Ajózsef
2015-07-19 13:54:34
Kedves Tamás!
Kellemes pihenést kívánok Önnek, családjának és munkatársainak, köszönjük amit tesznek értünk, nemzetünkért.
Nagyon sokan őrizzük a lángot, de csak kevesen tudják tovább is adni, ahogy Ön teszi.
A Magyarok Istene áldja meg, segítse munkájában és többszörözze meg erejét az augusztusi folytatáshoz.
Mert a harcot folytatjuk a győzelemig, vagy az utolsó Magyar lélek utolsó lélegzetéig.
A sátánfattyak azért vannak felül, mert a nemzet csipkerózsika álmát alussza. A győzelem végül a miénk lesz, mert mi vagyunk az erősebbek, mi vagyunk a víz, a gálya csak addig van felül amíg a nemzet feltámad, mint a tenger.
Szabó Ferenc
2015-07-19 12:40:28
Alexander ezt irta és minden szavával egyetértek, ez egyben válasz is az itt irogató provokátornak, akinek a nevét sem írom le: :
Kubinyi Tamás hatalmas energiákkal és Petőfihez méltó elhivatottsággal vezette a Petőfi műsorfolyamot, mindezt közösségteremtő eredményességgel. Az elmúlt évtizedek meddő erőfeszítése után, új személyiség és reménység tűnt fel a nemzeti oldalon. Remélem, hogy az INTRIKA nem talál fogást rajta és a riválisok viszály csapdáit is elkerüli majd. A minőség színvonalát a tényszerűség biztosítja. Jó lenne, ha a hallgatóság kilépne a passzív szerepkörből és hozzájárulna a közösségépítéshez a témák tényszerű értékeivel. Milyen szép is lenne a temetésen megjelenő szegediekhez hasonló teljesítményt felmutató körzeteket látni szerte a Kárpát hazában, s mindez a nemzet egyesítés jegyében történne: lépésről lépésre, ahogy a vers mondja: Tedd csak egyik lábad a másik elé,/Petőfi szólít most az igaz útra
Azt hiszem jelenleg a Kárpátaljaiak és a Székelyek szorulnak leginkább együtt-érző, lelki és anyagi támogatásunkra. Tegyünk magunkért!
pistula
2015-07-19 12:12:22
Köszönöm Tamás nagyszerű tudósításokat a Petőfi temetéséről sajnos személyesen nem tudtam részt venni .Több helyen meg környeztem!!KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM!!! Álmos Király-TV. három év óta Szorgalmas nézője :P. István Kecelről (Jó pihenést a nyári vakációra)
Szabó Ferenc
2015-07-19 10:53:45
Ez a szulejmán hülyeségeket idéz és hőbörög, hogy senki nem vitatkozik vele. Kubinyi Tamás 12 részes műsora a Petőfi kérdésben sok támpontot adott, erről viszont szulejmán nem szól. Nincs hozzá agya, csak rágalmazni tud. A Magyar ember leutóbbi száma tartalmazza a Morvai könyvet, és ahogy tudom ez a szám ingyenes, csak kérni kell. Sztem senki ne vitatkozzon szulejmánnal.
miskolcilaci
2015-07-19 09:44:20
Váradi! Lehet szokni... A szegregáció itt az északi részen nagyon erős. Naponta éreztetik, - legalább is én ezt tapasztalom- hogy te egy másod, netán harmadrendű, a betolakodók miatt negyedrendű állampolgár vagy. Egyre több, és a közvetlenül a környéken a kisebb-nagyobb full zsidó boltok, ahol már lassan héberül beszélnek,akik a talmudista ideológia alapján a gojjal viselkednek, és ha nem vagy elég határozott, akkor nem csak ők, hanem a cigány is szó szerint leköp. Pont emiatt raktam fel ide. örülök, hogy ismét egyet értünk.
miskolcilaci
2015-07-18 22:14:41
Porosjankó becsületét így is lehet védeni. A róla szóló vita így ért véget két fél között egy áruház bejárata előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=-QHEvKeTzl8
Topi
2015-07-18 22:00:04
Dombai
2015-07-18 20:56:35
spartakusz
Ne válaszolj, Ennyire egyszerű. Lassan majd az lesz, ha ilyenek vannak direkt engedélyezve, hogy másokkal szórakozzanak, akkor a műsor se lesz nézve, mert nincs értelme olyanokkal foglalkozni, akik ezt engedik.
Dombai
2015-07-18 20:50:08
Sz. Ferenc
Ajózsef és Váradi már velem együtt szóvá tette párszor. Engedélyt kapaott a bohóckodáshoz.
Én is kiváncsi vagyok mi ezzel a cél. Azt hittem azért van engedélyezve, mert a műsorvezető válaszolni akar neki.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy Váradinak igaza van a megjegyzéseket illetően.
Szabó Ferenc
2015-07-18 20:30:38
Elképesztő ez a sok zagyvaság arról, hogy Petőfi és Kossuth szabadkőműves volt. A müsorokban Kubinyi Tamás érthetően elmagyarázta, hogy nem szabad a bolsevizmus uralma előtti helyzetre visszavetiteni az utáni tapasztalatot. Petőfi mindig magyar hazafi volt, a Habsgurgok ellen küzdött a függetlenségünkért. Mivel a király Habsburg volt, a királyság ellen fordult, mint minden magyar az oldalán. Ezeket az ostobaságokat nem szabad komolyan venni amit szulejmán összeollóz a netről. Magyar szívvel értjük az igazat, azok pedig akik még tanulják a magyarságot ne oktassanak bennünket, inkább maguk tanuljanak, dee csöndben. Nem kell a tájékozódásuk minden lépéséből hozzászólást faragni.
Topi
2015-07-18 16:40:12
Ajózsef
2015-07-18 15:37:24
al kanuni aljanicsár, 2015-07-18 13:24:07-kor elküldött hozzászólásban kibújt a szög a zsákból.
idézem: "...Petőfi Sándorról, a magyarok piedesztálra emelt költőjéről beszél Bobkó."
Nos, Magyar ember így soha nem fogalmaz, csak az idegenszívű.
Én, így írtam volna: ...Petőfi Sándorról, nemzetünk piedesztálra emelt költőjéről beszél Bobkó.
Úgy látszik nem is olyan egyszerű a beépüléses sz@rkeverés, vagy csak gyakorolni kell, mert kavarták azt már jobban is ezen az oldalon...
Nem kell fáradni a válasszal, nem állok mindenkivel szóba, hozzászólásait ezentúl figyelmen kívül hagyom, átlépem, mint a kutyaszart az utcán.
Topi
2015-07-18 10:46:20
Topi
2015-07-17 23:29:20
Topi
2015-07-17 22:49:36
miskolcilaci
2015-07-17 14:56:37
Úgy néz ki, hogy azok jártak jól, akik már végérvényesen elhagyták az országot. Már csak a zsidónak kell, hogy ezeknek fegyvert (el)adjon, akkor napi szinten mehetünk temetésekre.
Topi
2015-07-17 14:15:04
Ferenc
2015-07-17 13:19:19
Az interneten itt Németországban is szenzációsan jó a vétel !!!
VELETEK VAGYUNK, MI KÜLHONBA SZAKADT MAGYAROK, BÀRMERRE ÉLÜNK IS A VILÀGON!
A MAI NAP VÈGLEG LEHULLOTT AZ ÁLARC A HAZUG NÈPELLENES RENDSZEREKRÖL!!
Csaba
2015-07-17 09:50:27
Dombai
2015-07-17 02:32:45
kanuniszulejmanszultan!
Te ne csúsztass. Te vagy elutasítva.