Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2016-10-22 04:04:05
Kedves Régi Jobbikos! Csak félve jegyzem meg,hogy önmaga az alapítvány,mint olyan,no ez- az a gazdasági formula aminek az égisze alatt -(általában nemes célra utaló neveket adnak nekik,hogy közben még embercsoportokat is egymásnak ugrasszanak,mondhatni "két legyet üssenek egy csapásra" ,ha már a lecsapásoknál tartunk)-a legnagyobb összegeket szokták ellopni,mivel ezeknél a gazdasági formáknál a legesleglazább a bizonylati fegyelem (ki van ez találva kérem). Értem én,hogy van az a bizonyos felfogás,hogy ne beszéljünk róla,mert ,ha nem beszélünk valamiről, akkor az nincs is.Jó én ebben is benne vagyok,csak hát közben meg ez van!Én minden magyart édes- testvéremnek tartok,legyen az az ember a világ bármely sarkán,vagy akár a szomszédban,ámbár a "Felvidéki" Imre kijózanító tudósítása (nem tudom,hogy ő ezt saját tapasztalatból mondta-e,de nagyon úgy hallatszott!) az elszakított országrészek magyarjairól - hallgassa vissza - eléggé hideg-zuhanyként hatott rám.De mindegy is már,hisz az ÉLET nem egy "ping-pong" meccs,de nem is egy multicég,vagy egy párt amit mindenáron sikerre kell vinni,na persze a "szebb jövő érdekében". Majd egyszer rájön Ön is,hogy ezek csak "lózungok",egy nyeretlen kétéves akciófilmeken szocializálódott,kazárhasználta,hasznosidióta,bölcsész-manager szájából.Már rég nem a labdákat csapkodják itt le kérem,hanem minket,gyermekeinket és unokáinkat csapkodják a falhoz.Ezért nem akarom tovább élezni a dolgot.
Régi Jobbikos
2016-10-21 22:11:52
A homo kadarikus minden leütése árt a magyar nemzetnek. Föl sem fogja, menthetetlen.
mindszentiocsi
2016-10-21 18:45:06
Régi Jobbikos ! Csak próbálom megérteni miért akarnak egymásnak ugrasztani bennünket,amit úgy látszik sokan be is nyelnek.Szeretném megérteni.ha az anyaországban is előfordulnak (hajajj!!!) hitvány semmi emberek ,csak félve kérdem meg jobbikos múltjára utalva tapasztalati szempontból kifolyólag,hogy: a külföldön rekedt magyar testvéreink közt esetleg talán nem fordulhat elő ilyen típusú ember? Vagy Ön szerint az élet olyan mint egy silány Hollywood-i akciófilm?A csúnya az mindig gonosz,a szép az pediglen mindig jó? Az anyaországiak közt mindig van HAMIS ROSSZ IDEGENSZÍVŰ SEMMIEMBER,viszont az elszakított részeken csakis,IGAZ JÓ MAGYAR EMBEREK léteznek? Idemásolok egy nem régi példát is,de mondom én ezt nem akarom tovább élezni,mert ezt a cumit én nem veszem be! . Idézet következik,egy internetes cikkből: A napokban Párkányban (Szlovákia) intéztem céges ügyeket a helyi OTP Bankban. A bankban kígyózó sor fogadott, a biztonsági őr az utcán osztogatta a sorszámokat. Kérdezte tőlem, hogy hova-hova, mondtam, hogy céges számla, erre mondta, hogy csak egyenesen tovább, nekem nincs szükségem sorszámra.

Az ügyintézés folyamán továbbra is furcsának találtam a sort, így megemlítettem az ügyintéző hölgynek, hogy látszik, hogy ők sokkal jobbak, mint a szemközti CSOB Bank, mert az kongott az ürességtől. Erre a következő párbeszéd zajlott le köztünk:…

- Ááá, már ez megy egy hete. Most fizetjük a határon túli magyaroknak az iskolakezdési támogatást.

- Nem tudta? A Bethlen Közalapítvány fizet az igény szerint.

- ????????

- Ti magyarok (mert a hölgy szlovák, csak remek magyar tudással) fizettek minden határon túli magyarnak, aki igényli ezt.

- Ne haragudjon, de ha nem banktitok, akkor megkérdezhetem, hogy mégis mennyit?

- Sajnos pontosan nem tudom, mert a kollégáim foglalkoznak ezzel, de úgy tudom, hogy függ sok mindentől, de úgy 70 és 150 euró között összegről van szó.

Alig vártam, hogy haza érjek és utánanézzek. Nos, akárhogy is kerestem, egy 2011-es Eduline cikken kívül semmit, de semmit nem találtam. (Ki a fene olvassa az Edulinet?) Nos, az Eduline 2011-es cikke szerint mintegy 246,000 igénylőnek fizettek ki 5,4 milliárd forintot. Ez igénylőnként kb. 22 ezer forint, tehát az ügyintő hölgy által minimumként említett 70 euró “ül”.

Mindeközben itthon, ha iskolakezdési támogatást akarok adni a kollégáimnak, az agyament adminisztrációval jár, kápét már nem lehet adni, és persze közel tízezer forint „kedvezményes” adó terheli, ha a maximum 29600 forintot szeretném nyújtani, addig a határokon túl élők egy roppant szimpla adminisztrációval és igényléssel megkapják készpénzben.

Azt még valahogy benyeltem, hogy a határokon túl élők szavazhatnak, holott nem itt élnek, nem itt adóznak. Jó legyen! Négy évenként csak egyszer kerül pénzbe, de bosszantó,de még hagyján.

De hogy valakik Szlovákiában, Romániában, Kárpátalján, Vajdaságban stb. azért markoljanak fel pénzt, hogy az adott ország, adott tanintézményébe járhassanak a gyerekeik, az már bicskanyitogató! Mindezt úgy, hogy mindannyiunk adóforintjából vesznek el. Fogadjunk bármibe, hogy az az 5.4 milliárd jól jönne a magyar oktatásnak, egészségügynek is!

És az a legszebb az egészben, hogy mindenről mindenki hallgat. A jobboldali sajtó, ami genetikailag késztetve van arra, hogy még a visszalépést is egy hatalmas ugrásnak minősítse szemérmesen hallgat minderről.

Miért???

Mert egy ilyen elvtelen pénzügyi támogatás valószínűleg a jobboldali szavazóknál is kiverné a biztosítékot. Mindenki gondolkodjon el ezen, a sajtó tele van iskoláskorú gyerekek szüleinek a panaszaival, akik adófizető állampolgárként sem, vagy igen nagy nehézségek árán kapnak némi állami- vagy önkormányzati támogatást. Mindenki gondolkodjon el ezen a dolgon, és tegye fel a kérdést: tényleg csak az “elmúltnyócév” kormányai voltak nemzetrontók???” Vagy talán az összes parlamenti párt???
Horvathek
2016-10-21 18:07:26
Na ezt is meg kell tekinteni..https://www.youtube.com/watch?v=Yh9_FvK_uUg
wk.szilvia
2016-10-21 15:05:19
Kedves Régi Jobbikos!
Kérem mégegyszer olvassa at jol Mindszentiocsi beirasat, és probalja meg jol értelmezni! Mondhatom: megéri!
Sajnos nagyon sok esetben nem olyan hatarontuliak kezébe jutottak a nevezett összegek, akik valoban megérdemelték volna, hanem valahogy talan elosztottak az itteni osztogatok és a kinti nem éppen arra megfelelö emberkék között. Ök ehhez nagyszerüen értenek!!! Hallottam ilyenekröl és nem is elenyészö szamban. De Karpatalja-i azaz Ukrajnai (Kiev nem Karpatalja!) esetekröl is hallani - söt a müsorban is elhangzott mar! - akiknek semmi közük a magyarsaghoz, magyarul alig-, vagy egyaltalan nem beszélnek és valahogy mégis nagy összegekkel tamogatja öket a "magyar allam". Mindez hogy fordulhat elö? Többek között mi ezt is megengedjük, eltürjük, ezért is tartunk ott ahol tartunk!
Valoszinü a Jobbik-ban nem tajékoztattak Önt ilyesmiröl!!
Régi Jobbikos
2016-10-21 14:27:12
Az irigység rossz tanácsadó. A határon túliaktól semmit nem szabad sajnálni, mert mindenből kevesebb jutott nekik.
mindszentiocsi
2016-10-20 10:36:53
Szerintem a felelősségvállalás,magyarságunk megőrzése szempontjából, kisebb-nagyobb nehézségek és kellemetlenségek árán,de a haza jövője érdekében,énszerintem a határainkon kívül rekedt testvéreinkre is kötelező kellene, hogy legyen.Na,persze csak morálisan.Akinél ez már elveszett arra már nem vonatkozik..Tudtommal létezett olyan, az első FIDESZ kormány alatt,hogy a mi pénzünkből osztogatták, székelyudvarhelyi magyar vállalkozóknak a soha vissza nem térítendő hitelt "ÚJ KÉZFOGÁS ALAPÍTVÁNY"néven,és úgy emlékszem személyenként néhány milliócskát,csak úgy fel lehetett venni, és soha nem kellett megadni.Mi itthoni kisvállalkozók pedig fizettük a közterheket (megemelt szinten),kapni viszont fityiszt kaptunk.Csak néztem a TV-t, mint Rozi a moziban ,hogy azt mondja a riporter:"szóval azt tetszik mondani,kedves udvarhelyi illetékes úr,hogy nem nagyon jelentkeznek érte? Válasz:igen"-gondoltam akkor, na ne hülyítsenek,és ma is ezt gondolom .Úgy elvitték azt a pénzt,mint a cukrot,de hisz ingyen volt!Jó ezt nem akarom kiélezni,csak azért mondom, hogy volt ilyen is! A fordítottjára valahogy egyáltalán nem emlékszem!Ha nem így volt akkor javítsanak ki!Tessék utánanézni! . A műsor végén betelefonáló "Felvidéki" Imre kijózanító szavaira reagálva,ezek a gondolatok jutottak eszembe! "1.7 millió embernek a közvetlen létezése a havi bevétele függ a mostani kormánytól"+ 1.7 millió külsős kiszervezett(beszervezett) KAZÁR-nak a létezése + 1.7 millió közösből szaporított BANGLADESH-inek a létezése, az annyi mint = 5.1 millió ember.Ebből még lejön 1 millió külföldön dolgozó szorozva kettővel az annyi mint 3 millió. Tehát a maradék 4.9 millió, mínusz 2.5 millió,mínusz 2.-millió nyugdíjas az annyi mint,marad 0.4 millió azaz négyszázezer,amiből majdnem mind lecsúszott hajléktalan.Józanul átgondolva! Ziccer helyzetben csak az apparátusban dolgozó"P........őrinci Gá..rok"vannak,akik meg olyanok amilyenek.Szóval ő lesz az első aki elnézést kér majd "Vona-Big-Brother-Másiknevű-Zazrivecz-Zsúr-Pubi-Magánszféra-Szénnétetkózott-Kazároknakhasznosidióta- Gábortól".Ő a P........őrinci G..i- koma,aki valamit már érez és ezért húzódik a jövendőbeli tűz felé. (Gőzerővel építik a HISZTÍNÁSZ-JOBBIKOT,ha valaki nem vette volna még észre,ezért tartja a GÓJ "kebelbarátját" is a hölgyemény.) Visszatérve az előző személyhez G...rhoz. Az ilyen kis hivatalnok okoska,mindig arra húzódik ahonnan adnak is neki, és az egyáltalán nem érdekli,hogy kiéből.Egy a lényeges számára,hogy megtarthassa állását,ami érthető,hisz ő is csak ember ,bár szerinte a nyugdíjas az nem teljes értékű(ember) állampolgár, legalábbis szavazati szempontból kifolyólag ugye? Egy a lényeg,hogy ő újabbra és nagyobbra cserélhesse a régi lakását.Feltételezem a közszférában és feltételezem a nyugdíjbiztosítónál vagy TB-nél,vagy valami "sóhivatalban" szolgálja- (hasznosan) - a közt.Hölgyeim és Uraim! Meine Damen und Herren! Ez ma a nívó,ők a derékhad,csodálatos! Politikusok,nagyhivatalnokok,kicsihivatalnokok(ha nem én lennék itt.akkor itt lenne más,milyen jó nektek is,hogy én vagyok itt,mert én IGAZ JÓ EMBER vagyok),pedagógusok,értelmiségiek,művésznők és művészek,újságírók,riporterek,költők,írók,hangszer virtuózok,énekesnők és énekesek,festők,természettudósok,orvosprofesszoraink,nagy ellenálló és lázadó rock- sztárjaink,főleg a nagy hármas(Szörényi,Zorán,Kóbor),hol voltatok? Hol vagytok? Ti mind-mind cserben hagytatok bennünket! GRATULA !!! MINDANNYIÓTOKNAK!!! Ócska kis pojácák voltatok mindig is, és vagytok ma is!Tudjátok mit mondana most RADICS BÉLA erre a helyzetre,ami főleg rajtatok(a fentiek összességén)múlt? ......Ez úgy néz ki bukta,sajna..................SAKK-MATT!................. . Talán,talán még nincs talán minden veszve: ÉBRESZTŐ!
Boldogasszony Földje
2016-10-20 10:26:16
magyartm
2016-10-19 19:01:13
1956-ra emlékezve: Romantikus erőszak "Előre mind pesti srácok" és az eredeti olasz "Avanti ragazzi" "linkjei"

https://www.youtube.com/watch?list=RDnIat-_cmhR4&v=t52GwR6kwog


https://www.youtube.com/watch?v=nIat-_cmhR4&index=2&list=RDnIat-_cm
totya54
2016-10-19 18:41:21
EXKLUZÍV - Trianon nem szakíthatja szét a nemzetet!

https://www.youtube.com/watch?v=phnLUWo101w
totya54
2016-10-19 18:30:37
Hurokban Európa feje - 20.000 migránsnak lehet hamis okmánya Németo.-ban

https://www.youtube.com/watch?v=2gh1IKsb9S4
Anikó3
2016-10-19 10:10:00
Nagy a zürzavar, ki védi meg a magyarokat? Egy cikk Vonáról.

http://888.hu/article-vona-en-meg-nem-szeretem-a-zsidokat?source=hirkereso
wk.szilvia
2016-10-18 23:07:31
Ajandékot küldök Nektek. Hallgassatok Szaniszlo Ferencünket!
Szeretettel:
Szilvia

https://www.youtube.com/watch?v=jegHkSGbekw
Barteli2
2016-10-18 08:37:32
A választók jelentős része szerint csalni fognak a választásokon:
http://www.prisonplanet.com/poll-41-percent-of-voters-say-election-could-be-stolen-from-donald-trump.html
wk.szilvia
2016-10-17 21:28:46
Tökéletesen egyetértek mindazokkal akik a szcientologiaval kapcsolatosan emlitést tettek! Korabban több beirast lattam Lauly Gézatol, rögtön az volt az érzésem, hogy ö a szcienlologiaval kapcsolatban all.
Németorszagban tudomasom szerint betiltottak, legalabbis évekkel ezelött a svajci médiak sokat foglalkoztak ezzel a témaval. Svajcban sem latjak öket szivesen!
Erdekes modon - ha jol emlékszem! - az elsö Orban kormany alatt, a varban szolitottak meg embereket, szorolapoztak, és a Hiltonnal szembeni épütelbe invitaltak be az embereket.
Vigyazat!!!
Admin03
2016-10-17 21:21:17
A szcientológia terjesztőit a fórumról letiltom.
Olvasó
2016-10-17 19:32:57
T Fórumozók!
A szcientologiai egyház itteni egjelenése ellen már nekem is volt kifogásom. Ez az eszemiség mindenképpen eltér az ÁKTV-ben formálódó közösség eszmei világától, és amugy mindenki számára káros és téves "egyház". Tehát vigyázat!
Barteli2
2016-10-17 16:20:58
Mai témához: az Amazon Kindle is hirdetésekkel bombázza az amerikaikat, hogy most ingyenesen olvashatják a New York Times választási elemzéseit.
- Szájbarágósan.

és akkor ott vagyunk, hogy az amerikai sajtószabadság Wass Albert kivándorlásának idejében:
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=1736
Szabó Ferenc
2016-10-17 13:34:14
Nekem inkább anarhista eszmefuttatásnak tünik ez az ut a sz. felé.
Ica
2016-10-17 12:52:39
ut a szabadsag fele

Nagyon érdekes beszélgetés, kszönöm.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.