Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2015-09-04 12:00:39
Kaldeusok, kútfőidomítások, templomrobbantgatók és inváziókMegrázó üzenettel fordultak a világhoz a közel-keleti keresztények

Az otthonából több ezer társával együtt elűzött Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, valamint Arthur Serratelli püspök megrázó üzenettel fordult a nyugati világhoz. Az Iszlám Állam brutális eszközökkel megsemmisítette az egyik legősibb keresztény közösséget Irakban. Maalulában, ahol a mai napig Jézus nyelvét beszélték, tűzzel-vassal kényszerítették az iszlám felvételére a keresztényeket. Karakosban gyerekeket fejeztek le és akinek a fejét nem póznára tűzték, azt élve temettek el.

"A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele" - nyilatkozta még augusztusban az olasz Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek az Iszlám Állam terrorszervezet verte szét közösségét Irakban. "Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba" - fogalmazott üzenetében a káld érsek.

Nagyon időszerű lenne körültekintően megvizsgálni és elemezni, hogy kinek áll érdekében a közel- keleti népek katonai erejének, utánpótlásának, és hadra fogható fiataljainak elűzése IRakból, Jordániából,Sziriából LIbanonból és Palesztinából. Utóbbi országból l948 óta négy millió Palesztinában született fogyott el..űnt el" EMIGRÁLT.. és létszámuk rohamosan apad. Ugyanakkor kinek áll érdekében az iszlamistákat a terroristákkal azonosítani és ki a "keresztapja" a felforgatást végző,közel keleti történelmi városok emlékművek turista látványosságok és a több ezer éves arab kultúra megsemmisítését végző szervezetnek.,.. valamint az amerikai fegyverekkel felfegyverkezett utóbb Iszlám Államnak nevezett rohamosztagoknak és" sikerüknek" a térségben. Honnan menekülnek a muzulmánok és hová és kik nem! Végül: kinek az érdeke Európa népeit az iszlám és a mohamedánok valamint a s színesbőrű lakosság ellen hangolni? Hm?
Topi
2015-09-04 00:31:49
Apistának! Engem sokkal jobban érdekel, hogy az itteni őslakosok mit szolnak hozzá!
mindszentiocsi
2015-09-03 23:25:59
Idézet a tegnapi műsorból: " A Magyar Nemzet és a magyar választópolgár túlnyomó többségében elvesztette a gerincét. Sajnos azt kell mondjam:olyan mint a birka!" No, amennyiben keményen fogalmaz semmiképpen nem maradhat el a pontos megnevezése annak a bizonyos" túlnyomó többségnek"!( Ellenkező esetben magyar gyalázást követ el ).A háttérhatalom ökle a mindenkori politikus réteg. a mindenkori politikus réteg ökle viszont-- az az emberfajta akinek tökmindegy ki van hatalmon ő mint közalkalmazott,köztisztviselő,közszolgálati dolgozó,egyszóval--a tányérnyaló réteg, akik még sajnáltatják is magukat,szidják a rendszert,pedig tudhatnák ők maguk a rendszer. Kérem legközelebb,ha keményen fogalmaz, a pontosítás ne maradjon el,mert ellenkező esetben sok igaz jó magyar embert igaztalanul megbánt! Gondoljon csak a nemszavazók népes táborára akik-- büntetésül mivel nem vesznek részt ebben a Kész Átverés Show- komédiában--egyik napról a másikra élnek.Tessék a dolgokat néven nevezni! Mikor kezd el demonstrálni a Közalkalmazotti Köztisztviselői és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete a KÖZ-érdekében?Őket állítsa kedves Ferenc pellengérre!
Apista
2015-09-03 23:14:58
Jó ez az ausztrál elnöki szöveg, bár nem tudom az ottani őslakosok mit szólnak hozzá...
Topi
2015-09-03 22:20:34
A fagyi visszanyalt...
Csak Németországban? Érdemes belenézni! https://www.youtube.com/watch?v=kkV0gXG3qWs
Topi
2015-09-03 22:02:58
Együttélés AUSZTRÁL MÓDRA

KITŰNŐEN HANGZIK MAGYAR FORDÍTÁSBAN...


Az ausztràl miniszterelnök meg merte mondani a véleményét (Hurrá! )

terrorcselekmények megelőzése végett... Felszólította azokat a muzulmán hívőket,

akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.

Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit

azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését

a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.

IDÉZET:

“NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,

HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!

Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet

azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát.
A Baliban történt

merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg

az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.

Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének,

szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, líbiaiul, arabul, kínaiul,

japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más

lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali

kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a

nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan

mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket,

gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi

kultúránknak a része.

Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek,

az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.

Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk,

melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok,

zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok,

akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.

Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket,

hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”

Röviden:

LOVE IT, OR LEAVE IT!

Magyarul is lehet:

Szeresd vagy hagyd el !
Topi
2015-09-03 21:42:56
A Topi nevű ügynök közli, hogy nyugodtan begyűjthetik az email címünket, de az ilyen Ferenceknek és maguknak is feldughatják!
Topi
2015-09-03 21:37:23
Inkább vesszen Schengen, minthogy itt maradjon ez a piszkos, szemetelő és betegségeket terjesztő horda. Hadd menjenek mind Németországba, majd meglátják, hogy ott sem lesz mindnek munkája és visszaküldik a nem megfelelőket. Csak itt ne maradjanak, élősködnek, más kultúrájú, más vallású faj, nekem nagyon nem tetszenek.
Az EU pedig egy tehetetlen vízfej. Most derül ki, hogy semmihez sem értenek, csak felveszik a nagy pénzeket.
A.É.
Ferenc
2015-09-03 21:26:33
Most olvatam Topi név alatt beiró ügynök felhivását a népakarat nyilvánitás a békéért felhivását. Aki magyar, az feletjtse el ezt a nemzet bomlasztó hazugságot. Az egyetlen céljuk az e- mail cimeki begyüjtése!
Apista
2015-09-03 21:06:15
Ferenc, te direkt csinálod vagy csak tíz éves vagy? 25 év alatt neked tényleg nem tűnt föl, hogy a pártok arra valók, hogy ne legyen változás? Te tényleg azt hiszed, egy valóban magyar szerveződést szavazgatással a hatalomba lehetne juttatni? Mi a franc kellene még ahhoz, hogy megértsétek, hogy csak erővel lehet eltakarítani a szemet(ek)et?!
Topi
2015-09-03 21:04:21
Segíteni akart a migránsoknak, sikerült ez lett belőle https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sYMc8vySVNI
Topi
2015-09-03 19:11:03
Népakarat nyilvánítás a békéért

A Magyar Békekör népakarat-nyilvánítási kampányba fogott a háborús politika ellen, a békéért. Szeretnénk Önt is az egyetértők között üdvözölni! Az aláírást ezennel megkezdjük. Elérhetőség az alábbi kódon:

http://www.peticiok.com/magyar_bekekor_nepakarat-nyilvanitas_a_haborus_politika_ellen
Ferenc
2015-09-03 18:54:30
Csaba tegnapi hozzászólása tökéletesen visszadta a magyar társadalom problémáit és azt, hogy milyen intézkedésekre volna szükség egy valódi rendszer váltásra. Teljesen azonos véleményen vagyok, itt nincs lehetöség a redszer váltásra a jelenlegi keretek között. Csak aluról szervezve lehet elindulni, a falukban alakitani kellene különbözö gazda köröket vagy egyesületeket, de mindenképpen le kell válni a jelenlegi globalista gazdaság politikáról. Az ott élök ujra müveljék meg a kertüket vagy telküket és termelje meg a falu a saját ellátásához szükséges mezögazdaságii termékeket, legyen az disznó, baromfi, zöldség, gyümölcs vagy egyebek és messze kerüljék el a szupermarketeket. És minden képpen szükségeslenne egy EU ellenes mozgalom vagy párt megalapitása, de már most, hogy a 2018- as választásokon eredményesen tudjanak szerepeli. Ha sikerülne ilyen pártot vagy mozgalmat szervezni, akkor ennek népszerüsége hónapok alatt lesöpörné a jelelegi - kivétel nélkül impotens parlamenti pártokat.
mindszentiocsi
2015-09-03 09:36:18
Elhallgatott Törvénymódosítás !!! Plusz jogokat adnak-- " Felcsúti ,Cseles, Csávóék "-- az itt ragadt(ragasztott) betolakodóknak. A társadalombiztosítási törvény módosításával,azok a befogadást kérők akik--menekülti státuszt ámbár nem,de OLTALMAZOTTI-STÁTUSZT viszont mindenképpen kapni fognak,ők mind-mind:Belföldi Jogállásúnak minősülnek-szavazhatnak stb.Élvezni fogják a Családtámogatási-Törvény minden lehetőségét,úgy mint: segélyek, pótlékok, orvosi ellátás, iskoláztatás.Amennyiben közülük valaki még segíti is ennek megszervezését még külön támogatásban is részesülhet! Ez vegytiszta hazaárulás! Hol vagytok :köz-alkalmazottak,értelmiségiek,hát nem ez ellen lettetek kitaníttatva? Hol van a Keresztény Pedagógusok Szakszervezete?Hol van a Magyar Köztisztviselők,Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete?Szólaljatok már meg,hogy a jó Isten áldjon meg benneteket!
Topi
2015-09-03 08:17:18
asplenium
2015-09-03 06:52:28
K e r i o n részéről nem elírás, hogy a hatalom szót - 6 alomnak írta. A z öregebbek tán még emlékeznek, az egykori SZER műsorán a Forgószínpad rovatban minden csütörtökön megszólalt a rádió akkori humoristája, Vajda Albert. Az ő mondása: 1 ökör 1 alom, 2 ökör 2 alom, 6 ökör= 6 alom.
Czékus Jób
Csaba
2015-09-03 01:15:17
Magyarellenes roman kezdemenyezes Erdelyben http://www.youtube.com/watch?v=eZNbv7aQA3c
Topi
2015-09-02 21:21:33
Ma szerda estére 30, 35 busz érkezik fel hozzájuk Macedóniából

A HÍR TV-ben most hangzott el, Horgoson úgy tudják, ma szerda estére 30, 35 busz érkezik fel hozzájuk Macedóniából tele migránsokkal. Az 100 fő/ busszal számolva 3000-3500 menekült várható tehát ma estére a szerb-magyar határra.

Ha mondjuk 5000-en vannak már a Keleti Pályaudvaron, akkor minimum 10000 fő lesz péntek este a Keletiben. (Csütörtökre felér ez a 3500 új menekült, az az itt lévőkkel együtt 8500, és pénteken még felér mondjuk 1500 migráns, akik csütörtökön érkeznek majd fel buszokon Horgosra Macedóniából). Most szeptember 2-án 8 h 45-kor az a hír is elhangzott a HÍR TV-ben, hogy a Kispesti Kőbányai állomáson 300 migráns tüntet, hogy nem akar tovább menni Debrecenbe, hanem egyenesen Németországba akar utazni. Ha nem tudják szétszórni ellenállás miatt a tüntetőket a menedéktáborokba, hanem mind a Keleti pályaudvarhoz vonul, akkor pénteken, a magyar-román mérkőzés után a Keletibe sétáló magyar szurkolók és migráció ellen fellépő állampolgárok, kiknek együttes száma 20000-től 40000-ig terjedhet, 10000 kifáradt, kialvatlan, több napja békésen tüntető, de már péntekre nagyon frusztrált migránssal fog találkozni a Keleti Pályaudvaron. Amennyiben ott a 20000-es tömeg átszakítja a rendőrsorfa lat, amely védeni fogja a migránsokat, akkor sok sérülttel járó tömegverekedés fog kialakulni, amelyet a már most jelen lévő nemzetközi sajtó (pl-.BBC is) élőben fog közvetíteni. Magyarország nemzetközi megítélését nagyban fogja rontani a tömegverekedés látványa. Amennyiben provokátorok Molotov koktélokat, vagy gránátokat is dobnának a tömegbe, akkor még súlyosabb sérülések, amputált végtagok, halál is bekövetkezhetne, akár a rendőrség állományában is, mint történt ez most Kievben, és másnapra, szombatra, szeptember 5-re, mikor a Jobbik a Belügyminisztérium előtt rendez tüntetést, az ország lakosságának igen tetemes létszáma felutazna, mely tovább fokozná a feszültséget, és a tömeges sérülés veszélyt. Ez budapesti Majdan szerű állapottá válhat!

Ezért felszólítjuk a magyar Kormányt, hogy utaztassa el a menekülteket legalább az osztrák határig, hogy ne itt várakozzanak az uniós országok döntésére, hogy be legyenek-e engedve Ausztriába, vagy ne, hanem olyan helyen, ahol a tömegverekedésre, sérülésekre nincs lehetőség, ahol 20000 román-magyar mérkőzés után érzelmileg felhevült ember nem tud személyes kontaktusba lépni kb. 10000 menekülttel. Erre a magyar-osztrák határ megfelel, mert oly messze van, hogy nincs veszélye annak, hogy Budapestről tömeg utána utaznék a migránsoknak. Továbbá felszólítjuk a magyar Kormányt, hogy akik most érkeznek menekültek, ne engedjék őket el a Keleti Pályaudvarig, tartsák őket Budapesten kívül. Akik a Keleti Pályaudvaron vannak, és minden más budapesti pályaudvaron, azokat péntek este, és szombat délután oszlassák onnan szét, hogy a menekültek között, és a magyar lakosság között pénteken és szombaton nagy létszámban történő kontaktus ne alakulhasson ki. Szórólapokkal tájékoztassák pé ntekig folyamatosan a migránsokat a péntek este, és szombaton közelükbe menő magyarok hatalmas létszámáról, felhevült lelki állapotáról, arról, hogy veszélyes lehet a velük való személyes és tömeges találkozás, ezért a fenti napokon ne tartózkodjanak a pályaudvarokon! Azok, akik átélték 2006-ban a TV székház ostromát, pontosan tudják, hogy provokátorok beépítésével hogyan lehet életveszélyes tömegdemonstrációkat létrehozni, és nem kívánják látni a 2006-os szeptember 18-kai forgatókönyv újbóli lejátszását, amely miatt most nem mellesleg magas rangú rendőri vezetők a katonai ügyészség előtt felelnek azért, mert saját rendőr kollégáik biztonságáért nem tettek eleget a TV ostrom ideje alatt. A nemzetközi sajtó a Keleti Pályaudvarnál rendkívüli nagy létszámban helyszínen lévő tudósító állománya korrelál a 2006-os véres események megtörténése előtti helyzettel, olyan, mintha sejtené a nemzetközi média, hogy itt pénteken -szombaton valami rendkívüli fog történni. Nem kívánunk Ma jdan szerű állapotot látni itt Budapesten, nem akarunk destabilizált közép-kelet Európát, mikor Ukrajnában kormány buktatás előtti állapot alakult ki, és mikor amerikai katonák tartanak hadgyakorlatot hétről hétre a térségben! A közép-kelet európai helyzet feszültségének csökkentése érdekében a magyar Kormánynak minden megelőző, preventív lépést meg kell tennie, azt is jelen esetben, hogy enged a migráns tüntetők kérésének, és vonatra engedi őket, hogy elhagyhassák Budapestet. Nyugat-Európa politikusainak meg kell érteniük, hogy ez az egyetlen járható út a magyar Kormány számára a jelen helyzetben a magyar-román szeptember 4-kei mérkőzés előtt!

Csak a tisztánlátás érdekében: Ők sem szíriaiak, nem háború elől menekülnek, és nők, gyerekek sincsenek velük. Mégis törvénysértő módon hatoltak át a magyar határon, és most itt ülnek Ásotthalom belterületén.
nemzeti hirháló
Lacibor
2015-09-02 14:49:43
Üdvözlet Mindenkinek!
A jelenlegi helyzetünkkel kapcsolatban láttam egy videót, amely dr.Drábik Jánossal készült. A film 30. percétől kerül szóba a magyarság számára mi a lehetséges megoldás.
A magyar nemzetben gondolkodó szervezetek egységét kell kiépíteni minél hamarabb. Tanulnunk kell az ellenünk létrejövő új arisztokrácia szerveződéséből.

https://www.youtube.com/watch?v=dVN_70CnB-0
Topi
2015-09-02 12:28:22
Egy kép, nem több, egy jól elkapott pillanat, amely önmagában tömöríti az elmúlt 25 esztendőt, de talán még sokkal többet is.
http://nemzeti.net/contents/imagestore/0/0ba/0bad98dd29c7132b419880182ff578529e32a8fe.jpg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.