Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Boros
2021-06-30 12:47:05
Itt egy tiszta világos beszéd Papp László római katolikus lelkész
(különösen ajánlom a 14 -24 perc):
https://youtu.be/A2lXD0HoQJM

Csak néhány kérdés amit feszeget: oltási kötelezettség, láger, autizmus, orvoslás, emberi kapcsolatok, migráció ....
magyartm
2021-06-28 08:16:46
Az ÁKA szegedi Tagozat szervezőjeként "a tervezett és KUBÍNYI TAMÁS által hírdetett", Szeged Környéki Szatymazi tanyavilágban megrendezendő ÁKA Táborba, - julius második felében egy hétvégén péntek, szombat, vasárnap, részletek és a pontos időpont későbbiekben ismertetve - részt venni kívánók kérem szíveskedjenek szándékukat jelezni a +3630 9999 261 telefon számon. Köszönöm.
Terez
2021-06-28 08:09:29
Szekely Trianon - Borsos Geza eloadasa http://www.youtube.com/watch?v=svev2957YQs
Szekely feltamadas 2022 http://www.youtube.com/watch?v=nhQWLPnVqLU
kurucPista
2021-06-26 11:18:37
Június második hetének végéig több mint 1200 ilyen esetet jelentettek - főként férfiak körében.
A ritka szívgyulladás kockázatára vonatkozó figyelmeztetéssel egészítette ki az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) a koronavírus ellen használt Pfizer/BioNTech- és Moderna-vakcina hivatalos leírását.
https://nemzeti.net/egy-ujabb-lehetseges-kockazatra-hivjak-fel-a-figyelmet-a-pfizer-es-a-moderna-vakcinak-eseteben-18936007.html
Ebola
2021-06-24 19:48:10
Boros
2021-06-24 13:19:00
Minden rajtunk múlik, még a kormány se tagadja:

Kötelező lesz az oltás?
Gulyás Gergely az Index kérdésére elmondta: belátható időn belül, általánosságban nem tartja elképzelhetőnek az oltás kötelezővé tételét. Az egészségügyben elrendelhették volna, de olyan magas volt az oltottak aránya, hogy nem látták szükségesnek. Az joggal vethető fel és érdekesebb vita, hogy a munkáltató kötelezheti-e a munkavállalóit az oltásra. A miniszter maximum odáig menne el, hogy a személyes jelenléttel járó munkánál előírják, de nincs ilyen döntése a kormánynak, ez csak egy gondolatkísérlet.
Józsi
2021-06-20 15:33:09
Sokat gondolkodtam azon, hogy az alábbi írást ajánljam e. Arra gondoltam, kevesen fogják hasznosnak találni. Végül úgy gondolom lesznek olyanok akiket érdekelni fog és végig olvassák. A szövegre kattintva lehet megnyitni és ESC-el kilépni. Az írás 2011-ben jelent meg és 2013-ban XVI-ik Benedek pápát lemondatták és gyorsan megválasztották Bergoliót aki Ferenc pápa néven van hivatalban. https://gloria.tv/post/NB43LykgbneW4uepyT6ct1MJ4
Józsi
2021-06-20 15:12:01
Több alkalommal is szó volt már az ÁKTV-ben Carlo Maria Vigano nyilatkozatiról de úgy gondolom ez a nyilatkozata is fontos tanulságokat tartalmaz korunk eseményeiről. http://www.katolikus-honlap.hu/2001/vigano2.htm
Józsi
2021-06-20 14:55:11
A Magyar parlamentben kéne elmondani amit egyik finn parlamenti képviselő elmondott a vakcinákkal kapcsolatban. Vajon a MI HAZÁNK képviselői vállalkoznának e erre? Nagyon nagy szükség lenne rá. https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/06/egy-finn-politikus-vegre-elmondta.html
budapest
2021-06-19 15:03:47
budapest
2021-06-19 15:03:14
A titokzatos körülmények közt meghalt amerikai milliárdos pedofil bűnszervezete kontinenseket hálózott be. Magyarországon is vadásztak a fiatal lányokra.
A szupergazdag Jeffrey Epstein 2019. júliusi letartóztatása több évtizedes ámokfutást zárt le, melynek során a pedofil bűnöző több száz kiskorú lányt rontott meg, valamint Európa és Amerika legbefolyásosabb politikusainak és üzletembereinek tucatjait csalhatta „mézcsapdába” és tette őket zsarolhatóvá.
A fiatal lányoknak Epstein New Yorki palotájában vagy magánszigetén kellett mulattatniuk prominens vendégekeiket, akik azonban valószínűleg nem szórakoztak volna olyan felhőtlenül, ha tudják, hogy titkos kamerák rögzítik minden mozdulatukat. A felvételeket Epstein zsarolásra használhatta, illetőleg arra, hogy továbbadja különféle államok titkosszolgálatainak.
TŰZFORRÓ LESZ EZ A NYÁR !
budapest
2021-06-19 15:01:11
A pedofil milliárdos hálózata Magyarországig elért
budapest
2021-06-19 15:00:03
Egy zsido magasbeosztasu magyar aki kazarnak valja magat ezt uzente 2016-ban....az uzenet lassan valosaga vallik!!


Végül mi fogjuk helyreállítani Nagy Magyarország határait, csakhogy akkor már nem Magyarországnak fogják hívni.
Shalom 2016
Nekünk van égető szükségünk az antiszemitizmusra, ezért, ha nincs, akkor mi magunk szítjuk. Végül már nem fogják bírni, s könyörögni fognak, hogy essünk már túl mindenen, csak hagyjatok minket, hadd éljük a nyugodt kispolgári életünket. Igen ám, de ha uralmunk teljes lesz, még a leghűbb kiszolgálóinknak sem lesz sem nyugodt, sem kispolgári élete. Eljön az idő, amikor már annak is örülnek, ha hagyjuk őket szabadon távozni a saját országukból. Szabadon? Hogyne! Csak ha a vagyonukkal fizetnek érte!
shalon 2016
A muszlim nyomulás emiatt biztosra vehető áldozatokkal jár számunkra. A gyengébbjeink ugyanúgy elhullnak, mint a második világháború során. Olyan áldozat ez, amit ismét vállalnunk kell, mert mi, akik megmaradunk, ettől leszünk erősebbek, ahogy a második világháború után is erősebbek lettünk. Áldozatainkat majd ismét megfizettetjük a gojokkal. A muszlimok ugyanis nem magyarok, őket nem tudjuk olyan könnyedén az ujjunk köré csavarni, de ismétlem, a szemita, vagy talán inkább valami más alap, mondjuk a keresztényellenesség, vagy pénzügyi érdekeltség majd összeköt bennünket. Legrosszabb esetben átmeneti zsidó-muszlim közös uralom lesz.
Shalom 2016
Az viszont tetszik, hogy az ismétlődő Élet Mentében nyugodtan gyalázhatjuk a keresztény magyarokat, s még szóvá sem teszik.
Shalom 2016
Emlékezz a Zsidó Világszövetség 1910-ben meghirdetett irányelvére, miszerint Ausztria-Magyarországot fel kell darabolni, és Magyarország földjén zsidó államot kell létrehozni, valamint a gojok által is lépen-nyomon idézett Alliance Israelitée korabeli felhívására: „Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények.”
Shalom 2016
Nem volt nehéz alaptalan ígéretekkel kazár útra terelni Ukrajnát, hiszen ha jól megnézed, a felső vezetésükben alig van ukrán, hanem döntően a mieink. Ezért most ismét arra kényszerülünk, hogy külföldi zsoldosokat szerződtessünk, mert az ukránok nagy többsége nem akar a testvéri orosz nép ellen harcolni, különösen nem kazár vezetés alatt. Sajnos, Oroszország túl erős az ukrán kérdésben, mi viszont el akarjuk érni a célunkat, a nagy kazár birodalom újraélesztését
Shalom 2016

Másodsorban felmérhetetlenül fontos, hogy a zsidó jelenlétet mindenhol jelezzük, akkor is, ha egyáltalán nem jellemző az adott környékre. Ha ilyen könnyen megtehetjük, miért ne tennénk. A gyáva gojok magukra vessenek. Ezt folytatjuk évtizedek óta. Ennek köszönhetően Budapest, ha a földrajzi környezete, az építészeti stílusai, no meg a Duna nem különböztetnék meg, ma már elmenne izraeli városnak. Sőt, lehet, hogy nincs is olyan izraeli város, amelyben a holokausztnak és általában a zsidóságnak annyi emlékműve és emlékhelye lenne, mint itt
Shalom 2016

Tartsd azonban magad nyugodtan zsidónak, főleg kifelé, hiszen Magyarországon nincs ennél jövedelmezőbb, no, hogy is mondjam, … foglalkozás.
shalom 2016

Azt meg csak mi tudjuk magunkról, hogy nálunk veszélyesebb szélsőség nem létezik és ügyelünk rá, hogy ne is létezhessen sem ebben az országban sem a világon.
shalom 2016
Hiszen hamarosan Izraelben érezheted magad anélkül, hogy akár egy lépést is kellene tenned; nézz szét, ez az ország már most is alig-alig magyar ország.
Salom 2016.
Bár ma már olyannyira uralkodó helyzetben vagyunk, hogy abból sem származna különösebb baj. Legfeljebb a még gondolkodó magyarok közül némelyeket hőbörgésre késztet, de a hűséges kiszolgálóink egy-kettőre elhallgattatják őket.'
Shalom2016
A másik, talán nem is kevésbé hatékony fegyverünk a magyarok naiv jóindulata, gavallérsága, hiszékenysége, s ennek következtében rászedhetősége. Könnyen meggyőzhetőek arról, hogy mindezért nem minket kell kárhoztatniuk; mi csak élünk a mindenki rendelkezésére álló lehetőségekkel. A velük szemben az elképzelhető legjobb taktika, hogy a jóindulatú komázást megjátszva, meggyőzöd őket, hogy ne politizáljanak, máris a te politikád érvényesül. Ráveszed őket arra is, hogy tartózkodjanak minden szélsőségestől, anélkül, hogy tisztáznád, mi is az a szélsőség.
Shalom2016
Az, hogy magyar marad-e az ország, vagy a mi új hazánk lesz, egyelőre – de már nem sokáig – nem a zsidókon, cigányokon, bevándorlókon, vagy másokon múlik, hanem még a magyarokon. Ha összefogás helyett továbbra is acsarkodnak egymásra, s hagyják, hogy a politikusaink, s a tanácsadóink egymásnak ugrasszák őket, akkor tovább javulnak az esélyeink. Szerencsénkre, a történelem tanúsága szerint inkább a viszálykodásban és széthúzásban jeleskedtek, s ennek szításában nekünk már óriási gyakorlatunk van. Ilyen körülmények között alkalmas vezetőket sem nagyon tudnak kinevelni maguk közül.
Shalom2016

Valahol, ahol hajdanában állítólag Pannónia létezett, megmarad majd néhány megyényi, de egymástól elszakított Magyarisztán, ahol lesz még pármilliónyi magyar is tán, hiszen valakiknek azért dolgozni is kell ránk. Emlékszel, Világbankunk már évekkel ezelőtt kiszámította, hogy erre elég lenne jóval kevesebb magyar
Shalom2016
Végül mi fogjuk helyreállítani Nagy Magyarország határait, csakhogy akkor már nem Magyarországnak fogják hívni.
A Kiskunság helyén akkorára már Kiskohnság lesz, s maga Pusztaszer is, puszta szer lesz, hogy csúnyábbat nem mondjak. A Nagykunságot pedig a Nagykohnság kebelezi be, s Karcagon még a bennünket emancipáló Deákról elnevezett körutat is Schück Salamon körútra nevezik át. Az itt működő kazah tiszteletbeli konzul helyett nagy létszámú galíciai kazár főkonzulátus fog működni. Hegyeshalom elnevezéséből is csak a Shalom marad meg. A fővárosban pedig a sok felesleges névváltozáson átesett Andrássy út elnyeri a végleges nevét, ami lényegében mindig is volt: Herzl Tivadar sugárút. A rajta lévő Terror Háza is megkapja egyik legnagyobb terroristánk, Péter Gábor valódi nevét: Eisenberger Benjámin Emlékház lesz. Ekkor már a Bérkocsis utcának nemcsak a körúton belüli, hanem a körúton kívüli részét is Schreiber Sándor utcának fogják hívni. Sort kerítünk a Zeneakadémia felújítására is, de már nem Liszt Ferenc, hanem Sir George Solti Zeneakadémia lesz. Solti szobra már ma is ott áll előtte és az egyik belső terem is a nevét viseli. Liszt mellszobrát befalazzuk, s mindezzel biztosítjuk, hogy a Zeneakadémiához, és általában a zenéhez Lisztnek, vagy akár Erkelnek, Bartóknak, Kodálynak bármi köze legyen. Ez az egyik legfontosabb teendőnk, mert a zene a magyarok számára nagy összetartó erőt jelent. Magát a várost Judapestre nevezzük át. Testvérvárosa Tel-Aviv lesz. Közöttük kétóránkénti járatokkal légihíd fog működni, amelyen minden zsidó ingyen utazhat, de mindenki másnak jegyet kell váltania. A hivatalos állami nyelv a jiddis lesz. Visszaáll az egypártrendszer. Az egyetlen párt, természetesen, a mi pártunk, az LMP lesz.
Salom 2016
Ezekben az államokban a társadalmi rendszerek változásaitól függetlenül dühöng a kifejezetten magyarellenes – nemegyszer véres – nacionalizmus, de félelmükben és a világ megtévesztésére még ők vádolják a magyarokat nacionalizmussal. Ők is majd akkor fognak megdöbbenni, ha rádöbbennek, hogy zsidó állam a szomszédjuk, amely éppen a magyar kisebbségekre hivatkozva terjeszkedni kezd az ő kárukra. Akkor majd visszasírják a magyarokat, de késő lesz. Végül mi fogjuk helyreállítani Nagy Magyarország határait, csakhogy akkor már nem Magyarországnak fogják hívni.
Shalom2016
A terjeszkedési folyamatban élvezni fogjuk nemcsak az általunk irányított EU, hanem a szomszéd államok támogatását is. A nyugat-európai országoknak és az USA-nak Trianon miatt van valamiféle bűntudata (No, nem lelkiismeret-furdalása) de megbánás helyett hajlamosabbak inkább eltüntetni a magyarokat. A kezünkre játszanak, nem is sejtve, hogy sokkal veszélyesebb partnert kapnak. A szomszéd országok pedig állandó félelemben élnek attól, hogy a rabolt területeket vissza kell adniuk, s meg szeretnének szabadulni a magyar kisebbségektől is.
Shalom2016
Eljön az idő, amikor már annak is örülnek, ha hagyjuk őket szabadon távozni a saját országukból. Szabadon? Hogyne! Csak ha a vagyonukkal fizetnek érte!Stratégiánknak tehát az a lényege, hogy így, vagy úgy, de minden lehetséges pozíciót elfoglalunk. Mindegyiket szerzett jognak tekintjük, mintha már évszázadok óta így lett volna. Ezért visszavonni nem lehet.
Shalom2016

Nem az a lényeg, hogy van, vagy nincs antiszemitizmus és holokauszt-tagadás, hanem hogy szent célunk érdekében szüntelenül sulykoljuk itthon és külföldön, hogy van, sőt erősödik. Nekünk van égető szükségünk az antiszemitizmusra, ezért, ha nincs, akkor mi magunk szítjuk.
Shalom2016
Nincs, és nem lehet olyan nap, hogy a magyar ne látna, vagy hallana az antiszemitizmusáról és az általa elkövetett holokausztról, akár a városban jár-kel, akár ki sem mozdul otthonról. Az agymosást nem szabad abbahagyni. Akkor sem, ha a magyarok többségének egyáltalán nem azért van baja velünk, mert zsidók vagyunk, hanem gátlástalan furakodásunkat és nyomulásunkat ellenzi
Shalom2016

Ahogy erősödnek a pozícióink, az állandó politikai-szellemi terrorunk egyre hatásosabb lesz. Tudod, a göbbelsi séma: addig sulykolni a hazugságot, amíg az válik igazsággá az emberek, akarom mondani a gojok fejében. Mi pedig, akár esik, akár fúj, legyen szocializmus, vagy kapitalizmus, mi ugyanazon algoritmus szerint dolgozunk, megállás nélkül hajtogatjuk, hogy Magyarországon antiszemitizmus van.
Shalom2016
Hol látod a világban a legnagyobb, legtevékenyebb magyarellenességet? Magyarországon! És kik irányítják? Hát mi! A háttérből, persze. És miért? Mert ez a jövendő hazánk!
Shalom2016
A kormány- és az ellenzéki pártok egyaránt izraeli szakértőket alkalmaznak. Hiába próbálom ezt is megérteni, nem találok rá magyarázatot. Tudják egymásról, s szakértőinkről is, hogy valójában nekünk dolgoznak, mégis úgy érzik, rájuk szorulnak. Mi pedig rajtuk keresztül minden fontos értesüléshez hozzájutunk, sőt irányítani tudjuk a dolgokat, az eseményeknek nemcsak a menetét, hanem a kimenetelét is, amire itt példákat is említek.

A magyarok szerencsénkre képtelenek felfogni, hogy összefogásukkal ma még taccsvonalon kívülre tudnának tenni bennünket. Bár ők beszélnek egészpályás letámadásról, azt tulajdonképpen mi folytatjuk. Nincs a társadalmi életnek olyan szegmense, amelyben ne tevékenykednénk, s ne próbálnánk a saját érdekeink szerint alakítani. Sőt, nézz szét, hol látod a világban a legnagyobb, legtevékenyebb magyarellenességet? Magyarországon! És kik irányítják? Hát mi! A háttérből, persze. És miért? Mert ez a jövendő hazánk! Kell beszédesebb bizonyíték rá, hogy miért mi vagyunk az egyenlőbbek? Erre magad is rájöhettél volna.
Shalom2016

Galícia és Magyarország miénk legyen, szentesít minden eszközt. Ennek kell alárendelnünk mindent, érzelmi, erkölcsi, vagy más félrevezető megfontolások nélkül. Ugyanezt tesszük más országokban is, de sehol nem haladunk olyan jól, mint Magyarországon. Ha az ukrán helyzetet az amik segítségével sikerül ügyesen manipulálnunk, Galícia ügye nyerő lesz. Nézz szét a legfelső ukrán vezetésben; nem sok ukránt találsz közöttük, nagyobbrészt a mi embereink. Kívülről nézve kisszerű, de nekünk kedvez az is, hogy a magyar külügyi vezetésnek az orosz-ukrán konfliktus kapcsán egyedül Ukrajna területi integritása jut az eszébe, esetleg még azt igényli, azt is halkan, hogy a konfliktusban csak arányosan haljanak meg kárpátaljai magyarok. Ugye, milyen szánalmas. Már majdhogynem sajnálom őket. Nézd meg a lengyeleket; ők máris területi igénnyel lépnek fel. (Persze, stikában mindkettőjük mögött mi állunk).
Shalom2016
Tömeges izraeli betelepülést, Fel sem merik vetni. Nem egyszerűen akadálymentes, hanem megkönnyített betelepülést tudtunk kikényszeríteni. Tudják ezt a kormányszervek, tudja kivétel nélkül minden párt, de senki nem teszi szóvá, egy szalmaszálat nem tesz keresztbe. A rendszerváltás óta egyedül a MIÉP ellenezte nyíltan, de kiszorítottuk a parlamentből és szétverettük, Ha kissé túlozni akarnék, azt állíthatnám tehát, hogy új honfoglalásunk helyi kormányzati és politikai segítséggel tervszerűen folyik.
Shalom2016
A magyar fiatalok nem véletlen kivándorlása, az abortuszok magas száma, az energiaitalok, de főleg a kábítószerek növekvő fogyasztása számunkra ugyancsak többszörös haszonnal jár, egyenesen áldás. Közre is működünk bennük, amennyire csak tudunk. Az sem véletlen tehát, hogy ezekkel kapcsolatban kételyek jelentkeznek egyes öntudatosabb magyarokban. Igazuk van, de alig hallgatnak rájuk. Szerencsére a kételyeken kevesen jutnak túl. Mi meg kóser kaját fogyasztunk, és eleve nem kivándorolunk, hanem bevándorolunk.
Shalom2016

Ennek a kis országnak az előző rendszerben jól felszerelt ütőképes hadserege volt. Ahhoz képest a mai nem is nevezhető hadseregnek. Erős magyar hadsereg nagyon zavarna minket. Viszont ebben már két tábori rabbink is van. Nincs ugyan szükség egyre sem, de minden ütőéren rajta kell tartanunk a kezünket.
Shalom2016
Ha már a pénzről van szó, még annyit, hogy a többféle kárpótlás állandósításával, a zsidó célok állami költségvetésbe iktatásával, holokauszt emlékhelyek létesítésével, temetőink, zsinagógáink rendbetételével, zsíros állások és a kulcspozíciók megszállásával, egyszóval a kikövetelt „pozitív diszkriminációnkkal", ahogy a jó öreg Marx mondaná, többszörösen kizsákmányoljuk a magyarokat.
Shalom2016

Új honfoglalásunk előkészítésére Budapesten akkor tartunk nemzetközi zsidó értekezletet, amikor akarunk, s ezeken nyugodtan, minden következmény nélkül bírálhatjuk a magyar kormányt és pártokat. Valamelyik magyar méltóság mégis mindig eljön és hangsúlyozott tisztelettel köszönt bennünket. Nem is hinném, ha nem lennék a szemtanúja, de ez rendszeresen így zajlik.

Shalom2016
Számunkra sokkal veszélyesebb potenciális ellenfél a magyar, mint az antiszemita. Ezért kell minden magyart megtörni, idővel még azokat is, akik ma készséggel kiszolgálnak bennünket
Shalom2016
Már van holokausztügyi miniszteri biztos is. A készséges magyarok mindenkiről gondoskodnak, csak önmagukról nem. Akinek pedig mégis eszébe jut, hogy a nyomulásunkkal szemben saját magukért is tenni kellene valamit, azt önmaguk azonnal kinevezik antiszemitának. Önmaguk! Érted? Persze ne gondold, hogy teljesen a mi közreműködésünk nélkül. A háttérben mindig ott vagyunk. S akit egyszer mi antiszemita hírébe keverünk, az ettől a bélyegtől nem menekül többé, akár antiszemita valóban, akár nem. Minket igazából nem is ez érdekel, hanem az hogy magyar!
Shalom2016
Elértük, hogy törvény büntesse mindazt, amit mi gyűlöletbeszédnek minősítünk. A magyar illetékesek készséggel bevették a Btk-ba, holott, egyrészt, egyetlen és ráadásul számukra nemzetidegen témakörre vonatkozik, másrészt, a sajtó- és szólásszabadság törvényi korlátozása és büntetése kétségtelenül a fasizmus, s a diktatúra irányába mutat. Így kell a közbiztonság helyett közbizonytalanságot teremteni. De a magyar jogászokat ez láthatólag nem izgatja. Az sem, hogy a „Tett és Védelem” szervezetünk nem majrézik, vagy smúzol, mint az előző szakaszban mi tettük, hanem mószerol és sorozatban jelent fel magyarokat holokauszt tagadásért és az említett törvény alapján magyar bíróságok magyarokat ítélnek el azért, mert egy számukra idegen történelmi eseményt nem a mi dogmánk szerint magyaráznak. A Btk. 334. paragrafusa egy évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti, aki Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza. Nem látom, hogy a magyar hatóságok serénykednének e paragrafus alkalmazásával, pedig néhány vakbuzgó zsidónk bőven szolgáltat rá ürügyet. Viszont a holokauszt akár szándéktalan tagadásáért a 269/C paragrafus szerint három év jár, s azt szolgálatkészen be is tartatják. A magyar nemzeti jelképek megsértéséért Magyarországon egy év, a holokauszt tagadásáért három év. E javunkra szóló 3:1 arány egyre inkább uralkodó a társadalmi élet egyéb területein is. Ezzel mi, az egyenlőbbek halmozottan előnyös, a magyarok pedig halmozottan hátrányos helyzetbe kerültek. Mindez ellen nemhogy lázadás, még komoly tiltakozás sincs! Mi kell még?
Shalom2016

Büszkék lehetünk rá, hogy ugyanakkor a zsidó emlékhelyekre számolatlanul kapjuk a milliárdokat.
Pedig e pénzből, ha a sarkukra állnának velünk szemben, építhetnének gátakat, hogy a gojaiknak ne kellejen minden évben kétszer kimerítő és költséges homokzsák-csatákat vívni az árvízzel. De nem teszik, hanem – a saját mondókájukat használva – fizetnek, mint a katonatiszt. Így aztán a szaporodó zsidó emlékhelyeink a magyaroknak többszörös kárt okoznak, nekünk meg többszörös haszonnal járnak. Mi mindezt látjuk, s közben nyugtatóan hajtogatjuk nekik, hogy mennyi jót teszünk az országnak. Így kell ezt csinálni!
Shalom2016

Mindig csak Magyarország ezeréves történelméről beszélünk és beszéltetünk. A több ezeréves ősi magyar történelemről szó sem esik. Elhallgattuk, s ezzel el is süllyesztettük. Figyeld meg, már a magyarok is csak az ezeréves történelmükkel dicsekednek. Gondoskodunk róla, hogy ez szerepeljen az iskolai tankönyvekben, s a tudományos intézetek is csak ezzel foglalkozzanak. Túl ezen, befolyásunk eredményeként az Emberi Erőforrások Minisztériuma körlevélben utasította a tankönyvírókat, hogy a magyar történelmet a múltbeli, mai és jövőbeni terjeszkedésünket igazoló zsidó szempontok alapján kell bemutatni. Igen, irtjuk, sőt önmagukkal irtatjuk a saját múltjukat, hogy megsemmisítsük a jelenüket, és a jövő csak a miénk legyen.
Shalom2016
"Azért fordultunk Horthy ellen, mert a fasizmus és az antiszemitizmus vádjával meg kell törnünk a magyarok szellemi gerincét, hogy könnyebb út vezessen új hazánk megteremtéséhez. Mert remélem, látod, hogy stratégiánk az eleink által meghirdetett cél megvalósítására irányul; Magyarország és Galícia legyen a miénk, sőt hacsak lehet, jöjjön létre a térségben egy új nagy kazár birodalom, beleértve Ukrajnát is"A gojok azok, akik még meghalni is szépen akarnak, mi azonban élni akarunk jól. Ezért nem látsz zsidó öngyilkos merénylőt. Gyilkost annál többet, de a sors ezt szabta ki ránk. Azon dolgozunk, hogy e különbségünk természetesként állandósuljon: hagyjuk őket szépen meghalni, mi meg éljük a világunkat. S ebben egyet kell értenie azoknak a zsidóknak is, akik inkább asszimilálódni szeretnének. S fogódzkodj meg ismét, mert én mondom neked, akik nem értenek egyet, azok is a gojok sorsára jutnak. https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4280

https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4280
budapest
2021-06-19 14:57:22
Sürgősen felhívom a figyelmét a Covid-19 elleni következő oltással kapcsolatos fontos kérdésekre.
Az oltások történetében először a legújabb generációs, úgynevezett mRNS vakcinák ... megváltoztatják az egyéni genetikai anyagot, ami genetikai manipuláció, ami már korábban is tiltott volt, és korábban bűncselekménynek számított.
A koronavírus VACCINE NEM VAKCINA! FIGYELEM!
Mi volt mindig is vakcina?
Mindig maga a kórokozó volt - egy mikroba vagy vírus, amelyet megöltek vagy attenuáltak, azaz legyengítettek -, és a szervezetbe juttatták, hogy antitesteket termeljenek.
Még a koronavírus elleni vakcina sem!
Ő egyáltalán nem az! Az mRNS (mRNS) állítólagos "vakcinák" legújabb csoportjába tartozik.
Az mRNS az emberi sejtbe kerülve átprogramozza a normál RNS / DNS-t, amely elkezd egy másik fehérjét készíteni.
Vagyis semmi köze a hagyományos vakcinákhoz! Vagyis a genetikai befolyásolás eszköze. Gén fegyver! Azaz, elpusztítanák a földlakókból, és a túlélőkből GMO-k lesznek!
A példátlan mRNS vakcina után a beoltottak már nem lesznek képesek a vakcina tüneteinek kezelésére...
Az oltott embereket ... már nem lehet meggyógyítani úgy, hogy egyszerűen eltávolítják a méreganyagokat az emberi szervezetből, mint egy olyan személyt, akinek genetikai rendellenessége van, mint a Down-szindróma, Klinefelter-szindróma, Turner-szindróma, genetikai szívelégtelenség, hemofília, cisztás fibrózis, Rett-szindróma stb. ), mert a genetikai hiba örökre megmarad!
Ez egyértelműen azt jelenti: ha az mRNS oltás után kialakul egy oltási tünet, sem én, sem más terapeuta nem tud segíteni, mert
AZ OKTATÁS által okozott KÁRTALANOK GÉNTANilag visszafordíthatatlanok lesznek.
Oltások - a 21. század népirtó fegyverei.
Mike Yeadon, a Pfizer korábbi vezető tudósa ismét kifejezte álláspontját, miszerint már túl késő megmenteni azokat, akiket a nyilvánosan "Covid-19 vakcinának" nevezett anyaggal oltottak be.
Arra biztatja azokat, akik még nem kapták meg a halálos injekciót, hogy harcoljanak az életükért, a körülöttük élőkért és gyermekeik életéért.
A nemzetközileg elismert immunológus a továbbiakban egy olyan folyamatot ír le, amely szerinte az emberek túlnyomó többségét megöli:
"Közvetlenül az első oltás után az emberek körülbelül 0,8%-a hal meg két héten belül.
A túlélők átlagos várható élettartama legfeljebb két év lesz, de ez is csökken minden egyes újabb "injekcióval". "
További oltóanyagokat még mindig fejlesztenek, amelyek bizonyos szervek, köztük a szív, a tüdő és az agy állapotának romlását okozzák.
A Pfizernél eltöltött két évtized után a baloldali Yeadon jól ismerte a Pfizer gyógyszeripari óriáscég feladatait és kutatás-fejlesztési céljait. Azt állítja, hogy a jelenlegi "oltási" rendszer végső célja csakis egy olyan tömeges demográfiai esemény lehet, amely az összes világháborút együttvéve olyan lesz, mint Mickey egér színpadra állítása.
"Emberek milliárdjait ítélték már biztos, elkerülhetetlen és fájdalmas halálra. Mindenki, aki megkapja az injekciót, idő előtt fog meghalni, és három év nagyvonalú becslés arra vonatkozóan, hogy meddig élhetik túl.
budapest
2021-06-19 14:56:56
A covid félrevezetése sosem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójokat-pajeszosokat rémületbe ejtsék, hogy vegyék be a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI).
(Felelősségi nyilatkozat - Ez a terv kommunista, sátánista, kabbalista, szabadkőműves, valamint cionista tervnek is nevezhető).
2020-ban Karl Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amely a világ teljes internetének elsötétülését fogja okozni, és leállítja az élelmiszer-ellátási láncot, az áramot, a vizet, és ez ráadásul "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban. Max Igan úgy látja, hogy ez júliusban fog bekövetkezni.
Megjegyzés: Ne vegyék figyelembe a helytelen számokat, amelyek egy formázási probléma miatt vannak.
Néhány elemi lépés a cionista ENSZ Agenda 2030-ban a "haszontalan evők" gyors kiirtására.
2011-19-ben a cionista Világgazdasági Fórum "nagy cionista prófétája", Klaus Schwab több nyilvános nyilatkozatot tett arról, hogy hamarosan "világjárvány" fogja sújtani az emberiséget. Helyesen, "világjárvány" az, amikor a világ népességének 5 százaléka meghal, mint a fekete halál vagy az 1918-21-es "spanyol" influenza, amelyet valószínűleg egy cionista biofegyver okozott, amelyet a kansasi Fort Riley-ban lévő csapatokba fecskendeztek;
2019 októberében, Schwab "jóslatának" megfelelően, a cionista oltóanyag-genocidere, Bill "McKill" Gates és "férje" Mel összefogott a Johns-Hopkins Egyetemmel és a cionista Világgazdasági Fórummal, hogy a 201-es műveletet futtassák New Yorkban, hogy szimulálják egy "vírus" "világjárványát", amelyet a művelet "véletlenül" előrelátóan "koronavírusnak" nevezett el. További "véletlen" előrelátás nyilvánvaló abból a tényből, hogy a webes
VACCINEPASSPORT.INFO, VACCINEPASSPORT.NET, VACCINEPASSPORT.ORG és VACCINEPASSPORT.COM címeket 2016. július 17-én regisztrálták. A 2019. októberi "gyakorlat" annak a jele volt, hogy a covid félrevezetés művelet "éles " szakasza már közel van;
A cionisták 2020. március 11-én indították el a A covid félrevezetés műveletet, de ez a művelet eredetileg a 2010-es Rockefeller zárlépés dokumentumon alapult. Ez a dokumentum azért kapta ezt a címet, mert a cionista B'NAI B'RITH páholy (amely naponta ad utasításokat a világ szabadkőművességének) azt akarta, hogy a világ összes libsi cionista szabadkőművese (az Önök országának bábosai és közkegyencei) lépést tartva cselekedjenek a sok gój-zsidó népirtására irányuló céljuk érdekében.
A covid félrevezetés soha nem a "vírusról" szólt, amely soha nem is létezett; mindig arról szólt, hogy a gójok-zsidókat rémületbe ejtsék, hogy beadják a cionista COVID-halálos injekciót (ZCLI). A Modus Operandi, vagyis az, hogy a cionista COVID-halálos injekció (ZCLI) hogyan sterilizálja és öli meg áldozatait, az, hogy a véráramba jutva, azután az egész testben keringő spike-fehérjék támadják meg a petefészkeket, a májat, az idegrendszeri szöveteket és a test fő szerveit.
A befogadóknak nincs jogorvoslati lehetőségük, mivel a cionista bábjátékosok kártalanították a gyártókat a sterilizálásért vagy megölésért, arra hivatkozva, hogy a "COVID Jab" átvételével minden befogadó beleegyezett abba, hogy "önként részt vesz egy orvosi kísérletben" (ami ezentúl érvénytelenítheti az áldozat élet- és egészségbiztosítását). A cionisták mindig biztosítják a minimális anyagi veszteséget számukra, valahányszor gójokat-gójokat selejteznek. A múltban a cionisták a legtöbb népirtásból, amit végrehajtottak, ténylegesen profitot termeltek
budapest
2021-06-19 14:56:23
KIBERTÁMADÁST ÍGÉRTEK
Ezután, 2020-ban Schwab kijelentette, hogy hamarosan egy "kibertámadás" fog bekövetkezni, amely miatt az egész világ internete elsötétül, és leáll az élelmiszer-ellátási lánc, az áramellátás, a vízellátás, és ez "teljes káoszt" fog okozni az egész világon, különösen a "fejlett" nyugati országokban és városokban.
Hogyan lehet túlélni egy New York-i felhőkarcoló 25. emeletén, ha egy hosszabb áramszünet kiiktatja a vízvezetékeket, lifteket, fűtést, világítást? Klaus Schwab galaktikus császár a szokásos Bond-gonosz hangján szólva kijelentette: "A COVID-válság ebből a szempontból egy kisebb zavarnak tekinthető egy nagyobb CYBER-ATTACK-hoz képest";
2021 júliusában kerül sor az Operation Cyber Polygonra, amely szimulálja, hogy a világ teljes internete elsötétül, miután a cionisták által támogatott "terroristák" (pl. a cionista ISIS vagy a cionista Al-Kaida) "megtámadták", ami az élelmiszer-ellátási lánc, az áram, a víz leállását is okozza (a szimulációban). A "Nagy Cionista Próféta" Klaus Schwab fenomenális eredményei miatt ez a 2021. júliusi "gyakorlat" most annak a jele, hogy a CYBER-ATTACK hadművelet "Go Live" szakasza nagyon hamar bekövetkezhet;
Tehát Max Igan és sok más igazmondó igazságtevő most úgy véli, hogy a cionisták egy valódi internet leállítást készülnek végrehajtani 2021-22 telén, hogy tömeges káoszt okozzanak a gójok-nemzetek számára a cionizmus "szent" könyvei (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") által elrendelt selejtezés részeként.
IGAN.pngIgan & Co szerint az internet leállása, a közműhiány és az élelmiszerhiány sokkal tovább tarthat 6 hónapnál, talán 2023-24-ig. Ez idő alatt is a cionisták valószínűleg sok ellenségüket meggyilkolják, ahogyan azt 100 évvel ezelőtt a bolsevik-cionista Oroszországban tették. A cionisták ez idő alatt is képesek lesznek nagy népirtásokat elkövetni, amelyeket könnyen "elhallgathatnak", mivel a megrendezett áramszünet alatt az alternatív média sem lesz elérhető;
A hivatalos promóciós videóban, amelyet a WEF indított a Cyber Polygon hadművelet kísérőjeként, a tűsarkú-terrorista Tony Blair, aki a cionista szabadkőművesek egyik legfőbb képviselője, kijelentette: "Ez csak a nyilvánvaló kijelentése annak, hogy az embereket megfelelően "meg kell védeni"". Blair itt pontosan ugyanarra a "védelemre" gondolt, amit a bolsevik-cionista állam adott az ukrajnai gójoknak-gettóknak 1932-33-ban, amikor az 1932-33-as cionista holodomorban 10 millió ukrán éhezett. Ezt a kabbalista zsidó Lazar Kaganovics vezette, és nagyban segítette a cionista New York Times, amely teljesen eltussolta az esetet.
Mindez azt jelenti, hogy az emberek bölcsen tennék, ha megfontolnák, hogy elhagyják a veszélyes városokat, ahol mások kirabolhatják az élelmiszerkészleteiket, vagy vidékre költözzenek, ahol kevesebb baj érheti őket, vagy egyszerűen tartalék élelmiszert, extra üzemanyagot, generátorokat, kályhákat stb. készletezzenek a hosszabb áram-, víz- és energiaellátás kiesése esetére.
A cionisták és lakájaik a cionista szabadkőművességen belül jelenleg a 3. világháborút készítik elő, és írásaikban már régóta bejelentették a gójok-nemzetek kivágását, miután először egy "poszt-ipari, poszt-fogyasztói és poszt-emberi [sic] társadalomba" költöztették őket. A tervezett megszorítások sem példa nélküliek, hiszen közvetlenül a 2. világháború előtt indították el a nagy gazdasági világválságot. Ha azt hiszed, hogy a cionisták nem gondolják komolyan a dolgot, akkor olvasd el a megfelelő történelemkönyveket, amelyek bizonyítják, hogy a cionisták és szabadkőműves lakájaik indították el az orosz "forradalmat", az első, a második, a koreai, a vietnami, mindkét Öbölháborút és a 2001-21-es cionista háborúkat, hogy pontosan ugyanazokat a népirtási terveket teljesítsék, amelyeket a "szent" könyveik (Talmud, Kabbala, Zohar, "Jegyzőkönyvek") parancsolnak. Ezek a megfelelő történelemkönyvek (pl. Antony Sutton professzor vagy EC Knuth) szabadon hozzáférhetőek az interneten, ami azt jelenti, hogy a tudatlanság manapság vagy lustaságból, vagy tudatos döntésből fakad. Senki sem ismeri a jövőt, így a nem lusták még meghiúsíthatják ezeket a terveket.
Terez
2021-06-18 17:24:17
"sirjuk felett szaz virag" - Uz-volgye , Szekelyfold http://www.youtube.com/watch?v=V1XSo3RKiUI
Lajos1124
2021-06-18 11:32:35
Megníztem én is a pilisszentléleki összejövetelt ez valami fantasztikus nagyon lélekbevágó volt amint a jó magyar emberek ott összegyűltek,felemelő érzés volt,és aza csoda ami. Ott törtínt,a gaja a földanya megmutatta azt. Hogy aza hely csodálatos ,aza pálos kolostor,aza hely mert ott ami van az a mindenhatónk ereje is ott van ,és spirituálisan az egy energia mező,,és a pleádiak is,és a syriusziak is őrzik,ezt én is nem magamtól tudom ,ezt ősi tanító mesterektől,amelyik csoportba,én is vagyok,és onnan tudom.
kurucPista
2021-06-16 23:22:27
Kedves Sári ! Köszönet az infó-ért! Érdekes - hogy a már feltöltötteket hagyták ...
Köszönet az eddigi feltöltésért! (Kár - mert a Yt-on egy műsor HANG-letöltése mindössze 30MB.)
Sári
2021-06-16 21:36:13
Az ÁKTV feltöltésemet a YouTube letiltotta, így nem tudom önkéntes szolgálatom teljesíteni. Jó lenne, ha a nézők közül lenne jelentkező, aki saját emailjén feltölti a műsort, és közzéteszi az elérhetőségét esetleg itt, hogy mindenki tudja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.