Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-09-08 17:18:01
barodza
2015-09-08 15:37:49
Gyurcsány-Orbán félék a mivoltunkban
aláznak meg midönket. Élethez való
jogainkat csorbítják mindenhol, kicsit
sem furcsa senkinek?
Topi
2015-09-08 09:54:49
mindszentiocsi
2015-09-08 09:00:39
Miért nem demonstrálnak a közpénzen eltartott: köz-alkalmazottak,köz-tisztviselők és köz-szolgálati dolgozók, az áldatlan hazai köz-állapotok ellen? Talán nem a köz -javára esküdtek fel?Vagy nincs meg hozzá a főállású szakszervezetük?De hát van! Ja,hogy akkor elvesztenék az állásukat,máshoz meg nem értenek?Akkor meg ne éljenek a köz-ösből! Nagyon kérek mindenkit,ha például lecsürhézi,vagy az alattinak minősíti a MAGYARSÁGOT akkor konkrétan nevezze névén azt a társadalmi réteget akire ezt érti! Köszönöm!
miskolcilaci
2015-09-07 23:34:16
Imi te drága! Látom, a posta oda is eljut. De ahogy látom elég sötét vagy, és szeretetedet rezegve akarsz maceszt kavargatni! Vagy mégsem. Kinek dolgozol? Én fa testápolót írtam! Te mire gondoltál? Bézbólra? Lebuktál haver. Az a te világod! Vagy hogy téged verlek? Nem én foglak, hanem a bevándorló haverjaid. Tudod mit? Tartsd még a fejed a homokban. Nem baj ha érted, de majd megérted.
Miért van az az érzésem ,hogy közöd van a talmudhoz? No majd mindjárt el-árulod! :-)))
Topi
2015-09-07 21:26:15
"Feje tetejére állt a Világ,
Tehén dugja már a Bikát!"
Ezt nem én mondom. Csupán idéztem a népi bölcsességből - az alábbi vicc apropóján.

Egy reggel Stirlitz beköszön Müllerhez, akinek az arca nem sok jót ígér:
– Herr Gruppenführer, történt valami? Csak nem Berlin elővárosában vannak az oroszok?
– Stirlitz, ugyan, hagyja már ezeket az ostoba vicceket! Borzasztó álmom volt! Láttam, mi lesz Németországgal 2015-ben!
– Na ne már, annyira rossznak látszott?
– Szavakat alig találok rá Stirlitz! Képzelje el, hogy a mi Németországunkban egy asszony a kancellár, a külügyminiszter pedig egy homokos, a Daimler-Benz gyárban törökök dolgoznak. Németország fizeti a görögök és a spanyolok adósságait. Fáklyás menetek helyett szivárványos parádék vannak, pénzt fizetünk a zsidóknak és Amerikából egy nigger parancsait teljesítjük. Oroszország háborúzik Ukrajnával, Németország meg – képzelje el Stirlitz -, NÉMETORSZÁG arról győzködi Oroszországot, hogy ne háborúzzon!!!
-És képzelje Stirlitz, Ausztria külön ország megint,és ott szakállas nők énekelnek!
“Ez elég nagy gebasz lehet…” – gondolta Stirlitz.
Imi
2015-09-07 21:21:40
Nem felesleges, hanem életmentő az amit Tamás tesz. Az felesleges, ha bézból ütővel akarasz igazságot szerezni magadnak és amikor erre figyelmeztetnek jóindulatúan, akkor még neked áll feljebb, zsidózol. Ne sértődj meg, vond le a következtetést és küzd. Akár bocsánatot is kérhetnél.
miskolcilaci
2015-09-07 17:43:19
Köszönöm Spari, és Váradi. Ti valamennyire érti-tek,ahogy én is érteném, de már nem biztos. A többi csak hiszi, hogy érti. A MI helyett marad az ÉN, TE, meg az Ő. A részek, a megosztás. A további hozzászólások azt bizonyítják, hogy amit Tamás évek óta tesz, a nézettség ellenére teljesen felesleges. Arra mindenesetre jó, hogy néhányunkban a reményt megtartsa. Több néző, több pénz, néhány fórum és ennyi. Bejönnek, leülnek, megbeszélik, kezet ráznak, és hazamennek. Mivel ez egy véleményműsor lenne, az olyan arctalan, paraván mögött rejtőző, magát magyarnak gondoló, és annak tevő, a saját pillanatnyi tudatosságának megfelelően cselekszik. EGY EMBER ELDÖNTI AZT, hogy OTT LEGYEN a HOZZÁSZÓLÁS, VAGY SEM. EGY CENZÚRA NÉLKÜLI VÉLEMÉNYMŰSORBAN! Admin03 ez besar-ás! Nem látok esélyt arra, hogy rövid időn belül egy ütőképes, a cél érdekében tevékenykedő csapat alakuljon itt ki!! Sem most, sem később. Sokan elmentek már a hozzászólóktól. Spari! Te megérted. Ezek itt nyelv-ész-kendnek, -ol-vass vissza- miközben MI itt életveszélyben vagyunk! A Doki, sem véletlenül nem vállalta itt (is)a szereplést. Minek?
Akik most sem értik miről hadoválok, azoknak továbbra is megengedett a fikázás, gyűlölködés, és azt írnak rólam amit akarnak, saját tudatosságuknak megfelelően ! Ez a lényegen mit sem változtat.
https://www.youtube.com/watch?v=YoW72r1TM00
Zsuzsi
2015-09-07 15:55:11
Akik nem ért egy szellemi szintet, az ne ugasson ellene Váradi! Ha valaki megakarja verni a másik beírót mind miskolcilaci, azt nem cenzúrának kell feltüntetni ismét csak Váradi, hanem bunkóságnak. Köszönöm Adminnak, hogy erre is figyel és törölte a bézbólos verekedős bejegyzést. Ennek a rovatnak szinvonalasabbnak kellene lennie mint az indexnek, de ppont az ilyenek akadályozzák, akik ész nélkül osztanak észt.
Topi
2015-09-07 10:54:31
MÉRHETETLEN CINIZMUS

A humanitárius katasztrófa kellős közepén, Magyarország és Európa soha nem látott válságában az ország kiárusítása úgy folytatódik, mint ha mi sem történt volna. Felfoghatatlan...miféle sátáni erők, miféle emberek ezek?

http://www.agroinform.com/gazdasag/oktoberben-megkezdodhet-az-allami-foldek-felvasarlasa-24248?utm_source=hirkereso&utm_medium=HIRpromo&utm_campaign=24248
Imi
2015-09-07 09:08:13
miskolcilaci

A magyar ember nem szájhős, nem fenyegeti azokat akikkel együtt van, nem zsidóz alaptalanul, nem ajvékol. Ez mind a ballibet szolgálja tudatlanul is. Inkább gondolkozz rajta.
Topi
2015-09-07 07:11:42
FOHÁSZ ÉS BIZTATÁS ÍNSÉGES IDŐBEN http://youtu.be/rBD1yYqHEck
miskolcilaci
2015-09-07 06:40:31
A paraván mögé bújt arctalan admin3-nak. Csak nem zsidó? ))Ha önnek, amit már másnak leírtam a „fa testápoló amit erősen kell felvinni az érintett felületre” az trágárság, akkor meghagyom szeretetrezgő világában, ahol továbbra is elmélkedhetnek közösen. Csak nehogy fájdalmas legyen a felébredés!
Admin03
2015-09-06 23:50:59
miskolcilaci

Trágárságok közlésére elegendő hely van máshol az Interneten.
miskolcilaci
2015-09-06 23:14:38
Hálásan köszönöm, hogy évek óta először a mai napon, levették hozzászólásomat. Biztos ideje volt már ugye? . Gondolom -ez az ápolgató is akinek írtam- nagyobb adományozó, mint én. Átengedem helyem cenzúra nélkül, most már tényleg elég volt! Aztán nem ajvékolni… :-))))
Topi
2015-09-06 22:09:17
Topi
2015-09-06 20:48:02
Topi
2015-09-06 19:39:52
Na kérem szépen nézzük meg figyelmesen ezt a röpke videót. Egy kedves bevándorló igencsak egyértelmű azt viszont korántsem mondanám, hogy szívhez szóló üzenete a magyarok felé. Tulajdonképpen lényegtelen, hogy nem halljuk mit beszél, mert a testbeszédje és a mimikája elmond mindent. Nekem meg az a véleményem, hogy kösz, hogy befogadhatjuk azokat, akik ilyen "kedvesen" vélekednek rólunk... https://youtu.be/KFKl_FxWFOk
mindszentiocsi
2015-09-06 18:47:23
No tehát: meg kell tanulnunk együtt közösen cselekedni.. Pontosabban? Kiknek kell ezt megtanulni? Az ország első számú tisztviselője hoz egy rendeletet, például népnyomorítót ,és láss csodát az apparátus--Köztisztviselők,Közalkalmazottak,Közszolgálati dolgozók-- le egészen a legalsó szintig. havi fizetésért rekord gyorsasággal betartják,betartatják,illetve végrehajtják azt. Követik a vezér utasítását, mint Ali Baba a Kalifáét. Tehát ők már megtanultak együtt közösen cselekedni,úgy,hogy attól koldulunk.
Topi
2015-09-06 18:42:59
Bevándorlás vagy valami más?

Abból a logikából, hogy mindenki jót akar ezen a világon és vannak pozitív értékek, amely mellett a világ vezetői döntenek, nem lehet megérteni semmit.
Nézzük:

Afrika túlnépesedett. Nem cél az afrikai élelmiszer-termelés, beruházások fejlesztése, mert az pénzbe kerül és még a jótékonysági projektek megtérülési százaléka (mert ilyen mutató is van) rossz. Az eredetileg 200 milliós kontinensen ma egy milliárd ember él, akik gyakorlatilag eltartottak. Legnagyobb bűnük, hogy nincs pénzük, és nem tudnak a fejlett világ fogyasztói társadalmai lenni. Magyarán, nem tudják megvásárolni azt, amit a multik előállítanak. Ez megbocsájthatatlan. Az a vád, miszerint miért nem oldják meg a maguk problémáját, nem áll meg két okból: 1. a tőkét folyamatosan kilopják az országaikból. 2. az agyak sem maradnak meg. Megoldás: helyi válságok, konfliktusok gerjesztése, elszakításuk a nemzetközi kommunikációtól, nehogy ki tudják kiáltani az évi 45-50 millió áldozatot (FAO adat).

Jelenleg manipulálható tömeg, ami a konfliktusok miatt eddig is vándorolt, de ma irányítottan Európába jön, és háttérhatalmi célokat valósít meg.

Amerika elveszti egyeduralmát a világ felett. A fedezettel nem rendelkező dollár alatt rezeg a léc. Minden nap új hazugság és konfliktus kell értékének fenntartására. Lássuk, csak hol is van a háttérben USA szarkeverés: orosz-ukrán, orosz-EU, szír- IÁ, iraki- IÁ, Irán- IÁ, Szaúd Arábia- Irán, Szaúd Arábia- Jemen, afgán- Al-Kaida, szomáli- Shabab, Nigéria- Boko Haram, algériai- AQIM és ezer más afrikai projekt. Ez a sok szenny, förtelem, mind USA stratégiai tervezőasztalokon lát napvilágot, majd amikor megvalósulnak, USA nem tud kontrolt gyakorolni felettük. De nem is bánja, mert így nem lehet hozzákötni semmit, kívülről úgy tűnik, mintha szervezetek, csak úgy a semmiből alakulnának és az emberek saját éhenhalásuk, fejlevágásuk érdekében hozták volna ezeket létre. A tömeg tudata pedig módosításon esett át, beveszi azt, amit a CNN és a többi hazugsággyár állít. Sajnos mi és agyunk is áldozattá vált.

A pitbullként tenyésztett terroristák elvégzik azt a destabilizációt, amit a hadiipar, a bankok és a háttérhatalom érdekei megkívánnak. Obama csökkentheti a hadi kiadásokat, hiszen külső agymosott barmokkal végeztetik el azt a feladatot, amit eddig amerikai katonák életének kockáztatásával tettek. Ez az, amit USA ma tehet a hegemónia fenntartásáért. Ez egy utolsó próbálkozás. Ha ezt nem tudja sikerrel végigvinni, akkor az elhízott, bugyuta amerikai átlagállampolgár, akinek szőnyege csak hűtőszekrénye és tévéje között kopik ki, nem tudja élvezni azt a jólétet, amit számára 13 hektár terület állít elő a föld bányáiból, tengereiből, mezőgazdasági földjeiből és nem szavaz tovább ugyanarra az elnökre. Ugyanez Banglades esetében fél hektár. Nos, ezt nevezik demokráciának, ami állítólag a legjobb, amit eddig ember kitalált.

Izrael biztonsága megköveteli a környező iszlám világ megosztását. Izraelt mondtam és nem zsidókat! Kérem figyelni! Számomra a kettő nem mindig jelent egyet. Katonai fölényben van, de emellett, stratégiai fölény fenntartása is fontos. Felfogtam, hogy Izrael egy demokratikus rendszer, ahol a muszlimok, keresztények is éppúgy szavaznak, mint zsidók (most zsidókat mondtam nem Izraelt), de melyik parlamenti demokrácia nem álságos? Akárhogy is szavazunk, mindig arra megyünk, amerre a pénzvilág akarja! A pénzvilág pedig fenn akarja tartani a totális káoszt Izrael körül. Ezt kiválóan szolgálja az IÁ, ami gyakorlatilag muszlimok tömeges megsemmisítését végzi az iszlám nevében. Erre Izrael és USA szövetségesei, Szaúd Arábia és Katar adnak forrásokat. A pénzvilág pedig cionista. Most pedig cionistát mondtam és nem zsidót, mert ez a két fogalom is ma elválni látszik. Ma a muszlim és keresztény világ egy része is cionista, míg a zsidók egy része nem az! A muszlim világ egy része önmagát és vallását árulja el. Kiszolgálója idegen érdekeknek és oltárán feláldozták a toleranciát, belső békét,szeretetet.

Európa nem rendelkezik védelmi stratégiával. Jelen formájában az EU a kulturális örökség része. Képtelen önerőből fennmaradni, hiszen a nyugati társadalmak rablótársadalmak, gyakorlatilag mindig más munkájából éltek. Az összekalapált EU, pedig már rég nem Európáról szól, hanem a pénzvilág eszközéről, mely nem tűr renitenseket.
Tiltja a tisztánlátást, józan értékelést akkor, amikor Európa az amerikai felfegyverkezés aktív stádiumában van. Egy ilyen korszakban nem megérő barátra van szüksége Amerikának, hanem egy megfegyelmezett vazallusra. Nem lehetnek nemzeti törekvések, alternatív vélemények, csak egyes egyedül a dollár fennmaradásának érdekei. Ez is demokrácia.
Itt összeér a sok szál és ebben a kontextusban kell ez a sok bevándorló, akik ugyanazt a feladatot látják el, mint a barbárok, akik felhígították a római birodalmat. Akár maguktól jöttek, akár nem, akár manipulált esemény akár nem, ugyanaz a helyzet, mint a terrorizmus esetén.
Volt egy megkonstruált esemény, amit utána nem tudnak kontrollálni. De nem, baj, mert nem is kell a kontroll. A destabilizáció a cél.
A bevándorlók is a destabilizáció eszközei, akiket sokkal kisebb külső ráfordítással lehet irányítani, mint pl. katonai rendfenntartókat, megszálló csapatokat.
Ráadásul a közhangulat is ellenük fordul, nem a megszállók ellen, így a helyzet megmentőért kiált. Megmentő pedig jön, ha kell. Hál istennek álig fel lesz fegyverkezve, mert készen áll.

Izrael is ujjal fog mutogatni a sok terroristára, akik a migránsokkal érkeznek. Ezek a terroristák fogják hitelesíteni azt az üldöztetési és állandó félelemben élési körülményt, amit Izrael elszenved. Ettől kezdve nem lesz olyan európai parlament, amely megszavazná a független Palesztin államot.
Igen, várhatóak terrorcselekmények, várható a veszély. A játék csak akkor hiteles, ha a vér eredeti.
De ez nem azok játéka, akik a színpadon eljátsszák. Ez azoké, akik megírták.

Tehát a logika, hogy a jók legyőzik a rosszakat és minden az erkölcs és emberi értékek mentén oldódik meg, nem áll.
Ezenkívül már 7 milliárdan vagyunk, ami túl sok. Kinyírni az emberiség felét olcsóbb, mint eltartani. Már kinyírni sem kell.
Elég sorsára hagyni. Ma ez a logika.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.