Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Imi
2015-07-23 10:29:46
"Lassan elhervadni mint a virág melyen titkos féreg foga rág"
így rágnak bennünket belülről a férgek, az idegenszivüség, a gonoszság, a liberális nevelés. Tökéletesen érezzük mindannyian, hogy egyedül van az nbh-s, vagy szekus, kgb-s, stb.. Ha csak egy támogatója kerülne, azt mondom maradjon, de sztem egy sincs. Ha ez igaz, válts fórumot szulejmán, nem találtál itt egy barátot sem. A tekintélyed akire hivatkozol, semmit nem ért a magyar lélekből. Heine Goethe és Schiller elismerte Petőfi ős-zseni voltát - originalgenie - majd pont az ilyenfélék fogják bemagyarázni, hogy nem Petőfi a legnagyobb magyar költő?
Anikó3
2015-07-23 10:09:28
Ezt a szulejmánt valóban azért küldték, hogy ostobaságokat terjeszzen, Petőfit és Kossuthot rágalmazza. Legalább látjuk, hogy mivel fertőzik a magyarokat. Sajnos már rendes de buta magyaroktól is hallottam ugyanezeket a hivatkozásokat, ezért nagyon hasznos, ha a cáfolatukkal is törődünk. Sem Petőfi sem Kossuth nem volt szabadkőműves, ahogy ezt Kubinyi Tamás már sokszor elmagyarázta. A rágalmazó papagájként ugyanazt ismételgeti, legalább látjuk, hogyan dolgoznak. Vedd észre szulejmán, itt senki nem ért veled egyet, jobb ha elmész másfelé.
Imi
2015-07-23 08:37:59
Provokatőrünk összekeveri a Habsburg ellenes nemzeti mozgalmat a szabadkőmüves liberál-kommunisták felforgatásával. Akinek nincs magyar szive, sosem érti meg Petőfit.
Imi
2015-07-22 23:33:28
Szegény meg nem nevezett az egészből semmit nem ért, és önmaga számára is próbálja elhitetni, hogy nem történt semmi. Pedig feltámadt a szabadság szelleme, Petőfivel mostantól csak komolyan érdemes foglalkozni. Az Mtv-nek van egy Petőfi csatornája, ahol lazáskodnak, vicceskednek, szórakoz/tat/nak, annyira el vannak maradva a 19. századtól, hogy nagyon. Ehez képest volt a Petőfi beszélgetős müsor az Áktv-ben ami valódi XXI. század. Ezt kell folytatni valahogy.
Ajózsef
2015-07-22 18:07:07
Ez a mizéria amit az elnyomóink csináltak Petőfi újratemetésével, hasonló a múltkori 2004-es kampányhoz a kettős állampolgárság megadásáról, remélem másodszorra kevesebb nemzettársunkat tudták félrevezetni. Ezek a hecckampányok arra jók voltak, hogy megismerjük az ellenségeinket, újra bemutatkoztak. Azok akik eddig nem tudták mely intézmények dolgoznak a Magyar nemzet ellen, akik eddig nem tudták név szerint is, ki van a másik oldalon, azok ha figyeltek, most megtudhatták.
Admin03
2015-07-22 16:17:46
Tisztelt Hozzászólók!

Kubínyi Tamás kérését tolmácsolom: akinek van gondolata, véleménye, meglátása a Petőfi emléknapról és az utána kialakult helyzetről, most tegye közzé akár itt, akár az igazjomagyarember@gmail.com címre küldve. A Magyar Ember c. lap következő számában nyilvánosságra kerülnek szerkesztett formában. Íme egy:

Kedves Izabella,
 
Ott voltam az eseményen.
De ez az egész nem aznap kezdődött.
 
Első és nem utolső sorban: 1988-ban Clevelandban találkoztam Morvai Ferenccel, amikor  Szent Korona méréseiről kiadott könyvét hozta el az emigrációnak kétezer példányban.
 
Ebben bebizonyitották, hogy a Korona a Kaukázusi műhelyek nyomát viseli magán és Pártus kori, amikor Szt. Tamás az "iker" eljut keletre és az egyik bölcs mágus, aki meglátogatta Jézus bölcsőjét, immár Gáspár, a pártus király. Ehhez nem kell Badinyire és a hozzá hasonló "fasisztákra" a hazai mellébeszélést követve, hivatkozni, mert az angolszász szakirodalom tárgyalja. Továbbá, megdőlt az az otrombaság is, hogy a Koronát "két részből" ragasztották volna,  állitották volna össze. Vagyis 2:0 volt Morvai javára az MTA-val szemben.
 
Clevelandban a kazánjai amerikai szabványositásával foglalkoztunk, meg is szereztük Morvainak az Underwriters Laboratory Seal-t Connecticut-ban és minden laboratóriumi jegyzőkönyvet a California Állam EPA-től, ami a legszigorúbb volt. Erre dolgozta át Morvai a termékeit. Személyesen utaztam el Californiába, Connecticut-ba és Cincinnatiba az EPA-hez.: Environment Protection Agency of he USA. Közben Koreába is elutaztunk, és Morvai a hosszú úton elmondta, amit a szibériai Petőfi sirról megtudtak. Elmondtam, egyáltalán nem lehetetlen, ásni kell. De figyelmeztettem, otthon az MTA gazemberek gyülekezete és azokat kell leteperni. Előttem a példa, a Tárih-i Üngürüsz körüli harc, Blaskovics Józsefre Prágában a cseh titkosszolgálatot a Státni Bezpecnost-t is kiküldték, mert az MTA feljelentette, hogy "szélsőséges magyar nacionalista iratokat" fordit. Ugyanez a vipera banda szakért a mostani kormánynak "baloghi kultúrpolitikát". NANÁ: Blaskovics József a Prágai Károly Egyetem Turkológus professzora forditott 1542-ben használt titkosirásból Istambulban, amit Mahmúd Terdzsüman, Szulejmán szultán tolmácsa és diplomatája forditott törökre abból a latin kifejezésű könyvből, amit Székesfehérvár elfoglalásakor hoztak el az Árpádházi királyok levéltárából. Volt tapasztalatom a kézirat mentésével és az MTA csürhével.
 
Ezért szakemberekre van szükséged, mondtam Morvinak, talán az sem lesz elég. Akkor mi? Nos a tanácsom az volt, hogy minden munkát el kell végezni és kész tények elé állitani a gazembereket, a magyargyűlölő hivatásos, hazai, rasszista csürhét. Amerikaiakra is esetleg, ami megtetszett Morvainak. Mellesleg Kiszely István 1988-ban kijött Clevelandba, nálam volt a névjegykártyája és annak alapján kereste meg Budapesten Morvai Ferenc. Kiszely az MTA antropológusa volt.  Kiszely  találkozott Badinyival is Clevelandban 1988-ban a Szittya Történelmi Kongresszuson és elmondta, szakitott az otthoni vonallal,: "Nektek van igazatok". Az egész Államvédelem ránk volt állva, megtalálni a jelentéseket a III/I-es csopornál és a belügyminiszter helyettesen át a szovjet KGB-hez. A Hivatásos és államilag fizetett és kitartott RASSZISTÁK meg voltak rémülve a szkitaság művelésétől, mert az a magyar feltámadást jelenti a magyarság számára szemben az Aczél György által kiagyalt deheroizáló, Berija NKVD-s vonallal.  Morvai kérésére a Cleveland State University antropológiai professzorait kérdeztem meg egy esetleges szibériai ásatásról, ők egy hetet kértek és aztán elmodták, kik a legjobb szakemberek az USA-ban. Azokból a két legjobbat választottuk ki, Bruce Latimert a Case Western Reserve University egyetemi tanárát és a Cleveland Museum of Natural History Forensic Laboratory vezetőjét, ahol három ezer csontvázat dolgoztak fel, komputerizálták az adatbázist az azonositásokhoz, és ott van Lucy a 2 millió éves ősember csontváza is Ethiopiából. Vele volt a laboratórium másik szakembere is Clyde Simpson. KI MERI ezek után azt HAZUDNI, hogy ezek NEM szakemberek. Az MTA csürhe az, ahol NINCSENEK szakemberek. Rátámadtak az amerikai szakemberekre, hogy vonják vissza, hogy Petőfit azonositották Barguzinban. Lejáratják külföldön komoly szakemberek előtt a magyarságot. Ezért kapják a magas állami fizetéseket és kiemelt nyugdijakat. Egy tisztességes országban az ilyeneket kirúgják és megfosztják a professzori, akadémiai, meg mindenféle marxista-leninista gyorstalpalókon szerzett cimeiktől. Nem véletlen, hogy a nyugatra menekülő magyar szakemberek KÜLFÖLDÖN kapnak Nobel dijakat, nem ez a vipera, munkásőr, kommunista csürhe, akik hivataból üldözik a magyar tegetségeket, feltalálókat.
 
Ami pedig az MVSZ-t illeti, ezerszer elmondtam: A hazai pufajkásokból Horn Gyula által kinevezett birák védik ellenünk ezt a román katonai titkosszolgálattól érkezett "elnököt". Az MVSZ Alapszabálya minden pontját megszegte, fölrúgta. A Felvidéki Országos Tanácsot balkézzel "benesi kollektive" módon "kizárta"  Ehhez asszisztál neki a hazai ÁVH-s kriptaszökevények birósága. Mindenre ráül és elpusztitja. Ezt ismerte fel Morvai és még IDŐBEN kimenekült onnan.
 
A "hatalom" vesztett a magyar nép ébredezik és viszaveszi Petőfit. Ezért kellene a földre szállni és észrevenni tényeket és nem a hatalom "elosztással" foglalkozni "fent" illegitim csoportocskákkal.

Üdvözlettel,
 
Geönczeöl Gyula
Ajózsef
2015-07-22 12:42:50
Kedves Magyar testvérim (tudom, hogy nem nagy betűvel kellene írnom, de nekem így jobb)!
Szeretnénk ha nemzetünk szaporodna, de ahhoz nem elég ha több gyermek születik, a szülők munkát is adjanak nekik, ne csak egy új rabszolgát neveljenek, sajnos amíg maguk is csak pénzért dolgoznak, addig ez bizonytalan.
Legyen úgy ahogy régen volt!
Az önellátás a varázsszó. Aki saját földjén gazdálkodik annak a sok dolgos kéz Isten áldása, az alig várja, hogy gyermeke szülessen mert az nem teher hanem segítség. Az a gyermek pedig úgy fog felnőni, hogy érzi mennyire hasznos tagja a családnak, tudja, hogy szükség van rá.
Azért nem születik több gyermek, mert a zsidó háttérhatalomnak már a meglévő munkaerőre sincs szüksége. Sajnos ez csak egyre rosszabb lesz, világ hamarosan nagyot fog változni, nagyobbat mint kézi munkaerő gépivel való leváltásakor, nyakunkon a robotizáció.
Tegyetek róla, hogy földetek vagy legalább kertes házatok legyen falun, adjátok el a városi garázst vagy a szuzukit mert szégyenszemre ezt a szent földet ma csak ennyiért vesztegetik.
Admin03
2015-07-22 11:41:31
szerkesztői kérésre


"Vagyunk, voltunk, leszünk"
az utolsó lélegzetünkig.
Köszönöm a meghivast a Petöfi temetesre.
Büszke leszek rá életem végéig hogy ott voltam.
Nem voltunk valami fényes társaság, de csupa Jó Magyar Ember,
mint ha a betlehemi istállóban történtek ismétlödtek volna meg.
Ott voltak a napkeleti bölcsek a kinaiak a burjátok és az oroszok képében, s mi az egyszerü emberek, tiszta szivvel.
Tisztelettel

Ötvös István
Topi
2015-07-21 22:20:52
DOKUMENTUMFILM : A VÉGJÁTÉK

https://www.youtube.com/watch?v=-o7HWX7lkKU

Nem különös, hogy valami okból az összes fehér ország, és csak a fehér országok erőteljes bevándorlást szenvednek el a harmadik világból? A sokszínűség a fehérellenes politika fegyvere, a sokszínűség jelszava alatt fehér népirtás folyik.

Nem titkos összeesküvés ez, hiszen Wesley Clark, az amerikai hadsereg volt tábornoka, demokrata párti politikus (nem meglepő talán, hogy apai ágon zsidó származású - a szerk.) nyíltan meg is fogalmazta: "Európában nincs helye etnikailag tiszta országoknak". A bevándorlás erőltetése csupán az első lépés, melyet erőszakos integráció és erőszakos asszimiláció követ. Ha a folyamat nem elég gyors, az állam akár be is avatkozhat, mint ahogy azzal nyíltan fenyegetőzött is Nicolas Sarkozy volt franciaországi elnök (családfájának nem kell egészen a gyökeréig ásni, hogy "szárazlábú" ősöket találjunk - a szerk.) még 2008-ban. A cél tehát igen egyszerű: teljesen levadászni a fehér embert. A - Budaházy Edda és Szakál Boglárka jóvoltából - immár magyar felirattal is ellátott kisfilm megosztása mindenkinek ajánlott.


EURÓPA MEGSZÁLLÁSA :

https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0&feature=youtu.be

Magunkon sem tudunk segíteni, életveszélyben vagyunk - Budaházy Edda a fajvédelemről és a nemzethalálhoz vezető gyermektelenségről

https://www.youtube.com/watch?v=vHEv7Ho2NCQ
Topi
2015-07-21 21:43:06
Topi
2015-07-21 13:24:45
Kati
2015-07-21 11:25:26
Ezt találtam a neten és tökéletesen egyet értek vele. A Nagy I temetést a Kádár ügynökök készitették elő, ezért az érvénytelen a rendszerváltás szempontjából. A rendszerváltó erők hol vannak? A pártvezérek tiltásával egyet nem értő jobbikosok, a párton kivüliek, a civilek, a Géczi Gáborra, Pap Gáborra járók?


Köszönjük szépen a közvetítést nagyon megható és felemelő volt az esemény. Majdnem akkora jelentőséggel sőt nagyobbal bírt mint 1989-ben Nagy Imre újratemetése. Botrány, hogy a közmédia elhallgatta. Ha Morvai Úr összehívja augusztus 17-re a Hősök terére a rendszerváltó nagygyűlést , ha van rá lehetőségük legalább ugyanilyen nagy és felemelő érzéssel közvetítsék és adják hírül jóval előtte, hogy a tengerentúlon élő magyarok is idejében értesüljenek és rengetegen tudjanak Magyarországra jönni az eseményre. Köszönöm szépen egy nézőjük
miskolcilaci
2015-07-20 16:02:44
Az ISIL takfiri terroristák lefejezésre tanítják a gyerekeket.

Egy riport szerint az ISIL takfiri terrorszervezet lefejezésre tanít gyermekeket, többek között hátborzongató videók vetítésével, melyeken kiképző táborokban embereket mészárolnak. A takfiri csoport jelenleg tizenéveseket és gyermekeket toboroz az ellenőrzése alatt álló területekről Szíriában és Irakban ajándékokat nyújtva nekik, vagy fenyegetve őket és az agyukat átprogramozva, számolt be az Associated Press hétfőn. A riportban szerepel, hogy fiatalok utcai bódéknál nézik a terroristák videóit az ISIL irányítása alatt lévő területeken, ahol a szervezet szabadtéri rendezvényeket tart a gyermekek számára és italokat, édességeket osztogat nekik.A cikk idézi egy izadi fiú esetét, akit Yahya néven azonosítottak, és akit a takfiri terroristák tavaly elfogtak, miközben Észak-Irakban az izadiak városait támadták. Yahya megszökött a Farouq edzőtáborból a szíriai Raqqa városban. A fiú azt mondta az Associated Press részére, hogy a gyerekeknek lefejezéséről mutattak videókat, és adtak nekik egy babát, amin egy karddal kellett gyakorolniuk a műveletet. "Aztán megtanították, hogyan kell tartani a kardot és elmesélték nekem, hogyan kell lesújtani. Azt mondták, ez a hitetlenek feje volt" számolt be Yahya.
A 14 éves hozzátette, hogy átment egy 5 hónapos képzésen, ami napi nyolc és tíz órából állt, és a tanítások tartalmaztak gyakorlati oktatást, mint a fegyveres kiképzés, és lőgyakorlatokat közeli humán célpontokra. A fegyveresek kényszerítik továbbá a fiatalokat, hogy bántalmazzák egymást a képzés során. A tréner "azt mondta, ha nem csináltam meg, lelő engem" ismertette Yahya, hozzátéve, hogy "mindenhol vertek minket." A jelentés szerint a képzések célja, hogy a takfiri terrorcsoport létrehozza egy új generációját a terroristáknak. A szélsőséges csoport azt állítja, hogy több száz edzőtábort tart fent gyermekek részére, az úgynevezett Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja jelentései szerint pedig legalább 1100 fő 16 év alatti gyerek csatlakozott az ISIL-hez csak idén. A múlt héten a terrorista csoport új felvételeket tett közzé, amelyben egy fiút lefejezett egy szíriai katonát egy felnőtt felügyelete mellett. Az ISIL takfiri csoport a barbárság, az általa elkövetett szörnyű atrocitások és szentségtörő cselekmények elkövetése végett vált hírhedtté.
http://presstv.com/Detail/2015/07/20/421024/ISIL-Iraq-Syria-children-beheading-Yahya
Topi
2015-07-20 07:34:35
Afrika pályázatok 1.583 Millió Ft összegben 12 féle pályázat https://kuruc.info/r/2/145355/
Topi
2015-07-19 23:45:58
Ajózsef
2015-07-19 13:54:34
Kedves Tamás!
Kellemes pihenést kívánok Önnek, családjának és munkatársainak, köszönjük amit tesznek értünk, nemzetünkért.
Nagyon sokan őrizzük a lángot, de csak kevesen tudják tovább is adni, ahogy Ön teszi.
A Magyarok Istene áldja meg, segítse munkájában és többszörözze meg erejét az augusztusi folytatáshoz.
Mert a harcot folytatjuk a győzelemig, vagy az utolsó Magyar lélek utolsó lélegzetéig.
A sátánfattyak azért vannak felül, mert a nemzet csipkerózsika álmát alussza. A győzelem végül a miénk lesz, mert mi vagyunk az erősebbek, mi vagyunk a víz, a gálya csak addig van felül amíg a nemzet feltámad, mint a tenger.
Szabó Ferenc
2015-07-19 12:40:28
Alexander ezt irta és minden szavával egyetértek, ez egyben válasz is az itt irogató provokátornak, akinek a nevét sem írom le: :

Kubinyi Tamás hatalmas energiákkal és Petőfihez méltó elhivatottsággal vezette a Petőfi műsorfolyamot, mindezt közösségteremtő eredményességgel. Az elmúlt évtizedek meddő erőfeszítése után, új személyiség és reménység tűnt fel a nemzeti oldalon. Remélem, hogy az INTRIKA nem talál fogást rajta és a riválisok viszály csapdáit is elkerüli majd. A minőség színvonalát a tényszerűség biztosítja. Jó lenne, ha a hallgatóság kilépne a passzív szerepkörből és hozzájárulna a közösségépítéshez a témák tényszerű értékeivel. Milyen szép is lenne a temetésen megjelenő szegediekhez hasonló teljesítményt felmutató körzeteket látni szerte a Kárpát hazában, s mindez a nemzet egyesítés jegyében történne: lépésről lépésre, ahogy a vers mondja: Tedd csak egyik lábad a másik elé,/Petőfi szólít most az igaz útra
Azt hiszem jelenleg a Kárpátaljaiak és a Székelyek szorulnak leginkább együtt-érző, lelki és anyagi támogatásunkra. Tegyünk magunkért!
pistula
2015-07-19 12:12:22
Köszönöm Tamás nagyszerű tudósításokat a Petőfi temetéséről sajnos személyesen nem tudtam részt venni .Több helyen meg környeztem!!KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM!!! Álmos Király-TV. három év óta Szorgalmas nézője :P. István Kecelről (Jó pihenést a nyári vakációra)
Szabó Ferenc
2015-07-19 10:53:45
Ez a szulejmán hülyeségeket idéz és hőbörög, hogy senki nem vitatkozik vele. Kubinyi Tamás 12 részes műsora a Petőfi kérdésben sok támpontot adott, erről viszont szulejmán nem szól. Nincs hozzá agya, csak rágalmazni tud. A Magyar ember leutóbbi száma tartalmazza a Morvai könyvet, és ahogy tudom ez a szám ingyenes, csak kérni kell. Sztem senki ne vitatkozzon szulejmánnal.
miskolcilaci
2015-07-19 09:44:20
Váradi! Lehet szokni... A szegregáció itt az északi részen nagyon erős. Naponta éreztetik, - legalább is én ezt tapasztalom- hogy te egy másod, netán harmadrendű, a betolakodók miatt negyedrendű állampolgár vagy. Egyre több, és a közvetlenül a környéken a kisebb-nagyobb full zsidó boltok, ahol már lassan héberül beszélnek,akik a talmudista ideológia alapján a gojjal viselkednek, és ha nem vagy elég határozott, akkor nem csak ők, hanem a cigány is szó szerint leköp. Pont emiatt raktam fel ide. örülök, hogy ismét egyet értünk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.