Csaba
2016-02-01 17:03:04
totya54
2016-02-01 16:19:58
mindszentiocsi
2016-02-01 11:57:22
Kedves Lehel! Köszönöm egyetértő válaszod és igen, sajnos ez van! Úgy gondolom,hogy Te sem vagy már mai gyerek és ahogy írtad kisiparos vagy tehát mindig a saját lábadon álltál és Tőled is inkább elvontak mint,hogy inkább adtak volna támogatást. Én is elmúltam már hatvan,és kisiparos voltam,erről szólt az életem,hogy mindenért meg kellett küzdenem ,nem adtak semmit ingyen,ha buktam valamin azért csak magamat hibáztathattam,ha volt egy kis nyereség azt csak magamnak köszönhettem.Soha nem kultiváltam a Jobbikot,viszont így csalódnom sem kellett bennük.És igen:összenő ami összetartozik,sajnos már a kezdettől fogva látom ezt.Ami nagyon aggasztó,hogy a fiatalok közül pont azok távoznak külföldre dolgozni akik hasonló felfogásúak,mint a régi típusú kisiparosok.Dolgozni mennek. Azok a fiatalok akik itthon maradtak,azok döntő részben a nómenklatúra apparátusában helyezkedtek el,feladva fiatalos lendületüket a közösön élősködést a here életformát tanulgatják,természetesen a személyes egyéni felelősség minden következménye nélkül.Ezért ostorozom mindég az oktatásügyünket,mert ezt a személyes felelősséget nem nevelték beléjük!Mit akar ez a Vona gyerek, löki az üres dumáját az oktatásügy megsegítéséről?Itt nem segítőkezet kell nyújtani,csak úgy általánosságban,hanem kitakarítani az alkalmatlanokat,és a pedagógustársadalomtól is megkövetelni az egyéni felelősséget.Ha én elrontottam egy termékemet azt ki kellett dobnom a veszteséget viszont le kellett nyelnem,ha tetszett,ha nem.Szerintem,viszont több százezer magyar gyermek erkölcsi,morális lerontása helrehozhatatlan bűn és egy egész társadalom és nép látja kárát.Amit az új politikai elitünkön és nómenklatúránkon gyönyörűen lemérhetünk,oktatásügyi hibás termékek ők! Sajnos! Tisztelettel:Mindszentiöcsi !
Lehel
2016-02-01 10:42:24
Kedves Mindszentiöcsi !
A csalódás bizony keserű élmény.
Prostituálódtak,és összenő, ami össze tartozik...Nézd meg, miből élnek ! "vetésforgő" de nem úgy, ahogy a földművesek megszokták.
AFideszfanHírtv már a rendelkezésükre áll, így nem csoda,hogy nem indítanak más médiát...
A közülük jövőkben sem szabad túlzottan bízni. Kiállásuknak ugyanis van egy számukra ésszerű határa, ez pedig, ogy nem fogják sérteni a "köreik " érdekét, ahogy azt az ügyvédektől megszokhattuk.
mindszentiocsi
2016-02-01 10:35:56
Lehel
2016-02-01 10:34:17
Kedves Nóri !
Most olvastam beírásodat,majd fogtam a telefont és kérdeztem olyan ismerősömet,aki rég óta él Pilinyben.
Igen, - mondja az ismerősöm - , ismerte Édesanyádat és ma is emlékszik rá.
Megnyugtatlak ezzel. remélem !
Örülök, hogy Te sem felejtetted el. Az ember szíve csak a rosszat igyekszik feledni.
mindszentiocsi
2016-02-01 09:06:02
mindszentiocsi
2016-02-01 09:03:46
https://www.youtube.com /watch?v=oOCiGrHThEU Piramis-játéPiramis Játékot Ajánlgató Ügynöki Érvelés , MMS ManagerSzöveg!!! . Annak idején sok kiskeresetű fiatal pár szájából kiénekelte az utolsó húsz-harmincezer forintjukat és mint tudjuk később hálátlanul lenyesegette őket.Önök viszont tudjuk,hogy a milliós fizetésüket hazaviszik és nem képesek egy Csendőr-őrző- védő BT-re,vagy egy Élő Adásos Egész napos TV-re összedobni a pénzük egy jelentéktelen részét sem,pedig erre minden lehetőségük- Törvényileg is -megvan! Nem szónokolni kell,hanem már eddig meg kellett volna cselekedni ezeket a dolgokat ,de Önök maguk helyett a tagságukat nyesegették és ez majd nagyon megbosszulja magát kedves Cuki Gábor,és az lesz majd az igazi politikai felnőttkor.Úgy fognak járni mint a FIDESZ,majd jön egy újabb erő és elsöpri magukat!Egyébként,még mindig az Iszlámban látja a teljes világegyetem megváltást bölcsész úr kérem,vagy váltogatja a véleményét,mint más a zokniját?Erre válaszoljon!Kérem !Önök kisstílű megélhetési politikusok a Krisztinájukkal együtt, és egy hajszállal sem többek. Azt hiszik ezt az emberek nem veszik észre? Ön nagyon el van tájolva.és nagyon meg fog bukni,"csak még nem tud róla",hogy az Ön egyik klasszikus mondását ideidézzem.Az embereknek elegük van már ebből a TV-Reklámos szövegből.Nem kicsit,nagyon!Egyébként Ön saját maga is egy termék: A KÁDÁR-KOR VÉGTERMÉKE.A hamvas fiatalság viszont nagyon is mulandó,és akkor elpárolog a személyes egyéni varázs,és visszamarad egy kiégett öreg MMSmanager. Horváth-ékkal száz százalékban egyetértek.Habár az amerikai rendszert ugyanúgy elítélem,hiszen a mostani állapotunknak ezen hatalom az egyik domináns főkomponense,Horváthék hazai értékelésével viszont teljes mértékben egyetértek. Itt még mindég ugyan az a "szemét rohadt rendszer van",még az ellenzék (jobbik- is) a Kádár-korszak terméke.Érik az idő az igazi rendszerváltásra!!!Az egész politikai és nem politikai nómenklatúrát le kell cserélni,el se kell menni szavazni,szervezeteket,baráti köröket kell létrehozni!
Topi
2016-02-01 08:15:57
"Íjaimmal harcolva a múlt tiszteletéért, a magyar nemzet jövőjéért"
Most mi is harcolhatunk érte: szavazzunk Mónus Józsefre a "2015. év legjobb és legnépszerűbb hajdú-bihari sportolója" szavazáson!
Forrás:
https://kuruc.info/r/1/154521/
Horvathek
2016-02-01 07:43:34
Én legutóbb 2006 November hónapban voltam otthon, otthonomban az Ipoly menti palóc földön. Az édesasanyám meghalt, akkor, otthon voltam, mikor örök nyugalomra tért. De nem erről van szó. Mindenki tudta ki vagyok, ismert Szentkútttól Balassagyarmatig. Mondták a buszon hogy ez a Habony Piros jánya, nem elirás, mert palócul a lánya az jánya...tudjátok Pilinyből. Pilinyben most is kb 850 ember lakik. Akkor már azt gondoltam, hogy elfelejtettek, hiszen már 1986 óta Kaliforniában élek. Meglepett, hogy annyian emlékeztek rám, és elárasztottak szeretetükkel. Hát ilyen az igaz jó Magyar ember. Azért irtam le, mert otthon lenni jó, otthon élni jó lenne, de olyan szemét irányitás van otthon, hogy akkor még várok. Itt kaliforniában ha szivinfarktust kapnék itt túlélem, otthon ha Pilinyben lakom meghaltam. Ugyan az a szemét rohadt kommunista rendszer van otthon mint 1986-ban, semmi nem változott.
Csaba
2016-02-01 05:05:49
Topi
2016-02-01 05:03:24
magyartm
2016-01-31 23:03:02
Magyar Patrióták Közössége - Regnum Marianum Emlékhely Javaslat:
A Városliget építési szabályzatának módosítása lehetőséget teremt arra, hogy a Regnum Marianum Emlékhely létrehozása is része legyen a terület megújításának. Ötszáz négyzetméter alapterületű, térszint alatti kiállítótér építésére tettünk javaslatot, amely az egykori templom történelmét, a regnumos szellemiséget, valamint a kommunista rendszer egyházüldözési politikáját mutatná be a jövő nemzedékeknek.
http://www.magyarpatriotak.hu/regnum-marianum-emlekhely-javaslat-2/
Terez
2016-01-31 20:41:31
Topi
2016-01-31 20:17:15
Topi
2016-01-31 08:52:09
mindszentiocsi
2016-01-31 07:37:20
barodza
2016-01-30 22:42:44
barodza