Éva
2014-12-16 16:47:21
Ahogy olvastam a híreket, Vona nem volt jelen a parlamentben, a szavazásnál, viszont Volner ott volt és mégsem szavazott. Bár jobbikos szavazó vagyok, de ezt én sem értem. Az olyan súlypontos dolgok szavazásánál, mint a költségvetés, illene állást foglalniuk a Jobbik képviselőinek, nekem is ez a véleményem.
Barteli2
2014-12-16 11:52:04
Parlamenti három-harmadot lassan alig tudjuk megkülönböztetni 2/2 résszé. Megvalósult az amcsi demokrácia.
Demokráciáról jut eszembe:
A világ leghatalmasabb országainak tört bele a bicskájuk egy gazdaságilag tönkrevert "gyenge" Afganisztánba, megbukott CCCP majd látszólag az USA is...
ám USA létrehozta a belső bomlasztást a lelkeken keresztül, mégpedig az oktatást:
10 éve az afgán nők nem járhattak iskolába, ma már több mint három millióan kapják az amerikai stílusú iskolai oktatást.
Innen már sínen van: a nyugati demokrácia hatalmi átvétele a nyugati típusú választási rendszeren keresztül.
Barteli2
2014-12-16 11:42:02
Szóval KG az KA. (ismerősi körben van van névazonosság azért keverem)
Barteli2
2014-12-16 11:39:25
egyre több jó magyar ember lép ki a Jobbikból:
http://www.infoajka.hu/hir_olvas/permalink:ajka-jobbik-jobbik-ajkai-alapszervezetenek-elnoki-tisztsegerol-lemondott-kovacs-attila-2013-01-25-112855/
"A Jobbik egy szalonzenekar lett, nincs már ott helyük a radikális nézeteknek" írta K. Gábor december 6-án,
December 11-én interjú kérdés:
- Az értelmezhető kérdés, hogy a Jobbik radikálisabb-e, mint a Fidesz?
VG. :"Néhány kérdésben radikálisabb, néhányban meg nem. Azt mondanám: aktuálisabbak vagyunk."
az interjút olvasva K.G. :
"Gábor, Gábor... elolvastam az interjút. A tavasszal mikor kiléptem a Jobbikból, egy ideig kétségeim voltak. Sőt lelkiismeret furdalásom volt. De már egyáltalán nem bánom, mert vagy az volt színjáték amit 2010-előtt csináltunk, vagy az hazugság amit az utóbbi időben kommunikáltok. "
Bizony, bizony :-((((((
Barteli2
2014-12-16 11:19:07
Ki mondta az alábbi mondatokat?
"A szívem MIÉP-es volt, az eszem fideszes"
"Magyarország jelenlegi problémái egy Jobbik-LMP tengelyen szervesebben képviselhetők"
"A Jobbik egy olyan párt, amely a parlamentáris szabályok között szeretné érvényre juttatni a programját"
"A Jobbik politikájának fontos eleme a kereszténység és az iszlám közti párbeszéd erősítése"
"számomra Hamvas, Prohászka, Kaczvinszky, Nietzshe, Guénon és Evola a klasszikusok."
"most tervezem, hogy ismét szeretnék misékre járni, igényt érzek rá."
"Ezeréves érték ez a Kárpát-medencében"
"Ha a törvényi keretek lehetővé tennék a működést, újjászervezném a Gárdát. És ha a Jobbik kormányra kerül, újjá is szervezem."
(2014. december)
Barteli2
2014-12-16 10:38:15
Viki, minden mondatoddal egyetértek. Olvastad a Vona "nagyinterjút"?
Topi
2014-12-16 10:14:02
viki
2014-12-16 09:39:29
Ami az Eu és a magyar parlament színpadán játszódik, az vérlázító. Álarcok, álharcok a dramaturg és koreográfus - világhatalom - által megírtak szerint. Abban teljesen biztosak lehetünk, hogy egyetlen más nemzet parlamentjében sem ez a történet zajlik, mert mindenütt másutt fennáll a "nemzeti állapot".
Az abszolút egyértelműen látható, hogy a képviselők pénzzel a tarsolyukban futják a kötelezőt, a szabadon választott program, a magánélet, egyedül, ami a fantáziájukat megmozgatja.
Amit a műsorvezető úrtól hallottam, nevezetesen, hogy nem politikai szinten kell orvosolni a fennálló életveszélyes állapotot az összes erőforrás hiányában, hanem lélekben megerősödni, s a magyarságtudattal bírók táborát maximálisra felturbózni. Persze, az alapvető életfunkciók fenntartásával, akár levegővételre, étkezésre gondolunk. Meg önvédelemre.
A nagy kérdés, hogy vivőanyag - média - nélkül mikor nyílik meg a szeme a népnek, s előfordulhat-e, hogy addigra nem fogyunk el.
Mintha az a folyamat zajlódna gőzerővel, hogy a következő választásokra a Jobbikot felpumpálni az LMP-vel együtt (ez utóbbit inkább suttyomban), megnyeretni a Jobbikkal a választásokat, majd könnyűszerrel kipöckölni, s máris helyébe léphet a kellőképpen "megimagelt" LMPSZDSZ.
Mindeközben a világfolyamatok sem állnak le.
S mindeközben a mi vezetőink sem fognak össze.
Az internet már javarészt a titkosszolgálatok terepe. A facebookot használják csőstől a középszerűek és gyermekeik a családi-haveri értelmetlenségek kommunikálására.
A közszereplők oldalait teamjeik kezelik, írják, párbeszédek formájában, az érintettek bőrébe is bújva.
Legközelebb majd szebb leszek és vidám. Az Isten megáldjon, édes kis hazám!
Topi
2014-12-16 06:51:03
Horvathek
2014-12-16 03:37:12
Oliver! szeretettel gondolunk rad... a napi imaimban megemlekezem rolad es edesapadrol. Szivbol Kivanunk Aldott Karacsonyt,. Es hogy ne szomorkodj! Ne legyel bus. Sok szep Magyar nota van amit egyutt elenekelhetunk. Az en edesapam kedvenc notaja a Keso Minden Kisoreg...edesapam szerette a bort....
.
Horvathek
2014-12-16 03:37:12
Oliver! szeretettel gondolunk rad... a napi imaimban megemlekezem rolad es edesapadrol. Szivbol Kivanunk Aldott Karacsonyt,. Es hogy ne szomorkodj! Ne legyel bus. Sok szep Magyar nota van amit egyutt elenekelhetunk. Az en edesapam kedvenc notaja a Keso Minden Kisoreg...edesapam szerette a bort....
.
Csaba
2014-12-16 03:34:36
magyartm
2014-12-15 23:38:49
Topi
2014-12-15 22:19:32
Topi
2014-12-15 08:21:19
Topi
2014-12-15 06:21:06
Csaba
2014-12-15 05:33:58
Topi
2014-12-14 22:24:26
Isten áldotta Karácsonyt és Boldog, békés Újévet kívánok!
A kérdésre pedig, hogy a Nyugat miért idegenkedik tőlünk, részben megválaszolva alanti kis versemben:
Szeretettel
Tomory Zsuzsa
Honlapom:
http://tomoryzsuzsa.weebly.com
ARANYMADÁR
Verebek közt aranymadár:
De szomorú sorsa!
Arany fényét, fényes dalát
Itt senki, senki nem érti.
Dalimadár fényes dalát
A fényes kék ég dajkálja
Éltetőnek csillámait