Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-08-14 22:53:11
Viharfelhők Európa felett: Ahogy én látom

Valakik, hamis ígéretekkel felbujtották Észak-Afrika és Közép-Ázsia azon országainak népeit, amelyek kormányait a „demokrácia” zászlaja alatt, az USA vezetésével elzavartak vagy kivégeztek, amely ezen országokban teljes társadalmi felfordulást és szegénységet eredményezett. Milliók váltak földönfutóvá és százezrek estek áldozatul. A kifosztottak százezrei indultak meg Európa irányába a jobb életlehetőség reményében. Jelek szerint fekete Afrika is, vándorbottal a kézben, asszonyostól, gyermekestől Európa ajtaján kopogtat, pontosabban özönlik be, mert az ajtókat már régen lebontották. Magyarország például 2012-ben 2000 bevándorlót vett nyilvántartásba. 2013-ban ez 20 ezer fölé emelkedett, majd 2014-ben az újonnan érkezők száma 43 ezerre szaporodott. 2015. augusztus közepénél tartunk és eddig 135 ezer honfoglalót vettek nyilvántartásba az év elejétől. Ha összeadjuk e számokat, akkor láthatjuk, hogy 200 ezer új honfoglalóval lettünk többen, és még nincs vége a bevándorlásnak. Van az országban részükre néhány tábor, de ezek együttes befogadóképessége 10 ezer körül lehet. Kérdés: Hol van a többi? A többinek egy része már Budapesten és a nagyobb városokban van, és nem lehetetlen, hogy a kormány által létesített fogadóközpontok olyan városnegyedek kialakulásához vezet, ahová néhány év múlva a magyarnak nem lesz tanácsos betenni a lábát. Erre bőséges nyugat-európai példák vannak.

Európa vezető országai látták a népáradat bekövetkeztét, ezért olyan egyezményeket szerkesztettek – Dublin III., amely szerint az ország, amely nyilvántartásba veszi a jövevényeket, az vállalja is őket – és írattak alá, amelyek lehetővé teszik, hogy ők a lehető legkevesebbet vállaljanak a beözönlőkből, nagyobb részüket pedig a perem-országokba telepítsék le. Jelek szerint, Magyarország is ezen országok egyike, ami ennél is nagyobb baj, hogy hazáknak van egy globalista miniszterelnöke, aki az ország népét megtévesztve, igyekszik a lehető legtöbb vándort befogadni, vagy legalábbis nyilvántartásba venni. A jövevények nyugatra, főleg Németországba és Angliába szeretnének menni, de a magyar karhatalmisták leszállítják őket a vonatokról, buszokról. Vajon miért? Azonban, úgy tűnik, hogy jelentős százalékuk nem kerül magyarországi nyilvántartásba, és ezek eljutnak a célországba. A Duna-Tisza-közén épül ugyan a határ-kerítés, de Dunántúl továbbra is nyitva marad. Éppen ezért, a kormány a baranyai Martonfán és a zalai Sormáson kíván két újabb befogadó-tábort létesíteni, a helyiek tiltakozása ellenére. Úgy tűnik, a dunántúli zöldhatár továbbra is szabad átkelőhely lesz. A kétszínűség abból is látszik, hogy a kormány olyan törvényt szándékozik életbe léptetni, amely szerint a törvénytelen határátlépés továbbra se lesz büntetendő, de a kerítés átvágása igen.

Európa népe bevándorlás ellenes, de a politikusok hümmögnek-hámognak, de nem cselekszenek. Az egyik legérdekesebb eset Calais-nál, a Franciaországot és Angliát összekötő alagút francia bejáratánál alakult ki. Cameron, az angol miniszterelnök keményen bírálja a bevándorlókat, és az alagút lezárásával fenyeget. Az üzemeltető pedig perrel fenyegeti Angliát, ha ezt megteszi. A franciák angol katonákat kérnek, mert a több ezer bevándorló egyre nyugtalanabb, és a francia határőrök vagy rendőrök nem elégségesek megfékezésükre. Kérdés: Hol van a francia katonaság? Ebből is látható, hogy a politikusok ide-oda tologatják az egyre tornyosuló gondokat, amelyet igyekeznek a másik vállára helyezni. Európa tehetetlen. Mi lehet az oka?

Európa a II. Világháború befejezése után egy kiszolgáltatott helyzetbe került. A dolog pikantériája, hogy ez nemcsak a vesztesekre érvényes, hanem a győztesekre is, és e kiszolgáltatottság a múló évtizedek során inkább elmélyült, mint enyhült. Jó példa erre az imént felvázolt angol-francia helyzet. E két ország hűséges szövetséges volt, és ma is az az USA félvilágot felforgató hadműveleteiben. Most ugyanúgy kivannak szolgáltatva a bevándorló áradatnak, mint a vesztesek. Bár Angliát még védi a tenger, de ő, mint győztes, miért nem védi meg Európa déli határait? Miniszterelnöke ugyan dirreg-durrog, mint a „mi” Orbánunk, de a végén teljesíti a háttérhatalom utasításait.

Íme, némi betekintés a kiszolgáltatottság hátteréről, amelyről MacArthur tábornok és Truman elnök közötti táviratváltás is tanúskodik.
MacArthur tábornok 1945. szeptember 1-én táviratban érdeklődött Truman elnöktől, hogy van-e további utasítás, mielőtt a japánokkal aláírják a megadási egyezményt.

MacArthur: Holnap találkozunk a sárga hasú korcsokkal és aláírjuk a Megadási Egyezményt, van-e bármi utolsó utasítás!

Truman: Gratulálok a feladat kiváló elvégzéséhez, de le kell tompítani a nyílt ellenszenvet a japánok iránt, amikor a sajtót tájékoztatod a megadás feltételeiről, mert némely megjegyzésed alapjában politikailag nem korrekt.

MacArthur and C. H. Nimitz: Tudomásul veszem Uram, de Chester és én némi zavarban vagyunk, egész pontosan, mit jelent a politikailag korrekt?

Truman: Politikai Korrektség egy tan, melyet újabban egy tévhitben élő, ésszerűtlen kisebbség és a beteg fősodratú sajtó terjeszt, amely úgy tartja, hogy teljesen lehetséges fölvenni egy rakás szart, ha a tiszta végét fogjuk meg. (E távirat a Truman Múzeumban található.)

Megjegyzés: Ha a sorok közötti mondanivalót is figyelembe vesszük, akkor láthatjuk, hogy amint a fegyverek elnémultak, e „tévhitben élő, ésszerűtlen kisebbség” azonnal hozzáfogott, hogy szájkosarat rakjon a győztesek szájára is. Ez eredményezte a mai erkölcstelenséget, a kiszolgáltatottságot, a győztesek társadalmainak teljes felforgatását is. Így érthető a győztes Anglia és Franciaország tehetetlensége, de valóban ők voltak a győztesek? Avagy az igazi győztes a háttérben húzódnak meg?

Már többen írta arról, hogy a jelenlegi, Európára zúdított népáradat nem más, mint az európai műveltség és fehér ember felszámolása a fajtakeverés útján. Ha Európa vezető politikusai tehetetlenek e szándékkal szemben, akkor olyan erő munkálkodik a háttérben, amelynek ők jellemtelen kiszolgálói. Ne feledjük, a sajtó Európában és az USÁ-ban is a nemzetközi bankárok és rablótőke tulajdonában van. Már évtizedek óta, olyan „politikusoknak” termett a babér, akik e hatalomnak hajlandók voltak eladni magukat. Lehet, hogy most, némelyik őszintén szeretne tenni valami hatásosat, de ahhoz nincs meg a bátorsága, mert a gazdi mindent tud róla, és ha megnyikkan, akkor a legkevesebb, hogy politikai pályafutásának vége. Csak a nép tudna tenni valamit, de azt is ugyanúgy lezüllesztették, mint politikai „vezetőit”. A fehér ember felett megkondult a halálharang.

Radics Géza. usa
miskolcilaci
2015-08-14 21:49:05
Ha már hon-foglalók...
A Keletiben az esti menü ezen a napon zacskós leves tésztával. Szigorúan sertésmentes. A pályaudvar melletti gyorsétterem kis-főnöke segít forró vízzel feltölteni a kb. 150 adag ételt.
http://www.origo.hu/foto/multimedia/20150814-ejszaka-a-tranzitban.html
miskolcilaci
2015-08-14 21:20:01
Ha már zsidóság, meg holokoszt, Jó lenne utánanézni annak az ukrán patkánynak, akit a MEGTORLÓ Olekszandr Valentinovics Turcsinov-nak hívnak.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Olekszandr_Valentinovics_Turcsinov

A genetikai zsidó-patkány apja Alexander Turchinov ÁRULÓ, átállt a németekhez, és a saját fajtáját írtja.
http://dnr-news.com/stati/11295-otec-aleksandra-turchinova-izmennik-rodiny-karatel-valentin-turchinov.html

Áruló+megtorló=zsidó!
Minél többször hangoztatjátok a holokosztot, annál jobban bebuktok, miféle gennyes élősködő daganat vagytok emberek milliárdjai fölött.
Éva
2015-08-14 17:27:55
Nem telt el még három hónap sem azóta, hogy Orbán Viktor az illegális bevándorlók hazazavarásáról és a "menekült"táborok felszámolásáról beszélt. Azóta felgyorsultak az események: bejelentették három befogadóállomás bővítését, szinte hetente öntenek pénzt a migráns ajnározás feneketlen zsákjába. Budapesten három légkondis tranzitállomás nyílt, de a kormány még az alig néhány száz fős, érintetlen kistelepülések nyakába is varrna több ezer betolakodót. Martonfa és Sormás, egy Baranya és egy Zala megyei falu vívja élethalálharcát a szemünk előtt, a valódi civil ellenállás, a polgári engedetlenség jelképévé emelve a két község nevét. Azóta kiderült, Kiskunhalas is készülhet. A szakadatlan tüntetések, foglalások, jelezték: nem unják meg, nem mennek haza. Erre érkezett most a magát három színű zászlóba burkoló kormány kétszínű válasza.

Kormányrendelet készül annak érdekében, hogy a helyi önkormányzatok saját jogszabályalkotás útján ne gördíthessenek akadályt az ideiglenes menekülttáborok felállítása elé: nemzetbiztonsági célú építmények lesznek a befogadóállomások. Ezentúl ráadásul az önkormányzatoknak kell gondoskodniuk a kormányérdek teljesüléséről.

A napi 1200-1500 bevándorló, akikről a rendőrség tájékoztatást ad, valójában 4-5000 embert jelent.
A kormánynak kellene lemondani arról a tervéről, hogy újabb befogadóállomásokat létesít, ahelyett, hogy a törvénytelenül határon átlépőket azonnal visszatoloncolná Szerbiába, hiszen Szerbia most már biztonságos országnak tekinthető.
miskolcilaci
2015-08-14 17:20:11
Tüzérségi támadás Gorlovkában. 2015.08.09.
Hajnalban ismét tűz alá vették Gorlovkát, az ukrán nácik. Egy 110KV-os alállomás semmisült meg.
Donyeckben ismét egy ház pusztult el az ukrán gránát miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=6N7gCh_Ojwo
https://www.youtube.com/watch?t=65&v=XsTBFwasqUI

Jacenjuk börtönbe küldené azokat, akik nem tudják fizetni rezsi számláikat.
http://nyomaban.blogger.hu/2015/08/10/jacenjuk-bortonbe-kuldene-aki-nem-tudja-fizetni-a-szamlakat

A “kirekesztés újabb megnyilvánulása”: a “rasszista sebtapasz”.
"Az Apoteket gyógyszertár hálózat kommunikációs igazgatója, Eva Fernvall ígéretet tett arra, hogy elérhetővé tesznek majd sötétebb árnyalatú sebtapaszokat is. A blogger azonban nem elégedett meg a vállalat megértő nyilatkozatával, és bejelentette, hogy szerinte a fehér kötszerrel is probléma van, az is a rasszizmus egy formája. Dahlberg szerint ezek az apró dolgok egy nagyobb rendszernek a megnyilvánulása, ami a nem-fehéreket kirekeszti a társadalomból."
http://hidfo.ru/2015/08/a-kirekesztes-ujabb-megnyilvanulasa-a-rasszista-sebtapasz/

Băsescu: Románia is belepiszkálhatna a magyar térképbe.
""Úgy gondolom, mi nem piszkálunk bele Magyarország térképébe, bár piszkálhatnánk a határ és a Tisza közötti részt, de mi illedelmesek és jólneveltek vagyunk. Majd kijelentjük, hogy ne mondják meg nekünk, hogyan rendezzük a régióinkat, és ezek mennyire legyenek autonómok. (...) Szóval a probléma pofa kérdése, és teljesen komolyan mondom, hogyha ragaszkodnak a magukéhoz Székelyföld autonómiájával kapcsolatban, nem látom, miért ne beszélhetnénk a határ és a Tisza közötti terület autonómiájáról" - mondta Băsescu."
http://www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/basescu-romania-belepiszkalhatna-magyar-terkepbe

Hiába a tiltakozások, a menekülttáborok márpedig megépülnek.
" Nemzetbiztonsági célú építményekké nyilvánítja a menekülttáborokat egy készülő rendeletben a kormány annak érdekében, hogy a helyi önkormányzatok ne akadályozhassák az ideiglenes menekültállomások, illetve a biztonsági határzár felállítását, írja a Napi Gazdaság pénteki számában. "
http://www.thehungariantimes.hu/thetimeshirolvasas.php?id=1073

Oroszország-Szomália 1-0.
https://www.youtube.com/watch?v=uTYkcnJdDio
Topi
2015-08-14 14:40:29
Magyarország összeszerelő üzemnek jó? https://www.youtube.com/watch?v=9GSeD9FKP6U
magyartm
2015-08-13 20:45:49
érdekes és egyszeri a lehetőség!!!

Augusztus 27-én, 00,30 órakor nézzetek fel az éjszakai égboltra. Ezen az
éjszakán a Mars bolygó mindössze 34,65 ezer mérföldre fog elhaladni
a Földtől. Szabad szemmel a bolygó úgy fog látszani, mint a telihold. A
látvány olyan lesz, mintha két hold lenne fölöttünk! Legközelebb az
ilyen jelenség, amikor a Mars ennyire meg fogja közelíteni a Földet,
csak 2287. évben várható.
Barteli2
2015-08-13 14:58:07
Valahogy nem hozza a média, de ma már bevett szokás lett a hangalapú azonosítás is.
Ismétléskén: ujjlenyomat, írisz, dns, arc, járás, hang, vérerezet, chip (jövő évtől a személyiben) és metaadatok (másoktól származó információk) alapján.
Topi
2015-08-13 12:08:01
Topi
2015-08-13 11:51:39
Szifilisz, hepatitis C, HIV – ezeket hordozzák a migránsok

Tbc-s vagy leprás beteget nem találtak eddig a migránsok között, viszont szifiliszt és hepatitis B-t több migránsnál is kimutattak, és HIV-, illetve hepatitis C-fertőzöttet, valamint hastífusz- és paratífusz-hordozót is azonosítottak már – tudta meg a Napi Gazdaság.

Teszteket azonban csak a regisztrált menedékkérőknél végeznek, és közülük sem szűrnek mindenkit, így azt továbbra sem lehet tudni, hogy a migránsok jelentenek-e járványveszélyt, és ha igen, mekkorát.

http://www.napigazdasag.hu/cikk/53266/

Szifilisz, hepatitis C, HIV – ezeket hordozzák a migránsok

Hozzászólás:

"Hogy is vót a Krímben 1346-ban?"

"1346-ban a genovaiak Krím-félszigeten található Kaffa (ma: Feodoszija) erődjébe az ostromló kipcsakok – egyfajta biológiai fegyverként – katapultjaikkal számos, pestisben meghalt ostromló katona tetemét lőtték be. "

https://hu.wikipedia.org/wiki/Pestis

"mintegy húszmillió ember veszítette életét. "

" Az európai lakosság egyharmada-fele pusztult el "

http://www.tudomanyeseletmod.hu/a-pestis/

Reggeli hírek:
Már 50 körül találtak valamilyen fertőző betegséget hordozó vírusgazdát a menekültek között: Hastífusz, HIV+, Hepatítisz B/C a jelenlegi kínálat.

"Magyarország a legjobban teljesít!!!!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!"
Horvathek
2015-08-13 00:13:33
Kedves miskolcilaci,
Hiszi vagy nem .. Mi magyarul gondolkozunk es magyarul beszelunk.... Tudjuk mi tortenik otthon... Most pont. Eleg volt. Nem haragszunk !
Topi
2015-08-12 22:25:01
Konduljanak meg a vészharangok, amíg nem késő. Mozgósítást követelünk!

RIADÓ EURÓPA NÉPEI ! RIADÓ MAGYARSÁG!

LEGYEN VÉGRE RIADÓ A MAGYAR SZENT

KORONA

ORSZÁGAIBAN IS!

*2015.08.08.SZÁMÚ KORMÁNYZÓI

KÖZLEMÉNY *

az egyre brutálisabbá vált és egy hatalmi központ által titkon támogatott és szervezett , Európára zúduló népvándorlás hátteréről és annak látszat kezeléséről.

A migráció lényeges nemzetközi összefüggéseit *a melléklet tartalmazza.*

Az ott írt elméleti alapvetéseket és politikai célokat *1906-ban* egy belterjes szervezet is megerősítette és magáévá tette. E máig működő szervezet fontos döntését - a ferencesek által kiadott és a jezsuiták által támogatott -Katolikus Magyarok Vasárnapja című hetilap már sok évvel ezelőtt a megszerzett dokumentumok birtokában nyilvánosságra is hozta.*E sátáni „ bekeverési „ terv végrehajtása napjainkban a kíméletlen végrehajtás szakaszába lépett.*

Ez ellen a gyilkos leigázó és a mi országunkat is szétziláló támadással szemben az Európai Unió tehetségtelen vezetői nem tudnak és nem is akarnak tenni. Ez azt jelenti, hogy ha baj van, akkor nincs Európai Unió, hanem csak tagállamok vannak. A tagállamok pedig azt tesznek ,amit akarnak és tudnak a baj elhárítására. Ha szükséges, akkor majd az EU utólag szembeállítja őket egymással, soha senki által be nem tartott elvekre hivatkozva. Burkolt érdekük az , hogy ne legyen egységes , ha kell katonai és fegyveres fellépés sem e megsemmisítő letámadással szemben.*A magyar kormány késlekedését , tutyi-mutyiságát és ötlettelenségét jelzi az a másfél éves késedelem is * ,amelynek a hatásaival nap mint nap szembesülünk . Hiába mondja a a döntéshozók szemébe az okos magyar nép, hogy *„ a határőrség, őrző kutyák és fegyver használat nélkül” a forint milliárdok* ellenére a kerítés csiga lassúságú megépítése , főleg annak az áramtalanított mostani formája nem sokat ér!. Ezt a civilek naponta ordítják a kormánytényezők fülébe, de azok még sem tesznek semmit a radikális megoldások és a szükséges változtatások érdekében. Egyszerűen együtt úsznak az európai vezetés lagymatag mellébeszélésével, amit az európai emberek már kiköpnek a szájukból is.

*A látható késlekedés és a technikai zűrzavar alatt a szervezők magasabb fokozatra kapcsolva brutális mértékben fokozzák a betelepítések ütemét*.Elképeszt bennünket az a tény, hogy a magyar kormány fél a saját népének eszétől és a népet, a sok okos kisembert , akik testközelből látják az eseményeket, egyszerűen kizárja a természetes magyar önvédelem alakításának lehetőségéből.( Pl. határőrök, kutyák, fegyver használat , részleges katonai mozgósítás a tél beállta előtti rohamok ellen ) Közben harsogja a PR : Majd én,…. én, …..én, a kormány és kormányfő megmondom nektek mi a jó kerítés és mi a hatásos védelmi módszer – üvöltik a fullajtárok , mintha választási kampány tárgyává silányulna ez az életveszélyes ügy is. Ki kell végre azt is mondani, hogy Magyarország intelligens ,előrelátó kormányzásának személyi és tárgyi feltételei - ugyan úgy, mint a kommunizmus idején – ma is a hivatalban levő kormányon és a parlamenten kívül vannak. Magyarország cselekvésre késztető közösségi társadalmára büszkének kellene lenni még a kormányzati tényezőknek is. Ez ugyanis a magyar megmaradás fundamentuma és az is marad az idők végezetéig. *Ha valaki, csak az egészségügyi oldalát nézi e súlyos betelepülési áramlatnak, az kétségbeejtőnek látja a legszükségesebb preventív célú egészségügyi védelmi lépések hiányát is*. Egy felelőtlen , feltehetően leszerelő funkciót gyakorló egészségügyi szakember a minap azt nyilatkozta a televízióban, hogy nem kell félni attól, hogy a bevándorló százezrek behoznak Magyarországra is fertőző és a magyar lakosságra átterjedő súlyos betegségeket is. Ennek alaptalanságát mi sem bizonyítja jobban , mint az a tény, hogy egy magyar embernek milyen oltásokat kell megkapnia, ha akár Afrikába, akár Afganisztánba vagy Eritreába stb. utazik . ( Oltások : Hepatitis A. és B. - Kolera -Sárgaláz- Himlő- Járványos agyhártyagyulladás ellen . Az AIDS és az Ebola , TBC stb. behurcolásáról nem is beszélve. ) Nem beszélve arról sem , hogy a bevándorlók végig csatangolták már az ide érkezésük előtt az összes fertőzéseiről elhíresült államokat és vegyes területekről érkezett migránsokkal is keveredtek! *A Magyar Királyi Szent László Lovagrend kormányzójaként ezúttal is csak megerősíteni tudom annak szükségességét , amit eszményképünk Szent László magyar Lovagkirály tett a külső veszélyek idején az ország határozott védelme érdekében, amikor tétovázás nélkül megoldást jelentő katonai erőt alkalmazott minden támadóval és behatolóval szemben . És nem hezitált! * *Demonstrálta, hogy nincs helye agresszív külső veszély idején a morfondírozásra. Ezt a cselekvőképtelen „ torz ország féltést „ meg kell hagyni népünk és nemzetünk ellenségei , a magyar szív nélküli hazaárulók és köreik számára! * *Nekünk magyaroknak , Szent László katonaszentünk parancsa szerint kíméletlenül érvényre kell juttatnunk a határvédelemben is a magyar nemzet nem csorbítható, nemzeti önvédelmi érdekeit is ! Másképpen egy új keletű és jól szervezett „ tatárjárás „ áldozatai leszünk ma is.! A válaszunk sziklaszilárdan az , ami mindig is volt: Nem ! Nem Soha !* Kiadmányozta: *Dr.Nagy László sk.* *Rendi kormányzó* ------------------------------

Az aktuális valóság pps. http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/attachment/download?id=6573332%3AUploadedFile%3A68830
miskolcilaci
2015-08-12 22:23:32
Unokáik sem fogják érteni, mindenféle idegen magyar szavakat használ, furcsán beszél, és sok rosszat is tesz, amiről neki fogalma sincs! Bő két és fél óra múlva be is fejezi, aznapra... végleg.
Jásdi Kiss Imre előadása Baján (2015.05.21)
https://www.youtube.com/watch?v=VEt76RhPhE0
mindszentiocsi
2015-08-12 19:45:56
Részlet a János Vitéz-ből miután Kukorica Jancsi borral a rabló haramiákat elaltatta.

" Most a kincses ládához !Megtöltöm tarisznyám,
Hazaviszem neked,szerelmes Iluskám!
Cudar mostohádnak nem lész többé rabja,
Feleségül veszlek...Isten is akarja.

Házat építtetek a falu közepén,
Édes menyecskének odavezetlek én;
Ottan éldegélünk mi ketten boldogan,
Mint Ádám és Éva a paradicsomban...

Istenem teremtőm!mit beszélek én itt?
Zsiványoknak vegyem el átkozott pénzit?
Tán minden darabhoz vérfoltok ragadtak,
S én ilyen kincsekkel legyek boldog,gazdag?

Hozzájok sem nyúlok...azt én nem tehetem,
Nincs elromolva a lelkiismeretem.-
Édes szép Iluskám,csak viseld terhedet,
Bízd a jóistenre árva életedet!"

Rabló haramiák=Gyarmatosító benszülött-írtók
Kincsesláda= A rabló haramiák jóléti államában való élés elönyei

Kukorica Jancsi ösztönösen magyarul gondolkodott és a nehezebb de emberibb útat választotta.Lehet a könnyebb útat választani, csakhogy akkor az már nem magyar gondolkozás,hanem valami egészen más.Ja, kérem ő nem volt egy entellektüel.
miskolcilaci
2015-08-12 16:19:35
Tisztelt Horvathek!
Hozzászólásából kiderül, hogy az általam korábban leírtakat odaát teljesen megértették, és ahogy látom, azonos hullámhosszon vagyunk, azért írták nekem ezt így vagy úgy, vagy ahogy annak ami, s ez tetszik. Teljesen igaza van, és egyetértek abban, hogy fejezzük is most már be!!! Önök ahhoz a kilencvenöt százalékhoz tartoznak, akik egyáltalán nem értik mi is folyik valójában itthon.(Esetleg körülöttük.) Körülöttünk. Egy illúzióban, egy fikcióban élnek, ami számukra a valóság, de nekem "erről fogalmam nincs". Ez így jó. Legalább több időm lesz szeretet rezegni, és a háborúra készülni. Lehet, hogy magyarul beszélnek, de már nem magyarul gondolkoznak, ami segíti a megértést, és az összetartozást. Megtisztelnének, ha ezek után végképp haragudnának rám. Nincs abból semmi rossz, ha másként értelmezik azt amit írok. Amúgy semmi rosszat nem tesznek, csináljanak ezek után azt amit akarnak!
Terez
2015-08-12 10:47:12
Bekerettek a roman nagykovetet http://www.youtube.com/watch?v=fO1DOTYjkyE
Bekerettek a magyar nagykovetet http://www.youtube.com/watch?v=OjuM9EZxGfU
Horvathek
2015-08-12 05:40:31
Kedves miskolcilaci,

Roviden valaszolva amit irt 2015-08-10 00:14:12-kor. Ezt fejezzuk be.
Mi Magyarok vagyunk akik az Amerikai Egyesult Allamokban, Kaliforniaban elunk. Mi rosszat teszunk?
Buszkek vagyunk es kimondjuk, hogy magyarok vagyunk. Mellette igyekszunk elkerulni az idegen szavak, kifejezesek hasznalatat mikor magyarul beszelunk. Magyarul beszelunk egymas kozott. Szabadidonket nem pocsekoljuk el, megprobaljuk hasznosan tolteni. Magyarul beszelni tanitjuk az unokainkat. Jo magyar tarsasag akikkel kapcsolatot tartunk. Nalunk is vannak nehezsegek. .... Onnek errol fogalma sincs. Ezt fejezzuk be.
Topi
2015-08-11 23:16:49
Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és még mi fizetünk! https://www.youtube.com/watch?v=Bivjp1HgYDs
Lehel
2015-08-11 18:43:39
Köszönöm kedves Magyartm !
Topi
2015-08-11 16:21:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.