Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Zsuzsi
2016-10-07 21:25:46
Érdekes ez a bizonyiátási kényszer, hiszen senki nem beszél fegyverfogásról, csak azok akik az országunkat egy kereszttel sem kivánták megvédeni. Rossz a lelkiismeret?
annauhrin
2016-10-07 20:22:55
Szabó Ferenc!
Akkor előtted a lehetőség, szervezz egy nagy hadsereget és kaszával, kapával / mert fegyvert nem tarthatsz gondolom/ menj harcolni a betolakodók ellen. Ha élve haza térsz, majd akkor vitatkozhatunk az igazságról. Arra azonban ne számits, hogy a jelenlegi hatalom és csatolt csapatai téged fognak támogatni a betolakodókkal szemben. Talán ezen a glóbuson élsz és talán hozzád is eljutnak a hirek, hogy a jelenlegi vezetők kiket tartanak fontosnak az országok ljelenlegi lakóival szemben. Sajnos rám már nem számithatsz, tekintve, hogy 70 éves matróna vagyok és már Kádár idejében is felmentést kaptam a munkám miatti kötelező katonai szolgálat alól, bár dögcédulám és katona könyvem van.

Az pedig, hogy valami mikor elég, majd talán én eldöntöm, nem szorulok senki gyámságára és tudomásom szerint még a saria törvénykezés sincs nálunk bevezetve. Nem vagyok egyetlen férfi tulajdona sem, hogy nekem meghatározhassa mit szabad tennem. Anna
Szabó Ferenc
2016-10-07 17:35:06
annauhrin

Nem volt még elég? Minden magyarral fel kell törölni a mocskot? Történelmünk legnagyobbjaival is? Csak azért mert önigazolásként az igazság kimondása fáj? Nekem is fáj.
annauhrin
2016-10-07 17:02:26
Kedves Anikó3!
A jelenlegi állapot és arra adott válasz nem gyávaság kérdése, hanem józan felmérése az ellenerőknek.A magyar már éppen elég mártirt adott a világnak, most más értékeket kell felmutatni a népeknek, nem "fejetlenül" a fegyverek felé menetelni, bár a provokátorok minden mesterkedése erre a céljukra utal, hogy ezt tegyük. Még nem sikerült minden magyar minőségű embert eltenni láb alól pedig ezen ügyködnek folyamatosan.

Kedves Zsuzsi!
Nem tudom miből gondolod, hogy csak te vagy méltó arra, hogy Hunyadi, Dobó, Zrinyi nevét a szájadra vedd?
Kerion helyesen értelmezte azt a kort és kitűnő vezéreink akkori tetteire nyilván Ő is büszke.
De próbáld elképzelni, mire mennének Dobóék a forró szurokkal a pilóta nélküli drónok, a preciziós fegyverek és bombázókkal szemben. Erre utalr Kerion, hogy most más idők járnak.Az akkori állapotokban kitűnő, bravúros megoldás volt.

Mindezek belátásához még egy átlagos IQ is elég.
Anna
Zsuzsi
2016-10-07 15:19:32
Talán nem kellene nemzeti nagyjaink, Hunyadi, Dobó, Zrínyi nevét szájukra venniük a méltatlanoknak. mégiscsak van egy határ. Vagy semmi se szent már?
Anikó3
2016-10-07 15:04:49
A gyávák régen is úgy vélekedtek, mint most Kerion. Szószaporitó magyarázat mindig akad, de valódi magyar alig.
annauhrin
2016-10-07 14:13:33
Kedves Imi!
Senki nem tiltja meg, hogy kiállj a "pástra" és leölesd magad a technikailag csúcs minőségű fegyverekkel felszerelt NATO alakulataival, az Ukrajnai, Szlovákiai Romániai alakulatokat is bevetnék, de idevezényelnék az Európai Csendőrséget, reguláris és magánhadseregeket stb. is.
A magyaroknak jelenleg legfőbb feladata, hogy megőrizze mindenkori józan itélőképességét. Talán ezt érzik sokan, hiába provokálják folyamatosan a magyart, "Katit nem lehet most táncba vinni" mert nem ez a feladatunk.
Kerionnak igaza van, most más idők járnak, új feladatokkal, mint Dobó, Hunyadi stb. idejében. A kor kihivásaira, mindig az akkori kor szerint kell válaszolni, természetesen a mult alapos ismerete szerint a hibákon okulva.

A jövő majd eldönti kik a nemzetvesztők. Ennek megitélését bizd arra, aki a leghivatottabb ezt megitélni!

Remélem hozzájárultam egy kis köd eloszlatásához: Anna
.
wk.szilvia
2016-10-07 13:20:02
Kedves Imi!
Oerömmel venném ha tajékozottabb lenne, egyaltalan mi is zajlik az egész vilagon. Valoszinü masképp nyilatkozna!!!
A "nemzetarulo" jelzöjére egyikünk sem szolgalt ra, igy kérem ezt a kifejezést mellözze. Ha ugy gondolkoznék mint ön, azt mondanam: tartsa meg maganak!
Szilvia
Admin03
2016-10-07 12:44:40
Imi

Békesség.
Imi
2016-10-07 11:58:31
Kerion, wk.szilvia, kereső, stb.

Gyógynövényt adjatok a migránsoknak akiket ránk hoztok. Aki ilyet le tud írni, az önmagáról is dönt:
"Végidő van, most egészen más a teendő mint Hunyadi, Dobó, Rákóczi, Kossuth vagy éppen az 56-osok idejében"

Gratula a nemzetvesztőknek.
kereső
2016-10-07 11:30:00
Bocsi, még egy rövidke megjegyzés:
Miért nem evvel foglalkozunk:
https://www.youtube.com/watch?v=T-IpzJyuGfM
Bizony a túlélés mindennél fontosabb, hogy legyen aki továbbvigye az életet. És soha ne feledje senki, hogy úgy hazudnak, hogy félig elmondják az igazságot, vagyis igenis kell mazsolázni a mondandójukból.
Gratula Szilviának, Kerionnak! Csak egyet tudok velük érteni. Iminek pedig csak annyit, hogy legyen az ő hite szerint. Egyszer ő is az út végére ér.
A RÁK-problémához: a kemo öl! Van házipatika is: szódabikarbóna és méz + citrom. Aki csinálta, az meggyógyult. Akinek van lehetősége, az a Germán medicinát vegye igénybe.
A CHEMTRAIL-hez, iszonyú a mérgezés, és miután lehull a földre, így minden mérgezetté válik, vagyis már nincs olyan, hogy bio. Van a Humicin (magyar találmány), ami kitakarítja a nehézfémeket. De valószínű, hogy van más gyógynövény is. Az algáról tudok még, de biztos, hogy van magyar fűszernövény is.
Ilyen dolgokat kellene összeszedni. Nemrég tudtam meg, hogy Mo-on az összes állati takarmány, amit kapni lehet, kivétel nélkül GMO-s, csak a földi termesztésű növények nem azok. Milyen GMO-mentesség ez??????? FŐleg úgy, hogy a Monsanto évek óta itt van.
Az Unióban minden vezető, kivétel nélkül be van kötve a szabadkőművességbe, különben nem lehetne vezető. Orbán, Merkel stb. Ráadásul amikor a népről beszélnek, az nem az ő népük, az övék Izraelben van, tehát az ő érdekeiket képviselik. A CETA ellen még Bogár László is levelet írt Orbánnak. Úgy látszik még ő is fél, hiába kollaboráns. Pedig valamikor tőle is lehetett tanulni.
Hát ennyi.
Imi
2016-10-07 11:07:41
Az országvesztők békítgetnek a szeretet jegyében.
wk.szilvia
2016-10-07 09:17:38
Ahelyett, hogy egymast ostorozzuk, bantjuk, nem az Europai Uniobol valo kilépést kéne nagyon sürgösen megtennünk???
A Brexit-tel kapcsolatosan a müsorban beszéltem. Jo lenne mégegyszer megismételni.Sok-sok olyan dolog zajlik a vilagban, amikröl nagyon is jo lenne, ha az emberek tudnanak, kicsit tisztaban lennének vele. Pl.: Deutsche Bank, összeomlas(?), vele együtt az egész pénzrendszer! A "döglödö sarkany" utolso farokcsapasai, ami végsö pusztulasunkba vezethet? Az EU-t a Nato hozta létre. Merkel a Nato embere! Nagyon sok olyan dolog van, amiröl az embereket jobban kéne tajékoztatni, mert nem igaz, hogy butak, csak butan vannak tartva! Es ez nem magyarorszagi jelenség, hanem europa népeire is vonatkozik! Az emberek mindenhol bénultan allnak a most zajlo események elött. Ezért is kérlek Benneteket, ne bantsuk egymast! En biztos vagyok abban, ha eljön az idö, mindenki tudja és teszi majd a dolgat.
Nagyon fontos!!! - élelmiszert, ivovizet, stb. tartalékolni. Oenellatas!!!
Szeretettel: Szilvia
kereső
2016-10-07 09:08:56
KEDVES MINDENKI!

Bár a Védákban már megírták, hogy a korszakváltáskor mindenki (kb. 90%) megbolondul, de azt azért nem gondoltam, hogy ezen az oldalon is. Miért kell egymásnak esni??? Miért kell a Tamást bántani???
Tudtommal senki sem birtokolja a Bölcsek kövét. Azért vagyunk Fórumozók, hogy egymást meghallgassuk, adott esetben tanuljunk egymástól, vagy örüljünk, hogy valaki valamire felhívja a figyelmünket, amin mi átsiklottunk. Egy a lényeg, hogy az új infót engedd át magadon és építsd vagy ne építsd be magadba. Ezért van szabad akaratunk. Elvégre mindenki másképpen van összerakva. Robotok lennénk, ha mindenki egyforma lenne!
Azt vettem észre, hogy hasonló vagy azonos oldalakat nézegetünk, olvasunk. Ehhez csak az évek alatt kialakult tapasztalataimat tenném hozzá: Itt van pl. a Hungarian real news oldal, amit kedvelek, DE emberekre vonatkozóan - most éppen Tamás - nem osztom a véleményét. Politikailag korrekt, hatalmas kutatás áll mögötte, precíz. A következtetései is 95%-ban helyesek. De emberek megítélésével kapcsolatban nincs mindig igaza. Hozzáteszem: szerintem.
Tamás ott vétette el a célt, hogy úgy gondolta tévedhetetlen. Hát nem. Mint ahogy Tulok Laci is így gondolta. Ne akarjuk egymásra erőltetni a véleményünket, mivel az csak taszítást vált ki, pont az ellenkezőjét, amit el szeretnénk érni. Tamás is, Laci is nagy tudású, ezért mennek utána az emberek. De mindenki ösztönösen megérzi, ha vezetni, terelni akarják és ezért tiltakozik. Inkább adjuk össze a tudást, így fog gyarapodni. Az igazság úgy is mindig kiderül. Mostanában egyre gyorsabban, ahogy haladunk a végkifejlet felé. Az ember nagy hibája, hogy hiú. Ezért szereti, ha helyeselnek neki. Rettentő nehéz mondani az általunk megtalált igazságot, miközben hülyének néznek. Én jártam úgy, hogy volt kollégám 1 év múlva odajött hozzám és azt mondta, hogy igazam volt. Érdekes, nem éreztem elégtételt, de örültem és mondtam is neki, hogy keresse tovább az igazságot, rálel, mint mindenki, csak más-más úton. Az igazság EGY!
Azon kívül nincs jó vagy rossz egy székelyes példával: a székely fia leesik a fáról és sánta lesz. Az öreg azt mondja, hogy ez vagy jó, vagy rossz. Elindul a háború, de a fiát nem hívják be katonának, mert sánta.
Ehhez tennék be egy linket, számomra tanulságos volt, főleg a Szentkoronával kapcsolatban:
http://huntv.info/tv/aktualpolitikai-kerekasztal-158-adas/
Saját életemből tapasztalat:
Nem kedvelem a zsidóságot. De nagyon sokszor ők segítettek nekem, ráadásul - ami tudom hihetetlen - érdek nélkül. Annyira undorodtam már az egésztől, hogy elköltöztem Bp-ről egy vidéki városba, nem messze Pestől. De milyen a véletlen: a baloldali szomszédom zsidó, a jobb oldali zsidó. Ha több időm lett volna a költözésre, körbenézek. DE! Ezek szerint dolgom van velük, a probléma elől nem tudok elfutni. A folytonos igazságkeresésem közben (ez szinte mániámmá vált) a következőkre leltem:
Bárki válhat zsidóvá, ha megtagadja az élet szolgálatát, vagyis ha nem épít, hanem rombol, ha nem szeret, hanem gyűlöl, ha nem békés, ha nem elfogadó stb. És ez ráadásul beépül a genetikába. Tehát egy idő után kívülről is meglátszik. Az meg hat a gondolatokra, tehát oda-vissza működik, és egyre rosszabb lesz a helyzet. A gonoszság, az önzés nem képes szeretni. Ezért ők csak szexelnek, nem ismerik a szerelmet. Folytonosan hiányérzetük van, ezt akarják pótolni mindenféle devianciával.
De most más témáról, ami szívemnek kedves:
Jó volt látni Kerion írását, nagyon szerettem foglalkozni az egyiptomi, kánaáni korral. Igen, Tamás amikor betette a sátánistákról a videót, akkor - lehet, hogy az idő rövidsége miatt - már nem tette hozzá, hogy az eredeti kánaáni népek a mi őseink voltak, csak azt követően lettek a zsidók, amikor legyilkoltak bennünket. Egész életükben magyarok akartak lenni, azért gyűlölnek bennünket. De ők a Halált szolgálják, nem az életet. NINCS OLYAN, HOGY KIVÁLASZTOTT! Az ősnép mi vagyunk, de sosem hirdettük, hogy kiválasztottak vagyunk. Ha vissza tudnak térni a Természet v. Isten törvényeire (egy és ugyanaz), akkor válhatnának csak magyarrá. Vagyis: vagy Ember vagy, vagy ember alatti.
Elnézést a hosszadalmas fejtegetésért.
totya54
2016-10-07 07:03:39
Letiltva Szaniszló Ferenc és a Világ-Panoráma
https://www.youtube.com/watch?v=1kev2lW904k
Imi
2016-10-06 23:00:45
Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát.
Itt maga a nép az, amely érvénytelenítette önmagát.

Már amit ezen a masszán még népnek lehet nevezni. Az a tény, hogy egy, az ország, a nemzet sorsának jövőjét alapvetően befolyásoló sorskérdés esetén a magyar társadalom nem képes mozgósítani szavazóképes polgárainak felét, gyakorlatilag leírja azt, amilyen állapotban ez a massza van. Ez nem csak siralmas, nem csupán végzetes, ez egy brutális, tetszhalott és agyhalott stáció. Ebből, a zombiféléből áll egy jó ideje a magyar nemzet (van még ilyen?) nagy része, a cinikusan „csendes többségnek" nevezett, szinte mindenkor inaktív, láthatatlan milliókból összeálló emberanyag, akiknek úgy látszik, minden mindegy.

Nekik jöhet ide több millió kontinensfoglaló, mindegy. Hiába mondogatják ugyanis azt a „jogvédők" és „humanisták", a „liberálisok" és „baloldaliak", hogy a kvóták nem úgy és nem annyit szabadítanának az országra, ahogyan azt elképzeljük, hosszú távon úgyis az lenne az eredmény, hogy Európa márpedig iszlamizálódik (azé a föld, aki teleszüli), és ezzel felszámolják az eredeti, európai értékeket, a kultúrát és civilizációt. De úgy látszik, ez annyira sem számít, hogy az egyszeri Csendes Többség felemelje a punnyadt valagát és elcaplasson a legközelebbi szavazófülkéig.

Nem. Ő vasárnap tévét néz, hajrá fradi vagy akármi, megiszik két-három olcsó sört, és nézi a tévéjét. És közben osztja az észt asszonynak-gyereknek, hogy ezért meg azért nem ment el szavazni. Például mert rohadtorbánviktor, rohadtfidesz. Meg azért, mert úgysem az ő szavazata számít. Meg azért nem, mert őt bizony nem fogják manipulálni. Meg még egy csomó mindenért nem, amik mögött a valódi kifogás az, hogy kedves Csendes Többség, te az idők során annyira le lettél aljasítva, le lettél butítva, annyira ostoba lettél, hogy nem fogod fel: A kifogásaid nem legitimálják a távolmaradásodat, hiszen itt nem pártról, politikai kérdésről kellett volna voksolnod, nem arról, hogy ki raboljon a következő négy évben, hanem mondjuk a Te jövődről, a gyermekeid jövőjéről, az unokáid jövőjéről. Persze tudod te ezt, csak hát szarsz rá.

Ilyen vagy te, Csendes Többség. Utánad a vízözön, carpe diem. Ahogy a tévé tanította neked. Ha te távozol, omoljon össze minden, kit érdekel, nehogy már jól érezzék magukat azok, akik még élnék az életüket. Van ebben valami a magyaros, „dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitásból, de leginkább azért nem mentél el szavazni most kedves Csendes Többség, mert alapvetően alkalmatlan vagy távlatokban gondolkodni, vészesen alul informált vagy, mindemellett agy mosott, kisszerű és persze annyira frusztrált, hogy az egy sajátos paralízist okoz nálad.
A Csendes Többségnek nem kell sok ahhoz, hogy meg lehessen bénítani. Elég hozzávágni némi rabszolgamunkát az Uniós fizetések harmadáért-negyedéért, biztosítani neki a vásárlást, ami által megveheti az élelmiszereknek nevezett gyomortöltő anyagokat Uniós árszinten, adj neki 100+1 tévécsatornát, vetess fel vele hitelt olyan fontos dolgokra, mint egy hűtőszekrény, és máris megvetted kilóra ezt a Csendes Többséget. Ez után (közben) már csak az agyát kell a lehető legsimábbra vasalnod brazil sorozatokkal, szappanoperákkal, bulvárműsorokkal, híradónak álcázott állatkerti beszámolókkal, amerikai filmekkel, és azok globálisan elterjesztett utánzataival, ingyen osztogatott, 16 oldalas újságokkal, Facebook-al, és hamarosan beérik a rohadt gyümölcs, a Csendes Többség tökéletesen agyhalott üzemmódban közlekedik az utcán, fejét a telefon kijelzőjébe temetve.

Kis idő múlva Csendes Többségünk alkalmatlanná válik a valós problémák felismerésére és kezelésére. Mint most is. A Csendes Többség otthon ül, és mindenféle ostoba és képtelen indokot kitalál arra, hogy miért nem ment el szavazni. Közben pedig csak arról van szó, hogy a mostanra kitermelt és a saját, illetve utódjai sorsával szemben ennyire közönyös emberanyag a közeljövő egyfajta előhírnöke, egy teljesen idióta emberfajé, amit tökéletesen lehet irányítani, manipulálni, ütni-verni, csak adjuk meg neki a 100 tévécsatornát, az esti show-nak nevezett húgyszagú mocskot és a moslékot, amit az arcába töm. Azonnal lealjasodik, végletesen elbutul, eltompul, azt fogsz vele csinálni, amit csak akarsz. Mert hogy ő maga (mármint a Csendes Többség) nem csinál már semmit, csak nyomogatja a telefonját és bárgyún vigyorog az azon keresztül felsejlő illúzióra, a nem létező látszatvilágra, aminek legalább a telefonja közvetítésével kvázi része akar lenni.

Aztán itt vannak azok, akik úgynevezett protest-nem-szavazók. Ők azok, akik vagy nem mennek el voksolni, vagy érvénytelenül szavaznak (a blődség csúcsa), vagy az igenhez teszik az x-et, ami ezek szerint a szignójuknak is megfelelne. Azért cselekednek így, mert ők valójában nem a feltett kérdéssel kapcsolatban mondanak véleményt, hanem pártszavazást csinálnak a népszavazásból. Ők a kormány, a Fidesz, de legfőképp Orbán Viktor ellen teszik amit tesznek. Ezek a szegény, agyonfrusztrált szerencsétlenek az igazi demokraták, akik ennyire nem képesek elviselni azt, ha olyan kormánya van az országnak, amivel nem szimpatizálnak. Olyan kőkemény demokraták ők, akik egy népszavazást vagy érvénytelenítenek, vagy nem a kérdésre válaszolnak, inkább kiforgatják azt a saját szájízük szerint. Talán nem is érdemes ezekről több szót mondani, előbb-utóbb a mostani viselkedésük és hozzáállásuk következménye az lesz, hogy a történelem szemétdombján végzik. Akármennyire érvénytelenítik ennek az országnak a jövőjét.

Mert erről van szó.

Ezzel az érvénytelen népszavazással mindannyiunk jövőjét érvénytelenítettétek. Módot adtatok arra, hogy mostantól még inkább azt tegyenek velünk, amit csak akarnak, akár Brüsszelből, akár ellenzékből, akár a tévétársaságok legmélyebb bugyraiból, akárhonnan. Erre vártak-várnak a migránsoknak mondott jövendőbeli „euróarabok" Szerbiában (és még távolabb), akik máris meg fognak indulni hazánk felé, hogy keresztülgázoljanak rajta. Ezzel legitimáltatok egy olyan szándékot, ami az eredeti Európa elpusztítására törekszik, és igen, Európa a mi tágabb hazánk, így egyáltalán nem közömbös, hogy mi történik Magyarország névleges határain túl, mert a Nyugat-Európai jövő hatással lesz a mi jövőnkre is. De persze ez nem ért el az ingerküszöbötökig, mondjuk annyira, mint a legújabb szuperhősös szuperprodukció. Vagy mint a SMS-kunyeráló tévéműsorok, és arra bezzeg millió szám szavaztok, hogy a Gazsika vagy a kis aranyos Xiao legyen az aktuális megasztár. Itt tartotok, ott ültök a gödör alján és örültök neki.

Kedves Csendes Többség, kedves magyar (nem)szavazópolgárok! Innentől kezdve semmiféle elvárásaitok nem lehetnek a mindenkor regnáló hatalom, és Brüsszel, illetve az azt irányító láthatatlan hatalom felé. Nem lehetnek elvárásaitok a megválasztott képviselőkkel szemben. Ti a jövő elpusztítására nem-szavaztatok, egy rendkívül komoly, szinte kézzelfogható fenyegetés hatása alatt sem voltatok képesek felemelni a ványadt-dagadt valagatokat, csak ültetek a tévé előtt, rágcsáltátok a csirkefarhátat, sör- és zsírlé folyt le a szátok oldaláról, miközben átszellemült tekintettel bámultátok a valóvilágsokadikat. Ti mostantól kezdve mindent megérdemeltek. A migránsoknak nevezett kontinensfoglalókat is.
Ti most arra nem-szavaztatok, hogy elpusztítsák a jövőtöket, az európai kultúrát és civilizációt, hogy Brüsszel és a többi bábjátékos meglássa a megfelelő pillanatot arra, hogy hazánkba olyanokat telepítsen, akik egy csendes invázió tagjaiként érkeznek majd. Így elsősorban a magyar jövőt nem-szavaztátok meg és járultatok hozzá annak elpusztításához.

Ahogy mondani szokták: Mert megérdemlitek.

Innentől kezdve fogjátok be a pofátokat. Ne panaszkodjatok sem most, sem később. Semmire. Legkevésbé az invázióra és annak velejáró jelenségeire. Hiszen ezekre nem-szavaztatok. Mostantól akkor sem szólhattok egy szót sem, ha egy „migráns" család előbb kap lakást, mint egy magyar. Akkor sem, ha a „migráns" több juttatást kap majd, mint Te fizetést. Akkor sem, ha az egyre több menekült halomba veri-öli majd a magyarokat. Ha így lesz, én a megvetés közönyével sétálok el melletted kedves Csendes Többség. Értetek többé nem érdemes kiállni, mert nem csak haszontalanok vagytok, hanem reménytelenek is. Kedves Csendes Többség, ne feledd: Mostantól nincs hőbörgés, óbégatás, elégedetlenkedés, viseld azt, amire nem mentél el szavazni. Fel fognak számolni titeket kedves Csendes Többség. Csak az a baj, hogy veletek együtt azokat is, akik az utolsó pillanatig kiálltak elveik mellett és igyekeztek minden rendelkezésre álló eszközzel megvédeni kultúrát, életmódot, civilizációt, jövőt.

Már csak abban lehet reménykedni, hogy legelőször közületek, nem-szavazók közül kerülnek ki az első áldozatok. Én mostantól erre szavazok.

/A szerző ismeretlen/
Admin03
2016-10-06 00:59:52
Bemutatunk máshol az ÁKTV-ről szól véleményeket. Ott nincs lehetőségük néző-olvasóinknak hozzászólni.
Spartakusz nem kívánatossá tette magát a trágárságaival, ezért lett korábban letiltva. Ha tud alkalmazkodni az átlagos elvárásokhoz, visszatérhet. Ez minden más letiltottra vonatkozik.
Admin03
2016-10-06 00:08:51
Tulok álnéven írja valaki a hunarianrealnews.com oldalon!

"Kubinyiből ennyi már sok. Aki nem tudná ki ő, milyen származású a családja, felesége, anyósa, kiknek dolgozott korábban, hogyan üzemelteti vállalkozását, milyen módszerekkel "dolgozik", az sürgősen nézzen utána.."

Ha megtenné, Tulok, hogy pontosít, mire gondol, akkor választ kap. Eddig Kubínyi Tamás származását, családját, feleségét, anyósát, korábbi munkahelyeit, vállalkozását, módszereit nem érte semmiféle kritika. Kezdjük az elején: a www.kubinyi.hu oldalon tájékozódhat Kubínyi Tamás származásáról. Történelmi család, amely a Turul-házzal rokonságban áll. A további rágalmakra, sejtetésekre Tulok származásának felfedése után Kubínyi úr szívesen válaszol.
barodza
2016-10-05 21:22:05
Csend honol a lélek harang mélyén!

Csend honol a lélek harang mélyén
Eső mossa a szent völgynek mélyét
Vérpatakban tapodnak a csízmák
Nem tavasz már mi csitítja kínját szegény rab magyarnak
Őszi szelek halál szagát hozzák
Házak mélyén rideg világosság
Asztal körül gyötörtetett arcok
Néma csendbe feltörnek a hangok
Felzokog egy gyermek
sajgó sebek felszakadnak fájón
Vérző kezek dideregnek fázón
Nincs kenyér az asztalokra téve
Nincs remény az árváknak szívében
Homályban a holnap
Egyszer aztán mint villám az égből
Szétárad egy mindenható kézből
Szét az erő
És ébreszt minden árvát
Kik az átkok keresztútját járták
S szegeztettek fára
Szózat száll a messzi kék egekbe
S tűnik már a kábulat keresztje
Vezényszóra szakadnak a láncok
Setétségbe húzódnak a vádlók
Közel már a hajnal
Seregestül menetelnek büszkén
Fegyverestül rohamoznak fürgén
Ostromolnak mennyeket és pokolt
Nótáiktól hangos minden orom
S vigalomra éhes
S fohász honol nagy harangnak mélyén
Büszke nemzet még ne érje végét
Féltő gonddal kiterjessze szárnyát
Tavasz légyen mi vigyázza álmát
Szép szabad magyarnak!
totya54
2016-10-05 16:18:34
Orbán Éva
Józan észrevételek az október 2-i népszavazást követő vitához
a 2x2=4 józanságával

Nem vitatom, hogy sokkal értelmesebb és olcsóbb lett volna korábban az Alaptörvényben rögzíteni az erőszakos betelepítéssel kapcsolatosak elutasítását. Most viszont a kialakult helyzetben a tények felvázolásával és a 2003-s EU-ba történő szavazás összehasonlításával szeretném józan megfontolásra kérni a politikusokat és a választópolgárokat az eredmény minősítését, illetve elfogadását illetően.

A 2003. április 12-én országos népszavazást tartottak, melynek kérdése:
Egyetért-e azzal, hogy a Magyar Köztársaság az Európai Unió tagjává váljon?

A népszavazást eredményesnek minősítették annak ellenére, hogy eredetileg az is eredménytelen volt, mivel azon a választásra jogosult állampolgároknak csak:
45,62 %-a jelent meg, azaz 3.669 252 választópolgár.
Nem szavazott, azaz a szavazást vállalókra bízta a döntést 4.373 0 20 állampolgár.
A feltett kérdésre
- érvényesen szavazott a megjelent választópolgárok 99,44 %-a, 3 648 717 fő,
- érvénytelenül szavazott a megjelent választópolgárok 0,49 %-a, 17 998 fő,
- IGEN választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76 %-a, 3 056 027 fő,
- NEM választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 16,24 %-a, 592 690 fő,
- IGEN választ adott az összes választójogosult 38,00 %-a,
NEM választ adott az összes választójogosult 7,37 %-a.

A szavazást követően született egy olyan törvény, miszerint amennyiben a választásra jogosult polgárok 50 % + 1 fő kötelező részvételi számának 50 %-a + 1 fő egybehangzóan szavaz, akkor a népszavazás érvényesnek számít. Így lett tagja az EU-nak Magyarország.

A 2003-s népszavazás számadatait tekintve a következő:
Választásra jogosultak száma: 8.042 272 fő. Ennek egy negyedének + 1 főnek a szavazatával: 2. 0 21137 választópolgáréval válhatott volna gyakorlatilag érvényessé a népszavazás, amennyiben 50%+1 fő szavazott volna. Ezt magasan meghaladta az igenek száma, ami 3.056027, vagyis az érvényességi küszöb több, mint másfélszerese.

2016.október 2-án népszavazás volt a következő kérdésben:
Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

2016-ban az erőszakos betelepítés elleni népszavazáskor az érvényességi küszöböt 50%+1 főre módosították. Egyértelmű, hogy felemelték. A nemzeti érdek felvállalása ellen megdöbbentően nagy ellenpropaganda zajlott. A Fidesz mellett egyedül a Jobbik képviselte az ellenzéki pártok között a nemzet érdekét. A baloldal a tőle megszokott nemzeti érdek helyett az internacionalista érdekeket képviselte.
A választásra jogosult polgárok száma: 8.261394 fő volt.
Az érvényes szavazatok száma: 3.338483 (40,41%).
Ennek megoszlása 2016. október 5-i adatok szerint:
Igen szavazat 55 555 (1, 66%)
Nem szavazat: 3.282298 (98,34%).

A választások eredményét követően durva megszólalások következtek, amire nem térnék ki Arra viszont igen, hogy a magyar emberek előtt elhallgatták az 1922-ben született Kalergi tervet, melynek értelmében a korlátlan hatalom megszerzése érdekében Európa fehér lakosságát egy világosbarna emberalatti emberrel kell felcserélni, akiknek az IQ-ja 90 alatt van. Ami azt jelenti, hogy az a gondolkodáshoz kevés, a parancsteljesítéshez azonban elegendő. Ez együtt jár az európai keresztény kultúra kiiktatásával is. Mindezt, szervezett, tömeges "népvándorlás előidézésével" lehet elérni. Látva és megtapasztalva azt, hogy mi történik most Európában, egyértelmű, hogy Angela Merkelt miért tüntették ki Kalergi-Európa díjjal. Számomra egyértelmű, hogy az EU vezetése min munkálkodik. Egyben feltenném a kérdést is: Miért hallgatták el mindezt a népszavazás alkalmával a magyar lakosság előtt?

Ezért az alábbiakat tényként szeretném feltárni. Arra kérve mindenkit, hogy józanul vesse össze a 2003-s és a 2016-os népszavazás tényadatait.
Ha az EU-ba történő belépéskor elegendő volt az érvényességi küszöb leszállítása, ami a választásra jogosult állampolgárok egy negyedének+ 1 fő-ben határozta meg az azonosan leadott szavazatok mértékét (aminél akkor is több mint másfélszeres szavaztak egybehangzóan), akkor a nemzeti érdek képviseleténél miért a hátrányosabbat alkalmazzák? Kiknek a parancsára, és kiknek az érdekében?

2016.október 2-án a nem szavaztok száma a 2003-s EU-s szavazás értelmében elegendő lett volna: a 8.261394 fő egy negyede + 1 fő-nek az egybehangzó szavazata, ami 2.130698 állampolgáré. Az egybehangzó nem szavazatok száma: 3.282298 (98,34%) volt, ami a 2003-s EU-csatlakozási népszavazás értelmében közel másfélszerese annak, ami az összes választópolgár 50%+ 1 fő matematikai érvényesség küszöbének felel meg.

Ezért a másként gondolkodók véleményét is tiszteletben tartva arra kérek mindenkit, hogy próbáljon meg logikusan, az összefüggések ismeretében józanul, a tények ismeretében nemzeti érdeket képviselni.

Budapest, 2016. október 05.

Orbán Éva
Szent László Király Alapítvány a
Szellemi és Erkölcsi Megújulásért elnöke
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.