ikoot
2016-08-10 22:25:31
"Aki nem hiszi, járjon utána"
Kerion és mindszentiocsi is jól látja a helyzetet.
Tapasztalataim,utánajárásom őket igazolja.
Nem szabad csak egy forrásból informálódni.Ha megtetszik egy ideológia,s annak szószólója, legyen az magát a legnagyobb magyarnak nevező is,nem lehet ész nélkül
,az általa elmondottakat ismételni másokra rákényszeríteni, gondolkodás nélkül mindent elhinni, ezért a másikat tudatlannak nézni, mert csalódás lesz a vége.
"Emberminőség" feltételezésre alapozva ez megállapítható ?...mert lehet folytatni a sort: kádár-tanár, kádár-orvos,kádár-bíró,kádár-tisztviselő,kádár-kádár.....
Szabó Ferenc
2016-08-10 17:56:11
Kerion
Ilyen hülyeséget a zsidók szoktak mondani, hogy altassanak bennünket. Olvasd el a Kubinyi könyveket, a szemeddel láthatod a fényképeket sarkhely városáról. Tele vannak a múzeumok a kazár kori leletekkel.
kurucPista
2016-08-10 16:07:24
mindszentiocsi
2016-08-10 10:36:15
Nem mondja???
Mariann
2016-08-10 09:47:14
Pont erről írtam.
mindszentiocsi
2016-08-09 18:17:57
Kedves Mariann ! Ön azt írja,hogy én csodálkozom, mert fekete fehérben akarom látni a világot,és csodálkozom.Csodálkozom,hogy....,hogy mi?Min csodálkozom én? Ennek a megfogalmazásnak,kedves Mariann semmi értelme így ahogy Ön fogalmazott.Vagy talán sértve érzi magát? Valamibe nagyon belenyúltam Önnél? .Kedves Mariann,én már nem csodálkozok senkin és semmin!Önön Mariann meg főleg nem!Szerintem Önben rejtett lelkiismeret furdalás munkálkodik,jogosan és Ön ezt a másik ember letorkolásával kívánja orvosolni.Ne tegye kérem,inkább tartson önvizsgálatot és bánja meg bűneit és ostobaságát,ha egy mód van rá, élettapasztalat gyűjtésével pótolja.Sok sikert kívánok.Mégis a letorkoló reagálása után milyen válaszra számított?Ön köztisztviselő,közalkalmazott,netán közszolgálatban dolgozó? Ha én,vagy egy hozzám hasonlatos kisiparos,kistermelő elrontok egy munkadarabot,azt kidobhatom,mert nem ronthatom a saját híremet. Így van a vevő automatikusan védve a selejttel szemben,legalább is egy munkadarab esetében.Mi van akkor,ha az a munkadarab egy ember?Kiket is szolgál tulajdonképpen a köztisztviselő?Mik a biztosítékok,ha ő a kenyéradó gazdájának van kiszolgáltatva,és azoktól függ a családja anyagi helyzete?Vajon mi arra a biztosíték,hogy tömegesen nem tesz tönkre ifjú emberi életeket??? Netán hivatali munkájával,felnőtt emberi életeket??? Tessék mondani,mi a biztosíték??? Követhető vagyok??? Szerintem semmilyen biztosíték sincs!!! Szerintem ettől szenved ma nem,hogy Magyarország,hanem az egész emberiség!!! Ezt hívják kedves Mariann Globalizmusnak!!! Nem tudom hallott- e már róla??? Vagy ,ha már hallott róla,csak azért vette fel a szókincsébe,hogy "előkelőbb" társaságokban villogjon vele,közben meg a lényegéről gőze sincs? Mindég is rettegtem attól a gondolattól,hogy amiket ide a fórumra beírok,azt nem,csak értelmes emberek olvassák el,hanem a félműveltek is.Most ez megtörtént,de ennyi még belefér.
wk.szilvia
2016-08-09 16:42:34
Mariann
2016-08-09 15:27:19
ocsi + Kerion + a többi
Fekete fehérben akarod látni a szines világot és csodálkozol, hogy nm jól látod. A tanár, orvos, tisztviselő között ugyanúgy van jó magyar, mint a munkás, paraszt, kisiparos között, és mindegyikben van rossz is. Nem a foglalkozás, hanem az emberminőség dönt. Van olyan foglalkozás, ami eleve a rosszakat feltételezi: kádár-rendőr, kádár-katona, stb.
Apropó, mozgalmat hirdettél, majd elhallgattál róla. Eza baj, ilyen önjelöltekkel vagyunk tele akik mindent mindeenkinél jobban akarnak tudni, ezáltal átlagos tömegembernek sem válnak be. Az út tudom nehéez, tanulni kell, sokat kell tanulni, akárhány éves az ember. Anélkül marad a csalódottság és az okoskodás.
mindszentiocsi
2016-08-09 13:47:07
Fából Vaskarika? Néhány gondolatban leírhatóak észrevételeim, a pillanatnyi helyzetünkkel kapcsolatban,ezért azokat a következőkben megpróbálom felvázolni. A jelenlegi és az egykori közalkalmazotti réteg anyagi helyzete a nyugdíjakon mérhető le legjobban,mivel az átlagos középhivatalnok réteg ,átlagos havi nyugdíja körülbelül háromszázezer forint,vagy ettől több,csak,hogy tudjuk.Ez a "júdáspénz" annak,ha valaki,egykoron beállt a nomenklatúrába dolgozni,vagyis,beállott a háttérhatalom hadseregébe csahosnak,mivel a mindenkori kormány a mindenkori háttárhatalmat szolgálja.Ellentétben a mai magyar kis-bérmunkás,kis-gazdálkodó,kis- iparos nyugdíjával,havi jövedelmével akik ,nem adták el a lelküket. Súlyosan felelősnek tartom a közalkalmazotti,köztisztviselői és a közszolgálati dolgozói réteget,egészen a legkisebb hivatalnokig,a múltban és jelenben(tehát,még akkor is,ha csupán egykoron, valaha dolgozott is ebben a nómenklatúrában, vagy esetleg csak külsős volt),hiszen pénzért kiszolgálta azokat,tehát egyértelműen függött tőlük.Mindezek ellenére,kénytelen vagyok elfogadni azt a lehetőséget,hogy az emberek képesek némi tapasztalat után megvilágosodni. Így hát,mégis csak ők az egyetlen társadalmi réteg akik,hadra-foghatóak,megszervezhetőek és megnyerhetőek az ügynek, és beszervezhetők "Magyar Polgárjogi Aktivistáknak",hiszen ők is magyarok,vagy legalább is nemrégen még azok voltak. Például átállt nyugdíjasként Álmos "bácsi" is (Irén nevezte így valamelyik előző adásban,nem tudom mekkora a korkülönbség) a nép oldalára,vagy nem? Na és a többi? Tudunk-e reájuk eléggé nagy érzelmi hatással lenni ahhoz,hogy megváltozzanak és átlássák a helyzetüket, és megértsék ezt az egész mechanizmust? Például arra a kis-rendőrre, akinek elmagyarázták,hogy azért kell megbírságolnia boldogot és boldogtalant,hogy legyen miből eltartania, elsősorban a feletteseit majd utolsósorban őt saját magát és kicsinyke családját,ha van egyáltalán neki,és át fog-e állni a nép oldalára? Önök szerint,képesek vagyunk rá,hogy meggyőzzük őket? Én nem tudom ezt így megítélni,de azt tudom,hogy sajnos,mindannyiunknak a szégyenére, csak ez az egy lehetőségünk van.Szégyen,de sajnos csak ebben az állam által eltartott,és a közösből kifizetett rétegnél lehet némi esélyünk.Sajnos. A kis-vállalkozói, kis-gazdálkodói és kis-bérmunkás,réteg,akik becsületes munkával akartak dolgozni, becsületes bérért ,szinte teljesen eltűntek,meghaltak,vagy külföldre mentek dolgozni! Tisztelettel:mindszentiocsi. U.I:Baki Gábort régen hallottuk,pedig láttam a képernyőn,hogy többször is bejelentkezett.....???
Topi
2016-08-08 18:59:33
Itt tartunk -
Szekusoffenzíva Székelyföldön (Beszélgetés Stefano Bottoni történésszel, a romániai magyar kisebbség XX. századi történetének kutatójával)
http://tinyurl.hu/zRE4/
Terez
2016-08-08 17:18:57
Topi
2016-08-08 10:50:11
Horvathek
2016-08-08 00:31:01
Ez sem semmi! Negyedik alkalommal tartották meg a Palóc Világtalálkozót. Bátonyterenyén Guinness-rekord is született a leghosszabb lakodalmas menetnek köszönhetően. A “Kék pántlika” népmesemondó és népdalénekes versenyről öt első helyezéssel tértek haza a felvidéki versenyzők. Ismertetjük az eredményeket"".... .http://felvidek.ma/2016/08/a-kapcsolat-amit-szetvagtak-most-osszekotodik-megtartottak-a-iv-paloc-vilagtalalkozot/ Van aki azt kijelentette, hogy a paloc az nem Magyar. Ti mit gondoltok?
Kocsis Lászlóné
2016-08-07 22:31:04
Ezt ma Találtam az alkotmányos ellenállás csoport oldalán. Kíváncsi lennék, hogy erről kinek mi a véleménye. Nagy szakértő nem vagyok, nem tudom ki kicsoda, milyen múlttal, és én el sem igazodok ebben a kérdésben.Itt is az alkotmány kérdése a téma:
https://www.youtube.com/watch?v=Ywy4aO94Gic&feature=share
Topi
2016-08-07 00:40:04
Topi
2016-08-06 21:49:19
Németben élő magyarok küldték. EREDETI IS ITT VAN.
Az eddigi legdurvább nyílt levél Merkelnek
Dr. Norbert van Handel, a
St. György rend prokurátora nyílt levelet írt Merkelnek. A levél egyre nagyobb hullámokat vet nem csak Ausztriában, hanem az egész német nyelvterületen.
Mivel a magyar sajtó nem foglalkozott vele, ezúton nyilvánosságra hozom, hevenyészett fordításban és a német változattal is.
Milyen jogon Merkel asszony?
-Milyen jogon rombolja szét politikájával Európa identitását?
-Milyen jogon csinál
Németországból bizonytalan országot, ahol lángolnak a menekült táborok, ahol egyre nő a nemi erőszak és a bevándorlók által elkövetett
egyéb bűncselekmények száma?
-Milyen jogon
destabilizálja politikájával a környező országokat, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát, Dél-Tirolt?
-Milyen jogon kritizálja -
mint például nemrégiben Renzi olasz miniszterelnökkel Rómában - Ausztria határpolitikáját, ha ráadásul örül annak, hogy ezen határpolitikának
köszönhetően kevesebb menekült érkezik Németországba?
-Milyen jogon süllyeszti el
Schäuble pénzügyminiszterrel együtt az európai polgárok adómilliárdjait Görögországban, holott ez a pénz nem a görög emberek megsegítését szolgálja,
hanem az ottani német és francia bankokhoz folyik, hogy megmentse ezen bankokat a csődtől.
-Milyen jogon avatkozik be
Gabriel kancellár-helyettes a demokratikus Ausztria elnök választásába?
-Hogyan egyezteti ön össze
különös demokrácia felfogásával, hogy pont egy olyan antidemokratikus rendőrállamot támogat, mint Törökország, csak azért,
mert elhibázott menekültpolitikája miatt kénytelen eltűrni Erdogan zsarolását?
-Milyen jogon állapodik meg
Törökországgal egy olyan vízummentességről, amely további több százezer (vagy
millió) menekültet fog hozni Európába, ha egyáltalán működni fog, ami egyre valószínűtlenebb?
- Ki Ön, hogy egymaga
döntsön egész Európa iszlamizálásáról anélkül, hogy az európai lakosság akaratát és érdekeit figyelembe venné?
-Milyen jogon támogatja a
TTIP-et, amely Európát egyre inkább az amerikai multik és pénzpiacok kezére játssza?
-Komolyan úgy gondolja,
hogy egy Közép-Németországban szocializálódott, lelkész apa lányaként, és az NDK Kommunista pártjában betöltött múltjával van bármilyen morális alapja
az egész földrészt romokba dönteni?
-Tényleg azt hiszi, hogy
" Mutti" státuszával és imázsával meg tudja akadályozni remélhetőleg minél hamarabb bekövetkező bukását? Ön úgy fog megmaradni a történelemben,
mint Európa szétrombolója, feldúlója, nem gondolja, hogy ez a kép nem lesz túl dicsőséges?
-Tényleg azt hiszi, hogy
Ön, kabinetjének akaratgyenge tagjaival meg tudja akadályozni Németország és Európa védekezését, ami akár polgárháborús állapotokat fog teremteni?
-Büszke arra, hogy önt
terheli a fő felelősség, amiért Európában veszélyben van a béke, amiért az Európai Unió szét fog esni,
amiért kontinensünk kulturális identitása is végzetesen megroppan?
Vegye tudomásul Merkel
asszony, hogy egyre többen szerveződnek kisebb-nagyobb csoportokba a keresztény középosztályból, akik nem nacionalisták,
nem megrögzött múltban élők, csak emberek, akik hisznek Európa jövőjében, de nem hisznek az ön jövőjében. És ezek az emberek önt
és az ön bűnös és katasztrofális politikáját meg fogják dönteni!
http://unser-mitteleuropa.com/2016/05/30/wer-gibt-ihnen-das-recht-frau-merkel/
Topi
2016-08-06 17:03:38
Topi
2016-08-06 14:55:13
barodza
2016-08-06 09:29:39
barodza
2016-08-06 09:21:13