Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-09-05 09:49:02
HAZÁNKRÓL! - AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKRÓL - http://youtu.be/qgMd3569lO8
Topi
2015-09-05 09:45:28
Így nyilatkoznak az idióták akik megakarják rontani egész Európát. Egy igazi ARSCHLOCH http://www.heute.de/luxemburgs-aussenminister-asselborn-im-zdf-man-muss-sich-fuer-viktor-orban-schaemen-39958664.html
A hátérhatalom leckéztet bennünket http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86300
miskolcilaci
2015-09-05 09:00:07
A következő írást csak kifejezetten erős idegrendszerűeknek ajánljuk!
http://magaspart.hu/?p=349
Topi
2015-09-04 20:35:05
Bayer Zsolt: Szennycsatorna

Nyílt levél a ZDF vezetőinek (és a nyugati sajtó kétharmadának)

A ZDF német közszolgálati televízió kedd esti híradójában egy hosszú tudósítást láthatott a német közönség Budapestről. A tudósító Roland Strumpf, a híradó műsorvezetője Marietta Slomka.

A tudósítás első szakaszában arról értesítik a nézőket, hogy a magyarok elengedték a menekülteket a Keleti pályaudvarról Bécs, illetve Németország felé, és ezzel megsértették az uniós szabályokat. Ezt követően, a tudósítás második szakaszában síró, illetve földön alvó kisgyerekeket mutogatva arról lamentálnak, hogy Magyarország régen a szabadság pártján állt, de most ennek vége, hiszen nem engedik fel a vonatokra a menekülteket. Ismétlem: ezt a két dolgot egyazon budapesti tudósításban egyazon budapesti tudósító mondja el a saját szájával és a saját hangján. Majd a végén egy svenk és néhány fix erejéig bekerül még a képbe a Verseny utcai volt Novák piacon felvert egy szál bánatos jobbikos sátor, természetesen azzal a kísérőszöveggel, hogy micsoda „extremizmus” tapasztalható Budapesten.

A tudósítás után azonnal kapcsolják Magyarország berlini nagykövetét, Czukor Józsefet, akit a műsorvezető, Marietta Slomka kezd faggatni. Ő sem tétovázik sokat, szinte azonnal nekiszegezi a kérdést nagykövetünknek, miszerint „miért nem engedik tovább egyszerűen a menekülteket Németországba, ha menni akarnak?”

Nos, ami eddig történt a német közszolgálati televízióban a keddi estén, önmagában elegendő ok arra, hogy feltegyük kérdéseinket a csatorna vezetőinek.

1.: Nincs ott önöknél egyetlenegy szerkesztő sem, akinek kicsivel több esze van, mint egy tyúknak?

2.: Számít önöknél bármit is a szakma, vagy az elsődleges cél, amely mindent felülír, a kiszemelt ország (ember, politikus stb.) bármi áron való lejáratása?

3.: Ha mégis számít önöknél bármit is a szakma, akkor hogyan lehetséges, hogy egy tudósításon belül egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgokat állítanak bármiféle magyarázat nélkül?

4.: Hogyan lehetséges, hogy az önök Budapestre akkreditált tudósítója akkora marha, hogy a legalapvetőbb uniós jogszabályokkal sincs tisztában?

5.: Hogyan lehetséges, hogy az önök esti híradójának műsorvezetőnője pontosan ugyanekkora marha?

6.: Hogyan lehetséges, hogy önöknél senki sem hallott a dublini egyezményről?

7.: Ha mégis hallottak, hogyan tehetik fel azt a kérdést a nagykövetnek, hogy miért nem engedik fel a vonatra a menekülteket, ha egyszer menni akarnak?

8.: Hogyan lehetséges, hogy budapesti tudósítójuk ugyanezt a vádat megfogalmazza közvetlenül azután, mi-után elmondta: Budapest megsértette az uniós jogszabályokat, amikor engedte elindulni a menekültekkel zsúfolt szerelvényeket Bécs, illetve Németország felé?

9.: Mit mondanának önök be az esti hírekben, ha Magyarország egyszer csak Görögország példáját követve nem tartaná be a dublini egyezményt, és regisztráció nélkül egyszerűen átengedné területén a migránsokat?

10.: Görögország nagykövetét faggatták már arról, hogy hazája miért nem hajlandó betartani az uniós jogszabályokat?

11.: Vagy a görög állami javak privatizációjának erőteljes vágya most felülírja ezt a kérdést?

12.: Feltették már azt a kérdést a saját kancellárjuknak, hogy milyen alapon ad „meghívólevelet” a migránsoknak meggondolatlan és felelőtlen nyilatkozataival?

13.: Megkérdezték már a saját kancellárjukat, milyen alapon jelenti be, hogy Németország egyoldalúan felfüggeszti a dublini egyezményt?

14.: Megkérdezték már a saját kancellárjukat, hogy ezt követően miért vonja vissza ezen nyilatkozatait, és miért üzeni Magyarországnak, hogy a dublini egyezmény érvényben van?

15.: Amúgy ha a dublini egyezmény érvényben van – miképpen ezt az önök kancellárja megüzente Magyarországnak azok után, hogy huszonnégy órával azelőtt éppen felfüggesztette a dublini egyezményt –, akkor az önök műsorvezetője miért kérdezi meg a magyar nagykövetet, hogy miért nem engedjük továbbutazni a migránsokat, ha egyszer menni akarnak?

16.: Önöknél tényleg senki sincs tisztában az ok-okozati összefüggésekkel?

17.: Az osztrák kancellár és a bajor miniszterelnök egymás sarkára lépve igyekeztek felhívni Magyarország figyelmét arra, hogy nem helyes, ha menekültekkel zsúfolt vonatok indulhatnak Budapestről Bécs, illetve Németország felé, hiszen a dublini egyezmény érvényben van. Felhívták már őket azzal, hogy szegény menekültek miért nem indulhatnak el Budapestről, ha egyszer menni akarnak?

18.: Amit önök és a nyugati sajtómunkások kétharmada művel ismételten Magyarországgal, az vérlázító. Maguk gátlástalanul hazudoznak, összevissza beszélnek, becstelenek és aljasok. Ezt saját jogon teszik, vagy azért, amit Ulfkotte megírt a könyvében? Vagyis: önök csak úgy gazemberek vagy megvették magukat a különböző titkosszolgálatok, és azok zsoldjában gazemberek?

19.: Számít önöknek bármit is Európa jövője?

20.: Ha Magyarországon tombol az „extremizmus”, akkor mi tombol önöknél, Németországban, ahol most már naponta gyújtják fel a menekültek szállásait?

21.: Szégyellték már önök egyszer, akár egyetlenegyszer is magukat?

22.: Van önöknek halvány fogalmuk arról, hogy a németek többsége mit gondol az Európát elárasztó migránsok inváziójáról?

Ennyi elég is lesz kezdetnek. Nemsokára folytatjuk.

(P. S.: Ugyanezek a kérdések természetesen felteendők a magyar sajtómunkások „ellenzéki” tagjainak is.)

"Utazási iroda" és "fejvadász cég" szervezi a menekültek szállítását

Az embercsempészet az esetek többségében szervezett formában zajlik, és a professzionális bűnözők közül sokan törvényesen működő vállalkozásokkal fedezik a tevékenységüket. Utazási irodaként vagy fejvadász cégként tüntetik fel magukat

Akár harmincezer embercsempész is részt vehet a közel-keleti és afrikai menekültek Európába történő szállításában - közölte csütörtökön az Europol európai rendőri együttműködési szervezet helyettes vezetője, volt cseh országos rendőrkapitány.

Oldrich Martinu a Radio Impuls nevű cseh rádiónak adott interjújában arról számolt be, hogy az Európai Unióban (EU) 30 ezer ember ellen folytattak le vizsgálatot embercsempészet miatt, 1400 eljárás pedig még folyamatban van.

A cseh rendőrség volt vezetője elmondta, hogy tájékoztatott Martinu.

A hágai székhelyű szervezet igazgatóhelyettese kijelentette, nincs rá bizonyíték, hogy a menekültek között terroristák vagy dzsihadisták érkeztek volna Európába, ennek a lehetőségét azonban nem lehet kizárni. (Hirado)

Nagyüzemileg gyártják a hamisított szíriai útleveleket

Több ezer terrorista léphette már át a határt, később terrortámadásokat követhetnek el - mondta el Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában

Míg Ásotthalomnál személyes okmányok ezrei hevernek széttépve vagy elégetve a földön, addig Budapesten a migránsok kezében rengeteg vadonatúj útlevél látható, nagyüzemileg gyártják tehát a hamisított szír papírokat, “hála Merkel asszonynak”, aki egy korábbi nyilatkozatában valamennyi szíriai menekült befogadásáról beszélt; bár később módosított álláspontján - magyarázta Georg Spöttle. Az Iszlám Állam is állíthatott ki okmányokat terroristáknak, hiszen Szíriában egyes kormányhivatalok elfoglalásával rengeteg biankó útlevelet kaparinthatott meg - tette hozzá.

Szerinte azok az emberek, akik kis híján nekitámadtak a rendőröknek, nem igazi menekültek, azok egy biztonságos országban, mint Magyarország is, nem viselkednek így. Más célok hajtják őket: el akarnak jutni Németországba vagy Skandináviába a jobb élet reményében. Rengetegen eközben nem rendelkeznek semmiféle képzettséggel, ők az adófizetők pénzén, szociális segélyeken fognak élni vagy bűnözésre adják a fejüket. Ráadásul több ezer terrorista léphette már át a határt, és később terrortámadásokat követhetnek el - emelte ki a biztonságpolitikai szakértő.
Topi
2015-09-04 18:29:06
Pintér Sándor nyaralni ment-
Pintér Sándor szabadságon van, de folyamatosan tájékoztatást kap a tárcát érintő minden fontos eseményről – közölte a Népszabadság információjára reagálva a Belügyminisztérium.
Pintér több mint egy hete nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, az országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottsága menekültkérdésről tartott együttes ülésén is Kontrát Károly államtitkár képviselte a szaktárcát, amelyhez a témában érintett hatóságok többsége tartozik.
(NOL)
Bal-Rad komm: KELL MÉG EHHEZ VALAMIT HOZZÁTENNI?
Topi
2015-09-04 12:00:39
Kaldeusok, kútfőidomítások, templomrobbantgatók és inváziókMegrázó üzenettel fordultak a világhoz a közel-keleti keresztények

Az otthonából több ezer társával együtt elűzött Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, valamint Arthur Serratelli püspök megrázó üzenettel fordult a nyugati világhoz. Az Iszlám Állam brutális eszközökkel megsemmisítette az egyik legősibb keresztény közösséget Irakban. Maalulában, ahol a mai napig Jézus nyelvét beszélték, tűzzel-vassal kényszerítették az iszlám felvételére a keresztényeket. Karakosban gyerekeket fejeztek le és akinek a fejét nem póznára tűzték, azt élve temettek el.

"A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele" - nyilatkozta még augusztusban az olasz Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek az Iszlám Állam terrorszervezet verte szét közösségét Irakban. "Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba" - fogalmazott üzenetében a káld érsek.

Nagyon időszerű lenne körültekintően megvizsgálni és elemezni, hogy kinek áll érdekében a közel- keleti népek katonai erejének, utánpótlásának, és hadra fogható fiataljainak elűzése IRakból, Jordániából,Sziriából LIbanonból és Palesztinából. Utóbbi országból l948 óta négy millió Palesztinában született fogyott el..űnt el" EMIGRÁLT.. és létszámuk rohamosan apad. Ugyanakkor kinek áll érdekében az iszlamistákat a terroristákkal azonosítani és ki a "keresztapja" a felforgatást végző,közel keleti történelmi városok emlékművek turista látványosságok és a több ezer éves arab kultúra megsemmisítését végző szervezetnek.,.. valamint az amerikai fegyverekkel felfegyverkezett utóbb Iszlám Államnak nevezett rohamosztagoknak és" sikerüknek" a térségben. Honnan menekülnek a muzulmánok és hová és kik nem! Végül: kinek az érdeke Európa népeit az iszlám és a mohamedánok valamint a s színesbőrű lakosság ellen hangolni? Hm?
Topi
2015-09-04 00:31:49
Apistának! Engem sokkal jobban érdekel, hogy az itteni őslakosok mit szolnak hozzá!
mindszentiocsi
2015-09-03 23:25:59
Idézet a tegnapi műsorból: " A Magyar Nemzet és a magyar választópolgár túlnyomó többségében elvesztette a gerincét. Sajnos azt kell mondjam:olyan mint a birka!" No, amennyiben keményen fogalmaz semmiképpen nem maradhat el a pontos megnevezése annak a bizonyos" túlnyomó többségnek"!( Ellenkező esetben magyar gyalázást követ el ).A háttérhatalom ökle a mindenkori politikus réteg. a mindenkori politikus réteg ökle viszont-- az az emberfajta akinek tökmindegy ki van hatalmon ő mint közalkalmazott,köztisztviselő,közszolgálati dolgozó,egyszóval--a tányérnyaló réteg, akik még sajnáltatják is magukat,szidják a rendszert,pedig tudhatnák ők maguk a rendszer. Kérem legközelebb,ha keményen fogalmaz, a pontosítás ne maradjon el,mert ellenkező esetben sok igaz jó magyar embert igaztalanul megbánt! Gondoljon csak a nemszavazók népes táborára akik-- büntetésül mivel nem vesznek részt ebben a Kész Átverés Show- komédiában--egyik napról a másikra élnek.Tessék a dolgokat néven nevezni! Mikor kezd el demonstrálni a Közalkalmazotti Köztisztviselői és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete a KÖZ-érdekében?Őket állítsa kedves Ferenc pellengérre!
Apista
2015-09-03 23:14:58
Jó ez az ausztrál elnöki szöveg, bár nem tudom az ottani őslakosok mit szólnak hozzá...
Topi
2015-09-03 22:20:34
A fagyi visszanyalt...
Csak Németországban? Érdemes belenézni! https://www.youtube.com/watch?v=kkV0gXG3qWs
Topi
2015-09-03 22:02:58
Együttélés AUSZTRÁL MÓDRA

KITŰNŐEN HANGZIK MAGYAR FORDÍTÁSBAN...


Az ausztràl miniszterelnök meg merte mondani a véleményét (Hurrá! )

terrorcselekmények megelőzése végett... Felszólította azokat a muzulmán hívőket,

akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.

Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit

azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését

a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.

IDÉZET:

“NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,

HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!

Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet

azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát.
A Baliban történt

merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg

az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.

Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének,

szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, líbiaiul, arabul, kínaiul,

japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más

lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali

kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a

nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan

mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket,

gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi

kultúránknak a része.

Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek,

az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.

Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk,

melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok,

zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok,

akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.

Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket,

hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”

Röviden:

LOVE IT, OR LEAVE IT!

Magyarul is lehet:

Szeresd vagy hagyd el !
Topi
2015-09-03 21:42:56
A Topi nevű ügynök közli, hogy nyugodtan begyűjthetik az email címünket, de az ilyen Ferenceknek és maguknak is feldughatják!
Topi
2015-09-03 21:37:23
Inkább vesszen Schengen, minthogy itt maradjon ez a piszkos, szemetelő és betegségeket terjesztő horda. Hadd menjenek mind Németországba, majd meglátják, hogy ott sem lesz mindnek munkája és visszaküldik a nem megfelelőket. Csak itt ne maradjanak, élősködnek, más kultúrájú, más vallású faj, nekem nagyon nem tetszenek.
Az EU pedig egy tehetetlen vízfej. Most derül ki, hogy semmihez sem értenek, csak felveszik a nagy pénzeket.
A.É.
Ferenc
2015-09-03 21:26:33
Most olvatam Topi név alatt beiró ügynök felhivását a népakarat nyilvánitás a békéért felhivását. Aki magyar, az feletjtse el ezt a nemzet bomlasztó hazugságot. Az egyetlen céljuk az e- mail cimeki begyüjtése!
Apista
2015-09-03 21:06:15
Ferenc, te direkt csinálod vagy csak tíz éves vagy? 25 év alatt neked tényleg nem tűnt föl, hogy a pártok arra valók, hogy ne legyen változás? Te tényleg azt hiszed, egy valóban magyar szerveződést szavazgatással a hatalomba lehetne juttatni? Mi a franc kellene még ahhoz, hogy megértsétek, hogy csak erővel lehet eltakarítani a szemet(ek)et?!
Topi
2015-09-03 21:04:21
Segíteni akart a migránsoknak, sikerült ez lett belőle https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sYMc8vySVNI
Topi
2015-09-03 19:11:03
Népakarat nyilvánítás a békéért

A Magyar Békekör népakarat-nyilvánítási kampányba fogott a háborús politika ellen, a békéért. Szeretnénk Önt is az egyetértők között üdvözölni! Az aláírást ezennel megkezdjük. Elérhetőség az alábbi kódon:

http://www.peticiok.com/magyar_bekekor_nepakarat-nyilvanitas_a_haborus_politika_ellen
Ferenc
2015-09-03 18:54:30
Csaba tegnapi hozzászólása tökéletesen visszadta a magyar társadalom problémáit és azt, hogy milyen intézkedésekre volna szükség egy valódi rendszer váltásra. Teljesen azonos véleményen vagyok, itt nincs lehetöség a redszer váltásra a jelenlegi keretek között. Csak aluról szervezve lehet elindulni, a falukban alakitani kellene különbözö gazda köröket vagy egyesületeket, de mindenképpen le kell válni a jelenlegi globalista gazdaság politikáról. Az ott élök ujra müveljék meg a kertüket vagy telküket és termelje meg a falu a saját ellátásához szükséges mezögazdaságii termékeket, legyen az disznó, baromfi, zöldség, gyümölcs vagy egyebek és messze kerüljék el a szupermarketeket. És minden képpen szükségeslenne egy EU ellenes mozgalom vagy párt megalapitása, de már most, hogy a 2018- as választásokon eredményesen tudjanak szerepeli. Ha sikerülne ilyen pártot vagy mozgalmat szervezni, akkor ennek népszerüsége hónapok alatt lesöpörné a jelelegi - kivétel nélkül impotens parlamenti pártokat.
mindszentiocsi
2015-09-03 09:36:18
Elhallgatott Törvénymódosítás !!! Plusz jogokat adnak-- " Felcsúti ,Cseles, Csávóék "-- az itt ragadt(ragasztott) betolakodóknak. A társadalombiztosítási törvény módosításával,azok a befogadást kérők akik--menekülti státuszt ámbár nem,de OLTALMAZOTTI-STÁTUSZT viszont mindenképpen kapni fognak,ők mind-mind:Belföldi Jogállásúnak minősülnek-szavazhatnak stb.Élvezni fogják a Családtámogatási-Törvény minden lehetőségét,úgy mint: segélyek, pótlékok, orvosi ellátás, iskoláztatás.Amennyiben közülük valaki még segíti is ennek megszervezését még külön támogatásban is részesülhet! Ez vegytiszta hazaárulás! Hol vagytok :köz-alkalmazottak,értelmiségiek,hát nem ez ellen lettetek kitaníttatva? Hol van a Keresztény Pedagógusok Szakszervezete?Hol van a Magyar Köztisztviselők,Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete?Szólaljatok már meg,hogy a jó Isten áldjon meg benneteket!
Topi
2015-09-03 08:17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.