Admin03
2016-01-06 13:42:06
Váradi és Topi
Ne szóljanak egymáshoz.
Topi
2016-01-06 13:18:54
Az e-mailben kapott, kerecsen anyagot a hozzád hasonlóan túliskolázott nagymenőnek másoltam be, mert az a másik szintén kapitális példány, az "áldott Karácsonyt és Kerecsent kifogásolta! De ha már a hazudozást emlegeted, megkérdezném, hogy mért nem nézel tükörbe?
Topi
2016-01-06 12:59:58
Tetű... anyám apám sajnos már rég meghalt,ha lehett nyugodjanak békében ! A szüleim annyira voltak liberálisok, hogy apám úgy jött haza a szovjet hadi fogságból, hogy a hideg miatt a végtagjaiban megkellet operálni a csontvelőt mert el fagytak! De a drága jó nagyapám, aki VITÉZ volt és aki az I.világháborúban is részt vett fiatalon, akinek elsőszülött unokája voltam, azt tanította nekem: kisfiam! ne csak a múló perceket számold, olykor olykor és gyakran - készíts majd az IDŐRŐL számvetést is!!!
Egyébként ha unatkozol, keressél magadnak magaddal egykorú játszó pajtást, akivel nyugodtan szórakozhatsz!
Topi
2016-01-06 12:20:29
Amőba aki megcsinált, vagy rá nevelt! Egyébként ha nem lennél ennyire funkcionális analfabéta, akkor az olvasáson kívül talán ara is rá
jöttél volna, hogy nem én vagyok az anyag végén szereplő Tündér-Nori. Az meg valószínűleg csak egyéni értelmi problémád, ha agyilag nem tudod felfogni, hogy a nap nélkül egyáltalán nem létezne élet a bolygónkon sem! De mind ez még nem zárja ki, hogy az ős Szkíta népek vallás és hit világának utána olvass!
Barteli2
2016-01-06 12:12:32
és ha már az Auchan szójás kenyeréről írtam, akkor itt egy friss cikk ami alátámaszt:
"Magyarország jó helyzetben van, hiszen a szóján kívül minden olyan takarmányanyag rendelkezésre áll, amely génmódosított szervezetet nem tartalmaz. Magyarország évente 600 ezer tonna extrahált szójadarát használ fel, ennek 90 százaléka génmódosított, és elsősorban Dél-Amerikából származik – mondta Kulik Zoltán alelnök. Hozzátette: 70 ezer hektáron mintegy 140 ezer tonna szójabab terem Magyarországon. Ennek több mint 70 százalékát külföldre adjuk el, mert értékes, GMO-mentes és megfizetik"
forrás:
http://www.agroinform.com/kerteszet_szoleszet/gmo-mentes-szoja-25854-001
A multi nagyker kiviszi a hazai génmentes szóját és a magyar emberekkel feletetik az amerikai gmo-s szemetet.
Ismerős? Jó néhány egyéb élelmiszernél is ez a helyzet, mindezt az EU-ba lépésünknek köszönhetjük .. (védővámok eltörlése, idegenek hatalomra jutása )
Barteli2
2016-01-06 11:51:21
A só kimaradt. Az is egy külön történet, hogy miért nem lehet kapni szabvány szerinti sót .
Kutatni kell, hogy rendes sót vegyen az ember...
Topi
2016-01-06 11:16:03
Barteli2
2016-01-06 11:03:04
Ha már a mindennapi kenyerünk ..
AUCHAN tapasztalat:
- tizen- huszon - valahány kenyérfajta kapható
- nem kapható adalékmentes
- nem találtam olyat ami tejszármazék-mentes
- nem találtam olyat ami szójamentes (korábbi betelefonáló elmondása alapján az európai szója 90%-a amerikai gmo -s szója amit hajókon szállítanak be)
Egyéb:
- néhány boltban kapható E-mentes kenyér, de arra sincs ráírva, hogy miből van (van -e benne gmo-s szója stb..)
Otthoni kenyért így csináljuk:
- 3 dl víz
- 0,5 kg liszt (magasabb sikértartalmú liszt, a liszt keverék arányain szoktunk módosítani)
- élesztő vagy kovász
Ha nekünk nem kell adalékanyag akkor miért alkalmazzák ipari körülmények között?
- elég egyszer dagasztani
- rövidebb sütési idő
- olcsóbb alapanyagok
Tehát egészséges kenyér helyett esszük az olcsóbb, de egészségtelen kenyeret ha a boltban vesszük.
O
Horvathek
2016-01-06 10:48:36
Én is, mi is kérjük, hogy tisztuljon meg az ÁKTV és a fórum oldal a Boda Róberttól és társaitól, bármilyen néven szerepelnek. Takarodjonak mind ki innen , maradjanak a hun tv-nél, a Kubinyi Tamás árnyékába se jöhetnek. A Horkovics meg ha hagyja magát lejáratni, ám az az ő baja.
Zsuzsi
2016-01-06 08:44:57
Ideje néven nevezni a trollt, csak azt csodálom, hogy a Hun Tv hagyja magát lejáratni ezzel a Boda Róberttel, aki antiszemitizmus vádjával kifúrta onnan Kiss Tibort, most naponta feljelenti az ÁKTV-t. A kaliforniai ÁKA tagjait itt gyalázza.
Topi
2016-01-06 08:33:22
Váradinak, huj de NAGY baj van már ott, ahol a "hóbagoly" is védnöki szerepkörben tetszeleg!!!
Admin03
2016-01-06 08:13:35
Amerikai Jani
Második figyelmeztetés párhuzamos emailek használatáért. Bemértük, ugyanaz a B. Róbert nevű troll, aki már több ízben megsértette az Internet szmsz-t, az ÁKTV-t és nézőit.
Topi
2016-01-06 07:58:26
Horvathek
2016-01-06 07:01:58
Ady Endre
Magyar jakobinus dala
Ujjunk begyéből vér serken ki,
Mikor téged tapogatunk,
Te álmos, szegény Magyarország,
vajon vagy-e és mink vagyunk?
Vajon lehet-e jobban várni?
Szemünk és lelkünk fáj bele.
Vajon fölébred valahára
A szolga-népek Bábele?
Ezer zsibbadt vágyból miért nem lesz
Végül egy erős akarat?
Hiszen magyar, oláh, szláv bánat
Mindigre egy bánat marad.
Hiszen gyalázatunk, keservünk
Már ezer év óta rokon.
Miért nem találkozunk süvöltve
Az eszme-barrikádokon?
Dunának, Oltnak egy a hangja,
Morajos, halk, halotti hang.
Árpád hazájában jaj annak,
Aki nem úr és nem bitang.
Mikor fogunk már összefogni?
Mikor mondunk már egy nagyot,
Mi, elnyomottak, összetörtek,
Magyarok és nem-magyarok?
Meddig lesz még úr a betyárság
És pulyahad mi, milliók?
Magyarország népe meddig lesz
Kalitkás seregély-fiók?
Bús koldusok Magyarországa,
Ma se hitünk, se kenyerünk.
Holnap már minden a mienk lesz,
Hogyha akarunk, ha merünk.
https://www.youtube.com/watch?v=Qnn5x23u8kE
barodza
2016-01-06 06:45:00
Mondva csinált világ nem engedi, hogy lássuk
a tegnapi műsort sem, úgy félnek tőlünk, mint őrdög
a tömjéntől! - Ez a szép újvilágunk! - Tudtom szerint
Szólásszabadság van a világon, - bárhol nem?
-Biztos ott is gazda váltás volt, érzik a vesztüket.
sándor87
2016-01-05 22:47:34
Mit képzel magáról a youtube?Eddig is utáltam a multikulti globalista kaftánosokat,a tegnapi naptól rátettek még egy lapáttal! Várjanak jön még globalo gazdira dér!!!
Zsuzsi
2016-01-05 21:40:55
Köszönöm Adminnak, hogy leleplezte a potrohosok klubjából ide szemtelenkedő Kis Emese klónt. Egyben kérem, hogy tisztítsa meg az oldalt tőle. Ez a hun magyar hun nem álrjuha már nem takar Bodri elvtárs. Menj a havaerjaidhoz, itt már leszerepeltél.
Szabó Ferenc
2016-01-05 21:31:53
Amerikai Jani
Ismerlek ócska troll, a neved is tudom B. Roberta. Sztem máshol próbálkozzál.
Apista
2016-01-05 20:31:23
Kis Emese húzzál már a francba!
Lehel
2016-01-05 18:56:53
Kedves Topi ! Neked is ajánlom az alábbi linken Madari doktor gondolatait ! Nem csak a banki szférában érvényesek...
Mi is a dolgunk ezek után ?
Semmi esetre sem robbantgatni, mert ezek azt várják és arra vannak leginkább felkészülve, tehát azzal a módszerrel biztosan vesztesek maradunk.
Ne feledjük, hogy a média hergel bennünket,eközben minden háborút a bankárok stimuláltak, miközben a leverésüket is ezek segítették.
http://www.civilkontroll.com/eddig-es-ne-tovabb-az-evszazad-csalasa-kerjuk-a-megosztasat/