wk.szilvia
2016-10-21 15:05:19
Kedves Régi Jobbikos!
Kérem mégegyszer olvassa at jol Mindszentiocsi beirasat, és probalja meg jol értelmezni! Mondhatom: megéri!
Sajnos nagyon sok esetben nem olyan hatarontuliak kezébe jutottak a nevezett összegek, akik valoban megérdemelték volna, hanem valahogy talan elosztottak az itteni osztogatok és a kinti nem éppen arra megfelelö emberkék között. Ök ehhez nagyszerüen értenek!!! Hallottam ilyenekröl és nem is elenyészö szamban. De Karpatalja-i azaz Ukrajnai (Kiev nem Karpatalja!) esetekröl is hallani - söt a müsorban is elhangzott mar! - akiknek semmi közük a magyarsaghoz, magyarul alig-, vagy egyaltalan nem beszélnek és valahogy mégis nagy összegekkel tamogatja öket a "magyar allam". Mindez hogy fordulhat elö? Többek között mi ezt is megengedjük, eltürjük, ezért is tartunk ott ahol tartunk!
Valoszinü a Jobbik-ban nem tajékoztattak Önt ilyesmiröl!!
Régi Jobbikos
2016-10-21 14:27:12
Az irigység rossz tanácsadó. A határon túliaktól semmit nem szabad sajnálni, mert mindenből kevesebb jutott nekik.
mindszentiocsi
2016-10-20 10:36:53
Szerintem a felelősségvállalás,magyarságunk megőrzése szempontjából, kisebb-nagyobb nehézségek és kellemetlenségek árán,de a haza jövője érdekében,énszerintem a határainkon kívül rekedt testvéreinkre is kötelező kellene, hogy legyen.Na,persze csak morálisan.Akinél ez már elveszett arra már nem vonatkozik..Tudtommal létezett olyan, az első FIDESZ kormány alatt,hogy a mi pénzünkből osztogatták, székelyudvarhelyi magyar vállalkozóknak a soha vissza nem térítendő hitelt "ÚJ KÉZFOGÁS ALAPÍTVÁNY"néven,és úgy emlékszem személyenként néhány milliócskát,csak úgy fel lehetett venni, és soha nem kellett megadni.Mi itthoni kisvállalkozók pedig fizettük a közterheket (megemelt szinten),kapni viszont fityiszt kaptunk.Csak néztem a TV-t, mint Rozi a moziban ,hogy azt mondja a riporter:"szóval azt tetszik mondani,kedves udvarhelyi illetékes úr,hogy nem nagyon jelentkeznek érte? Válasz:igen"-gondoltam akkor, na ne hülyítsenek,és ma is ezt gondolom .Úgy elvitték azt a pénzt,mint a cukrot,de hisz ingyen volt!Jó ezt nem akarom kiélezni,csak azért mondom, hogy volt ilyen is! A fordítottjára valahogy egyáltalán nem emlékszem!Ha nem így volt akkor javítsanak ki!Tessék utánanézni! . A műsor végén betelefonáló "Felvidéki" Imre kijózanító szavaira reagálva,ezek a gondolatok jutottak eszembe! "1.7 millió embernek a közvetlen létezése a havi bevétele függ a mostani kormánytól"+ 1.7 millió külsős kiszervezett(beszervezett) KAZÁR-nak a létezése + 1.7 millió közösből szaporított BANGLADESH-inek a létezése, az annyi mint = 5.1 millió ember.Ebből még lejön 1 millió külföldön dolgozó szorozva kettővel az annyi mint 3 millió. Tehát a maradék 4.9 millió, mínusz 2.5 millió,mínusz 2.-millió nyugdíjas az annyi mint,marad 0.4 millió azaz négyszázezer,amiből majdnem mind lecsúszott hajléktalan.Józanul átgondolva! Ziccer helyzetben csak az apparátusban dolgozó"P........őrinci Gá..rok"vannak,akik meg olyanok amilyenek.Szóval ő lesz az első aki elnézést kér majd "Vona-Big-Brother-Másiknevű-Zazrivecz-Zsúr-Pubi-Magánszféra-Szénnétetkózott-Kazároknakhasznosidióta- Gábortól".Ő a P........őrinci G..i- koma,aki valamit már érez és ezért húzódik a jövendőbeli tűz felé. (Gőzerővel építik a HISZTÍNÁSZ-JOBBIKOT,ha valaki nem vette volna még észre,ezért tartja a GÓJ "kebelbarátját" is a hölgyemény.) Visszatérve az előző személyhez G...rhoz. Az ilyen kis hivatalnok okoska,mindig arra húzódik ahonnan adnak is neki, és az egyáltalán nem érdekli,hogy kiéből.Egy a lényeges számára,hogy megtarthassa állását,ami érthető,hisz ő is csak ember ,bár szerinte a nyugdíjas az nem teljes értékű(ember) állampolgár, legalábbis szavazati szempontból kifolyólag ugye? Egy a lényeg,hogy ő újabbra és nagyobbra cserélhesse a régi lakását.Feltételezem a közszférában és feltételezem a nyugdíjbiztosítónál vagy TB-nél,vagy valami "sóhivatalban" szolgálja- (hasznosan) - a közt.Hölgyeim és Uraim! Meine Damen und Herren! Ez ma a nívó,ők a derékhad,csodálatos! Politikusok,nagyhivatalnokok,kicsihivatalnokok(ha nem én lennék itt.akkor itt lenne más,milyen jó nektek is,hogy én vagyok itt,mert én IGAZ JÓ EMBER vagyok),pedagógusok,értelmiségiek,művésznők és művészek,újságírók,riporterek,költők,írók,hangszer virtuózok,énekesnők és énekesek,festők,természettudósok,orvosprofesszoraink,nagy ellenálló és lázadó rock- sztárjaink,főleg a nagy hármas(Szörényi,Zorán,Kóbor),hol voltatok? Hol vagytok? Ti mind-mind cserben hagytatok bennünket! GRATULA !!! MINDANNYIÓTOKNAK!!! Ócska kis pojácák voltatok mindig is, és vagytok ma is!Tudjátok mit mondana most RADICS BÉLA erre a helyzetre,ami főleg rajtatok(a fentiek összességén)múlt? ......Ez úgy néz ki bukta,sajna..................SAKK-MATT!................. . Talán,talán még nincs talán minden veszve: ÉBRESZTŐ!
Boldogasszony Földje
2016-10-20 10:26:16
magyartm
2016-10-19 19:01:13
totya54
2016-10-19 18:41:21
totya54
2016-10-19 18:30:37
Anikó3
2016-10-19 10:10:00
wk.szilvia
2016-10-18 23:07:31
Barteli2
2016-10-18 08:37:32
wk.szilvia
2016-10-17 21:28:46
Tökéletesen egyetértek mindazokkal akik a szcientologiaval kapcsolatosan emlitést tettek! Korabban több beirast lattam Lauly Gézatol, rögtön az volt az érzésem, hogy ö a szcienlologiaval kapcsolatban all.
Németorszagban tudomasom szerint betiltottak, legalabbis évekkel ezelött a svajci médiak sokat foglalkoztak ezzel a témaval. Svajcban sem latjak öket szivesen!
Erdekes modon - ha jol emlékszem! - az elsö Orban kormany alatt, a varban szolitottak meg embereket, szorolapoztak, és a Hiltonnal szembeni épütelbe invitaltak be az embereket.
Vigyazat!!!
Admin03
2016-10-17 21:21:17
A szcientológia terjesztőit a fórumról letiltom.
Olvasó
2016-10-17 19:32:57
T Fórumozók!
A szcientologiai egyház itteni egjelenése ellen már nekem is volt kifogásom. Ez az eszemiség mindenképpen eltér az ÁKTV-ben formálódó közösség eszmei világától, és amugy mindenki számára káros és téves "egyház". Tehát vigyázat!
Barteli2
2016-10-17 16:20:58
Szabó Ferenc
2016-10-17 13:34:14
Nekem inkább anarhista eszmefuttatásnak tünik ez az ut a sz. felé.
Ica
2016-10-17 12:52:39
ut a szabadsag fele
Nagyon érdekes beszélgetés, kszönöm.
volt jobbikos
2016-10-17 11:03:49
annauhrin
A trollkodása egyre terhesebb, nem lehetne ezt valahol máshol gyakorplni?
annauhrin
2016-10-17 10:16:16
T.Admin03!
A válasza nem kielégítő számomra. Nem akarom megbántani, de olyan mint egy parlamenti mellébeszélés. A kizárásnak más oka kell hogy legyen.A betelefonálós műsorban Kubinyi Úrral egyetértésben már többször elhangzott, hogy izraeli gyarmat vagyunk.Ezek után miért küldi liberális fórumokra Keriont és mitől liberális az a megállapítása, hogy , hohy egy többszázezres vagy milliós "rendszer döntős" gyűlést, ha másképen nem megy akár izraeli atommal honorálnák, ami tényleg lenullázná a magyart. Hiszen ez a cél! Erre Kubinyi Úr is utalt többször, hogy nem tettek le erről a szándékukról a pozsonyi csata óta sem. Arról bizonyára hallott, hogy hazánkban atom tárolók vannak.
A 2006-ban történtek után sok szem kinyílt, a magyar intelligens nép, hamar rájött, hogy a tüntetés nem járható út, hiába provokálják folyamatosan.
Az Ön beírása után 8 PERCCEL ! vasárnap ebédidőben azonnal reagált Szabó Ferenc, mintha csak összebeszéltek volna, hogy azonnal erősítse az Ön véleményét. Valamiféle élettagadásról, meg veszélyes Isten káromlásról hadovázott. Figyelemre méltó volt az a véleménye is, miközben Fallacival egyetért abban, hogy az iszlám és a balos gondolkodó ugyanazt teszi, barát-ellenségre osztja a világot, azt viszont nem látja, hogy ő ugyanazt teszi. Sőt azt sem kifogásolja, hogy a "cenzúra nélküli" fórumon Admin03 rögtön lecsap arra, akinek a véleménye nem a szájuk íze szerint való, annak minden eddigi hozzászólását egyszerűen "kigyomlálja", sőt ki is zárja a fórumról.
Kíváncsi lennék Kubinyi Úr is tud erről, hogy itt mi zajlik?
Még egy FONTOS dolog ADMIN03 figyelmébe! A fórumokon tallózva találkoztam egy Lauly Géza nevű hozzászóló 2016. 10.11.-én feltett felhívásával a fórumozok felé Életjobbítás Professzionális Szinten címmel. 14 kérdést tett fel és felhívta a figyelmet, hogy minél több ismerőssel osszák meg és kommentálják. Rögtön ráéreztem, ez valami szcientológiával lehet kapcsolatban.
Rákerestem a beíró személyre és mit ad Isten, Lauly Géza szerepel a honlapjukon, elvégezte az "Út a végtelenbe tanfolyamot", 2006.9.1.-én, később ugyan töröltette magát, de úgy látszik tovább tevékenykedik beszervezéssel a szcientológiai "egyház" részére. Lauly Géza Pécsen járt gimnáziumban, érdekes egybeesés Pécsen is található egy Lauly Gábor nevű, aki Gábriel/mint az arkangyal/ Hűtőgép szerviz Bt-ben dolgozik Pécs Viola utcában és rajta van a szcientológus listán.
Talán ilyen fórumozóknak kellene egy kicsit a körmükre nézni kedves Admin03ahelyett, hogy tisztességes jó magyar embereket zár ki a fórumról.
Az ilyen esetek bizony a cenzúra nélküli AKTV-t is hiteltelenné teheti, szegény Kubinyi Úr áldozatos munkája ellenére.
Igy már érthető, hogy egyes beírók /mert nyílván nem Lauly az egyetlen szcientológus/ miért nem képesek felfogni, hogy valaki MÁS ÚTON, de ugyan oda próbál eljutni, mint az AKTV fórumozók és hallgatói is igyekeznek, a nemzet jobbításáhez ill. megmentéséhez, hogy küldetését beteljesíthesse a világ számára.
Vagy már itt is megváltozott az irányvonal?
További eredményes munkát kívánva: Anna
A beírásomat mindenesetre elmentettem, biztos,ami biztos! Úgy látom itt sűrűn tünnek el a beírások, aktívabb a cenzúra, mint a Bolgár adásban.
Boldogasszony Földje
2016-10-16 22:55:46
Topi
2016-10-16 22:00:24