebb, legvéresebb, és legnagyobb pusztítással járó harcok itt Magyarországon, és Lengyelországban zajlanának le.

Amit viszont most még csak halkan, sőt ki sem mondva mondanak, helyesebben amitől retteg a cionista nyugat:

Törökország, NATO tagság ide vagy oda, nagyon nem akaródzik háborúba keveredni az orosszal.
Ugyanez a helyzet Görögországgal, térségbeli másik erős NATO tagállammal is.

Ami a világ többi, Amerika által "imperált, annektált" országot jelenti, ott bizony hatalmas felkelésekre, Amerika ellenes támadásokra kerülne sor. Sőt, ami még veszedelmesebbnek tűnik, hogy egyes arab országok (jogos) bosszútól vezérelve nekiesnének Izraelnek.
Akkor pedig a zsidó hatalom óhatatlanul is atomcsapást mérne a környezetére, Iránt is beleértve.

Aztán kész is egy totális világháború remélhetőleg ("csak"), egy térségbeli atombevetéssel. Viszont a zsidó állam így is úgyis eltűnne a föld színéről. Igaz, Irán, és sok arab állam jó része úgy nézne utána ki, hogy ahhoz képest a Hold felszíne inkább hasonlítana egy üdülőövezetre...

Aztán másra is kitértek ezek a "szakértők", és elemzők:

Mi lesz, ha az orosz nem áll meg Kelet-Európa határainál, és ismét Berlinig, ne adj Isten de most már az Atlanti Óceánig akarnának menni, sőt akár azon túlra is.

A választ is megadták rá ezek az "urak": Atomháború.

A legelső atomcsapást pedig nem Moszkvára, vagy más orosz területre mérnék, hanem: RÁNK!!!

Igen, Magyarország kapná a legelső nukleáris rakétacsapásokat.
Meg a lengyelek.
Ugyanis itt akarnák megállítani az oroszokat.
Aztán persze menne az "áldás" oda vissza.....

APOKALIPSZIS

"Jelenések könyve

1 Láttam azután, hogy a Bárány a hét pecsét közül az elsőt felnyitotta. Azután hallottam, hogy a négy élőlény közül egy megszólalt, mintha mennydörgés szólna: „Eredj!”
2 És én láttam. Egyszer csak indult egy fehér ló. A rajta ülőnél íj volt. Koszorút adtak neki, s ő elindult győztesen, és hogy győzzön.
3 Mikor a második pecsétet felnyitotta, hallottam, hogy a második élőlény ezt mondta: „Eredj.”
4 S elindult egy második, tűzvörös ló. A rajta ülőnek elrendelték, hogy vegye el a földről a békességet, hogy egymást öljék. Azután nagy kardot adtak neki.
5 Mikor a harmadik pecsétet felnyitotta, a harmadik élőlénytől ezt a szót hallottam: „Eredj!” És én láttam. Elindult egy fekete ló. A rajta ülő mérleget tartott a kezében.
6 Azután egy szózatfélét hallottam a négy élőlény közül, hogy ezt mondta: „A búza literje egy dénár. Három liter árpát egy dénárért. Az olajat és a bort ne bántsd.”
7 Mikor a negyedik pecsétet felnyitotta, hallottam a negyedik élőlény hangját: „Eredj!”
8 És én láttam. Elindult egy fakó ló. A rajta ülőnek neve a Halál volt. A láthatatlan ország követte nyomon. Felhatalmazást adtak nekik a föld negyedrésze felett, hogy pallossal, éhínséggel, döghalállal és a föld fenevadjaival öljenek."

A fakó lovon ülő neve: HALÁL. - A cionista Nyugat ül azon a lovon...

Mit tehetünk mi magyarok? _ Imádkozhatunk, hogy Amerika előbb fulladjon bele a saját mocskába, jusson totális csődbe, minthogy mindez megtörténjen. - Mert ellenkező esetben a kihalt népek listáján az alső lap, első bekezdésébe kerülünk.

SVPSZ

Megjegyzés a cikkhez: Hatalmas erők feszülnek egymásnak. Ami a mi országunkat illeti, egyet tehetünk. Mindenféle képpen el kell kerülnünk, hogy a balliberálisok jussanak ismét hatalomhoz. Oda kell őket tenni, ahova valók. A történelem pöcegödrébe. Orbánt, és rezsimjét a nemzeti radikális erőknek úgy kell leváltani, hogy a cionista nyugat helyi talpnyalóinak esélyük se lehessen rá, hogy Hazánkat koncként vessék a hiénák elé.
Topi
2015-01-19 19:00:06
Topi
2015-01-19 17:41:49
Jó cikk. http://mno.hu/velemeny/unortodox-amerikai-turistak-1268313

Csodálatos videó egy hétgyermekes családról
Ne hagyjátok ki! Nem érdemes... http://www.keresztenyelet.hu/video/1393/
HunorMagor
2015-01-19 16:18:26
Tisztelettel minden drága Magyar testvéremnek, és Baki Gábornak!
Nagyon fontos dolog a tatárokról! Szántai Lajos - A magyarság keresztútja 02 https://www.youtube.com/watch?v=EGo0KGtdB6U

Áldás Rátok!
Topi
2015-01-19 12:34:48
Milan Mitrovic: Amiről a magyar sajtó sem ír...
Miközben az EU és az USA szankciókat hozott és hoz Oroszország ellen most mégis arra kéri az Európa bizottság Oroszországot, hogy oldja fel az az EU országai ellen hozott orosz szankciókat mely a hús, tejtermékek és burgonyára vonatkozik. Úgy látszik az EU pofátlanságnak nincs határa. http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201501161859-7abb.htm
totya54
2015-01-19 10:11:56
Topi
2015-01-19 08:07:01
Topi
2015-01-19 06:59:35
"Dögöljetek meg, rákos parasztok!" - Rikárdó-tenyésztőink egytől egyig elvágnák a tetves magyarok nyakát (16+)
Forrás: https://kuruc.info/r/46/138398/
Marcsi
2015-01-18 18:53:01
Lemaradt az első rész.

Tabuk, Titkok, Tények
https://www.youtube.com/watch?v=O6cZm-zXu4g
Topi
2015-01-18 18:01:35
Áldás https://www.youtube.com/watch?v=0KNNJhe-njE

SZÁLLJ DALOM, SZÁLLJ - SILLYE JENŐ http://youtu.be/bkD5kb6MvWI

MICSODA MADÁR - ZELK Z - DÉVAI N KAMILLA http://youtu.be/2zA33maBkFE
Marcsi
2015-01-18 15:55:55
matsca
2015-01-18 14:02:41
totya54
2015-01-18 11:24:03
MAGYAROK! MIKOR ÉBREDTEK MÁR FEL???

https://www.youtube.com/watch?v=rrfe0G1FXCI
miskolcilaci
2015-01-18 09:53:57
Újabb zsidó provoká-ción.
" Ha másért nem azért lesz újra egy világégés, hogy ezek elpusztuljanak, és újra béke lehessen a földön, mert addig nem lesz !!!"
https://www.youtube.com/watch?v=bZLz6govX54


A kiválasztottak véleménye: (ízelítő)

-Halmai Zoltán3 napja
Mestermunka. Az kiváltképp boldoggá tesz, hogy a rengeteg magát magyarnak képzelő náci szardarab hogy ajvékol a videó alatt. EPIC FAIL... :DDDD
- Kedves NORMÁLIS értékrendű magyar honfitársaim. Azoknak a "szellemi világítótornyoknak" a csürhéje, akik alább szinte kizárólag zsidózni képesek, azok nagyjából 8-12 éves fika nácik, akik több regisztrációtól okádják ezeket a "hasznos" hozzászólásaikat szerte a youtubon. Ők az úgynevezett "haters" (gyűlölködő) elmebeteg felhasználók, akiknek jelenléte megmérgez minden értéket. Köztük a fenti videót is. Ezúton is szeretnék gratulálni a készítőknek! Köszönöm, hogy megnézhettem!
- Retkes magyar Vagyok3 napja (szerkesztve)
Mi a kurva anyátokra veritek az ondó szagú nyálatokat, retkes magyar férgek? Egy selejtes, kollektíven agyamputált KEVERT, korcs és gyáva, buzi "nemzet" vagytok. Akik kiemelkedtek közületek, azok főként zsidók vagy más bevándorlók voltak. Tanulni, tanulni, tanulni... és ezután SZERÉNYEBB magatartást várok el tőletek, patkányok!
- Simon Tibor3 napja
Mennyi agyhalott náci komment bazdmeg... Ez az ország tényleg megérett egy második (VÉGLEGES) trianonra!
- X Stofy19 órája
Ez a videótok most kivételesen tetszett nekem. A lenti kommentek nagyon jól mutatják, hogy milyen szar ország ez.
Szerencsére jövőre már örökre elmehetek innen. Pedig katolikusnak kersztelt magyar vagyok/voltam.
Csaba
2015-01-18 09:19:58
Pakozd 2015. januar 17. A II. Magyar Hadsereg doni aldozataira emlekeztunk. http://www.youtube.com/watch?v=XYV_I2CKWv4
Topi
2015-01-17 23:44:09
Topi
2015-01-17 20:57:12
Háborút akarnak? Morvai beolvasott az EU soros elnökének

Az EU soros elnökségét megkezdő Lettország miniszterelnöke a következő fél év egyik legfontosabb feladatának nevezte az EU egységesebb szembenállását Oroszországgal. Morvai Krisztina rámutatott: az EU és elnökségének küldetése nem lehet a hidegháborús feszültség szítása. Nyomatékosan megkérte a miniszterelnököt, hogy ehelyett inkább tegyen határozott lépéseket Európa békéjének megőrzésére. Laimdota Straujuma miniszterelnöknő válasza Morvai felvetésére is megtekinthető a felvételen.


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Lty38Y2GMaU

Morvai és Pelczné szócsatája Strasbourgban

A fősodratú pártok (MSZP, Fidesz) képviselői a megszokott besimulós stílusban szólaltak fel az EU soros elnökségének megnyitó vitáján. Az állóvizet Morvai Krisztina kavarta fel, amikor rákérdezett: a Pelczné Gáll Ildikó által joggal dicsért Lettország vajon miért annyival sikeresebb, mint a vele egy időben csatlakozott Magyarország? Csak nem kevesebbet loptak a rendszerváltozás óta a hazai politikusaik?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.