Admin03
2016-10-06 00:08:51
Tulok álnéven írja valaki a hunarianrealnews.com oldalon!
"Kubinyiből ennyi már sok. Aki nem tudná ki ő, milyen származású a családja, felesége, anyósa, kiknek dolgozott korábban, hogyan üzemelteti vállalkozását, milyen módszerekkel "dolgozik", az sürgősen nézzen utána.."
Ha megtenné, Tulok, hogy pontosít, mire gondol, akkor választ kap. Eddig Kubínyi Tamás származását, családját, feleségét, anyósát, korábbi munkahelyeit, vállalkozását, módszereit nem érte semmiféle kritika. Kezdjük az elején: a
www.kubinyi.hu oldalon tájékozódhat Kubínyi Tamás származásáról. Történelmi család, amely a Turul-házzal rokonságban áll. A további rágalmakra, sejtetésekre Tulok származásának felfedése után Kubínyi úr szívesen válaszol.
barodza
2016-10-05 21:22:05
Csend honol a lélek harang mélyén!
Csend honol a lélek harang mélyén
Eső mossa a szent völgynek mélyét
Vérpatakban tapodnak a csízmák
Nem tavasz már mi csitítja kínját szegény rab magyarnak
Őszi szelek halál szagát hozzák
Házak mélyén rideg világosság
Asztal körül gyötörtetett arcok
Néma csendbe feltörnek a hangok
Felzokog egy gyermek
sajgó sebek felszakadnak fájón
Vérző kezek dideregnek fázón
Nincs kenyér az asztalokra téve
Nincs remény az árváknak szívében
Homályban a holnap
Egyszer aztán mint villám az égből
Szétárad egy mindenható kézből
Szét az erő
És ébreszt minden árvát
Kik az átkok keresztútját járták
S szegeztettek fára
Szózat száll a messzi kék egekbe
S tűnik már a kábulat keresztje
Vezényszóra szakadnak a láncok
Setétségbe húzódnak a vádlók
Közel már a hajnal
Seregestül menetelnek büszkén
Fegyverestül rohamoznak fürgén
Ostromolnak mennyeket és pokolt
Nótáiktól hangos minden orom
S vigalomra éhes
S fohász honol nagy harangnak mélyén
Büszke nemzet még ne érje végét
Féltő gonddal kiterjessze szárnyát
Tavasz légyen mi vigyázza álmát
Szép szabad magyarnak!
totya54
2016-10-05 16:18:34
Orbán Éva
Józan észrevételek az október 2-i népszavazást követő vitához
a 2x2=4 józanságával
Nem vitatom, hogy sokkal értelmesebb és olcsóbb lett volna korábban az Alaptörvényben rögzíteni az erőszakos betelepítéssel kapcsolatosak elutasítását. Most viszont a kialakult helyzetben a tények felvázolásával és a 2003-s EU-ba történő szavazás összehasonlításával szeretném józan megfontolásra kérni a politikusokat és a választópolgárokat az eredmény minősítését, illetve elfogadását illetően.
A 2003. április 12-én országos népszavazást tartottak, melynek kérdése:
Egyetért-e azzal, hogy a Magyar Köztársaság az Európai Unió tagjává váljon?
A népszavazást eredményesnek minősítették annak ellenére, hogy eredetileg az is eredménytelen volt, mivel azon a választásra jogosult állampolgároknak csak:
45,62 %-a jelent meg, azaz 3.669 252 választópolgár.
Nem szavazott, azaz a szavazást vállalókra bízta a döntést 4.373 0 20 állampolgár.
A feltett kérdésre
- érvényesen szavazott a megjelent választópolgárok 99,44 %-a, 3 648 717 fő,
- érvénytelenül szavazott a megjelent választópolgárok 0,49 %-a, 17 998 fő,
- IGEN választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76 %-a, 3 056 027 fő,
- NEM választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 16,24 %-a, 592 690 fő,
- IGEN választ adott az összes választójogosult 38,00 %-a,
NEM választ adott az összes választójogosult 7,37 %-a.
A szavazást követően született egy olyan törvény, miszerint amennyiben a választásra jogosult polgárok 50 % + 1 fő kötelező részvételi számának 50 %-a + 1 fő egybehangzóan szavaz, akkor a népszavazás érvényesnek számít. Így lett tagja az EU-nak Magyarország.
A 2003-s népszavazás számadatait tekintve a következő:
Választásra jogosultak száma: 8.042 272 fő. Ennek egy negyedének + 1 főnek a szavazatával: 2. 0 21137 választópolgáréval válhatott volna gyakorlatilag érvényessé a népszavazás, amennyiben 50%+1 fő szavazott volna. Ezt magasan meghaladta az igenek száma, ami 3.056027, vagyis az érvényességi küszöb több, mint másfélszerese.
2016.október 2-án népszavazás volt a következő kérdésben:
Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?
2016-ban az erőszakos betelepítés elleni népszavazáskor az érvényességi küszöböt 50%+1 főre módosították. Egyértelmű, hogy felemelték. A nemzeti érdek felvállalása ellen megdöbbentően nagy ellenpropaganda zajlott. A Fidesz mellett egyedül a Jobbik képviselte az ellenzéki pártok között a nemzet érdekét. A baloldal a tőle megszokott nemzeti érdek helyett az internacionalista érdekeket képviselte.
A választásra jogosult polgárok száma: 8.261394 fő volt.
Az érvényes szavazatok száma: 3.338483 (40,41%).
Ennek megoszlása 2016. október 5-i adatok szerint:
Igen szavazat 55 555 (1, 66%)
Nem szavazat: 3.282298 (98,34%).
A választások eredményét követően durva megszólalások következtek, amire nem térnék ki Arra viszont igen, hogy a magyar emberek előtt elhallgatták az 1922-ben született Kalergi tervet, melynek értelmében a korlátlan hatalom megszerzése érdekében Európa fehér lakosságát egy világosbarna emberalatti emberrel kell felcserélni, akiknek az IQ-ja 90 alatt van. Ami azt jelenti, hogy az a gondolkodáshoz kevés, a parancsteljesítéshez azonban elegendő. Ez együtt jár az európai keresztény kultúra kiiktatásával is. Mindezt, szervezett, tömeges "népvándorlás előidézésével" lehet elérni. Látva és megtapasztalva azt, hogy mi történik most Európában, egyértelmű, hogy Angela Merkelt miért tüntették ki Kalergi-Európa díjjal. Számomra egyértelmű, hogy az EU vezetése min munkálkodik. Egyben feltenném a kérdést is: Miért hallgatták el mindezt a népszavazás alkalmával a magyar lakosság előtt?
Ezért az alábbiakat tényként szeretném feltárni. Arra kérve mindenkit, hogy józanul vesse össze a 2003-s és a 2016-os népszavazás tényadatait.
Ha az EU-ba történő belépéskor elegendő volt az érvényességi küszöb leszállítása, ami a választásra jogosult állampolgárok egy negyedének+ 1 fő-ben határozta meg az azonosan leadott szavazatok mértékét (aminél akkor is több mint másfélszeres szavaztak egybehangzóan), akkor a nemzeti érdek képviseleténél miért a hátrányosabbat alkalmazzák? Kiknek a parancsára, és kiknek az érdekében?
2016.október 2-án a nem szavaztok száma a 2003-s EU-s szavazás értelmében elegendő lett volna: a 8.261394 fő egy negyede + 1 fő-nek az egybehangzó szavazata, ami 2.130698 állampolgáré. Az egybehangzó nem szavazatok száma: 3.282298 (98,34%) volt, ami a 2003-s EU-csatlakozási népszavazás értelmében közel másfélszerese annak, ami az összes választópolgár 50%+ 1 fő matematikai érvényesség küszöbének felel meg.
Ezért a másként gondolkodók véleményét is tiszteletben tartva arra kérek mindenkit, hogy próbáljon meg logikusan, az összefüggések ismeretében józanul, a tények ismeretében nemzeti érdeket képviselni.
Budapest, 2016. október 05.
Orbán Éva
Szent László Király Alapítvány a
Szellemi és Erkölcsi Megújulásért elnöke
Szabó Ferenc
2016-10-05 15:57:57
Itt az Áktv-n 100 napon keresztül hangzottak el érvek és ellenérvek, majd jött a döntés, nemmel kell szavazni. Volt aki ebből kimaradt, és most a műsorvezető halálával fenyeget, acsarkodik, önigazol. Ezt akartátok? Vagy utólag meggyőzni a szavazókat, hogy rosszul tették? Elképesztő sötétség ereszkedett a lelketekre.
Zsuzsi
2016-10-05 15:48:48
Érdekes a vita az esemény után, talán jobb lett volna előtte meggondolni. Tamásnak egy nézőpontja van, az államalapító honatyáké. Hozzájuk képest a nemzetpusztulásból megújulásban gondolkodó "kereső" az ezoterikus Balogh Bélával más nyomvonal. Ezt azért nem szabad komolyan mondani. 3,3 millió magyarra aki azt mondja, hogy ők nem magyarok, de akik nem szavaztak azok mind magyarok, arra nem lehet mást mondani, mint amit Kubinyi Tamás mondott: "hülyeséget beszélsz Gábor." Köszönet érte.
wk.szilvia
2016-10-05 15:48:26
Szükség lesz még valasztasokra? Szükség lesz még a népek egymas közötti megosztasara?
Par nappal a népszavazas utan vagyunk, és ime a CETA ami hamarosan alairasra kerül. Bennünket ki kérdez meg erröl, hogy akarjuk-e vagy sem? Mint ahogy a Lisszabon-i szerzödés alairasa elött sem tették ezt!
Most idézem Andreas Popp-ot, akit én nagyon-nagyra értékelek: -"Ne becsüld le, hogy a Krim valsag vagy az Ukran valsag egy elöretolt valsag! A hattérben egészen mas dolgok zajlanak: Szabadkereskedelmi Szerzödés. Mit jelent ez tulajdonképpen? Az allamok fuzioja a konszernekkel."
Hat igen! - Erröl van szo! Es az embereket minderröl nem tajékoztatjak. Nem tajékoztatjak mit is jelent ez! Lehet, hogy utoljara szavazhattatok? Mivel talan az allamok megszünnek, a kormanyoknak tovabbra semmi szerepük nem lesz, mert a konszernek iranyitanak mindent. A CETA, Kanada, USA és Mexico között köttetett meg. Amennyiben az EU (Magyarorszag is értve alatta!) alairja, ugy a TTIP kikerülése nélkül is amerikai konszernek, aruk özönlenek Europaba. Politikusaink egyaltalan nem is ismerhetik a szerzödés szövegét, tartalmat, mivel titkos targyalasok folynak. De politikusainknak a szöveg ismerete elött ala kell irniuk! Nem emlékeztet ez bennünket a Lisszaboni Szerzödésre???
Sajnos az okt.2.-ai népszavazassal sikerült bennünket megosztani. Talan ez volt a cél? Valamit nagyon nem értek. Tamas a szavazas elött ugy nyilatkozott, hogy a szavazas egyik formaja sem jo. Akkor miért bélyegzik meg az otthon-maradokat nemzetellenesnek, gyurcsany(kisbetüvel!)-partiaknak, miért akarnak rossz lelkiismeretet kelteni ezekben az emberekben? Ebben az esetben a "Nem"-mel szavazokat nevezhetjük Orban-partiaknak? Nem vesszük észre, hogy mennyire megosztanak bennünket? Hat ez a céljuk!!! Es mi ugrunk a jatszadozasaikra. Nagyon szomoru!!!
Senkit nem akarok megbantani, tavol alljon tölem. De probaljunk a masiknak megbocsajtani, ha kicsit masképp gondolkozik, masképp latja a helyzetet, ha különbözö szempontbol itéli meg, jarja körbe. Lehet, hogy ök sem hazaarulok. Miért kell öket okolni, felelössé tenni azért, amiért az igazi felelösöket kéne felelösségre vonni?
A Joisten ovja, védje draga HAZANKAT, MAGYAR TESTVEREIMET!
totya54
2016-10-05 15:48:02
ÁKTV-nézőinek szeretettel :
Arany János
Nem kell dér...
Nem kell dér az őszi lombnak,
Mégis egyre sárgul:
Dér nekűl is, fagy nekűl is,
Lesohajt az ágrul.
Nem kell bú az aggott főnek,
Mégis egyre őszül:
Bú nekűl is, gond nekűl is
Nyugalomra készül.
Hátha dér-fagy, bú-gond érte,
Ősze is már késő:
Hogy' pereljen sorsa ellen
A szegény lomb és fő!...
kereső
2016-10-05 13:10:41
SZILVIÁNAK, ÁRPÁDNAK, TAMÁSNAK, GÁBORNAK és ILDIKÓNAK!
Mindenkinek igaza van!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szeretném, ha 35 percet rászánnátok az alábbi videóra. Bár van 2. része is, de most csak az elsőt linkelem:
https://www.youtube.com/watch?v=oaUWwhl2lwM
Szilvia és Árpi, le a kalappal a válaszotokra, mert IGAZ MAGYARKÉNT viselkedtetek. Tisztelettel, nem bántva senkit, de határozottan. Ez a jövő!. Sajnos Tamás bármilyen művelt, intelligens, de az én (hangsúlyozom az én) meglátásom szerint dogmatikus, aminek lejárt az ideje.
Senki, de senki nem ítélkezhet a másikon!!!!!!!!!!! Főleg nem nézheti le a másikat, mert előbb-utóbb megbetegszik, súlyosabb esetben meghal. Korábban írtam, hogy az emberek fejlődési szintje különböző. Van aki még gyerek, van aki már felnőtt és van, aki már öreg lélek. Az utóbbiak, az öreg lelkek közül nagyon sokan vannak a magyarok között, a többségük az. Ezért ennyire befogadó, megértő még az ellenséggel is. Igen, valószínű, hogy baj lesz és a nem meghívott migránsok át fognak száguldani az országon. Szinte majdnem 100%, hogy ŐK fogják elsöpörni nemcsak ezt a kormányt, hanem az összes előzőt is. Ez az ország halála - ideiglenesen. DE! Senkit nem fog bántódás érni, aki nem érdemli meg és aki másként gondolkozik. És most nem a migráns-simogatókra gondolok, hanem a valódi magyarokra.
Még egy gondolat: minden nap a műsor végén elmondjuk az imát. A vége: hiszek Magyarország feltámadásában. Na mármost, feltámadás csak HALÁL után következhet, különben nincs értelme a szónak.
Anikó3
2016-10-05 12:43:51
Aki a hazájáért egy ikszet nem hajlandó behúzni, az maradjon csöndben. Mások védekeznek helyette.
Szabó Ferenc
2016-10-05 12:13:43
Ez a Kiss László nagyon sötét rendőr, nem kell vele foglalkozni.
Régi Jobbikos
2016-10-05 12:06:15
A szavazástól távolmaradóknak rossz a lelkiismeretük, és összehordanak mindent, mint Kiss László. A nemzet érdeke az önvédelem, aki ezt nem értette meg, azzal nem érdemes szóba állni. Se Kiss Lászlóval, se Gáborral, se Árpáddal.
Admin03
2016-10-05 11:29:11
Kiss László írja:
„…Akarja e, hogy a hóhér, hóhérsegéd hozzájárulása nélkül is felakasszon, a nem
magyar akasztani akarók Magyarországra
történő kötelező betelepítése során?…’
Erre 100 %-os a nem válasz!
Szóval Tulok Laci nem ismerek rád – szavaztál, és jó tetted!
Én nem szavaztam én is jó tettem! Magamra se ismerek!
Így vita nem lehet, kölcsönösen tiszteletbe tartjuk egymás
álláspontját, véleményét!
De tegnap a CNN-es tanítvány remekelt – hallgasd meg itt:
https://www.youtube.com/watch?v=EFqAeoQpd7A
Gábor erősebben, Árpád megszeppenve, Szilvia diplomatikusan
– lefolytatott diskurzus okán, ragadtam tollat megint, mert ki üresedésemet,
nem édes musttal – szeretettel, ha nem gyűlölettel töltötte fel kubinyí úr!
Tipikus megosztási tematika alapján , mondandóját felépítve
hivatkozva, hogy meg győződése, hogy jól döntött, hogy szavazott, viszont aki
nem ment el az hülye és stb. brutális
jelzőkkel illette, diplomatikusan, pl Gábornak „ hülyeségeket mondasz Gábor…
” Árpádot meg
gyurcsány érába tartozónak titulálta, szegény Árpád nyögni nyelni – szólni nem
tudott, végül ő lett diplomata és azt közölte 4-6 hónap múlva térjünk vissza
rá! Szerintem még - még tiszteletből kubinyí úr felé, akit még
tisztel hasznos tevékenysége miatt, mivel a magyar történéseket olyan szépen
adja elő, hogy én is szerettem hallgatni, de tegnap óta ez megváltozott, nekem
ne beszéljen szépen többet – mert amennyire hasznos annyira ártalmas is műsora
. igen műt írtam és nem élőadást – mert az adásnak őszintének kel lenni, mint a
természetben jövő ami az életet szolgálja és nem a pusztítást!
Szilviával már diplomatikusan beszéltek el egymás mellett!
Pedig milyen egyszerű lett volna mind hármuknak kétvállra
fektetni a CNN – es tanítványt - ha
eszükbe jut a következő mondat:
Hamiskártyások asztala mellé nem ülök be játszani, pláne ha
tudom, hogy hamisjátékosok!
Kubinyí tudja – hisz tegnap is felsorolta és hivatkozott a
400 oldalas újságjára is ami taglalja az orbán
maffia kormányt! De köti továbbra is a lovat a karóhoz – nem számít ha
nemzetkérdésről van szó az az elsődleges! Bizony kubinyí az!
Lássuk a komcsik 5:3 érvelését, különben elhangzott – orbán
és gyurcsány szájából, hogy az 5 millió őket támogatta – hát nem édesek?
Mi után én az 5 millióba tartozom, elmondom álláspontomat –
véleményemet – ezzel nem a megosztást szítva. Mint azok akik erre használják e
témát - ha nem a megértésre sarkalok!
Nem tudom, hogy az 5 millió nem szavazó teljes egészében kikből áll! Tehát amit
írok következtetések – olyan következtetés, mint az SZÓ PIRKAD! Tehát reggel
lesz egy új nap!
Szóval 1. Vannak, akik önhibájukon kívül nem szavaztak,
2.vannak, akik soha nem szavaztak ennek a maffiának,3. Vannak, akik haragból nem szavaztak, 4.
Vannak, akik, ismerik a szereplőket és a kérdést megértve nem, szavaztak. 5.
Vannak a kiábrándultak, akik nem szavaztak, 6. és vannak, akik tudnak, látják a
jövőt, látják, hogy 4-6 hónap múlva mi
lesz és miért volt ez a cirkusz – ehhez nem adták nevüket, ezekhez tartozónak
érzem magam! Vigyáztam családomra – így a családból több mint 50 %-a szavazott
- nemmel – megírtam ezt is – tehát ha minden szavazó család ezt tette volna,
akkor – eredményes a szavazás – nem érvénytelen, amit kubinyí úr is elismer és
mondja – de mondja azt is, hogy siker – 3.3. Millió nem szavazat – igen az!
Pillanatnyi öröm érzés okozása – majd meglátjátok 3 millióak - pár hónap múlva!
Azt is leírtam, ha eredményes lett volna a szavazás, az eu
trv-el érvénytelenítik!
Befejezésül, mert már megint 2. Oldalnál tartok, tudomásul
kell venni, hogy gyarmat megszállt ország vagyunk - jó legyen – mert 1942 – ben
még Magyar királyság volt – bizonyítom egy 10 filléresemmel - ami nem szűnt meg
a mai napig, mert utána erőszakkal erőltették ránk idegen hadseregek árnyékában
a diktatúrát helyi kollaboránsvezetőkkel! Legyen a pont 1944, március 19.e
német megszállásunk ideje napjainkig!
Azóta dirigálnak nekünk – hamis próféták ontják az észt, úgy
kiforgatva, hogy ember légy a talpadon, hogy megértsd mi a valóság – hát ez
van, és ezekkel, aki játszik az a cinkosa, és lehet fényezni magukat
lelkiismeretüket, nyugtatgatni – vagy tovább űzni a hamis beszédet tudatlanul
vagy tudatosan megbízva a kenyéradó gazdáinak szót fogadva – mert élete –
családja fenn maradása veszélyben van. Mert megfenyegették, és kollaborálttá
válik – azaz hazaárulóvá!
De megtehetem e én,
hogy így jellemezem őket, nem mert én is a megosztást szolgálnám vele és a röhögő
harmadik érdekét szolgálnám vele!
EZÉRT MEGÉRTEM A 3.3 MILLIÓT SZAVAZÓT IS ÉS AZ 5 MILLIÓ NEM
SZAVAZÓT IS, MERT IGAZUK VAN! NEM KERESEM AZ INDOKOT, HOGY MILYEN MEGALÁZÓ SÉRTŐ
JELZÉSSEL ILLESSEM!
É R T I T E K?
SZERETETTEL ID. KISS LÁSZLÓ
BÁZAKERETTYE, 2016-10-05
sándor87
2016-10-05 10:51:47
Bocsánat elírtam a sötétebb bőrszín a szefárd zsidókra jellemző!
sándor87
2016-10-05 10:42:50
Váradi!Az a baj,hogy az érvénytelen szavazás miatt a migráncsok megindultak a Magyar-szerb határ felé,mai hír,hogy a fele visszament Belgrádba,de lehet vagy lehetett volna nagyobb baj,Magyar rendőröknek is baja eshet,bár annyira nem kedvelem a rendőröket 2006 miatt:)
sándor87
2016-10-05 10:37:04
Orbán nem cigány,féléve nyilatkozta a la monde francia újságnak,hogy az apja félig zsidó,a barnásabb bőrszín valószínű az askenázi zsidó származása miatt van.Bajnai meg nem Német,hanem zsidó....
Admin03
2016-10-04 22:25:37
Zsu írja:
drága Tamás ! Őszinte részvétem a beszélgető alanyi miatt! Jómagam nem tudtam volna indulat nélkül beszélgetni ezekkel az emberekkel. Az az elszomorító, hogy még ezek a nem szavazó betelefonálók is sokan vannak, pedig állítólag a "mi" oldalunkon állnak. Nagy a zavarodottság a fejekben úgy látom és csodálattal hallgatom az Ön higgadt, türelmes válaszait és jogos kérdéseit!
sándor87
2016-10-04 13:05:22
wk.szilvia
2016-10-03 22:33:11
Barteli2
2016-10-03 13:38:38
Vona pedig elmehet a ..
Soha nem írták ki a párt weboldalára, hogy a NEM-re buzdítanak, így pont a NEM -re szavazók, de Fizess-sel nem szimpatizálóknál okoztak bizonytalanságot.
Vona a pártügyet csinált a nemzeti kérdésből. A szekta tv-s sztár ledarálta a pártját, és ebben cinkos volt minden jobbikos aki a legutóbbi Jobbikos elnökszavazáson nem váltotta le a por-szívóügynököt.
És most?
A szektás sztár azt hangoztatja, hogy az EU betelepítheti most a migránsokat, mivel érvénytelen volt a népszavazás..
Egy magyar ember soha nem mond olyat, hogy jöhetnek, sőt jogosan jöhetnek a migránsok!
Migráns = hazájának földúlását megbosszuló katona, aki most revansot vesz európán és jogosnak érzi, hogy robbantgat , erőszakol és gyilkol azoknál akik felrobbantották az otthonát! Bosszúállók!
Barteli2
2016-10-03 10:23:35
alacsony a részvétel számok
- ahol nem szembesülnek etnikai atrocitásokkal a lakosok (Budapest)
- ahol arányaiban nagy számú etnikai lakosság van (most elmaradt az etnikum utaztatása?)
Magas érvénytelen szavazat:
- ahol az embereknek nincsenek emberi kapcsolataik (még a szomszéddal se nagyon beszélgetnek) és véleményüket (elsősorban az amerikai tulajdonú) média befolyásolja (panellakók)