Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-09-13 00:51:52
Kisebbségi Fórum – Temerin

KIFO HÍRLEVÉL II. évf. 306. szám

2015. szeptember 12.

Ha valakinek ez eddig gondot okozott volna, a minap meggyőződhetett: annak ellenére, hogy Orbán Viktort nem szimpatizálja minden európai vezető, ő bekerült a legbefolyásosabb döntéshozói körökbe. A magyar miniszterelnök még az év elején előre meglátta és meg is mondta, az EU menekültügyben tévesen politizál. Tud érvelni, s Magyarország érdekeit a kvóta-ügyben eddig meg is védte. A görögországi menekültügyi beavatkozásra vonatkozó javaslata, tekintettel arra, hogy a nyilvántartásba vétel (biometrikus mutatók levétele stb.) minden tagállam közvetlen érdeke, rivalizál a minapi Junker-féle kvóta leosztási elképzeléssel. Egyszerűen, mert Orbán az unió egésze számára elsődlegesen fontos kérdést jó ideig mentesítené a kvótával kapcsolatos eddig teljességgel meddő vitáktól.

Új eleme a migránsvitának, hogy a magyar tisztségviselők névvel vagy a nélkül utalnak Angéla Merkelre, s őt teszik felelőssé a hirtelen súlyosbodó, esetenként kaotikus helyzetért. Nevezetesen a migránsok beözönlésének felgyorsulásáért és az egyre ellenségesebb magatartásért, amellyel a nem kívánt jövevények az esetek immár többségében megakadályozzák a nyilvántartásba való szakszerű felvételüket.

Fel kell tennünk a kérdést: jó lesz ez nekünk, magyaroknak? Ezt bizony nem tudhatjuk. A nagyok haragja nem mindig elvszerű, nem is követi mindig a leírt törvényeket, vagy éppen a két- vagy többoldalú nemzetközi egyezményeket.

Másrészt látnunk kell, hogy a magyar kormány intézkedései, valamint a magyar parlament által hozott törvények – a migránshelyzet új fordulatait tekintve – nemcsak szükségesek, de az unió szempontjából is időszerűk voltak. Kitűnik ez a bajorországi hivatalos reakciókból is, hiszen a migránsok néhány nap alatt beözönlött s már ott is elégedetlenkedő tömege, mennyiségével is azt jelezte, hogy nagy a baj. Immár Németországban is. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a német szociáldemokraták elnöke 800 ezer bevándorlót is elfogadhatónak tart, nem lehet kétséges: lesz mit tenni a német politikusoknak házon belül is.

Ami a magyar miniszterelnököt illeti, függetlenül az őt ért súlyos támadásoktól, két az EU számára fontos kezdeményezést nem lehet tőle elvitatni. Napvilágra hozta a nyugati nagy államok befogadási hajlandóságának motívumait. Nem annyira az emberi jogok ügye irányítja zegzugos politikájukat, hanem a friss munkaerő iránti érdeklődés. Az sem mindegy, hogy a belpolitikai színtereken a jobb, vagy a baloldal seperheti be a sikeres „emberhalászat” politikai eredményét.

Másodszor, az EU-n belüli politika egy még mélyebb rétegében ott van a kétsebességes Európa eszméje. Ahogy Németország már húsz éve belenyugszik a keleti „visszatért részek” lemaradó fejlődésébe, a volt szocialista államokat is elsősorban az Oroszország felé létesült ütközőzónának tekinteni. Az, hogy a migránsügyben senki sem tudja, hol az özönlés vége, úgy látszik, egyelőre nem zavarja a nyugati nagyokat. Erre mondja a magyar miniszterelnök, hogy „ha mindenkit beengedünk, Európa megsemmisül”.

A V4-ek kezében nincs más, csak az európai jog eddigi vívmányai, és a saját szakértelmük, nem utolsó sorban eltökéltségük a nemzeti érdek védelmére. Látszik ez a Visegrádi Együttműködés országainak a kvóták iránti viszonyulásából is.

Van tehát esélyük, így Magyarországnak is. Reméljük, hogy az EU-n belüli együttműködésnek a 28 tagország jól felfogott nemzeti érdekeiből kifolyólag nincs alternatívája. Erre utal, hogy Németországban módosították az alaptörvényt (alkotmányt). Ezzel lehetővé vált a hadsereg migránsügyben történő bevetése is. Csakúgy, mint Magyarországon. Mégiscsak egy csónakban evezünk?

Orbán Viktor: ha „mindenkit beengedünk, Európa megsemmisül”

Ezért épít Magyarország kerítést a menekültek ellen címmel közölt szombaton interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel a Bild című német lap. A magyar kormányfő természetesnek nevezte az együttérzést a migránsokkal, de azt is mondta, hogy az együttérzés nem elég. "Cselekednünk kell" - jelentette ki

Arra a kérdésre, mit érzett a tengerparton fekvő halott kisfiúról készült felvételeket látva, a miniszterelnök elmondta: megrázó élmény volt, minden emberélet elvesztése tragédia. Ugyanakkor a szülőkre is gondolt, akik egy Szírián kívüli, biztonságos menekülttáborból indultak el, és kockáztatták saját maguk és gyermekeik életét. Hozzátette: az út veszélyeit "nem tudjuk magunkra vállalni", ezért "jobb lenne, ha nem jönnének ide".

Magyarországon "felkelést" eredményezett a német döntés, hogy a migránsokat beengedik Németországba - válaszolta arra a kérdésre, hogy a menekültválság mennyiben tekinthető német problémának. Korábban a magyar hatóságok kézben tartották a helyzetet, amikor viszont Berlin bejelentette, hogy az uniós szabályokat átmenetileg hatályon helyezik, kitört a káosz - jelentette ki. "Ez történik akkor, ha nem tartják be a szabályokat" - tette hozzá.

Az 1989-es határnyitásról szólva rámutatott, hogy az NDK-s menekültek nem illegálisan tartózkodtak Magyarországon, "nem fütyültek a magyar törvényekre", a magyarok pedig önszántukból nyitották meg előttük a határt. Most viszont "idegenek törik át a határainkat" - mondta a kormányfő, kiemelve: "a kommunizmus kerítése ellenünk irányult", viszont "az a kerítés, amelyet most építünk, értünk van".

"Csak azt mondhatom: itt állok és nem tehetek másként" - válaszolta arra a kérdésre, milyen érzés Európa legfőbb gazfickójának szerepében lenni. A magyarok garantálják, hogy az "európaiak szabadon mozoghatnak és a határaik védettek" - szögezte le.

Orbán Viktor kifejtette: a migránsokat az embercsempészek és az uniós politikusok is becsapják, mind azt ígérik, jobb életük lesz és maradhatnak akkor is, amikor a hazájukban béke lesz, de megtapasztalják, hogy a "méz, amely Németországban folyik, kicsit kevésbé édes, mint remélték", és az életszínvonalat a teljesítmény határozza meg, nem az igények.

Arra a kérdésre, látta-e személyesen a Keleti pályaudvaron kialakult nyomort, azt mondta: járt ott, de nem ment be.

"Valószínűleg nem én vagyok a migránsok kedvence, de a politikámat sem egy fotó időhorizontján mérem" - reagált arra a kérdésre, hogy lehetne-e olyan szelfit készíteni, amelyet Angela Merkel német kancellár készített menekültekkel. Orbán Viktor befogadna otthonába egy menekült családot, "ha az a migránsoknál nem bátorításként hatna, hogy jöjjenek hozzánk, Európába".

Arra a felvetésre, hova menjen a sok menekült, miután jövő kedden lezárulnak Magyarország határai, a miniszterelnök kijelentette: vissza, "oda ahonnan jöttek", ugyanis nem háborús övezetből érkező emberekről van szó, nem veszély elől menekülnek és nem azért jönnek Európába, mert biztonságot keresnek, hanem mert jobb, talán német, talán svéd életet akarnak.

De "a jobb élethez nem fűződik alapvető jog, csak a biztonsághoz és az emberi méltósághoz" - húzta alá Orbán Viktor. Az európai vezetők "pillanatnyilag álomvilágban élnek", és "fogalmuk sincs" a veszélyekről, hiszen az "utánpótlás végtelen", és ha "mindenkit beengedünk, Európa megsemmisül".

E helyett van egy terv, amelyet a kormányfő a következő uniós csúcson mutat be. Ennek része a Szíria körüli országok jelentős pénzügyi támogatása. Különösen Törökország teljesítménye rendkívüli a menekültkérdésben - mondta a miniszterelnök, megjegyezve: hetente kellene misét mondani Recep Tayyip Erdogan török államfőnek. "Nem hagyhatjuk cserben az olyan államokat, mint Törökország, és nem lehetünk fukarok".

Hozzátette: az uniós befizetéseket egy százalékkal növelni, a közös költségvetés egyéb célokat szolgáló kiadásait egy százalékkal csökkenteni kellene, az így keletkező forrásokat pedig a Szíriával szomszédos államok támogatására lehetne fordítani. Amennyiben még több pénzre van szükség, "megemeljük a segélyt, egészen addig, amíg elapad a menekültáradat" - fejtette ki Orbán Viktor.

Az Európában lévő menekültekről úgy vélekedett: "közülük senki nem akar visszamenni; attól tartok, mind itt maradnak".

Orbán Viktor szerint a menekültkvótáknak akkor van értelmük, ha zárva vannak a határok, különben nem tudni, hány embert kell elosztani. Az pedig "illúzió", hogy a kvóták alapján például Észtországban vagy Portugáliában elhelyezett emberek a helyükön maradnak, ha Németországba akarnak menni.

Még senkit nem büntettek meg az uniós jog betartásáért - reagált arra, kitart-e a kvóták elutasítása mellett, ha az EU szankciókkal fenyeget. Brüsszelnek inkább Görögországra kellene nagyobb nyomást gyakorolnia, mert évek óta nem védi uniós külső határát - tette hozzá, hangsúlyozva: "nem is lenne az egész menekültválság, ha Görögország eleget tenne kötelezettségeinek".

Az iszlamizáció veszélyéről szólva kiemelte, hogy tiszteli az iszlámot, de a bevándorlás révén a belátható jövőben többségben lesznek a muzulmánok Európában, és ha Európa "megengedi a kultúrák versengését, akkor a keresztények fognak veszíteni".

Úgy vélte: ezek a tények, "az egyetlen kiút" pedig az Európát keresztény kultúraként megőrizni vágyók számára az, hogy nem engednek be mindig egyre több muzulmánt.

A menekültválságot kiváltó szíriai polgárháború lezárásának esélyeiről szólva kiemelte, hogy a konfliktus megoldásához egy szövetségre van szükség, amelynek összeállításához az Egyesült Államoknak és Oroszországnak dűlőre kell jutniuk egymással.

Ki a felelős a menekültekért? Igen, Amerika rólad beszélek

Az európai migrációs válságnak nemcsak a tüneteit kell kezelni, hanem komolyan és fenntartható módon fel kell lépni a szabad társadalmak megteremtése érdekében, amelyben az emberek meg akarnak maradni, és ahol piacgazdaság, tulajdonjog, jogállamiság, sajtószabadság, független bíróság és felelős demokratikus folyamatok vannak - írta Steve Hilton a The New York Times című amerikai napilap online kiadásában megjelent vendégkommentárjában

David Cameron brit miniszterelnök magyar származású volt tanácsadója, a Crowdpac politikai adattechnológiai cégalapító vezérigazgatója szerint Washingtonnak szerinte most van lehetősége arra, hogy kijelentse: “Erkölcsi felelősségünk segíteni. Ezért az Egyesült Államok ugyanannyi menekültet fogad be, mint Európa: nem csupán ezreket, hanem százezreket.

Hilton rámutatott, hogy “finoman szólva igazságtalan Magyarországot elítélni a migránsokkal szembeni érzéketlen – sőt, rasszistának titulált – bánásmódért, amikor az elítélőnek messze nagyobb a felelőssége a válságért.” “Igen, Amerika, rólad beszélek” – tette hozzá a Ki a felelős a menekültekért? c. írásában.

Hangsúlyozta: lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt, hogy milyen hatással van az amerikai külpolitika Európára. Elutasította azt az amerikai szakértői véleményt, amely szerint a helyzetért “nagyobbrészt Európa felelős”, és kitért rá, hogy Irak megszállása – amelyért jórészt Amerika tehető felelőssé – az instabilitás és a vetélkedés korszakát indította el a térségben, ahol államokat dönt össze és vallási konfliktusokat szít.

Emlékeztetett rá, hogy Szíriában, ahol az európai vezetőkkel szemben az Egyesült Államok nem akart beavatkozni az Aszad-rezsim ellen, ennek következtében elhúzódó polgárháború és egy olyan törvények nélküli terület alakult ki, amelyet kihasználnak az Iszlám Állam terrorszervezet “beteg fanatikusai”, ami elüldözött emberek millióinak özönét eredményezte.

Le Figaro: Angela Merkel: „bátorítása” óta egyre többen érkeznek Magyarországra


A francia, konzervatív Le Figaro A leterhelt Magyarország a válsághelyzet kihirdetését tervezi címmel közölt tudósítást, amelyben idézett egy magyar rendőrt, aki szerint “mindenütt káosz van”. A hónap eleje óta 22 ezren lépték át a magyar határt azzal a céllal, hogy Nyugat-Európába menjenek tovább, s Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere szerint nem látni a tömeg végét, mert Angela Merkel “bátorítása” óta minden nap egyre többen érkeznek. A tudósító, Stéphane Kovacs megjegyezte, hogy a kerítés építése is felgyorsult a határon, miután “a hét elején a védelmi miniszternek le kellett mondania, amiért a munkák nem haladtak olyan gyorsan, ahogy az Orbán Viktornak megfelelt volna, azóta fogvatartottakat is kivezényeltek dolgozni rendőri felügyelet alatt”. Eközben Ausztria is kezd túlterhelt lenni.
Topi
2015-09-13 00:40:54
Horst Seehofer bírálta Angela Merkelt és meghívta Orbán Viktort

Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a konzervatív CSU elnöke élesen bírálta Angela Merkel kancellárt a Magyarországról elindult menedékkérők beengedése miatt a Der Spiegel című német hírmagazinban megjelent nyilatkozatában. A politikus egyben közölte, hogy meghívta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt a bajor tartományi törvényhozás (Landtag) CSU-frakciójának következő tanácskozásáraHorst Seehofer a hetilap szombati, digitális formátumban már péntek este megjelent számában hangsúlyozta, hogy a Magyarországról indult menedékkérők beengedése Németországba az uniós szabályok hatályon kívül helyezésével “hiba volt, amely még sokáig foglalkoztat majd bennünket”.

“Hamarosan olyan szükséghelyzetbe kerülünk, amelyet már nem lehet uralni” – mondta a bajor miniszterelnök. “Nem látom, hogy miként lehetne a dugót visszanyomni a palackba” – tette hozzá a hírmagazinnak a menekültválságról szóló összeállításban, amelyben több politikus megszólaltattak.

Horst Seehofer elmondta: azért hívta meg Orbán Viktort, hogy együtt keressenek megoldást.

A CSU-frakció következő tanácskozását szeptember 22-től 24-éig tartják a párthoz közel álló Hanss Seidel Alapítvány Bad Staffelsteinban működő oktatási központjában, a Banz-i kolostorban (Kloster Banz).
mindszentiocsi
2015-09-12 23:57:40
Talán ez a cseles csávó mondta, aki meg akarta venni a Parlamentünket? (Ha meg nem is vette, de a miniszterelnökségig vitte) Idézet 2.rész:""Az ISZLÁM az emberiség nagy reménysége a globalizáció és a liberalizáció sötétségében."" https://www.youtube.com/watch?v=cw0tGVxUIbg Hát nem mindegy melyik mondta,hisz mindketten ugyanazt a hatalmat szolgálják.
mindszentiocsi
2015-09-12 23:40:29
Ki mondhatta? ""Személyes életemre nagy hatással bír az ISZLÁM és a MUZULMÁNOK akikkel barátként, munkatársként találkoztam életem során""-jelentette ki hősünk nem is oly rég Törökországban. De hát ezek csak SZAVAK. https://www.youtube.com/watch?v=sr-WW5abcwQ
Zoltán
2015-09-12 22:48:38
Ja, és mégvalami; azoknak, akik 1 perc alatt kirúgtak egy hazáját szolgáló
becsültes asszonyt; akit nő és családanya létére kiküldtek háborús övezetbe
egy bazinagy kamerával a vállán; és amikor jöttek a nagy ajvékolások, úgy
kibaszták egy pillanat alatt, mint macskát szarni.
Akkor vegyétek a vállatokra a nagy szar kamerátokat N1TV-sek, és álljátok a
sarat, nőként, vagy férfiként??? amikor megrohamoznak a migránsok.....
Majd akkor titeket nem kell kirúgni, mert benyaljátok magatok a sorba;
szopóka-nyalóka-essneki; meg a gyorsankirúgó, gyorsanítélő, gyorsanmegfelelő
ügyosztály stréber munkatársai megmutatjátok, hogy azért az eukonformancia
mégiscsak mindennél előbbrevaló.....

Nem tudósítotok arról, hogy más országokban már réges rég agyonlőtték azt,
aki a határt átlépte... Mert természetes módon védik országukat.
A világ legtermészetesebb dolga, hogy az országhatárokat a bennelakók
vigyázzák, és visszafordítják; vagy ha nem megy, likvidálják a határsértőket.

Én annak az asszonynak a helyébe, jól hozzábasztam volna a kamerámat annak a
szappanoperász betolakodó fejéhez, hogy 2 lábon iszkolt volna el a hülyegyereke.....
Ja, mert egyébként az sem egy olyan kicsi gyerek volt, aki ne tudott volna a
saját lábain sokkal gyorsabban futni, mint az öregapja, aki pajzsnak használta...
Nézd meg a felvételt; egy nagy fiú; ha nem a jelenetre megírt statiszta szerepet
játszaná, kilóméterekkel megelőzné az őt ölében hordozó vén tulkot.
Utána fölveszi, és viszi. A rendőrök nem üldözik tovább. Sem a kamerák.

A forgatókönyv tehát:
1. A Jó rendőrök előtte akadályozzák, de nem bántják;
2. A gonosz operatőr elgáncsolja, hogy a fürge rendőrök utolérjék gyorsan;
3. A gonosz operatőr annyira elgáncsolta, hogy a maszkos rendőrök nem bírták elkapni.
A földön fekvő behatolónak nem ér a neve, káposzta a feje. Azt nem szabad elkapni.
Ezért főszereplő gyorsan fölveszi a mellékszereplőt, és a jelenetnek vége.
A maszkos rendőr már nem próbálja megállítani, mert..... a forgatókönyvben csak eddig vót a szerep.
Most már, ilyen mértékű gáncsoilás után szaladjatok, és elnézést az
alkalmatlankodásért; Kedves határsértők.


Ja, egyébként a kommunizmusban (sz. únió) mi volt a határon? Vasfüggönyöny?
Ha elesett a menekült a gyerekkel, akkor a határőr fölsegítette?
Kamerák láttára, amit Ipper Pál bemutattott este félnyolckor a hiradóban?
Vagy inkább szitává lőtték azt, aki megpróbált ennél kisebb drótokon
átmászni?.....

Hogyhogy nem ezt csinálják most is, hanem az ellenkezőjét?
Talán az Únió legfőbb ellensége nem odakinn van, hanem idebenn?.......


https://kuruc.info/r/2/148162/
Topi
2015-09-12 21:57:58
Kedves Zoltán!
Ez a manipuláció és az összes országunkat a beözönléssel kapcsolatosan lejáratni akaró ballib média sz@r keverés, a szándékuk akaratuk ellenére csak a hasznukra válik. Mert sajnos a kocsiban megfulladt 70 migráns, de a keletinél vagy a táboroknál felvett hasonló világmédia cirkuszok, legalább meggondolásra, vagy távolmaradásra késztetik a beözönlő sáska had egy részét.

A 140-nel robogó vonat megmutatta, milyen a zéró tolerancia bevándorlóügyben - https://kuruc.info/r/34/148005/
Anna
2015-09-12 20:26:40
GÉCZY GÁBOR ELŐADÁSA Kép a jövőről a kezdetek
https://www.youtube.com/watch?v=C693ib5rSZk
Zoltán
2015-09-12 20:12:24
https://www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik


Hogyan mentheted meg drága kamerádat, ha egyszerre rendőr. valamint kisgyermeket
pajzsnak használó betolakodó közelít feléd; és pillanatok alatt ott is van.?!


Házi feladat: Akinek van drága kamerája, vegye a jobb kezébe; akinek nincs,
helyettesítse valami mással. (Pl. 5 kilós sulyzó, szatyor telerakva, stb...)
Fókuszáljunk nagyjából 5 méterre, jobbra, ahol a gyerek visít, a papa játszik
a kameráknak, a rendőr pedig (maszkkal a száján) szintén ugyanazt csinálja.
Közben a jelenetet hátulról is veszik futva még páran hogy jó sok irányból
meg legyen örökítve.
(Ha megnézi valaki filmkockánként, és megszámolja, hány kamera szerepel a
jelenetben, pirospontot kap. Én csak hatot tudtam összeszámolni, ami ennek
a hetediknek a látószögébe bekerült ebben a néhány másodpercben.
A nagyobb tömegek csak messzebb látszanak kirekesztve; a műveleti területen
csupán néhány beavatott kóvályog....... Persze kamerával, szinte mind.)

Szóval képzeljük el, hogy jön az alany. Rendőr + a gyerekpajzsú főszereplő,
(2+sok kamera között) egyensúlyát elveszítve.....
A kamerára vigyázni kell, mert nagyon sokba kerül... Meg nehogy nekiütődjön
a visító pajzsgyereknek.
Nincs mit tenni, a jobbkezünkben lévő kamerát el kell távolítani a veszélyzónából;
hátra kell tolni gyorsan.....
Próbálja ki mindenki, mi történik ilyenkor.
Ha nem akarunk felborulni, bal lábunkat -- egyensúlyozásképp -- ki kell nyújtanunk
az ellenkező irányba.
Ugyanúgy, ahogy a felvételen szereplő kamera-hölgy tette; vagy 2 méterre a
gyermekére ráeső szupersztártól, akit cseppet sem zavart, hogy gyermeke ordít
a fájdalomtól, amíg ő a kameráknak pózol, mert az apja(?) ráesett a lábaira.....


Hogy is nézett ki az a kép a Médiamanipuláció című előadáson? Egyik fele, másik fele.....
Létezik olyan filmkocka, amit el lehet hinni a médiának?
Van-e egyáltalán olyan, aminek nem az ellenkezője igaz?Kötve hiszem...
Topi
2015-09-12 19:29:22
Az igazi szíriaiak otthon maradtak, hogy küzdjenek a hazájukért – ezek gazdasági migránsok, vagy terroristák. http://nemzeti.net/l.php?u=3408126
Egy fiatal Szíriai nő elmondja a szerbeknek, Milyen csalódás SZÁMÁRA, Hogy Sok sziriai ember elfut a hazájából, nyugatról indított Anyagi csábítássokra, ahelyett Hogy fegyverrel a kezében védelmezné szeretteit, hazáját, a Nyugati fegyverekkel és harci járművekkel felszerelt dzshadisták ellen. Támadják Nemzeti azonosságunkat, egységünket és szuverénitásunkat. TÖBB nyelvre LENNE Érdemes FORDÍTANI.
Bátor, bölcs Szavak EZEK, Érdemes elolvasni a szöveget és a videot meghallgatni. https://www.youtube.com/watch?v=XbJ49oLS24A

"Kedves barátaim ma itt vagyok elől, mint egy büszke szíriai állampolgár, hogy meséljek a helyzet az én contury, ez is fontos, hogy Szerbia. Régen szerettem és tiszteltem a Szerbiai embereket. Mielőtt ezt a háborút a legnagyobb kérdés az volt Palesztinában. Azt akartuk, hogy megoldjuk a kis problémákat, mint a maihoz (bürokrácia és a korrupció egyes ágazatokban.) nem tudtuk, hogy az igazságtalanság, a terrorizmus vagy a bűnözés. Keményen dolgoztunk az elmúlt 10 évben, mielőtt ezt a háborút, és tettünk nagy lépéseket. A legfontosabb dolog, hogy mielőtt ez a háború nem voltak szíriai menekültek.

Mi volt az erős nemzeti identitást. Aki látja el az utcán a belgrádi úton Németországba vagy holand, hogy nem az igazi szíriai. Ne hagyja ki ért engem, én szeretem az embereket, de az én népem, akik harcolnak Szíriában a szülőföldjüket.

Igen ezek a menekültek szenvedett, de aki nem szenvedett át ezt a háborút? Miért a többi szíriai tartózkodnak, és ellenállnak? Ha ezek tényleg menekültek fognak választani az első biztonságos helyen, hogy el tudják érni, és nem harcolni a magyar rendőrség oka akarnak elérni Németországban. Hadd kérdezzem meg, ha a Nyugat nem akarja azokat a menekülteket, vagy nem akar meghalni őket a tengerbe, hogy miért nem hagyja abba a szankciókat szíriai nép? Hogy már költségkalkulációjához Szíria esetében 143 milliárd dollárt?

Ha ez nem a nyugati napirenden, hogy miért nem segít azoknak szíriai maradni támogatásával a szíriai hadsereg, hogy megszabaduljon a terroristák, és Szíria biztonságos újra? Miért nem segítenek újjáépíteni a lerombolt házak az emberek a pénzt, hogy ők töltik a menekültek? Elvették az emberek, akik újjáépíteni az országot. Azt akarják, hogy megtörje a Szíria és a szíriai nép. Azt akarják lopni szíriai orvos és a legjobb tanulók egyrészt. Ennek hatására egy távozzanak. Másrészt multinacionális szeretnénk, olcsó munkájával, így csökkentheti a béreket.

Elvesztettük 100.000 katonák ellen harcoló szélsőségesek eddig, én nem hallom a nyugati sír őket, azoknak, akiknek ez a lelküket, hogy megvédje a nemzetet hagyva maguk mögött büszke családok megérdemlik, hogy segített, a másik oldalon sírnak a fő halt meg próbál menekülni, és hagyja ott országban, sokan közülük dzsihádisták, és még ők fizetik több ezer eurós erre.

Hadd mondjam el, hogy a pénz egy család 5 személy fizeti elérni Európában elég megvenni egy házat egy biztonságos környékén SZíria, új munkát, és élni jó. Ők nem menekültek azok gazdaságilag motivált bevándorlók. 5 év után a háború a haditengerészet még a kitöltő nemzetközi feladatokat. A part jól őrzik, és nem egyetlen hajó a bevándorlók elhagyja onnan. Egy másik tendencia ezekben a napokban is, hogy a keresztények ki Szíriában. Ürítése egyik első keresztény országokban a keresztényektől ... Mi van ma Szíriában hasonló ahhoz, amit meg kellett Szerbia előtt. Ezek a cél identitásunk egységünket és a szuverenitás.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a szíriai nép és a szerb nemzet mindig barátok, már nagy és elismert ortodox közösség, Szíria didin`t elismerik Koszovó függetlenségét, és van sok közös ellenséget. Tudnia kell, hogy ahogy harc politikusok ellen, akik elősegítik az új világrend, USA érdekeit és tömeges migration, ugyanakkor a megtakarítás sok nép életét, és van jövője. Mi több, majd csatlakozik, ugyanazt albán terroristák, hogy harcoltak Koszovóban, ma gyilkos civilek Szíriában, és ez lehetővé tette az azonos sérült politikusok az USA-ban, ott ügyelhetünk az EU-ban, és követőik itt Szerbiában, és tudatában kell lennie, hogy migrációs hullám visszatér Szerbiába.

Kedves barátaim csak annyit kérek, hogy ma az, hogy állni velünk, mint egy ember védekező akkor az időben mi megvédjük magukat. Kitartunk hadsereg jogunk oka, mert ha elvesztettük a háborút dzsihádisták nem áll le Szíriában. Együtt fogunk ellenállni, amíg a győzelem. " /google ferdítés/
Topi
2015-09-12 19:09:58
Az "új emberek" Németországa
Merkel szerint lehetőséget kell abban látni, hogy több százezer, akár egymillió új ember érkezik az országba. "Ha lehetővé tesszük a képzésüket és integrációjukat, a messziről érkezők sokat vissza tudnak adni Németországnak" – fogalmazott. Angela http://www.kephost.com/image/SZlQ
Barteli2
2015-09-12 16:04:22
Miközben a multik vissza nem térítendő támogatásként milliárdokat kapnak, aközben a vállalkozók terhei ..
Na de ha mégis belecsapnál:

Az évente elvégzett "Doing Business" felmérés szerint 54. helyen állunk a világban a "milyen könnyű vállalkozni" rangsorban. Több részből áll össze ez az értékelés, de pl. a "milyen könnyű vállalkozást indítani" területen sem vagyunk a top 50-ben. Egyéb ilyenek például: a hitelhez jutás könnyűsége, vagy az áramhoz jutás (!) egyszerűsége.
Topi
2015-09-12 15:18:36
Topi
2015-09-12 14:56:27
Szabó Ferenc
2015-09-12 14:42:01
Kerion

Hamis a gondolatmeneted mert a kvótarendszerrel minden átengedettből visszakapunk letelepitésre, tehát nem szabad átengedni sem őket. Próbáltad volna ezt elmagyarázni Zrínyinek, Hunyadinak, Dobónak, megnézhetnéd magad. Ott kell védenünk magunkat ahol támadnak, ez most a déli határ. Már elmondtam, hogy a délvidéki magyarok jöhetnek ahogy eddig is, kár ezt ismételned. Vedd észre, ha rosszul gondolkodol és ismerd el, szabadulj meg a rögeszméidtől.
Topi
2015-09-12 14:41:35
„Szegény” Torockainak iszkolnia kellett az éjjel.
Írta: mormota1968 - Dátum: 2015. szeptember 04. 07:18:55Teljes hír


Ezt a hírt a Facebook-on osztották meg. Szegény Torockainak iszkolnia kellett az éjjel. A történet dióhéjban. Röszke, vasúti átjáró. A migránsok vonulnak százas csoportokban. Két rendőr várja őket a kerítésnél, útba igazítást adva, (......?????) menjenek a sínek mentén, a gyűjtőponton várják őket. Százból 10 oda megy 90 beugrik a kukoricásba és irány az autópálya, a benzinkút. Ott már várja őket a közel 100-150 autóból álló embercsempész banda, folyamatos a pakolás, rendőr sehol. Mi lekövettük őket, saját szemünkkel láttuk a migránsok rohanását, az embercsempészek pakolását. (Iszonyatosan szervezettek, ahogy megjelent a benzinkúton a 150 fős migránscsoport, két percen belül kb 100 autó jelent meg konvojba és pakolták a migránsokat.) Mivel itt rendőr hiányában nem tehetünk semmit, vissza indultunk a sötétben az autónkhoz a határra. Ez rossz ötlet volt! Ugyanis bele futottunk egy feldühödött migránscsoportba, akik FAHUSÁNGOKKAL TÁMADTAK RÁNK! Szó szerint az életünkért futottunk! Mi megéltük azt, hogy MENEKÜLNÜNK KELLETT A SAJÁT HAZÁNKBAN a migránsok elől! Ezt elképzelni nem lehet milyen érzés az, a teljes sötétségben rohansz, nem látod hova lépsz és hallod, hogy üvöltve rohan utánad a horda! Csak futsz, rohansz, tudod, hogy az életed a tét! Megvédeni nem tudod magad, mi négyen voltunk, ők kb 40-en. Első gondolatként a szerb határ felé futottunk, ott voltak posztoló rendőrök, illetve reméltük, hogy nem akarnak vissza menni Szerbiába. Az ötlet bevált! Visszafordultak. Mi fél órás rohanás után elértük végre a rendőröket, megmenekültünk! Azt hiszem tegnap éjjel ízelítőt kaptunk abból, hogy mi vár ránk! Ez a jövő! Mi fogunk futni, menekülni előlük! Ők katonák, mi civilek vagyunk. Ők elveszik amit akarnak, nem kérnek. Agresszívak, hordákba verődve szó szerint letarolják az európai embert. Írhatnánk most bármilyen összefoglalást, de a történet magáért beszél. Olvassátok el, csak annyit kérünk, hogy álljon meg mindenki egy percre, próbálja meg magáénak érezni ezt a sztorit, mintha őt kergették volna. Ma mi, holnap ti? És a migráns áradat nem áll meg, folyamatosan áramlik be Európába a nyitott kapukon keresztül. Ezek menekültek, ugye? A Görög-Macedon határnál most indul el egy néger horda Szerbia és Magyarország felé. Üdv csapat! Mormota.
Szabó Ferenc
2015-09-12 12:39:37
A délvidéki magyaroknak átjárható a fal mert ők eddig is a határátlépőkön jöttek. Ne keverjük össze a zöldhatár védelmét a belopakodóktól a határ lezárásával, mert arról nincs szó. Ha még mindig érvényes a trianoni vonal, azt fel kell számolni, de falat mi egyelőre nem épithetünk a történelmi határon.
Imre
2015-09-12 10:51:34
Ez a Merkel tartja szem előtt mindenek felett a német nép érdekeit?

http://mandiner.hu/cikk/20131004_angela_merkelnek_nem_tetszik_a_nemet_zaszlo
Apista
2015-09-12 10:09:18
Én viszont lényegében egyetértek Kerion utsó beírásával. Még én örüljek, hogy építünk egy falat a délvidéki magyarok leválasztására? Nem fal kell ide, hanem hadsereg tűzparanccsal. Iszlám kifelé egész Európából! Meg aztán a zsidrákokat is kérdezném, hogy ha körbeépítjük a kis Magyarországot falakkal, akkor hogyan lesz itt nagy Izrael, he? Zoltai, Feldmájer, he? Nagyon kussoltok!
Topi
2015-09-12 07:33:56
Zsuzsi
2015-09-11 21:29:56
Kerion

A logikáddal az Egri várat sem kellett volna megvédeni mert az országhatáron belül van? Láthatóan nagyobb dolgok történnek, mint amit felfogsz, és ahelyett, hogy nálad okosabb mögé állnál, vagdalkozol és megmondónak mutatkozol. Ezért vagyunk ilyen állapotban, mert a többség nem tudja, hogy hol a helye.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.