Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-08-05 21:05:15
Topi
2015-08-05 18:52:13
Az Éberség – bolt – szabadság miatt zárva (Have fun, enjoy Budapest!) http://gombos.gportal.hu/gindex.php?pg=31569594&nid=6611931
Horvathek
2015-08-05 17:45:57
Szeretettel udvozlunk Benneteket Kaliforniabol..
Nagyon jol mukodik itt az AKA. Szorosan osszetartunk. A legutobbi eloadasunk a Magyar nyelvrol szolt, Kocsis Ilona tartotta. Nagyon szep a Magyar nyelv, nincs parja ezen a kerek vilagon. Hat miert van az, hogy otthon keverik a Magyar nyelvet az angollal, a nemettel....barhol a Magyar tv musorait nezve a fele sem Magyar nyelven szol. Mi Kaliforniaban elunk 1986 Marcius 18 ota. Nekunk itt meg kellett tanulni "angolul" beszelni, hogy munkank legyen, lakasunk legyen....megtanultuk....de a mai napig is ugy van, hogy nem keverjuk ossze a Magyar szot az angollal. A kilenc eves unokank nem keveri ossze... amit magyarul mond abban nincs angol szo. Vagy magyarul, vagy angolul beszel. Kesz punktum. O sem erti mikor a Magyar tv-t nezi a nagypapaval, miert nem magyarul beszelnek. O meg csak kilenc eves. Itt szuletett az Am Egy All-ban, Kaliforniaban...... pici lanyka.... Otthon hogyan beszelnek a kilenc evesek? tudnak -e magyarul. Buszke vagyok, hogy Magyar vagyok. Ugy nonek fel az unokaink, Erzsike es Emese itt az Am Egy All-ban, hogy magyarok, buszken kimondhatjak barhol, hogy magyarok. ... otthon mi a helyzet? a sajat hazankban, mi van.
totya54
2015-08-05 16:43:42
HITELES HÍRADÓ3 - DR. POLGÁR ZOLTÁN: ENNYI - 2015 08 04
https://www.youtube.com/watch?v=qtDVLY-y7RA
Terez
2015-08-05 16:23:23
Reszlet a Popely Gyula tortenesz eloadasabol http://www.youtube.com/watch?v=e-59iNZZHkA
Topi
2015-08-05 15:38:07
[Hungarians on the facebook!]

Tudatosságban gazdag szép napot kívánok mindenkinek.

A bevándorlás problémáját a legmélyebb csírájában kell felszámolni : tehát elkezdeni a Zsidó - római és egyéb idegen vérvonalak hatalmi struktúrájának felszámolását ( szellemi likvidálását ) a jelen Magyar Politikai hatalmi rendszerből ,( ahogyan ez más tudatos Nemzetek irányító rendszereiben történik ) hiszen amíg az idegen vérvonalú magyarul beszélő - felvett magyar állampolgárságú vezetők irányítják hazánkat , addig a Magyar Nép saját hazájában elnyomott koldus maradhat . Egyszerűen beszélnek a nyilvánosan megtekinthető Magyar költségvetés számai : mennyi ezer milliárdok kerülnek ( a Ti adó ft. ból ) idegen más népek szellemi - anyagi gyarapodását szolgáló cégekhez - alapítványokhoz , elnyomva a Magyar kultúrát - a Magyar Nép Tudományos találmányainak piacra jutását ( vízzel - gőzzel stb. szabad energiával működő csodáit ). Nem az a baj hogy kormányunk segíti a " kényszer " menekültek integrálódását , a baj az , hogy ész nélkül minden emigránst magasabb előnyökhöz juttat mint a saját NÉPÉT: Én azt gondolom hogy csak is békésen lehet a problémát orvosolni , a jelen rendszert a saját demokratikus eszközeivel likvidálni legkésőbb a következő választásokon , melyre nagy nagy eséllyel készülhetünk , idő van , csupán a jó szervezés szükségeltetik.
Mai Téma : a saját élethelyzetünk - körülményeink - a Magyar Nép - Nemzet ( idegenek által irányított ) helyzetének - életkörülményeinek ELFOGADÁSA mit sem ér pozitív TETTEK - tehát Tudatos pozitív reakciók nélkül. Magyarul : CSELEKEDNI - szervezkednünk kell ahhoz , hogy Népünk , családunk és gyermekeink egy békés - harmonikus világban - szimbiózisban élve e bolygóval fejlődhessenek. .
Követelünk : ( Szervezünk ) Vérben -" MAG vérvonalban - tehát MAGYAR Szellemben Kormányzó Magyar Kormányt a Magyar Nép élére ) " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. , hiszen Mi Magyarok feladata e Hősi Tett. Mit keres itt e MAGYAR HUN HAZÁNAK - a MAG NÉPÉNEK Irányításában , e vérvonalban ( vallásban " katolikus - keresztény - zsidó - Hitgyülis és megannyi vallás képviselője szeretet- globális Tudat nélkül ) - eszmében - identitásban megoszló - megosztott vegyes állampolgárságú ember csoport ( tehát más " idegen nemzeti " érdekek képviseletében " gondolkodásban beteg " kormány az EGY Teremtő Hite nélkül ? : De : Elsőnek Láss a szívedből - értelmezz a lelkedből " Tudatodból " - aztán egy igaz Magyar kormány megválasztása által megváltozik a Te és Gyermekeid világa . Tömören nézd meg - ÉRTELMEZD , tehát lásd át az illegitim kormány törvényei által kreált hivatalos költségvetést . Demokrácia e az , hogy Te mint az illegitim magyar kormány törvényei szerinti magyar állampolgár , energiát ( adó dt. ) adsz az Ő ördögi kiváltságainak - egyéni érdekeinek - tőled független pártok - vallások és egyházak - megannyi idegen alapítvány és közösség - párt közösség ft. milliárdokkal történő támogatására a Magok - a Magyarok jogainak - alap életfeltételeinek megcsorbítása .mellett . Itt a Magyar kormány hivatalos költségvetése , melyből eredően itt a kérdések sora e demokráciát - a lelki szellemi KOZMIKUS szabad AKARATOT felrúgva :
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400100.TV
Miért kell fizetnie - miért kell finanszíroznia minden Magyar állampolgárnak adó ft. jaiból - " élet energiájából " pld. az összes az Állam által elfogadott pártot száz milliárdokkal - az összes vallási egyházi képviseletet ( Hitgyüli - Zsidó - Keresztény - Református stb ) ha valaki NEM hisz azok eszméiben és nem képviseli azokat ? Miért kell fizetnie minden Magyar állampolgárnak adó ft. ból száz és ezer milliárdokat az Állam által támogatott halál gyáraknak " gyógyszergyárak " részére , ha Ő éppen természetes és szellemi úton gyógyul. De sorolhatnám az állami költségvetésbe befolyó ( általatok befizetett ) ezer milliárdok útját , melyek más nemzetek egyéni anyagi és szellemi gyarapodását fejleszti a megannyi sok sok állami költségvetésből alapítványi kifizetések által a Magyar Nép megosztása - kulturális szétzüllesztése - elnyomása - és pusztítása mellett . . De egyszerűen nézzétek meg mennyi száz és ezer milliárdok folynak ki a képviselők egyéni finanszírozására az mellett , hogy a jelen és az elmúlt 25 év politikusai kizsákmányolták és tönkretették ( kiárusították e haza Őseink által összegyűjtött " 1000 éves " anyagi és szellemi értékeiket - aranykészletét.
Mi is a Demokrácia - a " SZABAD akarat " ? Az talán hogy a Te pénzedből ( állami költségvetésből ) finanszírozzák más vallások megosztó eszméit ? Nem , ez BŰN számotokra , úgy nevezik kollektív bűnösség , hiszen olyan eszméket támogattok , melyek megosztják a társadalmi rendet. lásd . vallási fanatizmus - fekete mágia . Fizessen privátba aki egy egy párttal - egy egy vallással egyház szellemiségével - egyéb alapítvány stb. eszmeiséggel egyetért és azonosul , de itt említhetem Andy Vajna film és egyéb érdekeltségeinek állami ( közpénzből ) történő milliárdos finanszírozását.
Új világ és új kormány szükségeltetik , miképpen elég volna minden ember 10 % os adó fizetési kötelezettsége , hiszen a kiadási oldal ezer milliárdokkal csökkenthető volna e " világméretű " pazarlás megszüntetése által. 2018 ig , ha időben előtte nem is áll mód és lehetőség a kormányváltásra , keressétek - szervezzétek azon magánszemélyek - médiumok jelentkezését - támogatását , akik úgy gondolják támogatják a következő választások MAG Szellemű Kormányzóját - kormányát , akik számára elég volt a Magyar irtásból - a legmagasabb adó sarcokból és szellemi fertőből - a kb. 60 millióig terjedő állami cégek vezetőinek fizetéséből a magyar családok , gyerekek éhezése , és áldatlan állapotú egészségügyi ellátása mellett - és akik számára elég volt a gyermekei szaporulatainak eladósításából - azok oktatás helyetti egy irányú ( jövőben kiszolgáltatott rabszolga neveldéből ) , tehát hirdessék egy jobb - igazabb világ megteremtésének alternatíváját . A Magyar Nép nem büszke Nép , hanem tudatos és bölcs , alázatos és tisztelettudó , hiszen a büszkeség egy lerombolható " nagyképű " felvett , tehát azonosult viselkedési norma., mely a Lelki torzulás egyik megnyilvánulása. .
Magyarul Nekünk Magyaroknak , Tennünk kell - szervezkednünk kell ahhoz , hogy Tényleges Magyar vérvonalú - Egy MAG Istenhitű Kormányunk legyen , hiszen a MAGOK ISTENE SZELLEME e Bolygó legerősebb -. legtudatosabb Istene volt a HUN birodalom idején , magyarul : csak ébredni - ébredni kell , szépen bölcsen szervezkedni és garantált a HUN haza többségi támogatottsága. A MAG Szellemi erő kikerekedik , amikor annak ideje eljő , de ahhoz dolgozni - tenni és tenni kell. Ami most lényeges : TANÍTSATOK , beszéljetek emberekkel - kisebb befogadó médiákkal mit is tettek és tesznek az elmúlt rendszerek a MAG Népével , hogyan szennyeznek - betegítenek és ( gyilkolnak meg ) testileg lelkileg MAGYAR embereket e hazában ( élelmiszerekkel - védő oltásokkal - kémiai gyógyszerekkel - egyéb vegyi anyagokkal tesznek meddővé embereket a lombik program terjedését ezzel elősegítve , ( gén beavatkozások kíséretében ) egy új , a rendszer által elképzelt emberi faj létrehozásán ügyködve ill. egyéb szennyezésekkel akadályozzák az emberi tudatra ébredést mentálisan pld. a hajdúszoboszlói víztoronyra szerelt az ivóvizet mentálisan szennyező , idegen információkkal programozó sugárzó antennákkal stb ) eképpen ismertessétek Mi a helyes Út : Bio táplálkozás - gyógynövények és szellem gyógyászat - szakrális energetikai föld ( lakás és telek tisztítás ) , miképpen kialakul az ébredett lélekben testben tudatos tisztán látó Magyar ember., és azok MAGYAR képviselője a Magyar Nemzet kormányának élén. ELŐRE Magok .......................................

Posta Bálint Facebook

Ez így igaz. De ha csak beszélünk/beszélgetünk róla, akkor azzal nem megyünk az égvilágon semmire. Cselekedni kell/ene már végre, mert kifutunk az időből. Így is sok, rengeteg az a negyedévszázad, ami alatt jóformán csak kifosztás történt.
Topi
2015-08-04 22:13:22
Felfegyverkeztek a gazdák a határ túloldalán https://kuruc.info/r/3/146487/
Topi
2015-08-04 10:41:15
Elegük lett: lezavarták az izraelieket a pályáról a bolgár szurkolók http://nemzeti.net/l.php?u=3302576
Topi
2015-08-03 23:03:07
miskolcilaci
2015-08-03 21:54:28
Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyok.
-Meg a zsidó buzi jó k.va skizofrén jó anyádat rothasztó dög, hogy a sátán nyalna már meg a talmudista kiválasztottaiddal együtt!-
http://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.html
totya54
2015-08-03 18:55:49
Meghívó - toborzó Nagyboldogasszony napjára a Szent Anna rétre
https://www.youtube.com/watch?v=qyo3Qv7q6ZI
Topi
2015-08-03 12:23:51
A szabadság jegyében!

A Miatyánk 66 szó

A Tízparancsolat 167 szó

Az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozat 1.300 szó

Az Amerikai Alkotmány, a 27 függelékkel 7.818 szó

A Magyar Alaptörvény 10.781 szó

Az EU káposztákra(!) vonatkozó szabályzata 26.911 szó!
Topi
2015-08-03 09:00:57
Karádi Zoltán – Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (18+!!!)
A következő írást csak kifejezetten erős idegrendszerűeknek ajánljuk! http://magaspart.hu/?p=349
miskolcilaci
2015-08-02 22:24:53
Így készülj fel a menekültek fogadására. 18+
https://www.youtube.com/watch?v=5ALJPyO2vZQ
Topi
2015-08-02 08:07:18
– A technológiával végre energetikailag és anyagilag függetlenné válna az ország az energiahordozóktól, azaz nem kellene kőolajat, földgázt és áramot importálnunk.
– A törvényi szabályozás lehetővé teszi, hogy egyetlen szerződéssel, egyvalaki megvehesse az ország teljes geotermikus vagyonát. (Bizony. Eladható a lábunk alól minden) http://www.negyvenketto.org/42-egy-blog-rolunk/bizonyitekok-a-lehetosegre-az-elso/
miskolcilaci
2015-08-01 23:01:04
Tedd az igazságot az orruk elé.... Szánék nélül nem megy. Már a zsidó is a szánkba rágja...
https://www.youtube.com/watch?v=WyUWl39ohKQ
A magyarnak mondott honvédség fegyverei.
https://www.youtube.com/watch?v=rGs-2L0YdAM
Topi
2015-08-01 15:18:26
Echo Tv Háttérkép 20150731 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-DF-AKz6XKE
Topi
2015-08-01 14:28:54
TTIP - Az EU irtózik a demokráciától https://www.youtube.com/watch?v=p8bG5jQ1Lk0

Világ-panoráma: https://www.youtube.com/watch?v=pVVFchsJkM4
Topi
2015-08-01 11:51:49
miskolcilaci
2015-08-01 00:27:55
Szeretettel várjuk ide a "készbe" a menekülteket...
https://www.youtube.com/watch?v=pEjrct4CIlY
A "befogadóképes" családok.
https://www.youtube.com/watch?v=dwCYOo5bi3g
https://www.youtube.com/watch?v=NqzLcMwgFbo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.