Topi
2015-03-03 20:25:07
Egy választópolgár levele ,,,, !!!
Igen, Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Bár egyesek rugóznak ezen a megszólításon (egy bizonyos levélkapcsán), szerintem semmi baj nincs vele. Hiszen az "Igen Tisztelt"nem Önnek, hanem az Ön által betöltött hivatalnak szól. Tudom, mostanában sok támadás éri. De Ön harcol, mint egy Pannon Rozsomák a szittya pusztában. Derékig szarban, lobogó szemöldökkel, vihartól tépett mellszőrzettel fordul szembe a méltatlan ellenséggel. Mit fordul? Forog! Mert körkörösen támadnak a gazok! Nincs egyedül a harcában, megannyi professzorok, szellemiek és honvédők, csapat és hímtagok, lovagok és lovaginák, aggok és régen holtak, trafikosok, új földesurak és sok egyéb alakulatok küzdenek Önnel együtt. Ha kell, a Század végéig, vagy még tovább. Értünk harcolnak. A mi javainkért. Konkrétan.
Ezért aztán lenne egy tiszteletteljes kérésem. Amikor utoljára nálam jártak, véletlenül zsebre tetszettek tenni ezt-azt. Nem rossz szándékból, tudom én.
Szórakozottságból. Mert Önök jól szórakoznak. Viszont -szintén véletlenül- itt is hagytak több dolgot, amire meg nekem nincs szükségem. Cserét ajánlok.
Kérném vissza a következő értékeimet:
Köztársaság.
Demokrácia.
Alkotmány.
Jog és lehetőség a munkához, tanuláshoz, emberhez méltó élethez.
Lelkiismereti és vallásszabadság.
Társadalmi szolidaritás.
A sajtó szabadsága, függetlensége.
A jogalkotás függetlensége.
Az igazságszolgáltatás függetlensége.
Az Alkotmánybíróság függetlensége.
A Jegybank függetlensége.
A szakszervezetek függetlensége.
A Parlament eredeti funkciója.
A mindenkori Köztársasági Elnök becsülete.
Múlt.
Jelen.
Jövő.
Vannak egyéb eltűnt értékek, bár azok más jellegűek. Biztosan véletlenül valamelyik harcostársa szorgos honvédéstől izzadt, igen tisztelt tenyeréhez tapadt.
Magánnyugdíj.
12 állami gazdaság.
Trafikok.
Állami földbérletek.
Hirdetési felületek.
Újságok.
Televíziók.
Rádiók.
Színházak.
Múzeumok.
Filmgyártás.
Nyelvoktatás.
Tankönyv piac.
Uniós pénzek.
Beruházások.
Néhány dolog itt maradt. Gondolom, az Önök Igen Tisztelt zsebéből potyoghatott ki honvédés közben. Vissza szeretném adni, mert nekem nincs rájuk szükségem
Magas ÁFA.
Egekbe szökő deviza-árfolyam.
Különféle apróbb, nagyobb hadseregek.
Tandíj.
Létbizonytalanság.
Évi 30-40 ezer bezárt vállalkozás.
Ellátatlan emberek tömegei.
Éhezés.
Nyomor.
Munkanélküliség.
Közmunkások serege.
Félelem.
Azerbajdzsánok.
Önkormányzatok adóssága.
Stadionok.
Közgép.
Mindenféle jogcímen bevezetett sarcok tucatjai.
Saját képükre formált Választási Törvény.
Alaptörvény.
Hazugságok.
Torzítások.
Hagymázas álmok.
Szobrok.
Terek.
Paks II. Ezt nem tudom, kérem-e? Beszéljük meg!
Kérem vissza továbbá a gyerekeimet, akik külföldre kényszerültek. Olyan félmillióan vannak. Tévesen tetszik tudni, nem inasnak mentek, hogy aztán visszahozzák a tudást. Remélem, nem hozom kellemetlen helyzetbe a kérésemmel. Ha mégis, az sem baj. Legalább nem leszek egyedül a rossz érzéseimmel. Ha sikerül a cserét lebonyolítanunk, nem feszegetem a söralátét méretű adóbevallás ügyét.
Maradok tiszteletlen:
Egy választópolgár.
Topi
2015-03-03 17:53:45
kurucPista
2015-03-03 14:01:17
Topi
2015-03-03 09:28:27
Topi
2015-03-03 08:27:44
mindszentiocsi
2015-03-03 03:50:04
mindszentiocsi
2015-03-03 03:27:57
Terez
2015-03-02 22:28:52
Topi
2015-03-02 18:02:54
De ha egyben bemásolod a teljes címet, amit az itteni portál nem tud kezelni, akkor a cikkel együtt rögtön megjelenik.
Az előbb sajnos elírtam, nem képet hanem képeket. Szebb jövőt!
Topi
2015-03-02 17:45:17
Kedves Barbara! Szerintem a Jobbikot kellene megkérni, hogy mire érkezel csináltassanak képeket Vitéz Nagybányai Horthy Miklósról. Egyébként a kép alatt baloldalt, a tovább felíratva kattintva lehet olvasni a cikket,
http://www.sokkaljobb.hu/content/95-%C3%A9vvel-ezel%C5%91tt-v%C3%A1lasztott%C3%A1k-korm%C3%A1nyz%C3%B3v%C3%A1-horthy-mikl%C3%B3st
Martin Killeen
2015-03-02 07:58:24
Kedves Topi!
Azt hittem, hogy cikket olvashatok ofomeltosagarol, de legalabb a fenykepet lathattam!. Ebben a percben jutott eszembe, hogy amikor otthon leszek, valahogy, valahol nem lehetne ROLA fenykepmasolatot venni? Ofomeltosaga fenykepevel talan konnyebb lenne kibirni itt, az usa-ban (direkt kisbetuvel) Adjon az Isten! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2015-03-02 07:49:22
Kedves Topi!
Most fogom kinyitni a legutolso linkjet vitez Nagybanyai Horthy Miklosrol, de mar konnyezek "miatta" es a recski poklot megtapasztalo desapam + legfiatalabb fiutestvere miatt, aki a Don-kanyarban fohadnagykent aldozta fel eletet 32 evesen. Azt meg hozzatennem, hogy itt, ezen a félnemzeti oldalon (az é-t biztonsag kedveert masoltam) vannak, akik nem mennek el szavazni es, ha jol emlekszem, erre is biztattak a hallgatosagot, nehogy veletlenul, netan bekerulne a Jobbik, mert meg arra sem erdemesitik oket, hogy probalkozzanak! es megadjak nekik a lehetoseget, hogy biraljak oket! Szebb jovot! Udv. Barbara
Topi
2015-03-02 07:47:30
A zsidó vizelettál nácivadászok meg akarják tiltani, hogy Wass Albertre emlékezzenek a magyarok
Forrás:
https://kuruc.info/r/4/140099/
Wass Albert a Jóistenről, a természet szépségéről és az igaz hazaszeretetről írt, olyan tiszták és igazak voltak a szavai, mint az erdei forrás. Az erdők könyve a kedvencem. Az alkotásai kincset érnek, csak a rosszindulatú, beteg elmék képtelenek fogékonnyá válni a szépségre,jóságra. Olyan volt, mint Tolkien.
Antiszemita?!
Ha jól emlékszem, Csaba című művében a főszereplő megvédte a vonaton utazó zsidó férfit a gúnyolódó román utasoktól, aki ezután könnyes szemmel nézett vissza a székely fiúra hálásan. Ó, és normális, nem magyargyűlölő románokról is írt a könyvben.
Ez már igen beteges és szánalmas..
Martin Killeen
2015-03-02 07:33:31
Kedvencem, a csupa sziv es tobbek kozott a legjobban informalt Topi es kernem, hogy a jofika@att.net e-mail cimemre irja meg, hogy tudnam elerni ezt a hazaarulok altal meghurcolt asszonyt asszonyt, aki meg a fiat is elvesztette!. Mindenkeppen marc. 5-ig " jelentkezzen") irja meg a cimet, vagy a tel,szamat, ha tudja, mert 7-en mar otthon leszek es nagyon elfoglalt is. Masnak.... akartam segiteni, de o jobban raszorul! Szebb jovot, a Jobbikkal! Udv. Barbara
Topi
2015-03-02 07:06:19
Topi
2015-03-01 22:52:41
Barteli2
2015-03-01 22:07:40
Ugyanazon hír:
A bankok szócsöve a HVG:
Irdatlan pénzt buktak a magyar bankok
400 milliárdnál is többet bukott 74 pénzintézet.
Míg egy magyar ember:
"VAJH HOL VAN EZ A SOK "VESZTESÉG", KINÉL LAPUL???"
A bankárok szerint a "nyereséges" bankok nyeresége csupán 128 milliárd.
Tehát nyereség és veszteség összességében a bankok üzemeltetése ráfizetéseses..
Nem is értem, hogy miért nem zárják be a "boltot"..
Persze aki rémhírt terjeszt egy bankról azt meg lecsukja az állami terror szervezet.
Szép új világ, az állami helytartók védik a bűnözőket! - Eközben ha egy kisvállalkozó nem hoz össze havi 80 ezres keresetet, hogy fizethessen adók, akkor a NAV vizsgálattal megállapítja, hogy adócsaló a kisvállalkozó.
Topi
2015-03-01 21:04:26
Barteli2
2015-03-01 20:43:48
Amit a nagy halaknak szabad és a kicsiknek nem.
APEH (NAV) működése:
Buda Cash 100 milliárd forintos nagyságrendű(!) lopott pénze - kontra kis ember eladta 5 húsvéti tojástartóját.
Kisember büntetése 1 millió (s mivel megfizetni nem tudja, vagyonelkobzás).
https://eletkert.wordpress.com/2015/02/28/kerlek-hagyjatok-elni/
Ha a kisembert ezerszeresen megbüntetik vajon a Buda-Cash tulajdonosaitól is várható a 100 0000 milliárdos vagyonelkobzás?????
NAV -os büntetésvégrehajtás!
Éva
2015-03-01 18:45:05
Megint feltünt kisemese /mee-cathy/ most "Vili" név alatt próbál "fontoskekeckedni".