Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2015-11-15 23:27:13
mindszentiocsi
2015-11-15 22:38:02
Olyan jó hallani,hogy az Orbán-Merkel meccsen a pontozóknál Orbán vezet,csakhogy ez a szájhősködés már ismerős az Orbán- Cohn Bendit meccsről! Azután meg az ország éjszakai vonata száguldott tovább a szakadék felé,miközben ment az utasok szórakoztatása a meccsel.Ja ,meg közben a termőföld a külföldi tőzsdén fog landolni. Ezt már ismerjük!
Topi
2015-11-15 21:32:30
A francia önmerénylet a III. világháború előkészítése volt? http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3680-a-francia
Topi
2015-11-15 19:58:14
Orbán-Merkel külön meccs: a pontozóknál Orbán vezet

Akár Dávid és Góliát harcaként is leírhatnánk azt a külön-meccset, amelyet a bevándorlás tekintetében vív Merkel és Orbán. A pontozóknál, azaz a szavazóknál - nagyon úgy tűnik - Orbán áll nyerésre. Az agyafúrt Dávid ismét legyőzni látszik az elbizakodott Góliátot…
Meghökkentő az a frusztráció, amellyel Angela Merkel, Németország kancellárja rendszeresen ráront Orbán Viktor magyar kormányfőre. A német vezető frusztráltsága érhető, ám nem elfogadható.
A beözönlő muszlim hordák okozta válság előtt úgy tűnt, Angela Merkel teljhatalommal bír Európában. A korábbi egyenrangú partner, Franciaország is a másodhegedűs szerepére kényszerült. A görög válság idején pedig egyenesen úgy tűnt, hogy az uniós intézményrendszert is valójában a német kancellár vezeti. Angela Merkel pénzügyi-, politikai- és médiahadosztályai pár hónap alatt valósággal elgázolták nem csak a görög vezetést, hanem tulajdonképpen Görögország minden olyan polgárát, amely változásra vágyott. Azaz a nagy többséget. És ezzel együtt elnémítottak mindenkit, aki rokonszenvvel figyelte, netán követni akarta a görögöket. A megalázott görög vezetés az eredetinél is rosszabb helyzetbe kerülve a teljes kapituláció választotta. Cserébe maradhatott az ország élén, de immáron nem mint választott szabadságharcosok, hanem mint Merkel dróton rángatott helytartói, akiket az ország további kizsigerelése érdekében a nép nyakára ültettek.
Merkel hatalma csúcsán volt, úgy érezhette, nem hogy olyan nincs aki ellent tudna állni, de még olyan se, aki ellent merne mondani neki.
Aztán jött a muzulmán beözönlés. Merkel az idegenekkel kapcsolatban szokásos német álláspontot gondolkodás nélkül vezette elő ebben az esetben is. Talán meglepetésként érhette a dolog, talán nem volt erre ideje figyelni Görögország legyalulása közben, mindenesetre nem gondolta végig a következményeket és rosszul mérte föl a helyzet súlyosságát. Amikor pedig ráébredt arra, akkor már késő volt „észrevétlenül” módosítani. Hiszen Európában jelen volt egy olyan politikus, aki minden nap emlékeztette Merkelt a hibájára. Nem támadta Merkelt, csak éppen elmondta a véleményét és másként döntött, mint ahogy a német kancellár előírta.
És ráadásul sikeres volt. Mert minden külső és belső támadás ellenére ma már egészen nyilvánvaló, hogy Orbán rendkívül sikeresen oldotta meg a menekültválságot. Nem csak Magyarországon, hanem példát mutatva a többi országnak is.
Merkel pedig már nem tudott háttérdiplomáciát alkalmazva elsimítva visszakozni, már nem tudja jelentős arcvesztés nélkül megoldani az Európa első számú problémájává váló muzulmán beözönlést.
Merkel első szavára ugyanis már az év első felében hadba indultak a görögök ellen bejáratott sikeres pénzügyi-, politikai- és médiahadosztályai, ezúttal Orbán és Magyarország ellen. A magyar kormányfő azonban, igazi, józan paraszti ésszel bíró politikusként fölkészülten várta a támadást. Először csak hazai terepen, Magyarországon győzte le Merkel „hadosztályait”. De ezúttal nem elégedett meg ennyivel, tanulva Ciprasz sorsából, vissza is támadott. Ezzel alaposan meglepte nem csak Merkelt, hanem mindazokat a politikusokat, elsősorban a szomszéd országokban, akik agyatlanul nagyon beleálltak az Orbán ellenes hadjáratba, így remélve jó pontokat Merkelnél. Alaposan pofára esett az osztrák, a horvát, majd a román kormányfő is, a szerb pedig gyorsan különbékét kötött az első vereség után Orbánnal.
Mindeközben Orbán arra a példátlan sikerre is képes volt, hogy a koncentrált és egyre dühödtebb támadások közepette ne csak védekezzen, hanem visszatámadjon, majd szövetségeseket találjon Merkel ellen. És már nem csak hatalom nélküli pártokat, mint Ausztriában, hanem kormányfőket, kormányokat, mint például a szlovákot, a cseheket, több esetben a lengyelt. És ami még ennél is megdöbbentőbb és fájdalmasabb lehet a német kancellár számára, az az, hogy Angela Merkel hátországában, Bajorországban is egyértelmű és nagyon erős szövetségesre talált Orbán.
Merkel, fogcsikorgatva próbál más megoldásokat keresni, mint Orbán, de egyre nyilvánvalóbb, hogy sok más lehetőség nincs, mint amiket a magyar kormányfő javasolt. Ráadásul az agyatlan „szövetségei” is egyre jobban szorongatják a német kancellárt, a bukástól félve. A hűséges kutyába lemenő osztrák kancellár és horvát kormányfő már egyenesen a közeli bukástól retteg, és kétségbe esve kér támogatást Berlintől. E támogatás pedig értelmezésükben annyit jelent, hogy Németország azonnal fogadjon be minden menekültet Ausztriából és Horvátországból. Na, ez az, amit Merkel már nem tehet meg, nem tud megtenni. Egyrészt mert a német átlagpolgárnak egyre inkább érzékelhetően elege van a muzulmán hordák befogadásából, másrészt pedig mert ezen polgárok naponta szembesülnek azzal, hogy igenes is van más és főleg sikeres megoldás a menekültválságra, mint amit Merkel kínál.
Merkel kutyaszorítóba került, a politikai-, pénzügyi- és médiahadosztályai, hiába voltak elképesztő túlerőben, véres vereséget szenvedtek, az európai átlagpolgárok, de főképp a leginkább érintett országok átlagpolgárai Orbán megoldásának, sikerének a támogatóivá lettek. Ezt a sikert próbálja csökkenteni, elfedni Merkel azzal, hogy rendszeresen verbális kirohanást intéz Orbán ellen, próbálva elfedni ezzel azt is, hogy egyébként nagyrészt azt csinálja, amit Orbán javasolt, azzal ellentétben, amit ő maga ígért még néhány hete, hónapja.
Az agyafúrt Dávid ismét legyőzni látszik az elbizakodott Góliátot…
Topi
2015-11-15 17:49:17
AMERIKA ÉS IZRAEL HOZTA LÉTRE A TERRORISTA GRUPOKAT ÉS FEGYVEREZIK FEL AZ IZLAMIK STATETT IS NEM SOK ÉSZ KELL.HOGY KI CSINÁLTA EZT A BORZALMAS MERÉNYLETET PÁRISBA 500-EMBER NAGYON SOK EGY CSAPÁSRA !!!

http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/15/437681/France-Daesh-Paris-US-Syria-Barrett-Ayers
Terez
2015-11-15 17:00:01
A Bataclan szinhazat Parizsban ahol a mostani legnagyobb meszarlas volt az "ugyes" zsido tulajdonosa szeptember 11-en (veletlenul ezen a napon?) eladta. http://www.youtube.com/watch?v=rglLJs7_WRg
Topi
2015-11-15 16:07:08
Nos, tegnap még dühös voltam, elkeseredett és felháborodott a liberális mantrán, még próbáltam megmutatni, hogy egyszerűen egy szektához hasonló hitbéli válaszokkal érvelnek, a valóságtól teljesen elrugaszkodva. Mára eljutottam oda, hogy kétségbeestem, mert látom, hogy a hangzatos kliséiknek egyetlen egy célja van, minden áron meggátolni, hogy a valósággal szembesüljenek. És ez rosszabb a terrortámadásoknál, azok áldozatokkal ugyan, de ritkán jelentkeznek.
A kliségyártásuk, a valóság tagadásuk az viszont állandó.

Mondhat bárki bármit, Európát nem szabad ezeknek a vezetőknek a kezén hagyni.
Itt kezdődik a megoldás.

Ezeket a vezetőket egy percig sem érdekli, mi történik a népükkel.
A legkisebb ellenállást sem tanúsítják Európa gyarmatosítóival szemben, a migránsokkal szemben pláne nem.
Megy itt az "álgyász", miközben az áldozatok családjai kénytelenek szembenézni azzal, hogy éppen az "álgyászolók" miatt történt, ami történt, de jobb, ha meg sem szólalnak ebben az oltári nagy nyugati demokráciában!
Hazugságra, félrevezetésre és az európai emberek kizsigerelésére terjed ki a figyelmük, a többi színház.Mind elítéli. Ezzel nem jutunk előbbre sajnos. Mert elérni azt kell, hogy a radikális imámokat ne lehessen meghívni, ne lehessen térítenie a szalafistáknak, és ez nélkülük lehetetlen, de megtenni nem fogják.
sándor87
2015-11-15 14:54:32
Félreértés ne essék én személy szerint,minden ártatlan ember halálát elítélem,de hát a sors már csak ilyen "valamit valamiért" és a világ már csak ilyen marad,de elsőnek az öldöklést elkezdőknek kellene el gondolkozni magukba szállni,és ezek nem a "terroristák" voltak hanem a Nyugat!Ha nem bombázzák szét a közel keletet akkor lehet,hogy ez a támadás se lett volna!
sándor87
2015-11-15 14:39:39
Emlékeztetőül!
sándor87
2015-11-15 14:38:56
sándor87
2015-11-15 14:36:15
sándor87
2015-11-15 14:31:54
A sok barom Magyar sajnálja a Franciákat:)A Trianoni "békeszerződés"a többek között Franciák találmánya,1920-ban a" Francia nép" nem gyújtott gyertyát,nem gyászolta a Magyar népet!Mindenki utána nézhet,hogy ki kezdte az öldöklést a közel keleten,NATO gépek több 10 ezer civilt mészároltak le,persze csak gondatlanságból:)Mondjuk mikor idén nyáron találat érte az egyik Szíria város lakónegyedét és több százan meghaltak,nem volt ekkora megdöbbenés,az nem volt "emberiség elleni gaztett" igaz Áder cionista Jancsi?
mindszentiocsi
2015-11-15 10:15:36
Orbán Viktor 2015.szept.21.-i szónoklatának a kulcsmondatai, amit gondosan elrejtettek a szöveg végében . Vérfagyasztóak ,figyeljünk csak: ""ELŐSZÖR VEGYÜK ELEJÉT A NÉPVÁNDORLÁSNAK!"" Hát akkor kérdem én: Számoljunk le azokkal akik ezt az egészet kitervelték támogatják,meg ki legyen az első?Az egyesült-államok-nyugat-európa,a biderberg csoport, a szabad-kőművesek??? Valamint azok akik ezeket finanszírozzák, mint például: Soros, a Rotschildok? Vagy ,ha ez túl nagy falat,és esetleg mi is kötődünk hozzájuk,hát,hát,hát akkor jó lesz egy köteg "drótgubanc" is? További idézet az eszmefuttatásból: ""MAJD MIKOR MEGVÉDTÜK A HATÁRAINKAT "" (most akkor megelőzzük,vagy már csak védekezünk-kérdem én szintén tisztelettel????) Tovább: ""UTÁNA BESZÉLJÜNK ARRÓL,HOGY MIT KEZDJÜNK AZOKKAL, AKIK IDEJÖTTEK, VAGY IDE AKARNAK JUTNI,MINDENESETRE RÁ KELL BÍRNUNK ŐKET A TÖRVÉNYTISZTELETRE"" Eddig tart az idézet,teljes logikai bukfenc ,vagyis értelmezhetetlen.Szóval ideengedjük és megtérítjük őket? Most akkor mi van ??? Tehát már a betolakodók berendezkedésére készül a kormány??? Mi az, hogy AKIK IDEJÖTTEK,VAGY( még ezután) IDE AKARNAK JUTNI ??? Meg mi az,hogy : MAJD HA? Vagy a következő mit jelent? További Idézet jön,kapaszkodjanak: """HA PÉLDÁUL A GÖRÖG BARÁTAINK NEM KÉPESEK MEGVÉDENI,SEM EURÓPA,SEM A SCHENGENI ÖVEZET HATÁRAIT,AKKOR NEKÜNK KELL HELYETTÜK IS MEGVÉDENÜNK!""" Nem lövünk túl nagyon a célon Cseles Csávó úr-elvtárs kérem? Szerintem ez az ember fogott-ember. Valakiket szolgál,de NEM a MAGYAR NÉPET az már biztos! Az egész beszéde egy óriási katyvasz egy hatalmas értelmezhetetlen zagyvaság,halandzsa, és ezt mi mind bevesszük? Mondván:hát,hát ,hát mostan mongyán' mán' jobbat az orbánná'-ugye?Hát persze.
Topi
2015-11-15 10:13:03
Topi
2015-11-15 08:36:03
imám és kutyám​

A hölgy egy mecset mellett lakik..... vásárolt egy husky kutyust.... nagyon kedves állat, nem harapós.​ ​
És most a szomszéd imámtól naponta kap panaszos felszólítást.​ ​
Fogalma sincs, miért. https://www.youtube.com/embed/Vogp-n1-JPA

Az imám biztosan nem olvasta Jack London: Éneklő kutyáját...!!!
Topi
2015-11-15 08:12:21
Georg Spöttle terrorizmus szakértő Beszél a német helyzetről http://www.rtve.hu/index.php/component/k2/item/9643-georg-spottle

Képek a Nagyvárad, 1919-ben https://www.youtube.com/watch?v=Odu60X2nI7U
Horvathek
2015-11-15 03:30:06
Mielőtt nagyon örülnénk az új Windows 10-nek !!!!!!!

Bombaként robbant a hír: az új Windows 10 felhasználási feltételeit elfogadva gyakorlatilag lemondunk a magánéletünk titkairól, mindenünket szabadon használhatja a "Nagy Testvér"!

A malac gondolkozik az ólban: "Milyen jó életünk van itt! A gazda etet, nem fagyunk meg télen és mindezt ingyen!" Tanulság: ha egy nagyszerű dolog ingyen van, lehet, hogy igazából a felhasználó a termék!

Hasonlóan állunk az új Windows10-hez is. Remek, hogy ingyenesen telepítheti mindenki a számítógépére. De komolyan gondolod, hogy Bill Gates egyszercsak úgy döntött, mostantól jó fej lesz és a legjobb szoftvermérnökeinek a munkáját ingyen bocsátja a rendelkezésedre? Nem is lesz így... a magánéleteddel fogsz fizetni érte!

A Windows 10 felhasználási feltételei 45 oldal hosszan taglalják, kinek mihez van joga. Tegye fel a kezét, aki elolvasta a súlyos jogásznyelven írt szöveget! Mi sem. A következőket engedtük meg magunktól a Microsoftnak:

Az új kémprogram Windows 10 minden indításkor elküldi a központnak, milyen oldalakat nyitottál meg, mi van a naptáradban, milyen wifi hálózaton milyen jelszóval (!) vagy fent, milyen programokat használsz és milyen egyéb hálózatokra csatlakozol.

Ezek után készít egy hirdetési azonosítót - a szokásaid, vágyaid és kívánságaid birtokában! - és ezt eladja harmadik félnek is (például reklámozóknak).

Nem elég? A java csak most jön! Ha a Cortana névre keresztelt asszisztens-funkciót is használni akarod (márpedig miért ne akarnád?), akkor a "jobb felhasználói élmény érdekében" a rendszer hozzáfér majd: a helyadatokhoz (hol vagy), a naptáradatokhoz (mit csinálsz), a programokhoz, amit használsz (mivel csinálod), a levelezésedhez és az SMS-eidhez (...), kit és milyen gyakran hívsz fel, milyen zenét hallgatsz (milyen az ízlésed), mikorra húzod az ébresztőórád (mikor szoktad kezdeni a napot), mit nézel és vásárolsz meg (hol költöd el a pénzed illetve ebből, hogy körülbelül mennyi pénzed lehet), mit olvasol az interneten és mire keresel a Bing keresőben (mi iránt érdeklődsz) és most jön a legjobb - elemzi a telefonbeszélgetéseidet, megtudja a nevedet, a becenevedet (!) és elemzi a barátaidról rendelkezésre álló információkat, akikkel kapcsolatba lépsz

Azt gondolod, ez sok? Még mindig nincs vége! Bele is tudnak szólni az életedbe nem csak kémkednek!

"Hozzá fogunk férni, fel fogjuk fedni és megőrizzük a személyes adataidat, beleértve az emailjeid és más személyes kommunikációid tartalmát vagy a személyes fájljaidat a számítógéped mappáiban, amikor jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy ez szükséges például ügyfeleink vagy a szolgáltatás védelme érdekében."

Felfogtátok, hogy ez mit jelent? A családi fotóinkhoz is hozzá fog férni a Microsoft - és mindaz, akivel ezeket az adatokat közölni akarja...

Erről mindenkinek tudnia kell, mert ha ennek a tudta nélkül telepíti a Windowst erősen ki lesz szolgáltatva.

Vegyétek nagyon komolyan! A számítógépes iparban dolgozó ismerősöm sem tölti le.A beetetés nagyon vonzó,de a következmények...

Már a spájzban a globális diktatúra. Orwell ehhez képest dilettáns volt.

Kérdés: mi lesz, ha a korábbi verziók frissítésével leállnak?
Semmi. A windowst és akármelyik korábban használt progaramot tovább lehet használni.
Topi
2015-11-14 21:33:01
Bede Úr szerin, ennyi az egész!

Háború

Legalább 14 éve, a 2001-es New York-i terrortámadás óta a nyugati világ (akármi is annak a definíciója) háborúban áll a radikális iszlámmal (akármi is annak a definíciója). Ennek a háborúnak, amelyet az afgán hegyektől a szír sivatagon át francia lakótelepekig vívnak változó intenzitással, legújabb csatájára került sor több párizsi helyszínen péntek éjjel.

Ezt a háborút a nyugat nem tudja megnyerni. Az ellenfél nem egy hadsereg, amelyet a csatatéren le lehet győzni, megölni és foglyul ejteni, hanem egy ideológia, és az ilyenek ellen vívott háborúkat teljesen megnyerni lehetetlen. Jó példa erre a nyugati világ legutóbbi ideológiaellenes harca, a hidegháború, amelynek romjai még ma is füstölögnek, a leglátványosabban éppen Kelet-Ukrajnában.

Ebben a megnyerhetetlen háborúban a nyugati világ nagyon jól teljesít. 2001 szeptember 11 óta Madridtól Londonon át Párizsig voltak nagyon véres, esetenként száznál is több halálos áldozatot követelő merényletek, azonban ezek megkarcolni sem tudták a nyugati világ lényegét, a szabadságot és a kényelmes, anyagilag biztonságos életet. Akárhogy is erőlködnek a gyilkos terroristák, a létező világok legjobbika továbbra is a nyugati. Nem véletlen, hogy akárcsak a kommunista elnyomás alatt élő szerencsétlenek, ma a radikális iszlám által megnyomorítottak is róla álmodnak, felé szöknek.

Az al-Kaida főgonosz-szerepét lassan átvevő ISIS komoly sikereket csak muszlimok legyilkolásában, életük pokollá tételében tudott elérni. Szíria jelentős része ma már olyan hely, hogy emberek milliói vállalják inkább a menekülést, csak ne kelljen a polgárháború mindennapi borzalmaival, az ISIS rémuralmával együtt élniük. Ott (és Afganisztánban, Irakban, Jemenben, Líbiában, Nigériában, Pakisztánban) több tucat ártatlan ember kegyetlen meggyilkolása szinte már nem is hír, hanem a mindennapi élet része.

Akárcsak a hidegháború idején, a nyugati világnak most is együtt kell élnie az ellenség képviselőivel - már úgy értve, hogy fizikailag együtt élni, ugyanazokon a kényelmes londoni, párizsi és madridi utcákon. Akkor szovjet kémek és szövetségeseik, most fanatikus muszlimok utaznak ugyanazokon a buszokon, vásárolnak ugyanazokban a boltokban, mint az épeszű emberek.

Ez a helyzet, hogy a metrón zenét hallgató barna bőrű fiatalember kapucnis pulóvere alatt akár bomba is lapulhat, sokakat tesz paranoiddá, ahogy a vélt vagy valós kommunistaveszély is sokakat azzá tett például az ötvenes évek Amerikájában. A zsigeri félelem ellen észérvekkel küzdeni nem lehet, de annyit igenis érdemes észben tartani, hogy ami most zajlik, háború, még ha másfajta háború is, mint amilyeneket a történelemkönyvekből ismerünk, és egy háborúban bizony mindig vannak halálos áldozatok.

Alig néhány évtizede, a hetvenes-nyolcvanas években nem a nyugati nagyvárosok utcáin, hanem a repülőgépeken féltek az emberek a terroristáktól. Ez volt a rendszeres gépeltérítések és túszejtések korszaka, amelyek közül sok ért véres véget. Akkor a palesztin-izraeli szembenállás volt a legtöbb támadás kiváltó oka, most egy másik, attól nem is teljesen független közel-keleti konfiktus. Ha lassan is, de a helyzeten sikerült úrrá lenni, és ma már összehasonlíthatatlanul kevesebb ilyen terrorcselekmény van - de persze néha még mindig előfordulnak, mint ahogy azt a Sínai-félsziget felett felrobbant orosz repülő esete is bizonyítja.

A repülőgép-eltérítések korában néhány ezer fős terroristaszervezetek tudták a fél világot rettegésben tartani, és ilyen szempontból a mostani helyzet is nagyon hasonló. Nyugat-Európából néhány száz ember ment Szíriába az őrültek oldalán harcolni, és ellenkező irányba sem utazhatttak sokkal többen. Azonban a terrorizmus természete olyan, hogy akárcsak az ETA Spanyolországban vagy az IRA Nagy-Britanniában, néhány tucat mindenre elszánt ember is elegendő lehet a társadalmi háborús pszichózis megteremtéséhez és fenntartásához.

Ezek a tömegbe beolvadó terroristák ellen nem könnyű küzdeni, de az utóbbi 14 évben a nyugati országok kifejezetten jól teljesítettek. Veszteségeiket sikerült a minimálisra szorítani, miközben polgáraik életszínvonala, mindennapjai semmit sem változtak. Ahhoz, hogy ez így maradjon, továbbra is sokat kell majd dolgoznia a titkosszolgálatoknak, fegyveres testületeknek, politikusoknak, sőt, még az egyszerű választópolgároknak is.

Természetesen lehetne még jobban teljesíteni, hiszen ezt egyetlen ember halála is indokolná, nemhogy 130 lemészárlása. Foglalkozni kell azzal, hogy miért éppen Franciaország a leggyakoribb célpont. Hatékonyabban kell küzdeni az internet és annak vívmányai által a terroristáknak kínált kommunikációs és propagandalehetőségek ellen. Jobban kell tudni kiszűrni az Európában már most élő, illetve a jövőben ideérkező muszlimok közül azokat, akik elkövethetnek terrorcselekményeket, vagy legalábbis fogékonyak mindenféle gyilkos ötletekre.

Az újfajta háború újfajta megoldásokat kíván, és a nyugati világ az utóbbi 14 évben ezeket többnyire meg is találta. Ennek köszönhető töretlen prosperálása és szinte felhőtlen békéje. A háborúkban azonban sajnos mindig lesznek halottak.
Topi
2015-11-14 21:14:59
Willkommen!

Németországban élő angol hölgy levélben számolt be a helyi állapotokról, a következők szerint.

Ellwangen egy 23.500 lelket számoló apró város Németországban, akiknek nagy része buzgó katolikus. Eredetileg úgy volt, hogy 500 főből álló muszlim hordát fogadnak be, de ebből a végén 5000 lett, akik a város szélén felhúzott régi, használaton kívül álló barakkban lettek elszállásolva. Ez a létszám a kisváros lakosságához képes elképesztően soknak bizonyult, mert a konfliktusok száma megugrott. Annak ellenére, hogy a szálláshely renoválására 5,1 millió Eurót költöttek az adófizetők pénzéből.

Az elégedetlenség azzal kezdődött, hogy a muszlimok, ahogy hivatalosan hívják őket a „menekültek” bemennek az üzletekbe, összeszedik maguknak, amire szükségük van, majd a pénztárak megkerülésével távoznak az üzletekből, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. A rendőrségen panaszkodó üzlet tulajdonosoknak azt mondják, írják össze a vesztességeiket, nyújtsák be a városházán, ahol kártérítik őket. [gondolom ezzel csak bátorítják a muszlimokat].

A nők kísérő nélkül már nem mernek kimenni az utcára, miután az első erőszakos nemi közösülésen már átesett a város, valamint egy 10 éves iskolás lányt abúzus ért.

A legfelháborítóbb eset szerint a muszlimok bemennek a helyi templomokba megzavarni az istentiszteletet. Egyszerűen bemennek a templomba és üvöltözni kezdenek. Az embernek olyan érzése támad, hogy ezek azért jöttek, hogy megsemmisítsenek minket.

Az itt élők tisztességes, keményen dolgozó, jó szándékú emberek, akiknek most azt kell látniuk, hogy városukat és életterüket összerombolják azok, akik erőszakosan ellenzik a német és keresztény kultúrát. A legszomorúbb, ha az állampolgárok megkérik a muszlimokat, hogy ne szarjanak a kertjeikbe, a házuk elé, hanem inkább használják az angol vécéket, akkor rájuk sütik a bélyeget, hogy rasszisták. A polgárok elkeseredésére jellemző, hogy a polgármester ajtaja elé egy döglött macskát tettek. Különben az emberek tömegesen vesznek gázpisztolyokat, hogy valahogy megvédjék magukat. Olyan hírek járják, hogy szerte szét Németországban a muszlimok megérkezése után fellendült a drogozás, lopás, nők megerőszakolása, kutyák macskák legyilkolása. A jövőnket egy csapásra elveszítettük.
Lehel
2015-11-14 15:42:48
Előzményekről :

Csibex vs. DEALIMPEX AG

https://www.youtube.com/watch?v=hyAD7avkpf0

utoljára - a mai napig.. 2015.Májusában jelentett csődöt magyarországi baromfi vágóhíd.
Vezetőink a magyar gazdaságból kaszinót csináltak.
JÁTSZ, HA MERSZ !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816
© Kubínyi Tamás 2011-2015. Minden jog fenntartva.